2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah zeynebe

bizime aşımız var ayın 10 unda
aşı olurken çok ağlıyo ya dayanamıyorum ben:sinifsinif:

zeynep artık kaka yaptığı zaman hemen yere yatıyo ve beni çağırıyo aç aç diye kızlar
çişini yaparkende duraksayıp çişşşşş diyo
biraz üzerinde dursam söylücek kuzum ama yazı beklicem yinede ben

slm kızlar günaydın bizim aşımızda 15inde kurbana gelince biz hemen kestirmiştik adak adamıştım ben zaten sağ sağlim elime alıyım diye şükür oldu kestirdik hemen bizde huysuzluk hat safhada ya dün yemeğe gittik eşimin iş yerine eşim yazık hiç oturamadı doğaç yüzünden doğaçtan 2ay küçük bi çocuk vardı hiç kalkmadı ne güzel mama sandalyesin doğaça denedi herkes seferber olup mümkünmü otursun kurtlu durmadı ondada burnu sıkıştı çıkarken bi çığlık kopardı yıktı ortalığı sıkışma sıkışma değil aslında sadece sıkışmak üzereyken bağırdı neyse çıktı gitti eşimin iş arkadaşının küçük kızı sağolsun ablalık yaptı ilgilendi rahat ettik azcık bu sabahta huysuz ya bu hastalığın üstüne diş çıkarıyo olabilirmi acaba iştah sıfır bişey yemiyo zorla ellerini bağlayarak yediriyorum ondada önce bi debeleniyo ağlıyo yırtıyo sonra sakinleşip yiyo her uzattığım mamayı ama çok yıpratıcı bi durum onun içinde benim içinde vücudu çok güçsüz düşmüş bence çünkü burnu akıyo ve öksürüyo grip belirtisi göstermeye başladı gibi

iştahsızlık zamanları çok zor ayşegül eşim yemiyosa bırak zorlama der bana o dönemlerde ama anne yüreği işte dayanırmı anlamıyo babalar
hepimizde aynıdır bu onlar açsa mümkün değil huzurlu olamıyoruz
yeterki boğazından bir lokma geçsin diye yapmadığımız şaklabanlık kalmıyo vallahi

iştahsızlık zamanları çok zor ayşegül eşim yemiyosa bırak zorlama der bana o dönemlerde ama anne yüreği işte dayanırmı anlamıyo babalar
hepimizde aynıdır bu onlar açsa mümkün değil huzurlu olamıyoruz
yeterki boğazından bir lokma geçsin diye yapmadığımız şaklabanlık kalmıyo vallahi

slm kızlar kaçtır yazıyorum gidiyo tüm yazdıklarım sinir olsum yaaa
yasemin ecrine geçmiş olsun doğaçada tekrar tümhasta bebişelere geçmişolsun
domuz gribinden ben de korkuyorum bu hafta biz aşılancaz ama ece içinkararsızım henüz bide duydum ki aşı az olduğu için yan etkisi filan söylenti çıkarıyolar ki herkes aşılanmasın zenginler hep aşılanmış falan filan kime neye inanıcamıız şaştık valla
gerçi başbakan olmuyosa bizim olmamız gerekiyo da diyorum hiç bi şekilde bana güven vermediği için tam tersini yapayım diyorum ama işte ece nolcakkk bilmiyorum a
bizde cuma günü ateşliydik perşembe akşmaı uymadı öyleee ateşide yoktu ama 36,7 ile sabaha kadar elim ayapım diye uyandı ağladı eklemleri sızlıyo heralde gripmi olcak diye kortum cuma akşamı baktım iki diş patlamış köpek mi bilmiyorum üst ikinin yanı değil onun yanı iştahıda ehh işte fena değil az az daolsa yiyo bişeyler
bende dayanamıyorum almıyımdiyorum bazen alıyorum oyuncak ama artık almıııcam o kadar çok kii gidip gidip getiriyo odasından her taraf oyuncak ben ayırıyorum o buluyo cadıı
ecede kakasını yapınca bezini alıp geliyo tataaa diyo yatıyo yada burnun kapatıp elini sallıyo öff öff diye kokutmuş hanfendi yazın öğretiriz artık inş kışı bi atlatalımda

deniz hadibakalkm hayırlı haberlerini bekliyorum;özel sektöründe zorluğu o işte ya saaati belli değil yada geç saatte çıkıyosu sabah erken başlıyosun iş yükü daha çok oluyo kızlar keşke hepinizkpss ye hazırlanıp atansanız yaa valla memurluğun gözünü seveyim bu senede bayaa bi kadro olcak gibi temmuzda sınav var şimdiden başlaın ufaktan bence bende hazırlanıyorum tekrar

sağolun arkadaşlar dilekleriniz için...

bende kesmek istiyorum akika kurbanını ve tavsiyedeediyorum sonuçta evladımız için yapılan birşey ..

adaşım çok üzükldüm canım başınızsağolsun şu domuz gribi ne olacak bi,lmiyorum bizim buralarda hiç yaptıran yok yani tektük diyenin hesap ama korkuyoruzda tabi umarım kimselere uğramaz uğrayanda iyi olur inşallah....

Maşallah canım ..boyumuzda uzamış .....evet canım aklımda benimde bizimki geçmeden gideceğim bana gün vermediler 1 buçuk yaşında gel demişlerdi ...

Arkadaşlar ecrinle çekişmelerimiz başladı zaten ecrinde sinirlilik vardı ama geçiciydi şimdilerde çok asabi ve daha vurdum duymaz oldu git git artıyor sizde nasıl bu durumlar...

sağolun kızlar dilekleriniz için doğaç bugün iyiydi iştahta düzelmeye başladı biraz çorba biraz yemek suyu ekmekli misafirim vardı akşam ansızın geldikleri için hazırlık yapamadım yaş pasta aldım kantinde tek o vardı yaş pastadanda zorlamadan yedi şükür aç gezdiği günlere bakarsak iyiydi yani misafirimde 2çocukluydu büyüklerdi ama doğaçla oynadılar iyice mutlu oldu abisi ve ablasıyla şükür ya allah herkese şifa versin gerisi zaten olur paraymış malmış mülkmüş sağlık yoksa hepsi boş domuz gribine ilk sıcak bakmıştım ama papatya dizisinde geçen bölümün sonunda bi şireli gönderme vardı kafamada takıldı o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum filmin sonunda bu aşı başında herkesten imza alındığını söyledi bu yüzden vazgeçtiklerini söylediler neden imza alınıyo hadi çocuklarda velilerden alırsın bide ameliyat öncesi alınır anladık aşıda niye yani ciddi riski olduğunu gösterdiğini düşündüm bende o yüzden düşünmüyorum

Kızlar eşimleberaber dr..gittik ve eşi 1 hft.dır izinli gayet sakin iyi heryönüyle ..ama tek sorunumuz benim kursa başlamam bu ay 14 başlayacak ecrin çok değişti ve son yaşadığım olaylar beni çok etkiledi gidip gitmemekte kararsız kaldım ayrıca k.valdemde ben sen ginbi bakama diyor ve eltimde kursa g,tmek istiyor eğer oda giderse k.valdem hem onun hem beni mbebeğimle nasıl ilgilenecek yapamaz diye düşünüyorum bebeğime bişey olmasından korkuyorum ne yapmalıyım iszce......

yasemincim doğaçtada hastalıkla birlikte eskisine göre aşırı bi inat başladı herşeye zırlıyo istediğini elde edinceya kadar yırtıyo kendini yerlere atıyo önceden yoktu ya git gide huy değişiyo artık değişikler ya bi gün öyle bi gün böyleler

yasemincim bence bakılmıcak kadar küçük değiller artık bu kadar dert etme bence sen git kursuna idare et azıcık sanki bütün gününümü alıcak kurs eşine gelince acaba işi çokmu stresli ondanmı çabuk sinirlenip sana patlıyo geçen sene benim eşimde çok yoğun çalışırdı ve bana yansıtırdı davranışlarıyla daha ilgisiz bi haldeydi bu sene tam tersi oldu bana açıklamasıda bu yönde işte rahatladım ondan dedi

bayılıyorum eceye ya ne kadar akıllı maşallah bilmiş şey demek öfff diyoooo bende kız çocuk istiyorum yaaaaaaaaaaa bütün akşam misafirin kızı avuttu doğaçı bayıla bayıla hemde annesi anlattı ne kadar tertipli akıllı olduğunu bittim masvai gözler sapsarı saçlar çok güzeldi büyüyünce şarkıcı olacakmış küçük hanım hadise ablası gibi öyle diyo kaydirigubbakcemile3

evet canım bir iş bulsun çıkıcak belli yani süreklide diyor zaten....bilemiyorum ecrin içinde çok kararsızın doğrusu k.valdem bakamıyacağının sinyallerini verdi 2 çocuk nasıl başedecek bilmiyorum kurs sabah 8 akşam 4 de kadar sadec haftasonları evdeyim....

günaydın kızlar
ecede aynı çokk inat huysuz herşeye ağlıyo ve kıskanç oldu hiçbişeyini paylaşmak istemiyo gün akşam ikizlere gittik onlarda kış geldimmi başlıyolar hasta olmaya yaa balgam sümük herşey vardı domuz gribi aşısı yaptırdı onlar ailecek bronşitleri var çünkü. burdada o kadar çok ki yaptıran bugün yaptıralım dedik bizde eşim eceye de yaptıralım dedi hakkımızda hayırlısı olsun bayram boyunca kayınvalidemde dedi durdu yaptırın diye direnmiyorum siz bilirsiniz dedim Allah korusun cümlemizi
neyse akşam önce bi korktu ece çocuklarda maşallah ikiside erkek ve kocamanlar(2 ay küçükler aslında bizden) ecenin üstüne geliyolar kanepe arkasında sıkıştırıyolar saçını çekip vuruyolar biri ısırıyo biri vuruyo çift taraflı saldırdılar ecede zaten nanemolla bayaa kavgalı bi akşamdı iki saat oturabildk zaten ece ne görse benimm diye gidiyo alıyo onlar gelip söke söke alıyolar elinden çok komikti yaa hiçbiri hiç bişeyini paylaşmıyo
valla erkek çocuk zor ikiz daha da zor tv alçakta onların biri gidiyo düğmesine basıyo klapatıyo biri gidiyo vuruyo tvye düşürcek yere yada bozacak yakında elleride bir ağır Allah kolaylık versin dedim işiniz zor eşimde sen olsan hanımın yerinde günde 3 paket sigara içerdin diyo kaydirigubbakcemile3 amam yani o en azından benim gibi hergün çalışmıyo işe gidincede 24 saaat kalıyo ve orda ytıp uyuyo dedim benim öyle bi şansım yok eşimi kesinlikle istemiyo bu aralar hep benim peşimde hele geceleri yine sık uyanmaya başladı oturma odası yatak odası arası mekik dokuyoruz sabah da erkenden kalk gel işe yoruldum artık kahvaltı hazırlamadm eşime tavır yapcam sözde aslında o kalkyıo ece kendini parçalıyo anne diye mecburen kaldırıyolar beni ama işte sinirler iyice laçka oldu hazırlanmış geldi beni uynadırdı gidiyorum diye iyi dedim zaten sinirliyim ağladım sabah sabah eşim gitti ece bana baktı dudak büktü tamam kızım ağlamıyorum dedim gitti ıslak mendil aldı geldi sildi gözyaşlarımı yawrum benim yaa sarıldı yatt ısonra yanıma

yasemin bencede git kursa biz olmadan daha iyi duruyolar inanki hem daha iyi arkadaş olmazlarmı kuzenler birbirlerine kavga ederlermi yada kendi annen bakacak artık ama sen bırakma kurs işini bence

gunaydın kızlarrr..

bugun ısyerınden haber gelıcek
sıkıntı yaptın kendıme yaa streslıyım nedense dusundukce...
oglum ıyıce duştu bıze bensız hıcc bısey yapmıyor ılk zamanlar cok zorlanıcak kuzucum

annem bendeydı dun yoılculadıkkk sonra ıkeaya ugradık aral oyunlar oynadı guldu koştu mılletle konuştu cocukların ellerındekı oyuncakları kaptı baya uykusu geldı alt kattakı eve getırdık pattt uyudu
sonra yukarı kendı evıme cıktım anemsız ev ne kadarrr boş geldı ıcım szıladı yaa
istanbulda abılerım derya ablam fln cok uzuyorlar annemı ya kac yaslarına gelmısler coluk cocuk
sahıbıler hala annemı arayıp rahatsız edıyorlar uzuyorlar

neyse sonra esımle alısverıse cıktık kendıme beraberce cok guzel bır yemek yaptık aral uyuyorken yedık kafadan atma soslar denedık harıka oldular
7-8 gıbıde carrefour a gıttık beraber bowlıng oynadık tabı benı yendı gıcıkkkk sonra aral evde durmuyormuşl yerlere yatıp anneee babaa dıye aglıyormuşş hemen eve geldık koşa koşa..
yavrum oyle sevındıkı gozlerı ışıldadı benı gorunce

kızlar sticker aldım renk renk
yatak odası içinde bunu çok beğendik sizede göstereyim dedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…