buarada kızlar zeynep 12 kilo oldu boyuda 82 olmuş :teytey:
bayadır kilo almıyodu nihayet yarım kilocukta olsaaldı kuzum
bide bu ayın sonundasağlık ocağında aşımız var 18 ay aşısı ağızdan ve koldan veriliyomuş
aman unutmayalım kızlar
buarada kızlar zeynep 12 kilo oldu boyuda 82 olmuş :teytey:
Bayadır kilo almıyodu nihayet yarım kilocukta olsaaldı kuzum
bide bu ayın sonundasağlık ocağında aşımız var 18 ay aşısı ağızdan ve koldan veriliyomuş
aman unutmayalım kızlar
bayılıyorum eceye ya ne kadar akıllı maşallah bilmiş şey demek öfff diyoooo bende kız çocuk istiyorum yaaaaaaaaaaa bütün akşam misafirin kızı avuttu doğaçı bayıla bayıla hemde annesi anlattı ne kadar tertipli akıllı olduğunu bittim masvai gözler sapsarı saçlar çok güzeldi büyüyünce şarkıcı olacakmış küçük hanım hadise ablası gibi öyle diyo kaydirigubbakcemile3slm kızlar kaçtır yazıyorum gidiyo tüm yazdıklarım sinir olsum yaaa
yasemin ecrine geçmiş olsun doğaçada tekrar tümhasta bebişelere geçmişolsun
domuz gribinden ben de korkuyorum bu hafta biz aşılancaz ama ece içinkararsızım henüz bide duydum ki aşı az olduğu için yan etkisi filan söylenti çıkarıyolar ki herkes aşılanmasın zenginler hep aşılanmış falan filan kime neye inanıcamıız şaştık valla
gerçi başbakan olmuyosa bizim olmamız gerekiyo da diyorum hiç bi şekilde bana güven vermediği için tam tersini yapayım diyorum ama işte ece nolcakkk bilmiyorum a
bizde cuma günü ateşliydik perşembe akşmaı uymadı öyleee ateşide yoktu ama 36,7 ile sabaha kadar elim ayapım diye uyandı ağladı eklemleri sızlıyo heralde gripmi olcak diye kortum cuma akşamı baktım iki diş patlamış köpek mi bilmiyorum üst ikinin yanı değil onun yanı iştahıda ehh işte fena değil az az daolsa yiyo bişeyler
bende dayanamıyorum almıyımdiyorum bazen alıyorum oyuncak ama artık almıııcam o kadar çok kii gidip gidip getiriyo odasından her taraf oyuncak ben ayırıyorum o buluyo cadıı
ecede kakasını yapınca bezini alıp geliyo tataaa diyo yatıyo yada burnun kapatıp elini sallıyo öff öff diye kokutmuş hanfendi yazın öğretiriz artık inş kışı bi atlatalımda
deniz hadibakalkm hayırlı haberlerini bekliyorum;özel sektöründe zorluğu o işte ya saaati belli değil yada geç saatte çıkıyosu sabah erken başlıyosun iş yükü daha çok oluyo kızlar keşke hepinizkpss ye hazırlanıp atansanız yaa valla memurluğun gözünü seveyim bu senede bayaa bi kadro olcak gibi temmuzda sınav var şimdiden başlaın ufaktan bence bende hazırlanıyorum tekrar
yasemincim bence bakılmıcak kadar küçük değiller artık bu kadar dert etme bence sen git kursuna idare et azıcık sanki bütün gününümü alıcak kurs eşine gelince acaba işi çokmu stresli ondanmı çabuk sinirlenip sana patlıyo geçen sene benim eşimde çok yoğun çalışırdı ve bana yansıtırdı davranışlarıyla daha ilgisiz bi haldeydi bu sene tam tersi oldu bana açıklamasıda bu yönde işte rahatladım ondan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?