2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aile hekimimizi aradım öğleden sonra gelin yapalım aşınızı dedi
üçümüzde yaptırcaz eceye iki doz olcak 1 ay arayla hakkımızda hayırlısı olsun artık napalım

nuran benim stickerimdan çok hoş yaa batuhanda bayılır kesin ece tedii diye gidiyo hep yanlarına hee bide aydede diye tabiii

Hayırlı haftalar....

denizcim inşallah iş konusunda hakkında hayırlısı olsun....
hasta olan bebişlerimize ve güzel annelerine acil şifalar diliyorum...
yasmincim okuyunca çok üzüldüm Allah rahmet eylesin....
Aşı konusunda hala kararsızım ya nasıl olucak bu karasızlık mahfediyor... mafoldumben

harika esteda stickerlar bayıldımm:)))))))
teşekkür ederim canım :)))
aşı için hayırlısı olsuın canım

sağol canım batuhan zaten pisi pisi diye dolanıyo evde çok sevdi:))

nurancım stickerların çok güzel... güle güle kullanın...

serpilcim hayırlı olsun aşınız....

nurancım çok güzel olmuş nereeden alıyorsunuz kızlar yaa bende bende bende istiyorum ........

hayurlısı olsun serpilcim hayırlı aşılarınız olsun inş.bir sorun çıkmaz....

hayırlısı olsun denizcim hadi bakalım ......merakla bekliyorzu ....

merhaba arkadaşlar ben 2009 annesiyim..bi sorum olacak sizlere
kızım bugün 6.ay aşısını oldu bidahaki aşı için 1 yaşında gelmemi söylediler
yani tam doğum günündemi yaa
siz nasıl yaptınız ??

canım bizde hemşire gününü hep yazdı karta ama yazılan tarih hep en sonki aşı günü baz alındı hep 15 iyse 15inde oldu haftasonuna denk geldiğinde hafta içine ilk güne ayarlandı

hmm sağol ayşecim iremde hep 7 sinden 7 sine ...
o zmn tam pztsiye gelioo mecbur doğum günnde olcak..
keşke hafta sonuna denk gelseydi:)

cennetbahçem geçmesi gereken en az zaman diye biliyorum yaşını doldurması gerekiyo 3 5 gün geç olsa farketmez mesela bizim pzt gitmemiz gerekirken cuma gelin aşı günümüz o zaman dedikleri olmuştu bende özellikle doğumgünü geçince yaptırmıştım rahat geçirelim diye

canım bizimki doğum gününden 1 gün sonra oldu ve yrıca tam tarihinde gitmediğimde oldu doğrusu hastayken ecrin çünkü hasta oldumu aşıyı yapmıyorlar 5 gün hatta 1 haft.bile atabiliyor....
hmm sağol ayşecim iremde hep 7 sinden 7 sine ...
o zmn tam pztsiye gelioo mecbur doğum günnde olcak..
keşke hafta sonuna denk gelseydi:)

tşkr ederim arkadaşlar
bnde konuşurum sağlık ocağındaki bayanlaa..
ona göre 1 gün sonra vurdururum..

kızlarr naberr .. işten hala haber yokk lenn :)) acep hayırlı deılmı
karşı komşumdaydım daha yenı geldım ışler fln hep duruyor
karşı komşumn hacı teyze 70 yaşında onunla baya dertleştıkk ablamın konusundan bnm ış konuma kadar cok şey gormuş bır kadın cok dogru konuşuyor ..
ona bnm ıçın ıstıhareye yatmasını soyledım bu gece ışım ıcın ıstıhareye yatıcak bnm ıcın
aslında hıc yapmadıgı bısey bende ılk kez ıstedım boyle bişeyi bakalım ne gorucek ruyasında

canım hayırlısı neyse o olsun yerimseniben

off batuhan biraz önce düştü kafasını kapının köşesine vurdu kaşı çok kötü şişti az kalsın patlıyodu çok kötüyüm yaa buz falan koyayım dedim istemiyo

nurancım geçmiş olsun eneste cuma akşamı kaşını öyle bi vurduki kapıya dikey şekilde morardı kaşının üstü gözünün altıda aynen morardı offf çok korktum şükür ki daha kötü bişey olmadı.... :Saruboceq:

ayyy gecmıs olsun nurancım yaa
aralda hep bana bakarak yururken fln kafasını şakaklarını fln vuruyorr ve baya aglıyor bugunde dışardaydık (bu arada hasta ascık kendısı,)
neyse yere duştu yanagını yere carptı neye ugradığını sasırdı yavrucum
böle böle buyucekler onemlı olan kalıcı olmaması zarar gormemelerı
Allaha emanet yavrularımız

nurancım esracım geçmiş olsun hepsi aynı bunların ya
dün akşamda zeynep kanepede zıplarken kenarlıkları tahta bizim oraya paaattttt diye vurdu kaşını
öyle bir şiştiki patlıcak diye korktuk bizde buz koyayım deim ortalığı ayağa kaldırdı koymayın diye
neyseki sabaha bişey kalmadı inmiş şişlik şimdi çürümüş bişelilde duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…