2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpil domuz gribi aşısı konusunda benimde fikirlerim değişiyo yavaş yavaş
konuşulduğu kadar yan etkileri yokmuş aslında diyolar
başbakanın vurdurmama nedeni ise türkiyede aşı stoğunun olmamasıymış eğer başbakan vurduysaydı herkes sıraya geçip vurdurmak isticekti aşı az olduğu içinde hükümete tepkiler başlıcaktı bu yüzden başbakan çok güzel bir taktikle öncelikli aşılanması gerekenleri aşılandırdı diye okudum bi gazetede
mantıklıgeldi bana doğru olabilir başbakan vurulsaydı aşı olmadığı için bizim yaratıcı türk insanımız hemen korsan merdiven altı aşıları üretip piyasaya sunardı
işte asıl tehlike o zaman başlardı
eğer doğruysa bu haberler sayın başbakanımızı ayakta alkışlarım ben alkisalkisalkis

kızlar sağlıkocağından geldik ecenin karma aşısını yaptırdık ağızdan verilende bakteri oldüundan grip aşısıyla ağır olabilir dedi dr o kaldı en az 3 hafta geçmesi gerekiyımuş ocakta yaptırcaz domuz gribi aşısını ikinci dozunuda şubatta inş off bu 18 ay aşısı ters zamana denk geldi o sonraki aya kalsında diyemiyoruz bu sefer domuz giribi iki doz arassı 2 ay olcak hemd karma aşınında zamannını geçmesini istemedi dr
ama eşimle ben yaptırdık iyiyiz şimdilik
bu arada tartı bozukmuş tartamadık ama boyumuz 83 cm olmuş

denizcim hayırlısı neyse o olsun canım bekle bugün olmazsa yarın olur sende dedin büyük bi yer işlerini ona göre ayarlıyolardır
serpilcim geçmiş olsun canım sizede eceyede bizimde 15inde aşımız bakalım ne olacak allahtan atlattı doğaç hastalığı ertelenirdi yoksa aşı

denizcim hayılrısı olsun canım bakalım belki sonra arralar...

nuran canım sizde çok geçmiş olsun ben alışkınım ecrin sürekli koltuktan kendi atlar ayy ayy sinireder beni ve kaç kere kafa üstü çakıldı ayrıcada günlük bizim kafa şişmesi vardır yaa kapıya yada koltuğun kenarındaki seninde dediğin gibi tahtalara çarpar çok düşer ecrin aşırı....

serpilcim hayırlı olsun aşınızda....maşallah 83 cm çok çabuk uzamış yaa ......

Slm kızlar kaç gündür yazamıyorum teo dedemiz geldi akçaydan bizede kalıyor onunla geziyoruz falan akşam da ayıp olmasın diye yanındayım bi tarlamı ekip sizleri okuyup çıkyorum.. teoşun demeyin keyfine dedeyi görünce hemen hatırladı yazdan beri görmüyordu ama unutmamış o gün bu gündür kucağından inmiyor onu arkadaşı yaptı elinden tutup tutup yatak odasına götürüyor beraber boğuşuyorlar adama bi rahat vermiyor (gerçi o da pek şikayetçi değil! )

bugünlerde çok fena oldu hergeçen gün büyüdüğünü daha bi hissettiriyor yaaa çok bilinçlendi ağzı acayip laf dolu sürekli anlatıyor bazısı anlamlı bazısı anlamsız çıkarabildiği kadar işte..ama çok kelimeyi söylüyo artık ne desem bi kaç tekrardan sonra söylüyo..

verdiğimiz 1 kiloyu geri aldık çok şükür onda böyle inatçı anne varken mecburdu yavrum :)) 15.500 olduk yine boyumuz da en son 92.5cm di
ama tek sorun ayaklarrr:)) resmen kürekkk!

Babası bugün aslan pençeli cimbomlu pantif almış 26-27 numara hani büyük aldıkki lafta çorapla giycek falan diye ama zor oldu yaaa şaşırdım kaldım onların dışı büyük içi dar kalıp oluyor ama...çok sevdi ama koşturup durdu ayaklarına bakıp..

"]nurancım geçmiş olsun neyseki hafif atlatmışsınız bizde de durumlar farklı değil sürekli bişeylerin tepesinde bu aralar sandalyelere taktı üzerine tırmanıyo,çıkıyor ayakta sallıyor düştü düşecek diye ödüm patlıyor (arada düşmüyor değil ama babamıza söylemiyorum panik yapmasın diye)
steker da güzelmiş güle güle kullan değişik bi hava vermiştir odanıza..değişiklik güzel şey gerçekten!

bizim de aşımız geliyor ama ben tarihe falan bakmadan kafama göre götürüyorum o hafta içinde pzt görcem sanırım.. şu grip aşısı benim de kafamda çok önemli bi yan etkisi olabileceğini düşünmüyorum aslında dünyada herkes vuruluyor onca insanın sağlığını hiçe sayamazlar..ama bizim 18 ayla çakışması kötü olmuş gerçekten beklesek kışın ortası o zaman kadar umarım hastalık falan kapmazlar..

Yasemincim ne olursa olsun bırak annelerden birine git kursuna canım bi süre zorluk çekersiniz ama güzel amaçlar uğruna..belki ecrinin bazı alışkanlıkları değişir sen yokken daha bile iyi olabilir onların nazı bizlere yaaa..

denizcim umarım güzel hbrlerin gelmiştir canım bizi de bilgilendir..ne güzel bi gün geçirmişiniz özendim valla biz uzun zamandır patladık evde teoşu bırakamıyoruz babanesi olmayınca bi gelsinler diye yollarını gözler oldum valla çok bunaldım tek başına dışarı çıkıp eski günlerimdeki gibi dolaşmak alışveriş yapmak istiyorum..
[/COLOR]

Bu arada babane ve dede antalyadan dönerlerken sürpriz yapacaklarmış Asrına! akülü araba alcaklarmış sanırım gerçi çok onayladığım bişey değil hem daha çok küçük hem de bi dünya para gereksiz bence! veee en önemlisi asrının büyüyüp bişeyleri istemesi ve onun uğruna beklemesini falan tercih ederim herşey elinin altında olmamalı..biz küçükken bişey isterdik bazen aylarca beklerdik yaaaa..

evet deryacım bu konuda kesinlikle haklısın o bekleme bile ayrı bir heyecan yaşatırdı bizlere dimi....
ama şimdi çocuklarımız herşeye pat diye sahip oluyor... iyimi kötümü anlamadım bende...

Bizimde aşımız ayın 15 inde
Bende domuz gribi aşısına sıcak bakmaya başladım fakat eşim hala kesinlikle karşı....

günaydın kızlar
derya sana katılıyorum o konuda herşeyi kolay elde ederek büyümemeliler ama imkan oluncada alıyo işte insanlar benim bi bebeğim bile yoktu yaa sadece bana alınmış şimdi evde bebekten oyuncaktan geçilmiyoki daha istemeyi yeni öğreniyolar biz öğretiyoruz çoğu şeyide iyisinide kötüsünüde
ece bu aralar acayip kend eşyalarına takık kıskanç oldu dün hırkasını giydirmiş yeleğinin üstüne zorla bakıcı giyme terlersn diyomuş benim benim diye giydirmiş bide vermetince elinden çekiyo bırak diyo çok inatçı yaa k yi vurgulamayı öğrendi bakkk yokkk demesine bayılıyorum
aşı sadece kolumu biraz sızlatıyo bugün onun dışında bişeyim yok kızlar tetanozdan daha hafif dedi dün hemşire ama eşimin akşamdan sızlıyodu eeeeeeee biz alışmışız hamilelikte aşılara iğnelere erkekler şanslı bu konudada

gunaydınnnnn

ya aral hastaydı ama ıyılesıyordu duraksadı ıyılesmesı balgamlı fln öksuruyor hönk hönk.. gecelerıde tıkanıyor yıne. dr a goturucez artık mecbru ama babası ıstanbulda bugun yarın gıderız heralde
bu arada bende hasta oldum bogazım acıyor genzım dlu gıbı mıdemde bulanıyor
eşım hamıle kalıcam dıye cok korkuyor naapsın adamcazz

deryacım ne guzel teoman gelmışşş selam soylee benden ozel:)) :arkadaşının babasına asılan smıleyyy :)))
cok tatlı bı ınsana benzıyor resımlerde gordugum ve senın bahsettıgın kadarıyla (hatta bır ara yıne soylemıstım sana cok yakuşuklu dıee) tam kafa bı ınsan sanırım
torunuyladaa zevkle oynuyordur tabıkı

ya kızlar ben o ısyerını aramasalarda o kadar takmıyorum sıozlerınde dedıgı gıbı hayırlısı deılse olmasın ztn hala ıs bakıyorum elbet bı yer bulurum..
hem ben evıme yakın ıstıyordum ne o oyle 3 gun yol gıdıyorsun

günaydın kızlar ...deryacım hoşgeldin canım teomada yine kocaman maşallah ayy nasıl oluyor by çocuk bu kladar kilo boy yaa taktik verin bana kızlar .......dedesiyle oynaması çok iyi ecrinde bayılır boğuşmaya...

denizcim hayırlısı olsun......

denizcim geçmiş olsun bende 1 haftadır fena durumdayım öksürük, boğaz ağrısı, halsizlik atlatamadım bir türlü....

bende çok geçmiş olsun diliyorum sizlere kızlar
deryacım özleniyosun bunu bil arada gelemeyince bi boşluk oluyo bakınca kkya ne güzel dedesiyle anlaşması teonun doğaçta bayılıyo dedesine başka kimseyi istemiyo onu hızına tek yetişebilen dedesi valla çok enerji dolu bi kayınpederim var yetişmek mümkün değil valla benim babamda tam tersi kaplumbağa gibidir hayatta yetişemez tıkanır kalır bi merdiven bile zor çıkar daha yaşıda çok değil kayınpedere göre 54 yaşında ama pil bitik tabi sigara alkol ve kilo olaylarından dolayı o ancak maddi olarak mutlu eder doğaçı hediyelere boğar

bahsettiğiniz çok doğru kızlar hediye oyuncak konusunda alıştırmamak lazım ben tek çocuktum ailemde ama her istediği olan bi çocuk olmadım serpilin dediği gibi bebeğim falan yoktu fazla ama olunca hep kıymet bildim ne zaman yetişkin oldum elime para geçti istediğim herşeyi elde ettim değersiz kaldı gözümde satın alıp koyduğum an değeri bitmiştir sıkılırım hemen hatırlarsınız araba diye nasıl sayıkladım aldım kaç kere çıkıp geziyosun diye sorun çok ender ihtiyaç dahilinde sürüyorum sadece o kadar

off ya yine sinirlerim bozuk bugün dün kardeşimle annem yine tartışmış annem annesinin evine gitmiş ayyy karı koca kavgası oldu bizimkilerin işi yaa kardeşimin psiklojisi acayip bozuk ama herşeyi anneme bağladığı için kimse arayıp yada gidip dra gidelim iş bulalım sana şunu yapalım diyemiyo yoksa gidince insanlar anneme sarıyo yine ; sırf anneme gıcıklığına çalışmıyomuş yeni bahanesi bi sürü iş bulmuş ama gitmiicekmiş annem vercekmiş para o harcıııcakmış ama annemde onunla yaşamııcakmış ohh ne ala memleket işte arada esiyolar kötü bişey yapacak diye korkuyorum ananem dedemde doldurpu doldurup gönderiyolar ki annemi kardeşimin üstüne daha kötü. biz zaten hep gel diyoruz ama geliyo 3 gün sonra oğlum naptı yedimi içtimi sayıklamaya başlıyo dün ananemdeydi bugün teyzeme geçecek ablam akşam annemle konuşup bana göndercek abimin kız içinde bişeyler düşüncekler artık amaaaaa bize gelse bakıcı sıkılıyo ece hep anneme gidiyo bakıcı boş boş oturmuş oluyo eeeeeeeee bakıcıyı bıraksak annem ne kadar bizde kalacak hep kalcanın garantisini verse bana . bilmiyorum napıcam ben şimdi çok kafam karıştı siz napardınız yerimde olsanız

off off aralında bnmde burnumuz fışır fışır akiiiiiiiiiiiiiii
inşallah ilerlemezzz

kızlar ya pıyango bıletı aldınızmı yılbaşı ıcınn.. bıze cıkarmı acep :))

geçmiş olsun deniz ; hasta olan herkese tekrar geçmiş olsun
bugün aklımda bişey kalmıyo ya ders çalışcam konsantre olamıyorum kaç kere açtım kapattım off
piyango bileti alcam tabii deniz yılbaşında almaya çalışırım hep ; şimdiye kadar amorti bile seyrek çıktı ama çıkmaz demiyoruz şansımızı deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…