"]nurancım geçmiş olsun neyseki hafif atlatmışsınız bizde de durumlar farklı değil sürekli bişeylerin tepesinde bu aralar sandalyelere taktı üzerine tırmanıyo,çıkıyor ayakta sallıyor düştü düşecek diye ödüm patlıyor (arada düşmüyor değil ama babamıza söylemiyorum panik yapmasın diye)
steker da güzelmiş güle güle kullan değişik bi hava vermiştir odanıza..değişiklik güzel şey gerçekten!
bizim de aşımız geliyor ama ben tarihe falan bakmadan kafama göre götürüyorum o hafta içinde pzt görcem sanırım.. şu grip aşısı benim de kafamda çok önemli bi yan etkisi olabileceğini düşünmüyorum aslında dünyada herkes vuruluyor onca insanın sağlığını hiçe sayamazlar..ama bizim 18 ayla çakışması kötü olmuş gerçekten beklesek kışın ortası o zaman kadar umarım hastalık falan kapmazlar..
Yasemincim ne olursa olsun bırak annelerden birine git kursuna canım bi süre zorluk çekersiniz ama güzel amaçlar uğruna..belki ecrinin bazı alışkanlıkları değişir sen yokken daha bile iyi olabilir onların nazı bizlere yaaa..
denizcim umarım güzel hbrlerin gelmiştir canım bizi de bilgilendir..ne güzel bi gün geçirmişiniz özendim valla biz uzun zamandır patladık evde teoşu bırakamıyoruz babanesi olmayınca bi gelsinler diye yollarını gözler oldum valla çok bunaldım tek başına dışarı çıkıp eski günlerimdeki gibi dolaşmak alışveriş yapmak istiyorum..[/COLOR]