- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
off ya yine sinirlerim bozuk bugün dün kardeşimle annem yine tartışmış annem annesinin evine gitmiş ayyy karı koca kavgası oldu bizimkilerin işi yaa kardeşimin psiklojisi acayip bozuk ama herşeyi anneme bağladığı için kimse arayıp yada gidip dra gidelim iş bulalım sana şunu yapalım diyemiyo yoksa gidince insanlar anneme sarıyo yine ; sırf anneme gıcıklığına çalışmıyomuş yeni bahanesi bi sürü iş bulmuş ama gitmiicekmiş annem vercekmiş para o harcıııcakmış ama annemde onunla yaşamııcakmış ohh ne ala memleket işte arada esiyolar kötü bişey yapacak diye korkuyorum ananem dedemde doldurpu doldurup gönderiyolar ki annemi kardeşimin üstüne daha kötü. biz zaten hep gel diyoruz ama geliyo 3 gün sonra oğlum naptı yedimi içtimi sayıklamaya başlıyo dün ananemdeydi bugün teyzeme geçecek ablam akşam annemle konuşup bana göndercek abimin kız içinde bişeyler düşüncekler artık amaaaaa bize gelse bakıcı sıkılıyo ece hep anneme gidiyo bakıcı boş boş oturmuş oluyo eeeeeeeee bakıcıyı bıraksak annem ne kadar bizde kalacak hep kalcanın garantisini verse bana . bilmiyorum napıcam ben şimdi çok kafam karıştı siz napardınız yerimde olsanız
ya kızlar kardeşimle kesinlikle karşılıklı konuşamayız hemen kızar köpürür zaten askerdeyken birden babamın ölüm haberini aldı hastanede yatrken ameliyatlarını filan söylememiştik tavır yaptı bize en küçüğü evin şımarık büyüdü istediği herşey oldu (şimdi diyoruz ya alıştırmayalım çocuklara diye) şimdi herşeyin sebebini annem olarak gördüğü için ona şöyle yapalım bunu ypalın diyemiyoruz kendisinede annemede zarar verebilir gerçekten yaa hiç bişey içe atmamak lazım kardeşim öyle yapa yapa yedi kafayı valla Allah korusun zaten en çok kendisine yanındakilere zarar vermesinden korkuyoruz tedaviye ihtiyacı var ama gitmezzzzz amann herneyse düşün düşün pohtur işin diye boşuna dememişler akşam annemle konuşcam ama benim aklım kesmiyo gelsin bize yerleşsin temelli ne de olsa o da evladı iki gün sonra yedimi içtimi demeye başlıyo offff off işini bulsda evlendirsek şu çocuğu yaa onu çekip çevirebilcek sözünü dinletcek tabii annemide seveck bi gelin hayırlısıyla bi iş nasip et şu çocuğa Allah ım diye hep dua ediyorum :Saruboceq:
bunca şeyin üstüne güzel bi haber aldık kayınvalidemin patoloji sonucu temiz çıkmış çok şükür ameliyat gözükmüyo yakında ocak ta atom tedavisi akabinde 3 aylık kontroller çok sevindik
kızlar teoşun odasına saat yaptım şimdi eşim takıyor resmini çekip eklerim size sevdacım sana da fikir olur hani ay ay yapmışsın ya zeynebin resmini bende ilk doğduğu aydan yaşına kadar saatin içine koydum resimlerini ve ortaya da 1 yaş resmini (gerçi artık büyüdük ama )kırmızı çerçeveli bi saat aldık 5 liraya içine koycaz bakalım içi de odasının renkleriyle uyumlu sarı-gri bakalım birazdan çekip eklerim..
bu arada yazıcam unutuyorum zeynep için yaptığın kolajı fotoğrafçıya bastırtma bi dünya para verip büyük ve kaliteli bi kırtasiyede en kaliteli kağıda baskı yaptır ben tüm çerçeve resimlerini öyle yaptırıyorum hem ucuz hem resim deforme olmuyo mesela saati 1 liraya çıkardık 5tl da çerçeve..
nasıl beceriyorsunuz anlaıyorum banada öğretinde bende yapayım....
nuran serpil şu stikleride nereden aldınız yazmadınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?