2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcim durumlar gerçekten karışık..... inşallah bir çıkar yol bulursun... bence annen sana net bir cevap vermeden bakıcını sakın bırakma....

canım bence abinizi karşınıza alıp konuşmalısız yazık annenizede sonuçta o bir anne..anneni ikna et sizin içinde sorun olmazsa bence annen baksın hep ayrıca bakıcıyada para vermek zorunda kalmazsınız....

herkese geçmiş olsun bende 1 aya kyakın grip durudum iğne ve hap kullanmama rağmen atlatamamıştım ki şimdilerdde biraz iyiyim....havalardan sanırım annemde hasta moralim bozuk eşime kızıdım.. off off hiç mi bitmez bir insanın derdi yaa.ecrin mız mız kurs açılıyor gitsem mi gitmesem mi kararveremiyorum maddi sıkıntımız var bu ay ayy delircem ya.....

ya kızlar kardeşimle kesinlikle karşılıklı konuşamayız hemen kızar köpürür zaten askerdeyken birden babamın ölüm haberini aldı hastanede yatrken ameliyatlarını filan söylememiştik tavır yaptı bize en küçüğü evin şımarık büyüdü istediği herşey oldu (şimdi diyoruz ya alıştırmayalım çocuklara diye) şimdi herşeyin sebebini annem olarak gördüğü için ona şöyle yapalım bunu ypalın diyemiyoruz kendisinede annemede zarar verebilir gerçekten yaa hiç bişey içe atmamak lazım kardeşim öyle yapa yapa yedi kafayı valla Allah korusun zaten en çok kendisine yanındakilere zarar vermesinden korkuyoruz tedaviye ihtiyacı var ama gitmezzzzz amann herneyse düşün düşün pohtur işin diye boşuna dememişler akşam annemle konuşcam ama benim aklım kesmiyo gelsin bize yerleşsin temelli ne de olsa o da evladı iki gün sonra yedimi içtimi demeye başlıyo offff off işini bulsda evlendirsek şu çocuğu yaa onu çekip çevirebilcek sözünü dinletcek tabii annemide seveck bi gelin hayırlısıyla bi iş nasip et şu çocuğa Allah ım diye hep dua ediyorum :Saruboceq:
bunca şeyin üstüne güzel bi haber aldık kayınvalidemin patoloji sonucu temiz çıkmış çok şükür ameliyat gözükmüyo yakında ocak ta atom tedavisi akabinde 3 aylık kontroller çok sevindik

kızlar yarın kadın doğuma randevu aldım
eşimle konuştuk ve ben hap kullanmaya karar verdim
ya yazık yaaa acıyorum kocişe bazen kolay değil onların işide :)))) bide her ay acabamı korkusunu yaşamaktan bıktım...
kılıfta kullanamıyoruz beni çokkkk rahatsız ediyo spiraldende korkuyorum
benim için en doğrusu hap yarın doktorumla konuşucam bakalım
dün geniş çaplı bir araştırma yaptım şimdiye kadar kulaktan dolma bilgilerle hapa karşıydım ama okuyunca bazı yararlarının bile olduğunu öğrendim
mesela benim vajinamda bazen acayip bir kaşıntı oluyo mantar sanırım mantar oluşmasını bile %80 önlüyomuş hapı bıraksan bile mantar oluşumunu önlemeye 15 yıl daha devam ediyomuş
bu bile hap kullanmak için bana göre geçerli bir neden

hadi gözünüzaydın canım..yalnız kafama takılan bir şey oldu kardeşinin bu tür problermleri varsa evlilikten önce tedaviye ihtiyacı var yoksa eşinede aynı şeyleri yapabilir benim durumumu görüyorsun eşimde kardeşin gibi benimle hiç bir şeyi paylaşmaz en ufak bir sorunda artık çılddırıyor asıp kesiyor bu kötü bir durum evlilik daha da zor sorumluluk alıyorsun bunun üstesinden gelmek gerçekten çok güç....

yasemin işte bi kız arkadaşı olsa hiç olmazsa o söyler gider dra yada toparlanır belki diye düşünüyorum yoksa tabiiki b ruh haliyle evlenemez görücü usülü filan hiiiççç olmaz zaten hayırlsı bakalım
ya doğumkontrolu benimde kafamı kurcalıyo bi şey lazım ammmaaa neeyyyy spiral taktırmış ablam o taktırdıktan sonra ben hayli hayli yaptırırım diyorum korkusuna normal doğum yapamamıştıda ama ne zaman gidecemde drla görüşcem zaman lazım oda bende yok bu aralar

slmmmm milletttt!
biz yine dışarıdaydık bugün çoluk çocuk annem-babam (arada eskisi gibi aile oluyorus :)) ablam çocuklar falan.. ecemim buz pateni yapcam diye tutturdu onu kaydırdık kerata bayağıda kıvırdı artık hocasız kayıyor bende lise yıllarımda kayardım ama aptal gibi bıraktım türkiyenin tek buz hokey takımına girecektim o dönem sonrada ülke ülke gezerdim ..gençlik işte!
teoş çok mutluydu dışarıdayız diye kudurdu resmen bende bıraktım resmen bi mağazadan çıkıp diğerine koştu,kabinlere daldı falan arkasından geldiğimi görmesin diye de saklandım tek başına geziyorum sandı,bu şekilde özgüveninin artacağını düşünüyorum..

Denizcim dedemiz için ettiğin güzel sözlere ne demeli bilmem tsk ederim onun adına babam dye söylemiyorum gerçekten çevresinde onu sevmeyen kimse olmadı bugüne kadar çok güleryüzlü ve düşüncelidir..ve acayip hareketlidir 62 yaşında ama eşimden hareketli valla! o kadar yoğun ki.. tüm enstrümanları neredeyse çalar (kanun,ud,bağlama,tanbur vs..) çok güzeel yağlı boya tablolar yapar,cam balkon kaplama dükkan var onun başında,akçay ve civarındaki tüm beldelerin tsm korolarının başkanı,haftasonlarında güzel bi restorantta program yapıp çalıp söuylüyo,makine müh. odası yönetiminde o işleri takip ediyor ,küçük bi teknesi var fırsat bulunca denize açılır yanında birası,mezesi saatlerce tek başına balık tutar..tam keyif adamı yanii ama şu anda akçayda tam kafasına göre yaşıyor,özgürce o yüzden bizi burda bıraktığı için kızamıyorum ona,seviniyorum o mutlu olduğu için.. torunlarına da çok düşkün halaaa 3 torununa da her ay para gönderiyor doğduklarından beri vs.. amma anlattım yaaaa özlüyom ama napıyımmmm..

yasemincim teoşu biliosun canım özel bi şey yapmıyorum beslenmesi eminim bi çok bebekten azdır bile 2 öğün yiyor çünkü o da ekmeksiz falan ama ırsi sanırım doğduğundan beri ayından ileride gidiyor çok abartmadığı sürece no problem! boyu babası kadar olsun yapılı ve sağlıklı olsun yeter :))

serpilcim kardeşinin bence bi burnunun azıcık sürtmesi lazım.. annenle net olarak konuşun ona göre bakıcıyla konuşursunuz duruma göre arada sizinle çalışalım falan diye..

korunma konusunda bende de aynı stres dolu günler oluyor ama emzirmeyi kesiyim hap falan bende düşünüyorum ve gözüm yerse spiral ama açmak istemiyom yaaaaaa..hemi de adetliyken

kızlar teoşun odasına saat yaptım şimdi eşim takıyor resmini çekip eklerim size sevdacım sana da fikir olur hani ay ay yapmışsın ya zeynebin resmini bende ilk doğduğu aydan yaşına kadar saatin içine koydum resimlerini ve ortaya da 1 yaş resmini (gerçi artık büyüdük ama )kırmızı çerçeveli bi saat aldık 5 liraya içine koycaz bakalım içi de odasının renkleriyle uyumlu sarı-gri bakalım birazdan çekip eklerim..
bu arada yazıcam unutuyorum zeynep için yaptığın kolajı fotoğrafçıya bastırtma bi dünya para verip büyük ve kaliteli bi kırtasiyede en kaliteli kağıda baskı yaptır ben tüm çerçeve resimlerini öyle yaptırıyorum hem ucuz hem resim deforme olmuyo mesela saati 1 liraya çıkardık 5tl da çerçeve..

nasıl beceriyorsunuz anlaıyorum banada öğretinde bende yapayım....

nuran serpil şu stikleride nereden aldınız yazmadınız.....

deryacım hani sen indirmiştin ya bizede göndermiştin baby einstein ben indirmek istiyorum ama hatlı diyor inmiyor sen nasıl indirmiştin...

nasıl beceriyorsunuz anlaıyorum banada öğretinde bende yapayım....

nuran serpil şu stikleride nereden aldınız yazmadınız.....

canım stickeri ben tekzen diye bi yapı marketten aldım bütün yapı marketlerde var onun dışında nerde var bilgim yok praktiker flan öyle yerler yani

deryacım ne güzel gezmişsiniz sefan olsun valla hakettin hep ev hep ev bendede hep komşu hep komşu yav
korunma yönteminde en sağlamı hapmış kızlar ama bana yasak benim cildimde ciddi lekelere neden oluyo cildiye yasakladı uzun süre kullanımında 2. çocuk düşünüyosanız zor oluyomuş laborant arkadaş dedi

bu arada ben estetisyenlik kursunu aradım istediğim zaman kayıt yaptırabilirmişim annemi beklicem söyledim küçük çocuğum var diye haftada 2günmüş sabah 8den öğleden sonra 3e kadarmış dersler istersen haftasonuda açarım sınıf dedi ama sade cumartesi ve full gün olur dedi eşim çalışıyo haftasonuda oda mümkün değil dedim fiyatıda 1850dedi kafaya koydum gidicem annem gelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…