2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay yaaaa kocaman abi olmuş teoş ya valla yaşından nasılda büyük duruyo deryaaaa bizimkiler bebek kalır herhalde yanında ama zayıflamış teoş boya gitmiş sanırım git gide büyüdükçe sana daha çok benzetiyorum ben yüzünü

biri beni durdursun ekledikçe ekleyesim geliyooo..:))
sağol ayşegül ve yasemin teyzesi resim yollayın sizede yapıyım..
benziyomu kıs gerçekten büyüdükçe..ohohhh ne güsell!

Günaydın....
Deryacım saate bayıldım güle güle kullanın...
Teoş ne kadar büyümüş maaşallah boya gitmiş.....
Canının yaprakları karesine de kırkbir kere maaşallah....
Baban her konuda çok becerikliymiş deryacım ya keşke böyle bir babam olsaydı... Çok şanşlısın...

Ayşegülcüm hadi bakalım inşallah hakkında hayırlısı...

günaydın herkese
deryacım babanın resmini görünce nasıl da babama benzettim oda öyle poz verirdi genelde Allah rahmet eylesin çok özledim yaa nasıl ihtiyacımız var şu anda ona kardeşimin burnu nasıl sürter nasıl akıllanır bilmiyorum ama annemin bize gelmiicee kesin dün akşma yarın gidecem eve diyodu olmadı gündüz abimlerde oturur ne biliyim yaa valla eserekli olmuş tam durup dururken kızması bağırması hiç normal değil ama dra nasıl götürcez ablamda şizofreniden filan bahsetti offfffffff Allah korusun yaa

öyle mutlu oluyo ki çocuklar dedeleri büyükanneleri yanlarında olunca teo da öyle inş kalırlar biraz da sende hasret giderirsin
teoyada maşallah çok iyi görünüyo fotolarda
babanın yaptıklarını sayınca seninde bu kadar becerikli yaratıcı olmana şaşmamak lazım valla saat harika olmuş bizdede eski bi saat var camını çıkarabilirsem sanırım kullanabilirim tüm fotoalrını boyutlarını küçükltüp tek kağıttamı çıkarttın canım
ayşegül annen gelirde bi an önce kursa başlarsın inş canım kışın gelse hem sanada meşgale çıkar gider gelirsin sıkılmazsın evde değişik ortamlara girmek çok iyi geliyo

deryacım ne güzel olmuş saatiniz çok hoşuma gitti..aile saadetiniz çok güzel ALLAH BOZMASIN İNŞALLAH....teoda ne kadar çabuk büyüyor maşallah..boyu yine çok uzamış....

ayşegülcüm hadi hayırlısı çok sevindim git canım sanada değişiklik olur....

sağolun kızlar desteğiniz için
deryacım çok tatlı bi ailen var maşallah sende anneye benziyosun bu arada

Saolun kızlar güzel sözleriniz için..
nazar değmesin ailene demişsiniz ama malesef onlar 9 sene önce boşandı o yüzden bu fotonun benim için önemi ayrı senede bir kaç kez bi araya geliyoruz hep beraber eskisi gibi torunlar falan dünde o günlerden biriydi işte..annem ankarada tek başına (köpeğimle) yaşıyor babam akçayda anlıyacağınız..

saatimizi beğenmenize sevindim ben o resmi photoshopta düzenledim sonra çıktı aldık serpilcim..tek tek kesmedim yani..

Evet ayşegülcüm anneme benzetirler beni.. annecim de benden beceriklidir yaratıcılık konusunda neler yaratır bi görseniz bazen şaşırıp kalıyorum yaptıklarını görünce ve çok azimlidir ben ortaokuldaydım sanırım yarım kalan üniversitesini bitirdi gece sabahlara kadar ağlaya ağlaya ders çalışırdı,yapamıyorum diye (gazi işletme mezunu) ve sonuçta 20 dersi birden verdi bitirdi şimdi düşünüyorum o kaç yaşında bunu yaptı ben bi çalışım şu kpssyi kazanamıyorum diye kızıyorum kendime..

canım arkadasım yaa senııı burda en ıyı anlayanlardan bırıde bnmdır.. bak ablam 8 -9 yıldır anneme kan kusturyor evlılıgınden dolayı..ve ondan sonra gelen maddı manevı sorunlarıylaa annemın canını sıkmasından dolayı.. bunda annemın ne gunahı var.. ama analar dert cekmeye gelmsı bu dunyaya.. sımdı bızımde evlatlarımız var 2 saat gormesek ozluyoruzz emın ellerde olsa bıle açmı tokmu dıyee uuzluyoruz..
annende oyle ıstee.. o onun oglu herseyden once.. evladı arkasına donup gdemez gıtsede dusunmeden merake tmeden durasmaz.. canını acıtsada evladı o anne olarakl ona kıyama yıne hep yanında durur.. sen bencee tatlı dılle yılanı delıgınden cıkarabılırsın.. bır dr a gıtsın
kaç yaşında bırde o var
işi gucu sevmeyen bırı sanırım bırde
bırde bu tur kışıler neden çalışmıyorsun sorusuna psıkolojık sorunlarım var dıye yanıt verıp ona baglayıp gecıştırıler .. alında bır ışe gırse hayatınız bambaska olur
kardesını buna yonlendrımeye calıs ..
allah kolaylık versın
bak annemınde ben en kucuk evladıyım ama en buyuk evladı bıle hala en ufak bı sorunununda annemı arar aglar.. annem sabahlara kadar oturur yatamaz dusunur aglar ama onlar ertesı gun unutur o sorunlarını
derya ablam desen o ayrı bı dert ztn off offff

aman yarabbii yaaa maşallahh dıyorummmm babana deryacım... bnm babam 8 yaşımdayken vefat etii bende cok ozluyorum babamı.. eskı mutlu gunlerımızı ..mahallede akşamları oynarken babamım işten dönuşlerınde koşupp kucagına atlamayı cok ozluyorum
ztn hatırladıgım cok az şey var babama daır..
Allah babana uzun omurler versın .. tanışıp oyle bır çalgılı ortamda bulunmayı cok ısterdım babanla super olurdu yaa aralla teoda coşardı tey teyyy :teytey:

Asrın cok tatlı vede kocamannnnnnnnnnnnn olmuşşş maşallah
aılenın boşanmalarına ragmen bır araya gelebılmelerı buyuk bır erdem....
saatınıze ne dıyem kıı para kazansana sen bu ışlerden kızımmm harıkasın valla tü tüüü

bızde hala hastayızz aral daha iyi bana gore.. ama sabaha kadar uyanık durdu ıkımızın ortasında sarkı fln soyledı .. zor uyudu sabahta tabı 11 e dogru uyandı gece 3 saat uyumayıncaa :)

kızlar aralın soyledıgı kelımelerı yazdım bı kagıda gecen gun
30 u gecıyor ıyı deılmı ??

önceleri konuşurduk msnde tlfda iş arıyorum yok form bıraktım hep bilmem ne dersi sonra sıkıldı tabii orda herkes üstüne geldiği için küçük değil 25 yaşında 2 sene olcak evde bi erkek için çok zor bi durum dr lafını diyemiyoruz bile abimle braz bazen konuşuyomuç olmazsa bi punduna getirip o diicek yada annem gidecek bi dra anlatcak böyle bi çocuğum var diye

derya ne güzel yaa böyle arada bir biraraya gelebilmeleri sizin için ; ne kadar olgunlar

deniz çok iyi bence kelime dağarcığı şimdiden sonrad hızla artacak inş

yaa ecede bu aralar gece uynıp oturmaya başladı bide kendi vücıduyla oynamaktan çok hoşlanmaya başladı evde sirekli ayak bacak deyip çoraplarını çıkartıyo meme deyip üstünü çıkartıyo soyununcada kendini okşayıp meme meme deyip duruyo bayılıyooo bide kalemi duvara dayayıp koşuyo koridorda mutfak dolapları duvarlar elleri benim bacaklarım hep kaleeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

hahahah kendını mı okşuyorr ahaaa cınsellıgı keşfetmeyede başladılar
aralda altını acınca hemen cukune elını atıyor cok hoşuna gıdıyor bırdee gulumsuyoyr hemen :))

deryacım üzüldüm ayrı olmalarına nasip tabi bunlar ama yinede biraraya gelemleride çok iyi ama annenin azminede şaşırdım maşallah ahh ahh o azim birde bende olsa bende istiyorum okumayı iş güç off off nasıl olacak bilmiyorum....

denizcim çok iyi 30 kelime maşallah daha ne olsun....

ecede çok fena yaa ecrinde bayılıyor bu aralar heleki bacaklarına takmış durumda hep bacağını acıp bacak anne bacak deyip duruyor....

ecrinin kaç tene kelime söylediğini bilmiyorum çünkü belli çok anlayamadığım bazı şeylerde var tabi daha net olarak çıkaramadığı kelimlerde var mesela koydum diyemiyor doydum diyor ama tabi doymaklada aynı oluyor doyduu ecrin doydu diyor ayy en çok uyuz olduğum şey mama tabağını görünce yemem yemem yemez yemez diye bağırıp kaçması....

onunda o sorunu var... ama yavas yavas yemeye basladı dımı yasemıncım ?

sımdı ablam aradı derya yanı baya konustuk bosanıcam dıyor (daha onceden de duydum tabı bu lafları hemde bır cok kezzz)
ama nasıl halledıcek bılmıyorum 8 yıldır cok cektı ..
enıstemın cok pıs huyları var gormezden gelinemıyor ...
sen boşan bız hep arkandayız dedım ztn sımdıde maddı manevı yardım edıyoruz o zaman en zından daha mantıklı bı sey ıcın yardım ederız.. hem sımdıkınden cok daha kötu durumda olmazsın dedım
cocuklar etkılenır mı dıyor tabıkı etkılenırler ama evde olanlardan daha cok deıllll
ya enıstem aytactan sıgarasını bırasını kul tablasını cok ısterdı getır dıye sımdıde ırmaktan ıstemıs gecen gun 1,5 yasında o daha yaa farkında olmadan yonlendırıp cocukları ozendırıyor salak herıff
ablam yıllardır uyarıyor onu ama dınleyen kım 1 gun duzelıp ertesı gun yıne aynı olurmu bı adam oyle ısteee

Dün akşam tam da senin dediğin gibi bi ortam vardı evde babam udunu da getirmiş gelirken o çaldı ben söyledim teo da coştu durdu tabi..ben de çalcam diye udun üzerine abanınca bırakmak zorunda kaldık biz de ama yazın daha şenlikli oluyor amcam,kuzenim falan başka müzik aletleriyle ve sesleriyle eşlik ediyor göreceksiniz tam bir fasıl grubu oluyoruz tüm mahalle de çok memnun herkes bizi dinliyor.:)) o yüzden diyorum ya akçaya beklerim çok şenlikli diye :))

sen de mutlaka özlüyorsundur yokluğu ayrı bir boşluk olmalı Allah yokluklarını göstermesin yada geç göstersin çok zor olmalı..sabah zaten babam rahatsızdı başı dönüyordu ne yatabildi ne kalkabildi,kendi de çok korktu beni de korkuttu umarım önemli bişeyi yoktur şimdide arkadaşlarıyla buluşmaya gitti gece düzenlemişler yemekli,fasıl falan..

bencede boşanması daha iyi ablanın ama çocuklar içinde çok zor olur hele ırmak için. karar vermesi zor bi durum ; kimse istemez çocukları öyle bi ortamda büyüsün
Allah hayırlısını versin deniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…