ya kızlar kardeşimle kesinlikle karşılıklı konuşamayız hemen kızar köpürür zaten askerdeyken birden babamın ölüm haberini aldı hastanede yatrken ameliyatlarını filan söylememiştik tavır yaptı bize en küçüğü evin şımarık büyüdü istediği herşey oldu (şimdi diyoruz ya alıştırmayalım çocuklara diye) şimdi herşeyin sebebini annem olarak gördüğü için ona şöyle yapalım bunu ypalın diyemiyoruz kendisinede annemede zarar verebilir gerçekten yaa hiç bişey içe atmamak lazım kardeşim öyle yapa yapa yedi kafayı valla Allah korusun zaten en çok kendisine yanındakilere zarar vermesinden korkuyoruz tedaviye ihtiyacı var ama gitmezzzzz amann herneyse düşün düşün pohtur işin diye boşuna dememişler akşam annemle konuşcam ama benim aklım kesmiyo gelsin bize yerleşsin temelli ne de olsa o da evladı iki gün sonra yedimi içtimi demeye başlıyo offff off işini bulsda evlendirsek şu çocuğu yaa onu çekip çevirebilcek sözünü dinletcek tabii annemide seveck bi gelin hayırlısıyla bi iş nasip et şu çocuğa Allah ım diye hep dua ediyorum :Saruboceq:
bunca şeyin üstüne güzel bi haber aldık kayınvalidemin patoloji sonucu temiz çıkmış çok şükür ameliyat gözükmüyo yakında ocak ta atom tedavisi akabinde 3 aylık kontroller çok sevindik
slmmmm milletttt!
biz yine dışarıdaydık bugün çoluk çocuk annem-babam (arada eskisi gibi aile oluyorus :)) ablam çocuklar falan.. ecemim buz pateni yapcam diye tutturdu onu kaydırdık kerata bayağıda kıvırdı artık hocasız kayıyor bende lise yıllarımda kayardım ama aptal gibi bıraktım türkiyenin tek buz hokey takımına girecektim o dönem sonrada ülke ülke gezerdim ..gençlik işte!
teoş çok mutluydu dışarıdayız diye kudurdu resmen bende bıraktım resmen bi mağazadan çıkıp diğerine koştu,kabinlere daldı falan arkasından geldiğimi görmesin diye de saklandım tek başına geziyorum sandı,bu şekilde özgüveninin artacağını düşünüyorum..
Denizcim dedemiz için ettiğin güzel sözlere ne demeli bilmem tsk ederim onun adına babam dye söylemiyorum gerçekten çevresinde onu sevmeyen kimse olmadı bugüne kadar çok güleryüzlü ve düşüncelidir..ve acayip hareketlidir 62 yaşında ama eşimden hareketli valla! o kadar yoğun ki.. tüm enstrümanları neredeyse çalar (kanun,ud,bağlama,tanbur vs..) çok güzeel yağlı boya tablolar yapar,cam balkon kaplama dükkan var onun başında,akçay ve civarındaki tüm beldelerin tsm korolarının başkanı,haftasonlarında güzel bi restorantta program yapıp çalıp söuylüyo,makine müh. odası yönetiminde o işleri takip ediyor ,küçük bi teknesi var fırsat bulunca denize açılır yanında birası,mezesi saatlerce tek başına balık tutar..tam keyif adamı yanii ama şu anda akçayda tam kafasına göre yaşıyor,özgürce o yüzden bizi burda bıraktığı için kızamıyorum ona,seviniyorum o mutlu olduğu için.. torunlarına da çok düşkün halaaa 3 torununa da her ay para gönderiyor doğduklarından beri vs.. amma anlattım yaaaa özlüyom ama napıyımmmm..
canım arkadasım yaa senııı burda en ıyı anlayanlardan bırıde bnmdır.. bak ablam 8 -9 yıldır anneme kan kusturyor evlılıgınden dolayı..ve ondan sonra gelen maddı manevı sorunlarıylaa annemın canını sıkmasından dolayı.. bunda annemın ne gunahı var.. ama analar dert cekmeye gelmsı bu dunyaya.. sımdı bızımde evlatlarımız var 2 saat gormesek ozluyoruzz emın ellerde olsa bıle açmı tokmu dıyee uuzluyoruz..
annende oyle ıstee.. o onun oglu herseyden once.. evladı arkasına donup gdemez gıtsede dusunmeden merake tmeden durasmaz.. canını acıtsada evladı o anne olarakl ona kıyama yıne hep yanında durur.. sen bencee tatlı dılle yılanı delıgınden cıkarabılırsın.. bır dr a gıtsın
kaç yaşında bırde o var
işi gucu sevmeyen bırı sanırım bırde
bırde bu tur kışıler neden çalışmıyorsun sorusuna psıkolojık sorunlarım var dıye yanıt verıp ona baglayıp gecıştırıler .. alında bır ışe gırse hayatınız bambaska olur
kardesını buna yonlendrımeye calıs ..
allah kolaylık versın
bak annemınde ben en kucuk evladıyım ama en buyuk evladı bıle hala en ufak bı sorunununda annemı arar aglar.. annem sabahlara kadar oturur yatamaz dusunur aglar ama onlar ertesı gun unutur o sorunlarını
derya ablam desen o ayrı bı dert ztn off offff
:
aman yarabbii yaaa maşallahh dıyorummmm babana deryacım... bnm babam 8 yaşımdayken vefat etii bende cok ozluyorum babamı.. eskı mutlu gunlerımızı ..mahallede akşamları oynarken babamım işten dönuşlerınde koşupp kucagına atlamayı cok ozluyorum
ztn hatırladıgım cok az şey var babama daır..
Allah babana uzun omurler versın .. tanışıp oyle bır çalgılı ortamda bulunmayı cok ısterdım babanla super olurdu yaa aralla teoda coşardı tey teyyy :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?