2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım şükür zorla yiyor iştahlı değil tabi artık bu böyle gider...en çok problerm olan şeyde eline verilen şeki atıyor vede hep püre olarak yediryorum bişey değil çocuk çiğnemeyi unatacak zorla yediğinden hemen yutturuyoruz...

ablanın durumuna çok üzülüyorum ama nedense hep aklımda olan tek şey vardır sanırım kendi yaşadığım sorunlardan dolayı bence boşansın tek çare bu yoksa 8 sene az değil vede değişme umududa yoksa çekmeye değmez heleki çocuklarım için çekiyorum asla olmaz çünkü o çocular baktıkça etkilenecek annein sinirleri bozulacak benim öyle oluyor bugün eşimle tartıştıkmı çok gergin oluyorum sabrım taşı veriyor en ufak bişeyde ki en çok buda ecrinin karnını doyururken oluyor yemeyince başlıyorum bağırıp kızmaya buda bir nevi işte kendini deşarjetme çocuğundan çıkarıyorsun sinirini...bence boşansın....

Şu ecrin bi alem yaaaa..çok güldüm yemez miş hı! teo da bugün yemiyo eli ağzında diş geldi yine sanırım herşeyi iteliyor..
acaba biz kelime söylüyoruz bende bi sayıyım aralın ki çok güzelmiş maşallah ona..

bana gelince haklısın denizcim harcanıyorum evde :)) hahahaa eskiden bundan para kazanırdım şimdi ancak oğluma (ablam bile kızıyo bize de yap diye) ama zaman yok hiç bişeye yaaa..
biraz vakit yaratabilsem ders çalışıyım diyorum kpssye ama gözüme büyüyor canım istemiyor Allah biliyor ya..

Ayşegülcüm fiyat da fena deği taksit yapıyorlarsa annen gelsin hemen başla bacım bişeyler yapmak lazım yaaa

ama denizcim ben tabi anlayama deryacım sorması ayıp olmasın ama anenle baban ne zman boşanmışlardı sen büyükmüydün en iyi sen anlarsın bizi.....

ben doğrudu boşanmayı bir ara kafaya takmıştım kii eşim düzeldi ilginç yani....o da biliyordu maddiyat olmasa boşanırsın diyor zaten bana....

evet o da gecen gun aytac a bagırmıss kı aytac cokkk calıskan cok duzenlı hememn eve gelıp derslerını yapan bır cocuk ama odev yaparken bırden bagırmsı ablam bıseye sınırlenıpp
en cok ona ve ırmaga uzuluyorum ztn agladımda telde en cok o cocuklara uzuluyorum dıye
Allahım bıze bır çıkışş yolu goster yarabbım nolursun..

ruyamda da beyaz bır mınıbus gordum cokkk guzeldııı makas atarken kaza yaptı hemde cok fecııı ıcınden bı kadın fırladı fırladı vee bnm camıma dogru yuvarlandı ben camdna bakıyordum kazaya yardım etmeye calıstım ama kadın ıyıydı
valla baktım cok ıyı cıktı netten anlamı.. hayırdır ınsallah
bnm ruyalarımın hepsı cıkar kızlar o yuzden anlattım ruyamı da detaylı uzun surer sımdı

Denizcim bence de boşansınlar ama tabiki çocuklar için çok zor babasız büyüyecekler,disiplin zor olacak vs..ama bu şekilde de zor şartlatda sürekli tartışan anne baba ile beraber büyüyecekler...okun içindeki değnek misali..
bizimkiler taaa ben 7-8 yaşlarındayken boşanacaklardı ama biz küçüğüz diye hep ertelediler (bilmiyorum belki de iyi oldu babamı biraz daha fazla yaşadım)kötü bi evliliğin içinde büyüdüm ama annem babam yanımdaydı belki de bi çocuk için en önemlisi budur! ne biliyim kızlar çokkk zor kararlar bunlar..Allah hayırlısını göstersin..

Bizimkiler 25 sene sonra boşandı yasemincim benim üniversiteyi bitirip ankaraya döndüğüm sene babam akçaya gitti

ben eşşek kadar kız olmama rağmen etkilenmiştim alışkanlıkları değiştirmek yada yenilerine alışmak gerçekten çok zor..

Son düzenleme:
zeynep bu güne kadar hic hasta olmamisti,bi kere ateslendi oda distendi..dün gece yine ateslendi suan iyi gibi insaallah buseferde distendir dis cikmis gördüm..

diştendir canım.. hoşgeldın bu arada

deryacım senınde dedıgın gıbı ıkı sekılde de ucu ıyı bıseye gıtmıyor
ama benı en cok tedırgın eden sey .. ablamın krızlerı.. bırgun kendıne zarar verıcek dıye odum patlıyor...
ve farkında olmadan yapıyor cocukların gozu onunde
ya uzun uzun anlatmak ıstemiyorum cok zor seyler...

Kızlar benim annemle babam da ben 20 yaşımdayken ayrıldılar....
O kadar köt bir ortamda büyüdük ki babamdan nefret ederdim....
Hep bir an önce ayrılsınlar... Hatta babam ölsün diye dua ederdim....
Annemle babam ayrılınca yüreğim çok yandı çok ağladım bu kadar üzülebilceğimi hiç tahmin etmemiştim...
Kaç yaşında olursan ol anne babanın boşanması çocuk için çok zor...
Ama o sorunlu evlilik ortamından bin kat daha iyidir....

kızlar ailevi sorunlarınızı okuyunca inanın çoookk üzülüyorum
bu konuda rabbime binlerce çokkk şükürler olsun ne kendi ailemde ne eşimin ailesinde nede şu anda eşimle pbenim aramda sorun yok

arkadaşlar hala günlük çorba yapıyormusunuz ben mesala tahıllı yaptığım çorbaları yarın öğlenede yidiriyorum ama sebzeleri günlük yapıyorum vitaminleri gitmesin ısınınca ...siz nasıl yapıyorsunuz..zaten ecrin küçükken yemediğinden kaç çeşit kendine göre çorba yapmak zorunda kalıyodum fazlaca yapıp bazen buzluğa koyuyordum eeğer yaptığımı yemezse çıkarıyorddum artık son çare olarak...

slm kızlar bu ailevi sorunlar bizdede var benimde annem ve babam ayrı yaşıyolar senelerdir ama nikahlılar boşanmadılar annem boşanmak istiyo ama babam boşanmıyo ama annemin yanındada durmuyo babama çok kızıyorum bende bekar gibi yaşıyacaksan kadına yazık değilmi anneme çok üzülüyorum ikiside antalyanın farklı ilçelerindeler ilçe ama mesafesi çoook uzak 5saatlik yakın değil benim babam özgürlüğüne düşkün ve çapkın biri bu huyundanda asla vazgeçmiyo allahtan servetini harcamıyo onlarla ama yinede hazmetmek mümkün değil annem çok mutsuz o yüzden hep yanımda olsun istiyorum ama yük olmak istemiyor annemde bende çocukken hep tartışma ve şiddet le büyüdüm annemin o halleri gözümün önünden gitmiyo esranında dediği gibi bazen çok demişimdir küçükken ölsede kurtulsak diye o kadar kinlenmiştim çok zor bi durum ama ben olsam asla çekmezdim bi kalemde silerdim babam gibi eşim olsaydı eskiler ne sabırlı yaaa çocuk için dayanıyolar ama kendi açımdan bakınca benim için iyilik değildi bu diye düşünüyorum bu kadar kötü hisler beslemek kötü şeyler

canım ya benimkide iştahsız biliyosun biz tam yeni çorbaya başladık hasta oldu hiç bi şey yemez oldu şimdi açıldı biraz ama arkasında gezerek yediriyorum çorbada gezerek yedirilmiyo bende ara verdim yine peşinden gezerken patates omlet makarna gibi yiyeceklerle gezip doyuryorum akşamlarıda çorbayı yediriyorum ama o da ekmek bandırıp ağzına sokarak tek akşam gezmeden yiyo ondada biz hep birlikte toplandığımız için oluyo benimle oturmuyo masaya beyfendi yemek sularına ekmek bandırıp veriyorum en çok salata suyuna ekmek bandırp yemeyi seviyo ekşi ekşi bende veriyorum çok faydalı çünkü limon havuç falan var çünkü

ayşegülcüm şunu çok merekediyorum peki senin açından pkoloj,k bir etki yaptımı bu ailevi sorunlar biliyorsun bizde de son zmanalra yaşanan şeyeler çok kötüydü merakettim ...bir çocuk üzerindeki etki nasıl oluyor yani..ben hiç yaşamadım ailemde böyle şeyelr ve çok karşıyım ama gelde görki kendimde yaşadım evliliğimde ....

19 Aylık Bebekler :

Şekilleri uygun deliklere yerleştirebilir.
Büyük parçalı lego oynayabilir.
Kapıları kapatabilir.
İki farklı nesne arasından istenileni seçebilir.
Karşılıklı oyunlar oynar.
İki sözcüklü ifadeler kullanabilir.
Oyuncak bebeğini besleyebilir.
Merdiven çıkabilir.
4 küplük bir kule yapabilir.
Ellerini yıkayabilir.
Herşey ilgisini çeker ve oynamak ister.
Vücuttaki bölgeler sorulduğunda gösterebilir.
Oyuncağını çekerek ileri geri yürütebilir.
Komik şeylere güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…