onunda o sorunu var... ama yavas yavas yemeye basladı dımı yasemıncım ?
sımdı ablam aradı derya yanı baya konustuk bosanıcam dıyor (daha onceden de duydum tabı bu lafları hemde bır cok kezzz)
ama nasıl halledıcek bılmıyorum 8 yıldır cok cektı ..
enıstemın cok pıs huyları var gormezden gelinemıyor ...
sen boşan bız hep arkandayız dedım ztn sımdıde maddı manevı yardım edıyoruz o zaman en zından daha mantıklı bı sey ıcın yardım ederız.. hem sımdıkınden cok daha kötu durumda olmazsın dedım
cocuklar etkılenır mı dıyor tabıkı etkılenırler ama evde olanlardan daha cok deıllll
ya enıstem aytactan sıgarasını bırasını kul tablasını cok ısterdı getır dıye sımdıde ırmaktan ıstemıs gecen gun 1,5 yasında o daha yaa farkında olmadan yonlendırıp cocukları ozendırıyor salak herıff
ablam yıllardır uyarıyor onu ama dınleyen kım 1 gun duzelıp ertesı gun yıne aynı olurmu bı adam oyle ısteee
arkadaşlar hala günlük çorba yapıyormusunuz ben mesala tahıllı yaptığım çorbaları yarın öğlenede yidiriyorum ama sebzeleri günlük yapıyorum vitaminleri gitmesin ısınınca ...siz nasıl yapıyorsunuz..zaten ecrin küçükken yemediğinden kaç çeşit kendine göre çorba yapmak zorunda kalıyodum fazlaca yapıp bazen buzluğa koyuyordum eeğer yaptığımı yemezse çıkarıyorddum artık son çare olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?