2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede durum ayni 2 gece ateslendi istah aynen gitti..biz herseyi hemen hemen yerdik ama ne yazikki 2 gündür yediremiyorum sdüt düttt diyo illa süt icecek onuda eskisi gibi bitirmiyo..bende biskuvi süt ceviz bal peynir kattim onu yedi..

bizim en sevdigimiz oyuncak legolar ve bebkleri onlari yediriyo iciriyo altini bile aliyo..islak mendili almis yatirmis yere babasiyla seyrederken kendimizi zor tuttuk..legolari renklerine göre bazen ayiriyo..banada hala baba yana mami diyo anne demiyo nedense ama ne zaman ben nette annemle konusayim nannaneeee diye bagiriyo..

Sevdacim hap pek bana göre degil,düzenli helede saatleri düzenli hap kullanmak kesin biryerde aksar ve olan olur..
sen düzenli birisin sanirim..sana uyar ..spiralde hic düsünmedim..en iyisi bebek sanirim:)))

geçmiş olsun deryacım teoşa canım ya inş. diştendir köpek dişlerini çıkardımı ? o çok zor oluyomuş bizim sırada onlar var oda zorluyo gibi gözüküyor
kızlar face zeynebin videolarını yükledim
3 kategoriden oluşuyo
bılaşık yer temizliği ve yemek ha haaaa
maşallah sevdacım zeynep ne hamarat kız ilerde daha çok yardımı olacak sana şimdiden belli anasının kızı kaydirigubbakcemile3
canım sizede çok geçmiş olsun çok zor valla hem hasta hem iştahsız olmaları bizleride çok üzüyo hayat duruyo resmen
Sevdacim hap pek bana göre degil,düzenli helede saatleri düzenli hap kullanmak kesin biryerde aksar ve olan olur..
sen düzenli birisin sanirim..sana uyar ..spiralde hic düsünmedim..en iyisi bebek sanirim:)))

evet hapın düzenli kullanımı şart eğer o tercihi yaptıysan yoksa hiç bi anlamı kalmıyo ben hap yöntemini kullanabilsem düzenli kullanırım kesin ama yasak malesef spraldende korkuyorum çok kanama yapıyomuş göze alamıyorum onuda kondomda hoş değil erkek için en iyi yöntem bizim için dışa olanı kaza olma riski yok denecek kadar eğer erkek çok dikkatliyse benim eşim sağolsun çok dikkatli o da şu an 2. çocuğu kaldıramaz 1tanesi bile zor geliyo

deryacım gecmıs olsunn arkadasım
bence sen yıneede bu abur cuburları vermeme konusunda dıret.. anladıgım kadarıyla Asrın bıraz fazla bu tur seylerı sevıyor ve ısın kolayına kacıyor cok alısırsa sonuclarının ıyı olmayacagını dusunuyorum .. yanı aç olsa dıger seylerıde yer o ısıne gelenı yıyor cıkolatalı seylerı yanı
b4n mumkun oldugunca vermemeye calıısıyorum .. sadece sabah kahvaltısından 1 saat sonra sarelle (gdo suz oldugu ıcın) ekmek ıcı ve su yada ıhlamur yada cokkk açık çayla verıyoruz oglen yatarkende corba yıyor 3 saat uyuyorsa kalktıgında da aksam uzerı ıste evde ne yemek varsa ama bunları yemedıgı gunlerde de yınede o tur seylere cok yonelmıyorum.. bu arada ben yada babaannesı yemegı cokkk zor yedırıyoruz dedıgın gıbı kacıyor fln
cogu zamana rtık maam sandalyesını reddedıyor hıc sıkmıyorum yururken yada oynarken reklamlarda tıkıyorum agzına elımde kaşıkk taa arka odaya goturdugum oluyor yada hıcc gormedıgı bısey verıyorum elıne kurcalıyabılıcegı oyle ıstee

canım benım yaa cok tatlısınnn :)) sırnaşık şey
o kadar zorlugun ıcınde ıkınıcıyı en coks en yakın zaman ıcın dusunuyorsun sanırım
laf aramızda bende 30 ldum kızımla buyumeyı cok hayal ederdım eskıden yas gecmeden yapsam mı bı dene

aysegulcum Aral o yontemle dunyaya geldı :))))) gerı cekme yontemı cokk cokkk guvenılıcek bır yontem deıl .. bnm esımde asırı dıkkatlıdır ama bızde anlıyamadık nasıl oldugunu vallaa..
ben baya bı kabullenememıstım hatta hamıle kalmamı

merhaba kızlar
batuhan düştükten sonra bayadır giremedim kaşı iyileşti sayılır hafif morluğu var
dünde aşı oldu. aşıdan sonra bacağına basamadı bide ateşi çıktı gecede çok ateşlendi
ilaç verdim iyi şimdi

boyu 90 cm kilosu 16.500

Kocamannn maşallah batuşa da teo ile ikisi yakın gidiyorlar ama senin eşin de iri sanırım dimi nurancım batuhan da babaya çekmiş gibi..
Evet canım olabiliyor o ilk sıvının içinde de sperm varmış yani dışarı boşalsa bile o ilk sıvı bazen yeterli olabiliyor işte..güvenli değil ama hepimiz deniyoruz şansımızı sanırım :))

geçmiş olsun deryacım teoşa canım ya inş. diştendir köpek dişlerini çıkardımı ? o çok zor oluyomuş bizim sırada onlar var oda zorluyo gibi gözüküyor
Hayır ayşegülcm çıkamdı ve sanırım onlar zorluyor hiç böyle olmamıştı teo ateş falan yani..bi çıksın da rahatlayalım yaaa..bu sabah yine sinirden elimi ayağımı titretti sıpaaa kendini yerlere atıp tepinerek ağlıyo sürekli..

Maşallah zeynebe oyuncakları seviyor anlaşılan renklerine göre falan ayırması süper valla bizimki daha o aşamaya gelemedi :))

geçmiş olsun canım
batuhanda aynı ama aşıdan onunki daha önce hiç aşıdan ateş olmamıştı bende panikledim başta ama iyi şükür şimdi
batuhanda da iştah yok hiç bişey yemedi bugün bende kek veriyim dedim çok sever ama hiç tadına bile bakmadı

kızlar face zeynebin videolarını yükledim
3 kategoriden oluşuyo
bılaşık yer temizliği ve yemek ha haaaa

hemen bakmalıyım :))))

hadi ya denizcim adetim gecikti benim bu ay bazen korkmuyor değilim şimdi göz damlası kullandığım için onun geciktirdiğini düşünüyorum öncede alerji ilacı kullandığımda gecikmişti bu damlada alerji için hadi ilaçta yazıyodu geciktirebilir diye ama damlada yazmıyo korkutmadı dese yalan olur ama eşim çok emin kendinden :kedi:

ayyy ya ne ile koruncam ben ya kızlar bana bi çare sunun nolur çaresiz kaldım ilaç yasak spralden korkuyorum başka ne var yaaa kondomuda eşim sevmiyo offff bendemi pes etsem yasemin gibi oluruna bıraksam bi bebiş alsam elime :))) sonrada toptan bağlattırayım bütün kablolarımı :))))

yasemincim stacherleri nerden aldığımı sormuşsun kusura bakma anca girip cvp yazabiliyorum
kayınvalidemlerin orda küçük bi dükkan var ordan aldım

valla hamıle oldugumu esıme soyledıgımde aramızda dalga konusu olmustu ınanamıyorduk cunku :))
sımdı 2 yıl kadar en azından cocuk mocuk ıstemıyoruzzz .. arala zor bakıyorum ztn ıse gırmem gerekıyor
esım konusu acılınca denız benden uzak dur dıye kacıyor adamın yuregıne ıner valla oyle bısye olsa
hatta ben bugunlerde cok fazla abur cubur yemeye basladım denızzz bana bakk kendıne gel fln dıyo bana :))))

valla Aralımız cokk vakıtsız geldı hıc bısey anlamadım ıstemıyordum hatta onu
ama ıkıncıyı planlı programlı yapmak ıstıyorum tadını cıkarıcam hamılelıgımın hersyeımı ona gore ayarlıcam maddı manevı..
vee sevınerekk herkese o surprızı soylıcem aralda hıc bunları yaşlayamadım ben hala ıcım buruktur o konuda..
cekınerek soyledım henuzz ılk ayımda hamıle kaldıgım ıcın.. ne yalan soylıyım mıllettte cok cok sevınemedı o kadar borc fln varken
ınsallah kızım olursa dunyada benden daha mutlu olmaz o an heralde..

inşallah canım ikinci istedğin gibi olur:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

okuyunca aklıma hamile olduğumu öğrendiğim an geldi eşimle beraber ağlamıştık sevinçten çok istiyoduk ama 6 ay uğraş sonuçsuz kalıyodu hep bizde de artık umutlar tükeniyodu doktora gidelim falan diye konuşmaya başlıyoduk ki batuhan oldu :)))Şeniz

yaa dun gece aralın ılk dogdugu gunlerı ılk bı kac ayını konustuk esımle...
en cokda ortamızda yastıgın uzerınde yatırmıstık bı gece, sabah bı baktım yuvarlanmıss yuz uztu ortamıza dusmustu :)) onu anımsıyoruz

bende ilk doğduğu anı unutamıyorum onu ilk görüşümü çok güzel tuhaf bi duyguydu inanamamıştım benim bebeğim olduğuna bana ait olduğuna vay yaaa ne günlerdi

ayy bende gözümü ayıramıyodum 2 gün nerdeyse hiç uyumamıştım
ilk gördüğümde bu benimmi diye inanamaıştım o ağladıkça bende ağlıyodum

ilk dogdugunda suratında böylee ısteksızz bır ıfade vardı dunyaya gelmekten hıcc memnundegılmsı gıbıydıı.. yuzunu burusturmustuu :)))))
ve ılk dudakları gozume carptıı turuncu yavru azhgız yada cok carpıcı bır pembe gıbıydıı .. bırde şişiktiii
kucagımda ılk tuttugumda sıcaklıgı benı ısıttı.... tek dedıgım sey se o an Allahıms ana sukurler olsun oldu ama yuzlerce kez soyledım hıc susmadan :))))

ilk dogdunda aglayamadm ben ee o kadar acı cektım dogururken onun hırsı vardı belkıde
ama ılk ezmzırdıgımde tutamadım kendımı oyle yuce bır duygu kı emzırmek

ztn kararımı verdım ıkınıc cocugumu 2 yasına kadar emzırıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…