2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kocalarınızın ilgi alakalarından bahsetmişsiniz ben bu konulara hiiiç mi hiiiç girmeyeyim uyuz oluyorum anlatmama gerek yoktur zaten ....

ecrini doğurduğum zaman ilk korkum onu kaybetmekti çünkü ilk bebeğimi kaybettiğimden onada bişeyt olacak diye ödüm patlamıştı...onu emzirme çabalarımız çabalarım hiiç faydası olmadı hiç emmek istemedi hiç alışmadı...çok üzülürüm hatta kaç kerede anlattım sizede rüyalarıma giriyordu okadar yani....2. bebeğimi çok 3. diyeyim artık bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum 1.de kendim sağdım sağdım döktüm 2.de de sağdım ecrin iştahsızıd hep içmek istemzdi ..nasip işte inaşallah 3. bebeğimde emer....

sevdacım ben koymaya çalıştım 3 ay önce ecrinin vidolarını yüklemiyoır anlamıyorum kii...şimdilerde de sorunca söylemiyor ukala şey artık biliyorya her şeyi yerinde ve zmanında söylüyor bende usulca çekeyimm derken hoop elimden kamerayı alıyor....

maşallah nede güzel kilo almış boyu uzmanış nazar değmesin ahh ahh kilo boy umrum da değil yese bi yese......

ecrin hiç eline alıpta yemiyor sanki yen, ek gıdaya geçmiş bebekler gibi her şeyi püre yapıyorum ve çok zor yiyor artık tahammüledemiyorum bağırıyorum o hallerimizi inanınki biri çekse varya hem gülerller hem ağlarlar hailimize banada acırlar ecrinede yani ona bağırmak istemiyorum ama beni çilecen çıkarıyor hep aynı acıkmıyor istekle yemiyor çok fena zaten artık bilmiş halleri beni deliediyor ben bağırınca opturup ağlamıyor bana bağırıyor vuruyor dahada tepki gösteriyor korkmuyor benden asla karanlıktan sobadabn ateşten hiç bir şeyden korkmuyor ....çok asi bir kız.....lmaz:

merhaba arkadaşlar bende bugün buraya üye oldum:bende 2008 haziran annesi olarak sizlerle tanışmak isterim...eğer isterseniz...

hoşgeldına ramıza canım..
mumkunse adınıda yazarmısın

ah deryacım yaa bızde ece gıbı ıyı yıyoruzz amaa ınanın gece yatana kadar hıcc oturmak bılmıyor yurumeyıde bılmıyor ya hep koşarak herseyı..
bugun dr a gıttık yedıklerını anlattım doktor teyzesıne cok ıyı super fln dıye dıye dınledı kadın ıstah sorunumu pek yok maşallah (bugun harıc buugun az yedı)
ama yedıklerı hıcc yaramıyor yaaa kılo yok yanı dr aralın cok hareketlıoldugunu bu yuzden cok kılo almasını beklemememız gerektıgını soyledı

aral mesela sabvah normal kahvaltısını eder yada bazen sabahları corba ıcer tarhana gıbı .. uzerıne peynır koyarız ekmekle
her sabah ıhlamur ıcer
1 saat sonra yarım saat sonra yada sarelle su yada ıhlamurla
daha sonra yıne oyun
yatmaya yakın 1 gıbı corba yada ıste evdekı en hafıf yemekten
kalkıncada evdekı yemek yogurt
yada armut muz bal ve ev yogurdu (bızde hep bulunur)
bunları rendeleyıp yogurtla balla vverıyorum
aksam pılav fln yer
yatarkende bıberonuna koyu kıvamlı pırınc unu maması yapoarım bal katarım
ama yınede kılo alımı cok az yedıgını kaka olarak cıkarıyor
yada ıstee hoplayıp zıplıyor
yanı yapı meselesı bak asrın ne kadar az yıyor ama kılosu ne ıyı maşallahh
asrın bunları yese 5 yasındakı cocuk boyutuna ulasırdı yarıyor senın yavruşa yemekler ama bnmkınee cok az

evet kızlar bugun doktora gıttık bu medıcal park ın fıyatlandırmasınının zırt pırt degısmesıne sınır oluyorum bı gıttıgımızde 10 lıra bı gıttıgımızde 35 lıra verıyoruz ama genelde 30 dan asagı dusmuyor
neyse aralın doktorun gıttık
gelısımını yedıklerını anlattım cok cok ıyı oldugunu soyledı..
kılosu 11 - boyu 82
ordakı kuplerı bırbırıne gecırdı aral el becerısının cok ıyı gelıstıgını soyledı bı kac oyuncagı tavsıye ettı
30,35 kelıme bılmesınınde cok ıyı oldugunu soyledı hastalıgı ıcın bısey demedı ıyı gozukuyor bıseyı yok dedı sadece bogazındakı hırıltısı ıcın pedıtus yazdı
bızım doktor abur cubura kızartmalara fln cok karsı ztn bende vermıyorum
aralın o kadar yıyıpte kılo almamasınıda cok hareketlı olusuna bagladı
artık gıde gele kadında aralın hıperaktıflıgını anladı :)
tahtasına resım çızdıgımızde ısımlerını soyluyor dedım
yada bıze cızmemızı ıstedıgı seyı soyluyor dedım cok ıyı gelısmeler dedı ..
boyle ısteee
ondan cıkıp ahmete beye gıttım(dogumumu yaptıran dr) benı hatırladınızmı hocam dedım gulumsedı tanıdım tabı buyrun dedı ben ılac yazdırcaktım dedım
bana " yaz "dıye yenı cıkan bı ılacı tavsıye ettı ama ssk karsılamıyormus bu korunma haplarının hıcbırını

bu arada ben dun gece sabaha kadar dogru uyku uyumadım burnum bogazlarım kulak ıclerımdekı kasıntı delı ettı benıüo deıl cocuga da tekrar bulasıcak ortamızda uyuyor cunku

ayrıca ismim nermin hepinizlede tanışmak isterim:bide buluşmalar falan düzenleniyormu bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar çünkü daha yeniyim burada

aksına cok cok ıyı canım... normalde ztn 11 fln 12 bu kıloda oluyorlar.. ama anne babaya ceken cocuklar oluyor ırı kemıklı onlarda farekedebılıyor durum ..
ıstahı yerındyse neyı sorun yapıyorsun kı

nermıncım tekrar memnun oldukk benıma dıdma denız oglum un adı ıse aral denız
bız burda bı aıle gıbı olduk 2008 hazıran annelerı olarak dostlugumuza cok guvenıyorum .. daha dogrdu durust bulsuma olmadı cunku ayrı ayrı sehırlerdeyız ama evlerımızee varana dek herseyımızı bılıyoruz nerdeysee

niye benim yavru kuşum bu kadar az yiyor..sabah yarım kasenin yarısı çeyrek hatta 6 yada 7 kaşık pirinçunu ve yarım yumurta azda peynir karışımı yedi şu saat oldu babası evde o yarımsaat uğraştı bendeyarımsaat uğraştım lokma sokamadık ağzına...hep böyle ...

DENİZCİM ECRİNDE 1.SNYE DAHİ OTURMUYOR HİÇ ASLA YORULMAZ HEP OYNAŞMAK İSTER OYUNCAK ASLA OYNAMAZ HEP KOŞAR...VE GÜNDÜZDE UYUMAK İSTEMEZ GECEDE 1 DE YATAR GÜNDÜZDE 45DK UYUR BEN ERİDİM BİTTİM ARKASINDA KOŞMAKTAN...AMA KİLO OLARAK DERSENİZ ECRİN BU GÜN SENİN SAYDIKLARINI BİR YESİN 1 HFT.DA KİLO ALIR BUNUDA BEN HİÇ YEMEDİĞİNE BAĞLIYORUM ÇÜNKÜ HİÇ YEMEYİPDE BİRDEN YEDİMİ KİLO ALIYOR AAZ YEDİĞİNDEN BİRAZ FAZLA YESİN HEMEN YARIYOR HAREKETLİDE OLSA.......

hoşgeldin nermin aramıza bende ankaralıyım canım hatta bütün akrabalarım sincanda yaşıyo eşimin görevinden dolayı balıkesirde yaşıyoruz ismimi söylememe gerek yok ortada sanırım :) oğlumun adıda doğaç efe canım biz burda süper dostluklar kurduk 2arkadaşımla buluşma imkanı buldum ben suus yani serpil ve handerya yani deryayla hedefim bursadaki arkadaşlar bölge olarakta yakınlar kısmet olur inş.

ay kızlar kilo olaylarına girmişsiniz ya doğaç hastalanınca çöktü ya 11 olmamıştır bence kıyafetiyle 11.400 çıktı ama bezini yeni değiştirmiştim yarım kilo üstünden düşsek 10.800 yada 10.900 civarıdır ama doğaçta çok hareketli ateş içinde yanarken dahi hareketinden hiiiç ödün vermiyo ya şu an toparladı iştahını yeni bi sorun çıkana kadar alır kilo sanırım

evet ayşegülcüğüm evde çok sıkılıyodum bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya üye oldum kendiside kasım annesi inşaat mühendisi.burada güzel dostluklar kurduğunu anlattı:hoşuma gitti açıkçasıturduğum binada herkes birbirinin arkasından konuşuyo o yüzden pek kimsenin evine girmiyorum dürüst komşuluk kalmamış inşallah aradığım samimiyeti sizlerde bulurum derya arkadaşta iyi birine bnziyo beni karşılyan herkese tşkürler

canım inş. keyifli vakit geçirirsin biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz bazen burası sırlar odası gibi oluyo kendimize bile itiraf edemediğimiz her şeyi burda paylaşıyoruz
sincanın neresinde oturuyosun canım yazları ankarada oluyoru genelde görüşme şansımız olur inş. bizim evimizde sincana yakın sayılır canım ankarada batıkentte ama batıkentin sonu at yarışı hipodromunun orada

derya nermin sana yakın sayılır bak yakınında bi arkadaş buldun opuyorumnanaktan

memnun oldum denizciğim evet önemli olan sıkı dostluk oğlunla aynı adı paylaşmak ne güel ALLAH size bağışlasın yavrunuzu

sagol nermıncım..

kızlar bende yıyıpte yaramamasına gıcık oluyorum yaaa

ee bugun dıger kızlar nerde acepp

evet ayşegül sincanın pınarbaşı mahallesinde oturuyorum her zaman buyrun beklerim yeni istikbal mağazası açıldı ona çok yakın biyer derya arkadaş nerde oturuyo yazarsa sevinirim görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…