merhaba kızlar
batuhan düştükten sonra bayadır giremedim kaşı iyileşti sayılır hafif morluğu var
dünde aşı oldu. aşıdan sonra bacağına basamadı bide ateşi çıktı gecede çok ateşlendi
ilaç verdim iyi şimdi
boyu 90 cm kilosu 16.500
teoya geçmiş olsun deryacım eğer sadece ateşse büyük ihtimalle diştendir
iştah konusu bizdede aynı canım elimde tabak görsün kaçacak yerarıyo hemen
sebze yemeği hiiçççç yemiyo zaten zeynep çok üzüzlüyorum karma çorbalarıda asla sevmiyo hemen tükürüyo damak tatları geliştiği için neyin lezzetli neyin lezzetsiz olduğunu çok iyi anlıyolar artık
genelde çorba yiyo oda tarhana yada telşehriye çorbası bide makarna seviyo
merhaba arkadaşlar bende bugün buraya üye oldum:bende 2008 haziran annesi olarak sizlerle tanışmak isterim...eğer isterseniz...
Serpilcim varya ecenin az yediği o menü bizim en güzel günümüzde yediğimiz kadar emin ol Asrın çok az yiyor sanırım yaaaa.. mesela bugün kü yedikleri sabah 4-5 çatal patatesli yumurta ,2dilim domates 5-6 zeytin ,öğlen danino akşam 1 ısırık kadar hamburger 7- 8 adet patates kızartması ve ayran öyle de yattı sıpa beni çıldırtıyor bu dişler gördüm köpekler geliyooooo..
Asrın da gece babasına sinir oluyor adamı nasıl dövüyor tekme tokat yaaa :)) bazen bi bakıyorum yatağın en ucunda kıvrılmış kedi gibi uyuyor eşim ama bizim deli öyle bi tekmeler atıyo ki kafasına kafasına..
offf yarın da 2 doğumgününe birden davetliyiz birinden çıkıp diğerine gitcez inşallah hasta falan olmayız kalabalıklarda..
evet ayşegülcüğüm evde çok sıkılıyodum bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya üye oldum kendiside kasım annesi inşaat mühendisi.burada güzel dostluklar kurduğunu anlattı:hoşuma gitti açıkçasıturduğum binada herkes birbirinin arkasından konuşuyo o yüzden pek kimsenin evine girmiyorum dürüst komşuluk kalmamış inşallah aradığım samimiyeti sizlerde bulurum derya arkadaşta iyi birine bnziyo beni karşılyan herkese tşkürler
canım inş. keyifli vakit geçirirsin biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz bazen burası sırlar odası gibi oluyo kendimize bile itiraf edemediğimiz her şeyi burda paylaşıyoruz
sincanın neresinde oturuyosun canım yazları ankarada oluyoru genelde görüşme şansımız olur inş. bizim evimizde sincana yakın sayılır canım ankarada batıkentte ama batıkentin sonu at yarışı hipodromunun orada
derya nermin sana yakın sayılır bak yakınında bi arkadaş buldun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?