2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hele benim en çok 2. çocuğu emzirebilmek için isteyişim o duyguyu hiç yaşatmadı doğaç bana ilk gördüğünde memeyi bağırıp çığlık attı açlıktan ölcek diye çok korktuk kaşıkla ve pompayla az uğraşmadım offf ne günlerdi yaaa allh uzun sağlıklı bi ömür versin onlarada bizlerede kızlar bi arkadaşım var kızı 9.5 aylık dün konuştuk yeni yeni rahatlıyorum diyo o günler aklıma geldi ne zordu yaaaa

Ayyy kızlar ne güzel eskiye dalmışsınız o ilk annelik anına falan,mucize yaşama anımız kesinlikle ilk kez mutluluktan beni ağlatan o an..

neyse size şuan bu satırları yeni internet bağlantımla yazıyorum :))) ha ha haaa
süperonline geçtik az önce taktılar 10 kat hızlı olcek (bizim eski kasada pek farkedilmiyo ama kk çabuk açıldı hissettimmm )
3 ay bedava,ev telefonunu da geçirecez ona da artık boş yere vergi falan fatura ödemiycez ne konuşursak o gelcek ve de ttnetin yarısı kadar,tv 200 bedava kanal,kota 5 gb falan daha bir sürü şey saydılar aynı paraya hemde..sizde geçin valla ben sevdim bu işi..

offf emzirmek dünyanın en güzel şeyi gerçekten halaaaa bırakamıyorum :))valla çok işime geliyor ağlıyınca falan hemen dayıyorum susuyor,gece desen yine öyle,hastayken vs..onlar olmasa asrın napardı acep?

Ayşegülll aşı var korunma yöntemi olarak 3 ayda bir yaptırıyomuşsun bi araştır istersen.. bir de kola bişey takıyorlar deri altına sanırım..

Allah hepimize gönlümüze göre ,zamanında hayırlı evlatlar versin inşallahbenim de ev arkadaşım hamile daha 2 gün önce benden öğrendi sazan :)) yani test yaptırmış sonucu doktora göstermemiş değerini söyle dedim ,söyledi bi baktım benimkinin kaç misli internetten de baktım 5 haftalık anne adayısın dedim nasıl mutlu oldu inanamadı..ne güzel yaaaa o ilk günler,heyecanlar şimdi hergün yazışıyoruz an an taktik veriyorum ona deneyimli anne olarak..

benim asrını öğrenişim hiç sürpriz olmadı her nedense eşimle sadece 1 gece arkadaşların gazına gelip denedik (tam gününde )ve ertesi gün vazgeçtik ama ikimizde onun yerleştiğine emindik adetim gecikmeden test yaptırdım (eşimin teyzesine kendisi laborant o haber verdi) ben tabi şok anı yaşadım sigaramı söndürdüm vs..eşim o gün hasta yatıyordu telefonda söyledim hııı iyi dedi ayvayı yedik falan dedi (çok romantikti bildiğiniz gibi değil )
eve gittim uyuyordu halaaa herşey normal gibiydi ve ben çok çok çokkkkk üzüldüm bu vurdumduymazlığa,tepkisizliğe..her zaman anne-baba olmuyoruz sonuçta ..adam genişşş ve tepkisiz olunca alışıyorum herşeye zamanla..

zaten ilk patlak beni gelinlikle ilk gördüğü anda verilmişti ben hani filmlerdeki çok güzel olmuşsun vs... prenses gibi ağırlanmayı beklerken adam geç kaldık çabuk,yetişmedi saçım başım diye bıdırdandı..o gün bile bıdırdandı ,o an! bazen çok mu şey bekliyorum diyorum ama değil yaaaa her kadın özel günlerde enn özell olmak ister haksızmıyım..

Bende Enesi ilk gördüğüm anı siyah beyaz hatırlıyorum.....
Her tarafı şiş... anası gibi yorgun bir bebek
Öle bakakalmıştım.....
Sonra ilk emzirdiğimde 20 dakka mememi bırakmamıştı....
Deryacım emzirmek gerçekten çok güzel bir duygu sen tadını çıkarmaya devam et canım... çok özlüyorum bazennnn :gitme:

ayşegülcüm ya bide ne diycem senin göğüslerde silikon var ya doğaç ondan reddetmiş olabilir mi acaba,geçen tv de bi doktor olabileceğinden bahsediyordu çocuk istemezmiş ne biliyim herhangi bi koku (parfüm falan ) hep etkilermiş çocuğun emmesini..gerçi sormuşsundur doktoruna!

çok hakısın derya....
bende aynı şeyleri eşimden çok bekledimmm ama artık beklemiyorum napıyımm tüm beklentilerim sıfırlandı.... :sinifsinif:

haklısın deryacım bi kadının en doğal hakkı bu biraz ilgi saygı ne bileyim ya hassasız biz biraz onlara göre bize göre cinselliğin bile bi sebebi olmalı onlar için ihtiyaç gibi bişey bizler daha nce düşünüyoruz ve hep sevildiğimizi hissetmek istiyoruz her zaman olmasada arada olsa yine yeter mesela erkeklere sor derlerki seni sevmesem para kazandırıp evi geçindirmezdim gibi abuk bi şey söyleyebilir onların akıllarında sevgi gösteme imajı bu ve benzeri şeyler yada aldatırdım seni yada kumar oynardım yada dayakçı olurdum bunları yapmadığıma göre seni seviyorum demek gibi bişey ama kadınlar farklı düşünüyo işte anlayan yok

bu arada deryacım diğer yöntem iğne acaba hap gibi yan etkileri bide nerde vuruluyoki

canım ben dr.a ilk yaptırdığımda sordum hiç bir sakıncası olmadığını söyledi bide pompayla sağıp verdiğimde içiyodu buda tuhaf meme ucu falan herşey orjinal sonuçta sütte orjinal hemde nasıldı sütüm ya gören maşallah diyodu ya bu mizacından bence bebeğin bi sitede bebeği emmeyen aile yazılarını okudum erkek çocuk dr.u karısı ebe hemşire ve ne yaptılarsa emmemiş çocuk emmeyen çocuk yoktur düşüncesine katılmıyoruz demişler bizler eğitimli kişiler olarak bile beceremedik demişler mesela eşimde emmemiş ama kardeşini emmiş bıraktırana kadarda gebermiş valide aynı anne aynı koku aynı süt

Ayyy çok iyi yazmışsın canım aynennnnn katılıyorum bizimki de aynı sen beni eskisi gibi sevmiyosun dediğimde benim canımın sıkıldığını falan söylüyo,kendime dert arıyormuşum..hamurları bozuk bu erkek milletinin yaaaa

canım o iğneyi kuzenim sağlık ocağında yaptırıyordu sanırım sen bi araştır netten çok bilim yok ama denenebilir sanki..

merhaba arkadaşlar bende bugün buraya üye oldum:bende 2008 haziran annesi olarak sizlerle tanışmak isterim...eğer isterseniz...

Aaaa hemşerimmmm gelmiş hoşgeldin aramıza canım..
kendini ve bebişini bize tanıtırsan seviniriz,paylaşımlarını bekleriz..

oooooooooo ne çok kaynatmışsınız yaa
tüm hasta bebişlere tekrar geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inş
ayşegül iğne ve kola takılan zımbırtı sayesinde ablam adet olmadı hiç hormonları altüst ediyo tabii herkeste aynı etkiyi göstermiyo ama bugün yrın düzelir diye 3 sene kolundaki durdu hiç adet görmedi çıkarttırd hemen hamile kaldı doğurdu iğne vurundu yine adet görmedi onuda bıraktı son çare spiral taktırmış şimdi acayipde doğurgan bıraksa hemen kalır yine banada spiral yakıngeliyo ama ona kim gidecek şimdi bizim yöntem iyi yaa
ayyyyyy bende eceyi duş alırken öğrenmiştim adetim 5 gün gecikince test almıştık iş dönüşü duşta yaptım hem duş alıyorum hem gidip teste bakıyorum kaç çizgi var çok mutlu olmuştum sevine sevine yıkandım çıktım eşime gösterdim çokgüzel bi geceydi ne çabuk geçiyo zaman ywww

bugün rektörle konuştum onaylattım pazt med dende onaylatıp çarşambayı bekliicez bakaım hayırlısı
ecede sürekli süt istiyo ama içmiyo akşam üstü pek bişey yemedi 10 kaşık filan pilav biraz ayran bi iki lokma tavuk gündüzdemakarna yemiş dişleri çıkıyo damağını gözterip duruyo elletmiyo ik tane patladı ama geçen hafta bi kaç gndür yine tutuyo damağını bi daha mı geliyo acaba zorlamıyorum bi uykumuz problem bizim sık uyanıyo kıskançlığından uyanıyo bence koydum teşhisi babası" nöbetteyken uyanıyo yanıma aıp pışpışlıyorum uyuyo hemen babasını görünce başlıyo alamaya oturuyo sonra sabaha kadar eşimde ben başka odada yatayım diyo kafamçokkarıştı

Serpilcim varya ecenin az yediği o menü bizim en güzel günümüzde yediğimiz kadar emin ol Asrın çok az yiyor sanırım yaaaa.. mesela bugün kü yedikleri sabah 4-5 çatal patatesli yumurta ,2dilim domates 5-6 zeytin ,öğlen danino akşam 1 ısırık kadar hamburger 7- 8 adet patates kızartması ve ayran öyle de yattı sıpa beni çıldırtıyor bu dişler gördüm köpekler geliyooooo..

Asrın da gece babasına sinir oluyor adamı nasıl dövüyor tekme tokat yaaa :)) bazen bi bakıyorum yatağın en ucunda kıvrılmış kedi gibi uyuyor eşim ama bizim deli öyle bi tekmeler atıyo ki kafasına kafasına..

offf yarın da 2 doğumgününe birden davetliyiz birinden çıkıp diğerine gitcez inşallah hasta falan olmayız kalabalıklarda..

hoşbulduk canım:benim ikinci bebişim bu 22 haziran 2008 pazar günü doğdu;ismi UĞURCAN çok yaramaz abisini çok kıskanıyor ;büyük oğlumu onun yanında sevemiyorum iştahı güzel herşeyi yiyor:hatta kuru fasulye ve nohut yemeğini bile çok güzel yiyo:dokuz aylıkken yürüdü:konuşmasına gelince ise anne baba abi işte yapma alma butür cümleleri kullanabiliyo sadece.onu çok seviyoruz geçen pazar ateşi bi çıktıperşembe gününe kadar anca düştü 38,5olmuştu inmedi bi türlü:adeta başında nöbet tuttum.ALLAH bebişlerinizi size bağışlasın.uzun uzun görüşmek üzere:şimdilik bay

birazda kendimden bahsediim bakim.20 aralık 1983 doğumlu ;gaziantepliyim ama ankarada yaşıyorum çünkü eşim buralı 2004 yılında evlendik iki oğlum var biri 4 yaşında diğeri yani uğurcan 1,5 yaşında sincanda oturuyorum mutluyum çok şükür küçük oğlum okula başladıktan sonra çalışmayı düşünüyorum liseyi ikinci sınıfta bıraktım:çokt pişmanım ailem okulumu bıraktığım için bana çok kızmıştı ama ben bildiğimi yaptım gitmedim okuuma keşke annemi babamı dinleseymişim diyorum bazen kendi kendime neyse kısmet sizde biraz kendinizden bahsedermisiniz

canım hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur başurmanda iyi omuş...

ecenin yedikleri inanırmısın ecrinin çok yediği zamanki menüsüdür yani daha doğrusu daha ben bu zana kadar ecrinini hiç 2 kaşık dahil pilav yediğini görmedim ama başka bir şeyelrle kıyasladımı ecenin yediği şu şu miktar ecrinin çok yediği çokçok yediği zmanalara denk gelir çok şanslısın ben bu kadarını yedimi bütün gününm gülerek geçyor dualarla çok şükür yedi bu gün bu kadar yedi diye hatta herkese haber veriyorum bu gün bu kladar yedi diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…