ayşegülcüm ya bide ne diycem senin göğüslerde silikon var ya doğaç ondan reddetmiş olabilir mi acaba,geçen tv de bi doktor olabileceğinden bahsediyordu çocuk istemezmiş ne biliyim herhangi bi koku (parfüm falan ) hep etkilermiş çocuğun emmesini..gerçi sormuşsundur doktoruna!
haklısın deryacım bi kadının en doğal hakkı bu biraz ilgi saygı ne bileyim ya hassasız biz biraz onlara göre bize göre cinselliğin bile bi sebebi olmalı onlar için ihtiyaç gibi bişey bizler daha nce düşünüyoruz ve hep sevildiğimizi hissetmek istiyoruz her zaman olmasada arada olsa yine yeter mesela erkeklere sor derlerki seni sevmesem para kazandırıp evi geçindirmezdim gibi abuk bi şey söyleyebilir onların akıllarında sevgi gösteme imajı bu ve benzeri şeyler yada aldatırdım seni yada kumar oynardım yada dayakçı olurdum bunları yapmadığıma göre seni seviyorum demek gibi bişey ama kadınlar farklı düşünüyo işte anlayan yok
bu arada deryacım diğer yöntem iğne acaba hap gibi yan etkileri bide nerde vuruluyoki
bugün rektörle konuştum onaylattım pazt med dende onaylatıp çarşambayı bekliicez bakaım hayırlısı
ecede sürekli süt istiyo ama içmiyo akşam üstü pek bişey yemedi 10 kaşık filan pilav biraz ayran bi iki lokma tavuk gündüzdemakarna yemiş dişleri çıkıyo damağını gözterip duruyo elletmiyo ik tane patladı ama geçen hafta bi kaç gndür yine tutuyo damağını bi daha mı geliyo acaba zorlamıyorum bi uykumuz problem bizim sık uyanıyo kıskançlığından uyanıyo bence koydum teşhisi babası" nöbetteyken uyanıyo yanıma aıp pışpışlıyorum uyuyo hemen babasını görünce başlıyo alamaya oturuyo sonra sabaha kadar eşimde ben başka odada yatayım diyo kafamçokkarıştı
bugün rektörle konuştum onaylattım pazt med dende onaylatıp çarşambayı bekliicez bakaım hayırlısı
ecede sürekli süt istiyo ama içmiyo akşam üstü pek bişey yemedi 10 kaşık filan pilav biraz ayran bi iki lokma tavuk gündüzdemakarna yemiş dişleri çıkıyo damağını gözterip duruyo elletmiyo ik tane patladı ama geçen hafta bi kaç gndür yine tutuyo damağını bi daha mı geliyo acaba zorlamıyorum bi uykumuz problem bizim sık uyanıyo kıskançlığından uyanıyo bence koydum teşhisi babası" nöbetteyken uyanıyo yanıma aıp pışpışlıyorum uyuyo hemen babasını görünce başlıyo alamaya oturuyo sonra sabaha kadar eşimde ben başka odada yatayım diyo kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar bende bugün buraya üye oldum:bende 2008 haziran annesi olarak sizlerle tanışmak isterim...eğer isterseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?