2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben sıkıntıdan patlıyorum yaaa offfff doğaçta zor uyudu bana kalsa hiç uyumasın istiyorum o uyuyunca çok sıkılıyorum ama mecbur büyümesi için öğle uykusu şart boyunu ölçtüm geçen 85 cm geldi salı günü aşımız var bakalım kaç olmuş bu arada doğaç bugün tam 18 aylık yani 1.5 yaşını doldurdu vay beeee zaman resmen akıyo yaaaaaaa

bende batuhanı şimdi uyuttum ona kalsa oda uyumucak
uykundan kalkınca direk oyuncaklarına saldırıyo arabasını alıp hoop sürmeye başlıyo

kızz bu uzunn ınce bı delıkanlı olcak tığ gıbı derler ya aynen oylee maşallah bouyunaa bıızmkıı 82 cm babasına mı cekmış acep boy acısından

nurancım naber

uyuması cok ıyı ıslerımı guclerım ıyapıom anacımm bnm kı oylee rahat bırakmaz kı uyanıkken ınanın mutfakta bacaklarımın arasına sokuo kafasını oyle ıs yapıomm yaa sızınkıler nasıl duruo be kardesımmmmm

kızlar şimdi benim ufaklık uykudan uyandı ve 10 dakka faln ağlıyoruz her zaman öyle oluyo sizin bebişlerde ağlıyomu uyanınca yaaa taaakii memeyi ağzına dayayınca ondan sonra susuyoruz emzirmek hakikaten güzel bişi dimi ya onunla göz göze bakmak ..

sadec kafasını sokmaklada kalmıyor yas figan sanki biryerden düştüü all kucak all kucak asla ne süpürge ne bulaşık nede yemek yaptırıyor sinir oluyor maşallah eltimin bir oğlu var yani iş yaparken hiç huysuzluk yapmıyor birde oyuncakla oynuyor yaa ecrin hiç oynamıyor daha yeni aldık masasını sandalyesini yapbozunu 2 kere oturdu baktı bir yapbozuna tık yopk bıraktıklava: gitti....

bencede bana kalsa günde keşke 2 kere uyusa ahh aahhhh nerde 1 kere bile zor uyutuyorum onuda yanii 45 dk....gecede 1 yatıyor sizinkiler kaçta yatıyor .....

kızz bu uzunn ınce bı delıkanlı olcak tığ gıbı derler ya aynen oylee maşallah bouyunaa bıızmkıı 82 cm babasına mı cekmış acep boy acısından

nurancım naber

bomba gibiyim canım:jeyyar:
buraya gelip sizlerle konuşunca dahada iyi oluyorum valla tüm yorgunluğum gidiyo:lepi:

sen nasılsın canım azda olsa toparladınmı kendini

ohho bnm kıde oyle canım kucagıma almamı cok cok ıstıyor genellıkle kucagımda gogsumde ztn ...
bazen dıyorum kı ıse baslasaydım nasıl olucaktı bu ocuk bana bagımlı gıbı sankııı
tek elımle yemek yapmaya bıseylerın kapagını acmaya damacanadan su doldurmaya oyle alıstım kıı
beraber çiş yaparız beraber elımızı yuzumuzu yıkarızz beraber ev supururuzz beraber sılerızz
o varken boyle .....
oturupta cızgı fılm ızlemez ben varsam kucagıma oturur o da bnm zorumlaa ama 2 dk sonra raptıyelerı batmaya baslar kıcınaa gerı kalkar

bugun bıraz daha ıyıyım gece cokkk kötuydm nurancım ya
bırde ıkı gundur kalcamda bır agrı hanı ıgne vurulan yerde ..oysa ıgne fln vurdurmadım bırden bır agrı saplandı oylee kaldı gece yatamadım yaa
ama sukur bunada ıyıım yanı daha ıyı..

batuhanda bana iş yaptırmaz zaten elektrik süpürgesini hiç sevmiyo bağırıyo görünce
bulaşıkları falan topluyorum o uyuyunca yapıyorum işimi gücümü

herkes aynı şeyelrden şikayetçi sanırım ben hele sinir oldum yememsi birde sinir bozucu ağlama krizleri dışarıda misafirlike kuzu evde mızmız ......

sanki batuhanı anlattın canım bizde aynıyız yapışık ikiz gibi dolşıyoruz

niye öyle olduki acaba ama bunada şükür canım
burda da havalar çok kötü bende zaten hala toparlayamadım 2 haftayı geçti bi öksürük kaldı

kızlar ben içinizde en şanslı olanınızım sanırım doğaç beni fazla sıkmaz ondan uyumasını istemiyorum ya zaten dilimi ısırayım çizgi film izler sonra arabalarıyla oynar mutfağa yanıma geldiğinde arabalarını taşır yanımda sürer hatta ben git oğlum içerde oyna diyince gider oynar evde bi pislik görsün toplar avucuma eh eh diye verir bende çöpe at derim çöpe atar çöpü kurcalamaz önceden yapardı ama şimdi yapmıyo ama hastayken saydıklarınızı hepsi olur bacağımın arasına girip mızmızlanır kucak ister ben çok yüz vermiyorum her istediğini yapmıyorum doğaçın ondan alışmışta olabilir beni tek sıktığı konu bu pc başına oturunca rahat bırakmaması onun dışında iştahının kötü oluşu başka bi sıkıntım yok çok şükür ama misafirlikte burnumdan getirir sürekli mızmız olur her yeri kurcalar rahat edemem bi yerde kaç kere misafirlikte sefpa üstünde çay devirdi ama allahtan bişey olmadı sinir oluyorum komşulara söylüyorum küçücük salonları bide ortaya kocaman sehpalar koyuyolar kaldırın diyorum bide bizim için zigon koyuyolar çocuğun hareket alanı kısıtlanıyo dönemiyo çarpıyo

ha temizliğe gelince süpürgeden oldu bitti korkardı doğaç ben ona vu vu yapıcam deyince çıkar kanepeye oturur kalkmaz yerinde bekler ama yer silerken illa suyla oynamak ister bende viledayı gözümün önünden ayırmadan taşırım heryere fırsat vermeden silerim cam ve perde temizliğinde eşimin evde olduğu zamanı beklerim boyu uzun olduğu için perde işi ona kalır cam işindede doğaçı oyalar yada ben o uyuyunca yaparım şu huyuna bayılıyorum fırında bi yemek yaptığım zaman başını bekler mama diye pişince bi heves yer ama bidada yemez :))

ayy canım yaa mamanın piştiğinide biliyo :)))
eşim evdeyken iş yapmamı pek istemiyo perde cam işleri batuhanın uyuma saatine denk getiriyorum yada sabah 7 de falan kalkıyorum erkenden yapıyım bitsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…