kızlar ben sıkıntıdan patlıyorum yaaa offfff doğaçta zor uyudu bana kalsa hiç uyumasın istiyorum o uyuyunca çok sıkılıyorum ama mecbur büyümesi için öğle uykusu şart boyunu ölçtüm geçen 85 cm geldi salı günü aşımız var bakalım kaç olmuş bu arada doğaç bugün tam 18 aylık yani 1.5 yaşını doldurdu vay beeee zaman resmen akıyo yaaaaaaa
merhaba kızlar bende geldim
nermincim hoşgeldin aramıza
uyuması cok ıyı ıslerımı guclerım ıyapıom anacımm bnm kı oylee rahat bırakmaz kı uyanıkken ınanın mutfakta bacaklarımın arasına sokuo kafasını oyle ıs yapıomm yaa sızınkıler nasıl duruo be kardesımmmmm
kızz bu uzunn ınce bı delıkanlı olcak tığ gıbı derler ya aynen oylee maşallah bouyunaa bıızmkıı 82 cm babasına mı cekmış acep boy acısından
nurancım naber
sanki batuhanı anlattın canım bizde aynıyız yapışık ikiz gibi dolşıyoruzohho bnm kıde oyle canım kucagıma almamı cok cok ıstıyor genellıkle kucagımda gogsumde ztn ...
bazen dıyorum kı ıse baslasaydım nasıl olucaktı bu ocuk bana bagımlı gıbı sankııı
tek elımle yemek yapmaya bıseylerın kapagını acmaya damacanadan su doldurmaya oyle alıstım kıı
beraber çiş yaparız beraber elımızı yuzumuzu yıkarızz beraber ev supururuzz beraber sılerızz
o varken boyle .....
oturupta cızgı fılm ızlemez ben varsam kucagıma oturur o da bnm zorumlaa ama 2 dk sonra raptıyelerı batmaya baslar kıcınaa gerı kalkar
bugun bıraz daha ıyıyım gece cokkk kötuydm nurancım ya
bırde ıkı gundur kalcamda bır agrı hanı ıgne vurulan yerde ..oysa ıgne fln vurdurmadım bırden bır agrı saplandı oylee kaldı gece yatamadım yaa
ama sukur bunada ıyıım yanı daha ıyı..
ha temizliğe gelince süpürgeden oldu bitti korkardı doğaç ben ona vu vu yapıcam deyince çıkar kanepeye oturur kalkmaz yerinde bekler ama yer silerken illa suyla oynamak ister bende viledayı gözümün önünden ayırmadan taşırım heryere fırsat vermeden silerim cam ve perde temizliğinde eşimin evde olduğu zamanı beklerim boyu uzun olduğu için perde işi ona kalır cam işindede doğaçı oyalar yada ben o uyuyunca yaparım şu huyuna bayılıyorum fırında bi yemek yaptığım zaman başını bekler mama diye pişince bi heves yer ama bidada yemez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?