Tatlım haklısın ama annem almanyaya gidicek çarşamba günü...bu kış ve önümüzdeki yaz çok kıyafeti var ... bende o yüzden seneye giyeceklerini alsın diye düşündüm...ama kafam çok karıştı :)
Canım kızın kaç kilo?benim oğlum şu an 9 kilo boyu 70 cm...kafam acaip karıştı( çok az zamanım kaldı annem çarşamba gidiyor...notları yazıp vermem lazım ...çocuk reyonunun 86 sındanmı istesem?? sence?
Kızlar soru yağmuruna tuttum çok özür...ama 1-2 parça almıycak annem çok alacağı için giyemezse üzülürüm...
ay ne güzel..sağlıkla giyin cicilerinizi...
kizlarla erkekler biraz farkli oluyor biliyorsun suan kizim 12 bile olmamistir ama 18 aylik.boyuda 80 küsürdür.uzun zaman oldu drye gitmeyeli oyüzden bilemiyorum..eger ayni magazadan bahsediyorsak onleinshopu var ben ordan aliyorum orda masstabelle diye bölümde yazar sanirim ben bi bakiyim eklerim..
sana 86 ve 92nin detayini yazayim bu magazaya göre
86 gögüs cevresi 53 bel 50 kalca 53 adim uzunlugu 33
92gögüs cevresi 54 bel 51 kalca 55 adim 37 icinmis
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
Canım ben 92 aldırayım en iyisi 1 cm fark var arasında küçük gelirse çaresi yok büyük gelirse katlarım :) bence aynı mağazadan bahsediyoruzdur h&m .. bayılıyorum ürünlerine aa malesef tr de yokannem münihe gidiyo süper oldu o alacak oğluşuma ciciler...
yardımların için çok teşekkürrr...
Canım ben 92 aldırayım en iyisi 1 cm fark var arasında küçük gelirse çaresi yok büyük gelirse katlarım :) bence aynı mağazadan bahsediyoruzdur h&m .. bayılıyorum ürünlerine aa malesef tr de yokannem münihe gidiyo süper oldu o alacak oğluşuma ciciler...
yardımların için çok teşekkürrr...
uzun zamandir ilk defa yanlizim..esim bugün futbol turnuvasina katildi,aksama kadar top kovaladi geldi uyudu zeynebimde gündüz uyumadi okadar enerjiktiki bugün beni dehset yordu ama saat 7de uyuyakaldi,tek korkum birazdan uyanirsa beni uyutmaz..
kafami dinledim biraz bi kupa kahve bi caydanlik cay ictim..nette takildim biraz temizlik yapavam ama ses yapip benimkileri uyandirmaktan korkuyorum..
ahhh ecrin ahhhh mahvettin anneni şu iştahsızlığınla(
yasemincim ecrin yemiyo falan ama geçen resimlerine baktım facede kilosu iyi görünüyo canım bide yese ne olur bilmiyorum tombalak olur heralde
bide sen geçen ecrin sürekli düşüyo ayakları birbirine dolanıyo falan demiştin ya acaba diyorum hani yemiyo ya karnı aç kaldığı içinmi düşüyo öyle başımı dönüyo
deniz ikeaya biz bi türlü gidemedik yaaa
bize çok ters ama eşime söyledim bi hafta sonu gidicez en az gidip gelene kadar 6 vesait araba değiştiricez((
aralda çok güzel çıkmış maşallah hele o selocan şapkasına bayıldım
saçlarıda uzamaya başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?