2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gecmise söle bi göz attim..herkes iyidir insaallah..
Derya esin kolonoskopi yaptirdimi arada kacirmis olablirim..merak ettim..
kitty 79 ben kizima hep H&M den aliyorum,suan 80,86 giyiyor..bebek reyonunun 86 en büyük nosu 12-18 aylik diye geciyo..cocuk reyonunun en kücük bedenide 86 ama o 86 genelde kizima büyük geliyor..

bugünlerde H&M diye bir magaza var mütis indirim var babamiza süpriz yaptik ayni elbise ve hirkadan hem kizima hem kendime aldim..cocuk reyonunun en kücügü 86yi ona en büyügü 170de bana aldim olmaz diyordum ama oldu..esimde diyor cocuk reyonundan giyiniyorsun bide zayiflamak istiyorsun hehe
bu arada ben yine kilo almisim,benimde deryanin arkadasi gibi arkadasim var 1997den beri arkadasiz kardesiz 2 yildir ayriyiz o istanbulda drluk yapiyo ben evlendim burda kaldim o dönüs yapti ama nasipse 2-3 ay sonra elti oluyoruz kaynimla evlenecek sirf beni sevdigi icin olabilir gözüyle bakti simdi cok memnun..kaynimda o da esi bulunmaz insanlar..umarim mutlu ve huzurlu olurlar..tek kötü taraf dügünde zayif zayiftan vazgectim normal olmak istiyommmmmm..

ne güzel yasemincim eltini kendin seçtin desene ohhhh ne güzel yaaaa mutluluklar dilerim canım

kızlar ben aşure yapıcam aşure ayına girdik 3gün oldu ilk defa yapıcam bakalım nasıl olacak yapıp dağıtıcam geçen sene bi ben yapmadım ya utanan smile ( tarifleri aldım pzartesi deneyeyim bi

ne güzel yasemincim hadi hayırlısı inş..mutlu meset olurlar..

ben hiç yapmadım ayşegül annemelr yapıp yolluyorlar sağolsun biraz zahmetli ama tabi kıvamı felan derken tutturmak da kolay olmuyor...allah kabuletsin şimdiden....

Deniz farmville yüklemişsin elin değmişken bizi de ekleseydin ya komşu olarak :))

yooo eklemedım ben oyle bısey ztn vaktım yok ayırıcak

sizi facedede ekleyeyim ardaşlar yada sizbeni ekleyin ism soy isim falan tek tek adım nermin tura varol diye geçiyo oradada görüşelim

tamam canım ekleyelım bakalummmm

işten aramadılar yılan hıkayesıne döndu ..
evet bnm arkadaslarım hıc bır zaman bnm onlara verdıgım deger kadar deger vermedıler bana .. ama hep dönen arayan ozur dıleyen onlar oldu .. cunku ben abartısız hepsıne cok cok fedakarlıklara bulundum

aynı hıkayeden bende de var aysegulcum.. en yakın arkadaslarımdan bırı lıseden berı beraberdıkk aynı yerde oturuyorduk tarabyada.. nışanıma kına geceme ve nıkahımada gelmedıııııııııııııııııııııııııı... cok kırguın cok kızgınım onaaa...
neden yaptıkı bunu nedenn hıc ogrenemedım... onun ıcın neler yapmıstım hep yanındaydım .. evlerımzı cok yakındı 4 durak asagımızda oturuyorlardı nıkahımda ztn yakında bı yerde olmustu ..
sonradan gordum onu selam verdım
o zaman cokk utanmısss
daha sonra msn den yazdı bana benle kustun dıye cok uzulmustum dıye
bende cocuk deılım ben kusmedım ama mrk edıyorum nedenını demıstım konusuruz fln dıye gecıstırdı benı
daha sonra bı baktım msn den de sılmıs benıı...
dusunuyorum ne yaptım dıye .. hıc bıseyyy
ama bulup hesabını sorucam.. bu kadar basıt olmamalı bu dostluklar.. bu kadar acımasız ve NANKÖR olmamalı arkadaslıklar.......!

face den buldum onu ... bılgılerının coguna bakamıyorum resmıde yok ama o bılıyorum cunku ıkımızde medya sektorunde televızyonda calıstık bılıyorum bılgılerınde var bunlar.. bırde kendıyle ılgılı bolume yazdıgı bı kac seyden o oldugunu anladım ..
ne dersınız msj yazayım mı ... ?
NEDENN diye...

maşallah canım yaa boş ver yesin bende ecrine zorla eline tutuşturuyorum yer mii diye ama nerde offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bende midesine zararı olur diye korkuyorum
ama bayılıyo çıldırıyo görünce

ayy kıyamam doğaça yakmıştır dilini biber

canım eğer eminsen bi dene
yaz msjı

gerçekten yazmayı düşünüyomusun deniz görüşse bile öğrensen bile sebebini seni tatmin edecekmi sözleri açıklaması ne olabilirki ben bi kuru msj bile beklemiştim oda gelmediği için sildim 1tane daha buna benzer bi arkadaşım vardı telefon açtım davet ettim düğünüme gelicem muhakak dedi ne geldi ne aradı ne sordu yıllar sonra başka ortak bi arkadaşın düğününde karşılaştık ve utanmadan hiç bişey olmamış gibi geldi sarıldı selam verdi bana ya bende ittim konuşmadım ne yüzsüzlük bu ya düğün sırasında hep yalnız kaldı ben yengemle gitmiştim yalnız kalmamak için iyide oldu ben yengemle oynadım eğlendim düğünde o sap gibi kaldı giderkende veda edemedi tabi takısını takıp uçtu ortadan önceki anlattığım arkadaşım başkaydı benim için gerçi hep işi düşünce arardı oda derdi kederi olunca ağlar paylaşırdı normalde hiç aramazdı bunada çok kızardım ben ya hiç unutmam bi kere okul kitabı lazım olmuş bulamıyomuş bende öğrenciyim harçlıkda ona göre tabi napıp edip ona o kitabını bulup alıp göndermiştim kendimi sıkıştırarak sırf onu çok sevdiğimden değer verdiğimden ama anlayan oldumu tabiki hayır şimdi siz olsanız arar görüşürmüydünüz kızlar şimdi o da anne olmuş değişmişmidir sizce ne zaman öğretmen oldu maaş almaya başladı kız değişti resmen ya

aynı seylerı yasamısızz aysegul... belkıde cok fedakarlıkta bulundugumuz ıcın alıstırmısız bunlarıı...
her kötu anında moralı bozuk oldugunda benı arardı ben kosa kosa gıderdım ...
soyleyecegı hıc bısey tabıkı benı tatmıne tmıyecek ama bnm ıstedıgım onada hatırlatmakk..
dusunmesını saglamak..
bmnm arkadasım halka bekar .. bıraz maceracı bı kızdı ztn hep
bugune dek bana tek bır ıyılıkte bulundu o da star tv ye gırmeme vesıle olması..
ama cok nankorler boyle ınsanlar ..
acaba evlenmem mı zoruna gıttı ne olabılır cok mrk edıyorum

bazen bende diyorum kıskançlıktanmı acaba diye mutluluğuu kıskanma falan ne bilyim başka ne açıklaması olabilirki bu insanlar neden bunu yaparlarki başka acaba yada öncedende sevmiyolardıda kullanıyolarmıydı bizi evlenince pek işlerine yaramayacak olmamızmıydı sebep acaba düşün düşün dur işte insanları anlamak ne zor değilmi ya yada bizdemi sorun var biz göremiyoruz anlamadım bişey ben ya kızlar beni bi eleştirsenize tanıdığınız kadarıyla açığım eleştirilerinize size nasıl bi izlenim veriyorum ben karakterim nasıl sizce sorunlu birimiyim

bence yaz deniz
ayşegül ben değiiriklerine inanıyorum gençken bazı insanlar daha kadirbilmez oluyo çabuk başlayıp çabuk bitiyo onlar biçok şey ama yetişkinlikte dost zor bulunduğu için eskilerin kıymeti anlaşılıyo tabi bu herkes için geçerli değil
neyse Allah kabul etsin aşureni geçen sene kayınvalidem yapmıştı bu sene yapmam heralde bide ona vakit bulamam yaa ama zor bişeyde değil geceden hepsini ıslatınca öğlene bitirirsin ben ilk evlendiğimde yapmıştım ik koca tencere olmuştu orda bekar öğretmen çoktu doya doya yemiştik çok severim ben
eceyi sabah bakıcısına götürdüm eşimde öğrencisinie gitti adamlar hala dolap takıyo yaa nasıl toplıııcam etrafı bilmiyorum çok kötü ev ne zaman bitircekler acaba yemek bile yok evde ece gece yine uyumadı ayy burda bi çocuk pedagogu olsa götürcem yaa uyku uyanıklık arasında oturup ağlıyo bende kızdım biraz 1saat filan ağlamıştı eşim daha sert çıktı annene niye böyle yapıyosun filan iyice zıvanadan çıktı çok ağladı ya dudağı yarılmış 2 buçuktan 6 buçupa kadar oturduk nedne böyle yapıyo anlamıyorum gündüzde hiç bi problemi yok istiyoki hep onla oturalım oyun oynayalım hiç uyumaylım doyamıyo heralde offffffff çok kötüyüm yaaaaaaaaa deniz çalışmaya başlarsan bunlara benzerlerini yaşııcaksın canmııı bide aral seni hep yannda gördü bi buşuk senedir daha boyok yıkım olur bence onun için keşke hepimizin durumları çokkkk yi olsada hep yanlarında olsak yaramazların

doğru söylüyosun serpilcim değişiyolar ama bu seferde kırılan bizler unutmakta zorlanıyoruz ve tekrar acı çekmekten korkuyoruz ben bu yaşadıklarımdan çok ders aldım artık kendimden daha fazla değer vermiyorum tek çocuk olduğum için ben arkadaşlarımı hep kardeşim gibi görüp yaklaştım yani dosttan öte oldum şimdi düşününce kardeşim olsa oda iyi olurmuydu bilemiyorum diyorum o kadar ağzım yandıki yoğurdu üflemeyle yemeyi bırak ağzıma sokmak bile istemiyorum

bu arada keşke yakın olsaydıkta aşureleri birlikte yeseydik yavvv ham ham :)

üniversitedeyken kampüse yakın oturudu ananem aşure yapınca arkadaşlarla giderdik lisedeykende giderdik kampüsteydi benim lisem ne güzel günlerdi yaaa çok özlüyorum o günleri hiç öyle sizinkiler gibi anım yok belki ailemle birlikte kalıyorum çok uzun günler geceler geçirdiğim arkadaşlarım olmadı ondandır o zaman hep şikayet ederdim haftanın bi kaç güüde eve gitmediğim halde hep dışarda okumak istemiştim neyse belki bende o kadr yara alsaydım affetmeyebilirdim ; şimdi ilk adımı atmak da bana çk zor gelirdi amannnn 3 günlük dünya ama yani tekrar o günlerdeki gibi olmazsınız ama o günleri konuşup yadetmek bile güzel olur
ben artık öyle arıyorum kii geyik yaptığım güldüğüm ağladığım dostlarımı şimdiki arkadaşlıklarım hep yüzeysel evli ve çocuklu olmamda buna neden tabiii ece büyüyünce daha rahat oluruz inş ahhhhh ahhhhhhhhh bi akıllansa biraz

bana kalsa kızlar aramam doğrusu eğer gerçek bşr dostsa yani bir tanıdık vs gibi değilse vede size zararı dokunduysa asla adım atmam umursmam geçmişte kalmıştır banane yani.....

şu aralar arkadaş olrak kabulettiğim tek insanlar sizsiniz en yakınlarımdan bile çok zarar gördüm kii haketmedimde olsun ne yapalım benimde çok samimi olduğum arkadşım varki sonradan bana karşı aslında ne kadar haksınlık ettiğini hep der bazı şeylerden dolayı benen zaman zman uzaklaşmştı bende hiç anlamışım salak klafam ama şimdide uzakta doktor çalışıyor memletine geldimi beni görmeye muhakak gelir her zman yanımdadırinsanlar hata yapa yapap öğreniyor her şeyi oda kabuletti hatasıı geldi....serpilcim bu konuda yani haklısın gençken lise felan dönemlerinde bu tür şeyler oluyor sonradan toparlanıyor yani .....

bizim olayımızda yani o çalışkandı bende norlamdim ama başka kişilerle takılmaya başladı beni ekiyormuş güya benim heberim yoktu o arkadaşlardan kazık yiyince bana geri döndü vede o çok çalışkanmış bende o kadra çalışkan değilim diye benim yanıma gelmiyormuş çokta tındı benim yüzüme dedi bunlardı sebep diye iy yaa boşver dedim unuttum gitti sonrada hiç ayrılmadık ...oluyor bunlar kii bende hiç kıskanmam bilmem yani....

Tatlım haklısın ama annem almanyaya gidicek çarşamba günü...bu kış ve önümüzdeki yaz çok kıyafeti var ... bende o yüzden seneye giyeceklerini alsın diye düşündüm...ama kafam çok karıştı :)

Canım kızın kaç kilo?benim oğlum şu an 9 kilo boyu 70 cm...kafam acaip karıştı ( çok az zamanım kaldı annem çarşamba gidiyor...notları yazıp vermem lazım ...çocuk reyonunun 86 sındanmı istesem?? sence?

Kızlar soru yağmuruna tuttum çok özür...ama 1-2 parça almıycak annem çok alacağı için giyemezse üzülürüm...

ay ne güzel..sağlıkla giyin cicilerinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…