Deniz farmville yüklemişsin elin değmişken bizi de ekleseydin ya komşu olarak :))
sizi facedede ekleyeyim ardaşlar yada sizbeni ekleyin ism soy isim falan tek tek adım nermin tura varol diye geçiyo oradada görüşelim
Denizcim seninkilerde pek iyi bir arkadaş değilmiş sanırım hepsi seni kıskandıkları için gitmişler ki iyide yapmışlar onlardan ne mfayda daha zararı olur sana.....bu arada iş ne oldu aradın mı aradılar mı.....
slm kızlar nermincim bende yeni oldum tetanoz yazılarımda okuduysan ilk gün felaket bi ağrı oluyo benimki şişti ilk başta sonra morardı ama yavaş yavaş geçiyo benimki her seferinde böyle acır bu aşı malesefki öyle bi aşı dr. agitsende aynı şeyi söyleyecektir sana
eski dostlardan bahsetmişsiniz benimde bi tane var bende faceden buldum ama eklemiyorum hala çok kızgınım küsen benim ama kim olsa aynı şeyi yapardı benim düğünüme gelmedi gelmediği gibi arayıp mutluluk bile dilemedi bi msj bile atmadı ya daha sonraları anneme demişki arabadan çantam çalındı telde gitti ayşegülün tel nosuda gitti tabi demiş bu 2. olmuştu yine kaybettim falan demişti eğer öyle olsa dahi madem anneme bu izahı yapıyosun ondan al yine nomu değilmi ara özrünü bildir utanmadan o da beni davet etmiş düğününe gidermiyim işim olmaz tabi face gördüm yeni doğum yapmış onunda bi kızı olmuş eşiylede tanışmıştım bazen eklesemmi diyorum ama gurur yapıyorum boşver diyorum lisede benim sıra arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi yıllar sürmüştü o burdurda okudu üniv. türkçe öğretmenliği hep kaçıp kaçıp giderdim yanına o da benim yanıma güzel günlerdi en güzel anılarımız lisedeydi tabi neyse işte öyle ya uzaktan bakıp bakıp duruyorum mutlu olur inş. ne diyeyim başka
maşallah canım yaa boş ver yesin bende ecrine zorla eline tutuşturuyorum yer mii diye ama nerde offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım bende kışın başında kurmuştum turşu o gün bugün babaı yiyo diye o da yiyo bayılıyo dün gün vardı komşumda oraya gittik ordada yedi kıtır kıtır hatta orda 4 yaşında bi erkek çocuğu vardı doğaçtan görünce oda başladı kıtır kıtır yemeye engel olmam zor oluyo görünce bi kere cin biberi turşusunuda ben görmeden sade sapını ama babası yemiş sapını koymuş masaya al ye sen bi ağladı ağladı acı olunca susturmak zor oldu onu bida ağzına sokmadı yaramaz sırnaşık şey
face den buldum onu ... bılgılerının coguna bakamıyorum resmıde yok ama o bılıyorum cunku ıkımızde medya sektorunde televızyonda calıstık bılıyorum bılgılerınde var bunlar.. bırde kendıyle ılgılı bolume yazdıgı bı kac seyden o oldugunu anladım ..
ne dersınız msj yazayım mı ... ?
NEDENN diye...
aynı seylerı yasamısızz aysegul... belkıde cok fedakarlıkta bulundugumuz ıcın alıstırmısız bunlarıı...
her kötu anında moralı bozuk oldugunda benı arardı ben kosa kosa gıderdım ...
soyleyecegı hıc bısey tabıkı benı tatmıne tmıyecek ama bnm ıstedıgım onada hatırlatmakk..
dusunmesını saglamak..
bmnm arkadasım halka bekar .. bıraz maceracı bı kızdı ztn hep
bugune dek bana tek bır ıyılıkte bulundu o da star tv ye gırmeme vesıle olması..
ama cok nankorler boyle ınsanlar ..
acaba evlenmem mı zoruna gıttı ne olabılır cok mrk edıyorum
bence yaz deniz
ayşegül ben değiiriklerine inanıyorum gençken bazı insanlar daha kadirbilmez oluyo çabuk başlayıp çabuk bitiyo onlar biçok şey ama yetişkinlikte dost zor bulunduğu için eskilerin kıymeti anlaşılıyo tabi bu herkes için geçerli değil
neyse Allah kabul etsin aşureni geçen sene kayınvalidem yapmıştı bu sene yapmam heralde bide ona vakit bulamam yaa ama zor bişeyde değil geceden hepsini ıslatınca öğlene bitirirsin ben ilk evlendiğimde yapmıştım ik koca tencere olmuştu orda bekar öğretmen çoktu doya doya yemiştik çok severim ben
eceyi sabah bakıcısına götürdüm eşimde öğrencisinie gitti adamlar hala dolap takıyo yaa nasıl toplıııcam etrafı bilmiyorum çok kötü ev ne zaman bitircekler acaba yemek bile yok evde ece gece yine uyumadı ayy burda bi çocuk pedagogu olsa götürcem yaa uyku uyanıklık arasında oturup ağlıyo bende kızdım biraz 1saat filan ağlamıştı eşim daha sert çıktı annene niye böyle yapıyosun filan iyice zıvanadan çıktı çok ağladı ya dudağı yarılmış 2 buçuktan 6 buçupa kadar oturduk nedne böyle yapıyo anlamıyorum gündüzde hiç bi problemi yok istiyoki hep onla oturalım oyun oynayalım hiç uyumaylım doyamıyo heralde offffffff çok kötüyüm yaaaaaaaaa deniz çalışmaya başlarsan bunlara benzerlerini yaşııcaksın canmııı bide aral seni hep yannda gördü bi buşuk senedir daha boyok yıkım olur bence onun için keşke hepimizin durumları çokkkk yi olsada hep yanlarında olsak yaramazların
bence büyük olur canım kışın giyemez o bedeni zaten ay olarakta kış 3ay falan sürüyo benim oğlum şu an 85cm boyunda 90cm giydiriyorum ben ama bebeğin boyuna ve kilo gelişimine göre değişiyor şimdi sen önceden alacağın için bizimde yorum yapmamız zor oluyo ben kendi adıma alıcağımda biraz büyük alıp kollarını falan kıvırıp paçasını falan kıvırıp giydiriyorum sende kalıpları büyük oluyo dediğin için 90cm dedim yoksa türkiyedeki ürünler için ideal bi ölçü olabilir benim gibi kıvırcaksan paça kol falan geçen senede böyle giydirdim bu sene tam geldi aldıklarım 2senedir giydirdiğim kıyafeti olmuş oldu
Canım kızın kaç kilo?benim oğlum şu an 9 kilo boyu 70 cm...kafam acaip karıştıgecmise söle bi göz attim..herkes iyidir insaallah..
Derya esin kolonoskopi yaptirdimi arada kacirmis olablirim..merak ettim..
kitty 79 ben kizima hep H&M den aliyorum,suan 80,86 giyiyor..bebek reyonunun 86 en büyük nosu 12-18 aylik diye geciyo..cocuk reyonunun en kücük bedenide 86 ama o 86 genelde kizima büyük geliyor..
bugünlerde H&M diye bir magaza var mütis indirim var babamiza süpriz yaptik ayni elbise ve hirkadan hem kizima hem kendime aldim..cocuk reyonunun en kücügü 86yi ona en büyügü 170de bana aldim olmaz diyordum ama oldu..esimde diyor cocuk reyonundan giyiniyorsun bide zayiflamak istiyorsun hehe
bu arada ben yine kilo almisim,benimde deryanin arkadasi gibi arkadasim var 1997den beri arkadasiz kardesiz 2 yildir ayriyiz o istanbulda drluk yapiyo ben evlendim burda kaldim o dönüs yapti ama nasipse 2-3 ay sonra elti oluyoruz kaynimla evlenecek sirf beni sevdigi icin olabilir gözüyle bakti simdi cok memnun..kaynimda o da esi bulunmaz insanlar..umarim mutlu ve huzurlu olurlar..tek kötü taraf dügünde zayif zayiftan vazgectim normal olmak istiyommmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?