canım bu nasıl uzun bi dua çok sağol paneline baktım her yere aynı msjı yazmışsın puan toplamak için yapıyosun sanırım ama şeytan cin falan yazmasaydın öylee yaaa o kelimeler yakışmamış sankilmaz:
kity sorunun çözülmüştür inş. canım yasemin arkadaşım daha iyi bilir yurtdışında olduğu için biz biraz bilgisiziz bu konuda güle güle büyüt bebeğini canım
Canım benim tekrar çok teşekkür bebişini öpüyorum....rica ederim arkadasim,insaallah gönlünce olur..
Evet tatlımmm aynen öyle ....büyüyee çare var canım olmadı beğenmedin kestirirsin paçalarından kıvırırsın .....
kızlar ecrin nihayetinde dişinin birini çıkarmış yemek yemeğe başlar belki..ama diğeride beyaz oda sırada....
onu biliyodum canım ama dediğim gibi soğuyunca koyulaşır diye düşündüm nişasta koymamıştım bide dağıttım bi kere evde kalana yaptım nişasta bu seferde çok koyu oldu yavvv neyse tecrübelendim seneye daha güzelini yaparım inş.sağolun kızlar
ayşegül nişasta koysaydın biraz suda çözdürüp o da koyultur biraz kaynayınca kalmıyo kokusu filan
ArkadaŞlar Öncelİkle tÜnaydın dİyorum mesajları gece okudum İnanınkİ hepİnİze tŞkÜr ederİm:dÜn akŞama kadar bıcırıklara gardrop baktık maĞazaları dolaŞtık ÖĞleden akŞam 7;ye kadar ordanda kayınvalİdemlere geÇtİk gece dÖndÜk cancan ;a baza aldık bİde odalarına dolap ayyy eksİk bİtmİyo valla Çocuklardan bİze fırsat gelmİyo bu arada herkes nasıllar bakalım bebİŞlerde İyİmİ uĞurcan Şu anda evİ alt Üst etmekle meŞgul kızıyorum benİ dudaĞımdan ÖpÜyo yalaka bu sonrada kızamıyorum Öyle yapınca ardından Şımarmaya devam edİyo İŞİnİ bİlİyo Şİmdİkİ Çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?