2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım evet sonunda 92 de karar kıldım biliosun tr de ki farklı mağazaların size ları farklı oluo kimi 86 kocaman kimisi küçücük scapulanın y.dışında olması h&m den alışveriş yapıo olması süper oldu :) yardımların için çok teşekkür...bebişini öpüyorum...

rica ederim arkadasim,insaallah gönlünce olur..
Canım benim tekrar çok teşekkür bebişini öpüyorum....

büyüyee çare var canım olmadı beğenmedin kestirirsin paçalarından kıvırırsın .....
Evet tatlımmm aynen öyle ....

günaydınnnn
gözünüzaydın yasemin biraz rahat bırakır inş seni ecede geceleri hiç rahat vermiyo ya diştenmi bilmiyorm bende 4 tane çıktı işte dinlense ya azcık 4 ü de azıymış bu arada ben köpekler sanmıştım bakalım bizim daha çook yolumuz var çok şükür ki iştahına sağlığına bişey olmadı henüz sadece gece oturmak istiyo çorabını çıkarttırıp ayyaaaaakkkk öbüyyyy babakkkkkkk öbüyyyyyyy diyip duruyo eşimle tutuyoruz kendimizi uyuyomuş gibi yapalımda uykusu iyice açılmasın diye ama bi yerden sonra ben kopuyorumo kadar tatlı söylüyoki biraz mıncıklıyorum napimmm kaydirigubbakcemile3
cumartesi dolaplar takıldı mermeri kulpları bide çocukların unuttukları raflarıysa bugün hallolcak eşim ısrarla artık kesip tozatmazlar mermercide dışarda yapıyo işini dediği için yerleştirdim artık raflardan sonra dolapların için düzenlerim iyice kocamandı mutfağım küçüldü yaww :roflol: ama ne zormuş yaa cumartesi sabahtan eceyi bakcııya bıraktım taaaaaaa 6 da bitti işleri eşimde öğrencisine gitti ben bi iş yapamadım onlar gittikten aonra eceyle ne kadar olursa işte çok yorgunum o yüzden bugün ama artık eşimin başını şişrmiiicem yorganlar yamuldu örtü bozuldu diye ama acayip borçlandık dahada 5 kuruş vermedik bakalım nasıl bitircez kafamçokkarıştı

Herkese hayırlı haftalar....

Yasemincim gözünüz aydın...

Serpilcim dolaplarınız hayırlı olsun....

Eski dostlardan bahsetmişsiniz bu konuda bende çok yaralıyım... hep kalbimin en derin köşesindedir...

gunaydın kızlarrrr gecmısı okuyayım serpilcim dolaplarını gule gule kullaann
esracım hayırdır..

serpilcim hayırlı olsun canım dolapların güle güle kullan canım
yasemincim inş. bu sefer rahtlarsın ecri sana soluk verir inş.

ayy kızlar aşure yaptım ama cıvık oldu biraz dağıttım komşulara beğendilermi acaba arta kalanı bida kaynatıyorum koyulaşsın diye donunca suyu koyu olur dedim olmadı demekki fazla cıvıkmış neyse malzemeler iyi pişti ilk defa yapıyorum ya o kadarı kadı kızındada olur dimi ama

sağolun kızlar
ayşegül nişasta koysaydın biraz suda çözdürüp o da koyultur biraz kaynayınca kalmıyo kokusu filan

ArkadaŞlar Öncelıkle tÜnaydın dıyorum mesajları gece okudum ınanınkı hepınıze tŞkÜr ederım:dÜn akŞama kadar bıcırıklara gardrop baktık maĞazaları dolaŞtık ÖĞleden akŞam 7;ye kadar ordanda kayınvalıdemlere geÇtık gece dÖndÜk cancan ;a baza aldık bıde odalarına dolap ayyy eksık bıtmıyo valla Çocuklardan bıze fırsat gelmıyo bu arada herkes nasıllar bakalım bebıŞlerde ıyımı uĞurcan Şu anda evı alt Üst etmekle meŞgul kızıyorum benı dudaĞımdan ÖpÜyo yalaka bu sonrada kızamıyorum Öyle yapınca ardından Şımarmaya devam edıyo ıŞını bılıyo Şımdıkı Çocuklar

sağolun kızlar
ayşegül nişasta koysaydın biraz suda çözdürüp o da koyultur biraz kaynayınca kalmıyo kokusu filan
onu biliyodum canım ama dediğim gibi soğuyunca koyulaşır diye düşündüm nişasta koymamıştım bide dağıttım bi kere evde kalana yaptım nişasta bu seferde çok koyu oldu yavvv neyse tecrübelendim seneye daha güzelini yaparım inş.

Aysegul hayırlı olsun aşuren canım .. o kadarını boşver tadı guzelse canım..
ılk kez yapıyorsun sonucta

canım tekrar doğum günün kutlu olsun yerim ben o yaramazı yav hepsi çok kurnaz ya doğaçta aynı benim kızcağım bi şey yapınca gönlümü alıyo bende yumuşayıp kalıyorum öylece bugün tv sehpasının camını açmış mum biblo cd filan hepsini indirmiş bi kızdır bana geri getiriyo onları koy geri diye ben yemeyimde napıyım bu bıcırığı komodinler dolaplar ne halde görmelisiniz karışık duruyo hepsi hergün indiriyo bende katlamaktan yoruldum tıkıştırıp geri koyuyorum ardıdan yine yerlerdeler kaydirigubbakcemile3

Slmmmmm
nbrsiniz kızlar?giremedim kaç gündür teo resmen 1 haftadır burnumdan getiriyor yaaaaa... valla bu sabah çıldırttı poposuna vurdum 2 tane (tabi sonra da çok üzüldüm )küstüm konuşmadım geliyo zorla tepeme çıkıyo,öpüyo,deyaaaaa deyaaa diye dürtüyo manyak bunlara kim dayanabilir ki bi anda yaptığı tüm yaramazlıklar siliniveriyo..

son bir haftadır yemek namına hiç bişey yemedi ne çorba,ne makarna,ne sebze..hiç bişey çıldırcam (gerçi cumartesi akşamı arkadaşlara yemeğe gittik amcasının pişirdiği hamsi kuşlarını yedi ben şok oldum )ama akşama kadar yoğurt,muz,süt dilimi ,kaşar veeeee en çok ceytiiiii (zeytin ) vs..geçiştiriyoruz ..(benim abur cubur dediklerim bu tarz şeyler normalde öyle cips falan vermem )akşama kadar zeytin sayıklıyo zeytin manyağı!

haftasonu cumartesi arkadaşlara yemeğe gittik gece 2.30 kadar oturduk teo da bizimle oturdu tabi uyumadı arabada uyuyakaldı..dün de akşam teo yu babanesine bıraktık eşimle dışarı çıktık iyi geldi.. carrefourdan kocamannn dev bir ayı aldık teoşa da (25tl çok uygun geldi)

çok mızmız bugün yine akşam nasıl olcak bilmem..habire kendini yere atıp topuklarını yere vuruyo sonra alttaki de bize..

Son düzenleme:
[geçen sene hani her gün bir tatlı yediğim dönemlerim canım aşure istemişti bende ilk kez geçen sene yaptım ilk deneme senin ki gibi oldu ayşegül sulu sulu..sonra inat edip tekrar yaptım (nişasta ekleyerek ) süper oldu ama ben anti komşucuyum ya dağıtmadık hepsini yedik eşimle :)) ( kilo olarak tavan yaptığım günler ) zaten aşure ayı değildi galiba..

1 hafta sonra ev arkadaşım gelcek eskişehirden eşiyle..1 haftaya yakında kalcaklar çok mutluyum o yüzden hemen gelsinler istiyorum çok özledim sohbet etmeyi,dertleşmeyi üniversitede 1 saat ayrı kalmadık onunla benim gönül ablam :)) ev de aldı başını gidiyor yine ne zaman nasıl,ne yapacam şaşırdım vallaaaa offfff! yılbaşına sanırım kalabalık olcaz şimdilik 4 çiftiz (çocukları babanelere satabilirsek tabi )

baklavalık yufka aldım bende onu deniycem bakalım nasıl olcak,deneyen varmı?

Son düzenleme:
Serpilcim dolaplarını güle güle kullan canım,resimleri bekliyoruz..
bu arada diğer resim koymayanlar eee hanii... deniz evin diğer bölümlerini koyun bari..

bu arada dün çok güzel bi yağlı boya resim gördüm salona göre çok alasım geldi fiyatı da uygundu aslında ama bu ay toparlama ayımız eşim cıkkk dedi içimde kaldı inat ettim alcammmmm :)

yasemincim eşimi sormuşsun sanırım (yani izin alabilirse ) yarın gitcez canım daha muayene bile olmadık yaniii..saol ilgin için!

Son düzenleme:
Dün bir de koşu bandı gördük boynerde kampanyadaydı tam istediğim gibi ama dedğim gibi bu ay olmassssss ded eşim! (ahhh 1300tl ahhh gitti çöpeeee şimdi olcaktııı kafasını taşlara vuran smiley )
evde de spor olmadan olmuyo aylardır oynamadı kilom yaaaa leslie teyzeyle yürüyorum bazen ama her zaman fırsat olmuyo koşu bandı lazım bana (alttakiyle iyice papaz olmam lazımmm :))

bu yaramazların hepsi aynı ya...

eneste beni kızdıırıyo bağrınıyorum, küsüyorum sonra geliyo gönlümü alan kadar peşimi bırakmıyo.... illa öpücek sonra bende öpücem barışıcaz ve sonra yaramazlığa tam gaz devam....
bende sizler gibi dayanamıyorum ama hatamı ediyoruz acaba bunlara yüz vermekle (tabi o anda yiyesim geliyor hep dayanamıyorum öpüşüp koklaşıyoruz o ayrı....)
istediği olmayınca kendini yerden yere vuruyo yeni çıktı buda....
zırlaması eksik olmaz zatiii arsız ya arsız.....

Son düzenleme:
deryacım ben şu anki evimden nefret ediyorum hangi resmini koyayım zaten annemin evindeyiz onun eşyalarının üzerine bizim eşyalar çok güzel bir uyum içindeler.... ayrıca mobilyalar kırık dökük yeni evime çıkınca mobilyalarımı değiştirmek istiyorum hiç kullanılacak halleri kalmadı eşim yok diyor beni çıldırtıyor... o yüzden beni mazur görün tıkış pıkış evimdeki kırık dökük eşyalarımı da görmeyiverin... :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…