2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[

ok canım anlaşıldı! opuyorumnanaktan

canım ya benim için bir artısı yok aslında....
siteye destek olmak amacıyla oldu bu birazcık...

derya senın ıcın ıyı olmstur dısarı cıkmakk
bıl bakalım ben ne aldımmmmmmmmm
batıkten leopar desenli ayak bılegıme kadar uzunnn bır elbıse aldım gogusun bıraz altından sıyahh bır kumaş kemerı var fıyonk yapıyorsun
uzerımde gormenızı ıstıyorum up uzun bır elbıse
dero batıkte cok cok guzel ındırım varr alıcaksan sımdı all... % 50 ı % 60 ındırım var canım

Son düzenleme:
bu akşam çıkcaz canım..teoşu bırakcaz yine bi kaç saatliğine onunla gezemiyorum..
ben o dediğim kot taytın üzerine bişeyler bakıyorum ama bulamadım yılbaşında giymek istiyorum.. geçen baktım bulamadım batikte ama bi daha bakıyım bugün..
güle güle kullan cicini evet üzerinde görmek isterizzzzz..
aaa şimdi aklıma geldi arog vardı bu akşam yaaa amannnn napıyım

ohhh kızlar kaynatmışsınız bakıyorumda ciciler falan güle güle giy denizcim teoşda güle güle oynasın oyuncağıyla
esracım haklısın canım içinden gelmez resim koymak benimde öyle evde tek beğendiğim yer salonum lırık dökükte olsa parkeli tek yer
gezin eğlenin deryacım keşke benimde öyle imkanlarım olsa gurbet zor ya yakın namına kimse yok

yılbasında dısarıda olmak ıstemıyorum ben ..
ıstanbulda evde yegenlerımle olmak ıstıyorum gencler olarakk
ama esım uludaga cıkalım dıyorr

kızlar elbıseyle resım cektırıcem gormenızı ısterım cunku
ama sacım basım pokk gıbı tovbee yaa
once sacımı boyatmam lazım
ztn suan kipkirlii esım gelsınde aralı ona atıp yıkanıyımm

ayşegulcum bnmde burda pek kımsem yok tek dostum tek arkadasım tek sırdasım ESIMMM...
Onunla gezıyorum onunla guluyorum onunla aglıyorum onunla alısverıse cıkıyorum
ama boylede sıkıcı bı sure sonra ınsan kı arkadaslarını arıyor yandna ne bıleyım bı kocanla cıkmak vardır bır de kız kıza alısverıse cıkmak vardır dımıı... şöyleee kaynata kaynataa konuşa konuşaa gezmek ayrı oluyor
gercı eşım kızlardan beter cokk zevklıdır meselaa ama yınede arıyorıum ben onları

Oo herkes cıcıler almıŞ bakıyomda gezın bakalım yılbaŞında bız eve kapanacaĞız heralde ıkı Çocukla nereye gıdılır ya eltım ÇaĞırıyo bızde kutlayalım dıye ıkıde onun var oluyo 4 Çocuk bırbırlerını gÖrdÜlermı yaramazlık dız boyu napcaz ŞaŞtık valla aslında bende cıcıler aldım ama gıysem bı tÜrlÜ gıymesem bı tÜrlÜ dıŞarıda eĞlenmek daha gÜzel olurdu ama nerdeeeee barı sız gıdın eĞlenın arkadaŞlar

DENİZCİĞİM BENDE AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUM SENLE BENDE GURBETTEYİM AİLEDEN UZAK O YÜZDEN SADECE EŞİMLE GEZİYORUM GİDECEK KİMSEM YOK 5 YILLIK EVLİYİM AMA BURADA Bİ KAFA DENGİ ARKADAŞ BULAMADIM İYİ İNSANLAR VAR AMA HEPSİ 40 LI YAŞLARDA BENDEN BÜYÜKLER HEŞEYİNİ PAYLAŞAMIYOSUN KENDİ YAŞITIMDA BULAMADIM BURADA SİZLERİ TANIDIM SAĞOLUN opuyorumnanaktan BİDE BEN KASIM AYINDA BABAMI KAYBETTİM KANSERDEN BURADA ANKARADA Bİ HASTANEDE 20 GÜNÜN İÇERİSİNDE HİÇ BİŞEY YAPAMADIK DOKTORLAR BİLE ÇARESİZ KALDI BABAMIN HASTALIĞINA ÇÜNKÜ BİDE BÖBREK YETMEZLİĞİDE VARDI İKİSİNİ VÜCUT KALDIRAMADI ÇOK ÜZGÜNÜM SAĞOLSUN EŞİM BANA ÇOK DESTEK OLDU BENLE AĞLADI BENLE GÜLDÜ ONU SEVİYORUM YAAAA

nermincim bu kasımda mı kaybettın babanı..?
başın sagolsun canım ..
bende 8 yaşında yıtırdım babacımı.. cok acı bı durum .. onsuz buyumek cokk zor oldu
bu arada bız hep burdayız hem sana yakın olarakta derya var gorusun cok kafa kızdır kendüsüü :)

selam kızlar
haftasonu görümcem geldi çorludan onunluydık bugün yolcu ettik burayada giremedim aklım sizde kaldı :))

denizcim terminale direk otobüs var canım evet ama yalnızca gemi saatlerinde var oda sabah erkenden ve akşam geç zaatte malesef o yüzden bize uymuyo yani

elbiseni güle güle giy canım çok merak ettim resim çekinde görelim bakalım eminim çok yakışıyodur
eee zayıf olunca

serpilcim dolapların hayırlı olsun canım

ayşegülcüm sende aşureni afiyetle ye arkadaşım keşke yakın olsakta beraber yesek bayılırım aşureye

kızlar keşke birlikte olsakta yesek aşureleri yav çok isterdim gerçekten deniz nermin ben sizdende şanssızım kızlar yakınımda olan eltim bile yok nermincim denizcim sizde aralı kayınvalidene bırakabiliyosunuz bende hiç kimse yok ya soluk alacağımız gerçi bende yazın rahattım annem vardı kadın ne zamana kadar kalabilirki yanımızda gelecek yine ama geçen sene gibi fazla kalmıcam diyo eşim gidiyo işe sabahtan bütün gün doğaçlayız akşam eşim geliyo işten bazen nöbeti oluyo haftasonlarıda alışıyo bi yere gitsek gezsek o da olmuyo ben eşimin ailesinden yakınımız olsada sevinecem anlıcanız o da yok

nermincim allah rahmet eylesin canım ya bu durumu çok bilmesemde babasız büyümenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum denizcim çok zor gerçekten anneler dul oluyo yükünü sende taşıyosun çevre vs. işte arkadaş ortamlarında arkadaşlarının babalarını yanında görmek senin eksik bi yönün gibi kalıyo allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın çok zor gerçekten

wayyy çok merak ettim deniz elbiseni eminim sana çok yakışacaktır boy kilo yerinde maşallah iyi günlerde giy canım

ankaraya bi gitsem bende gidecem batikmiş bilmemneymiş burda yok hiçbişeee off dün akşam eşimede diyorum da ankaraya gitmek istediğimi deryaya gidicem diyorum liseden arkadaşlarım var onlarla buluşucam filan yazın arabamızı alalım gideriz heryere aşkımm dedi sağolsun-tatlicadiarzu- bu aralar o da bayaa kafaya koydu arabalara bakıyo netten şöyle ortayollu bişey alırız inş hundai istiyo kendileri hem ucuz hem iyiymişş ben hiç anlamamsengözlerimebaksanab

bende burda yalnızım nermincim gurbet çok zor gerçekten yaa ilk yıllarda severdim ama orda kafadengi bi sürü arkadaşım vardı eşim kendi takılırdı ben kendim ; şimdi denizinde dediği gibi heryerde beraber takılıyoruz hatta eşli oturmaya gidersek erkekler bi odada kadınlar bi odada oturuyo sevmezdim am bende alıştım artık o duruma küçük yerde yaşayınca zamanla insanın herşeyi onlara benziyo buraya yeni işe başlayan kızlar var tunik altına tayt mini etekler filan giyiyolar yönetmeliğe aykırı uyarı alıyolar o ayrı ama bende diyorum ki ilk yıllarda bize onlar kaar olmasda öyleydik her yıl gömlekten bi düğme kapanıyo yakında rahibe gibi gelcez erkeklere el vermiicez delikafadulden
neyse babana Allah rahmet eylesin benim babamında 3 senesi doldu vefat edeli işe başladığım gün kaybettik sizinkiyle aynı sebepten ilerlemiş onun geri dönüşü ok çok çekmemiş ikiside bizim tesellimiz bu

offfffff bendee bakıcı bırakın işiniz olunca diyo ama bende kadına çok yüklenmek istemiyorum
avatarına bayıldım canım opuyorumnanaktan

günaydııııın serpilcim avatarım kkdan aldım çok güzel şeyler var ya kendi resimlerimizi koyunca çok belli olmuyo böyle avatarlar net oluyo
ya nedicem ben doğaça herşeyi yaptırıyorum görev olarak benimsetiyorum herşeyi mesela altı değişeceği zaman bezini ıslak mendilini getirtiyorum hem getiriyo hemde uzanıyo değiştireyim diye sabah terliklerimi falanda getirtiyorum çünkü o götürüyo kalktığımda yerinde olmuyolar oda ok seviniyo işe yaramaktan önemli hissediyo kendini sizlerde yapıyomusunuz böyle şeyleri mesela masa örtülerini hep indirir hadi ser oğlum derim geri serer onları 2dk sonra yine indirir ama yapmasıda yetiyo

yaa bende bakıyım bi ara görmedim bu avatarları
ecede doğaç gibi canım çok seviyo söylediğim işleri yapmayı çorap terlik getiriyo bize sofra hazırlııcam canım örtüyü ve ekmeği götürmeye bayılıyo bazen tepsiyide çekiyo götüreyim diye bulaşık mak çam mak boşaltmayı onları kurutma mak atmayı toz almayı yer silmeyi hatta mopla halıyı silmeyi bazen diş fırçasıyla koltuk silmeyidelikafadulden evi gırgırlamayı herşeyi herşeyi çok seviyo inş hep böyle giderler yaa :lepi:

aynı serpilcim amaşır sererken uzatıyo amaşırları bende asıyorum ama çok sabırsız her uzattığını hemen alcakmışım bulaşık makinasındanda tabakları çıkarıp bana uzatıyo bende yerleştiriyorum ıslak mendille toz alıyo süper oluyo ya inş. hep böyle gider ben erkek çocuğu diye oturtmak istemiyorum bilsin öğrensin istiyorum herşeyi kendine güveni gelişsin istiyorum evlendiğindede eşine yardımcı olsun okul hayatındada iş başa düşünce zorlanmasın istiyorum ben böyle yetiştiriyorum ama gelin adayları harcamaz inş. oğlumu ona görede yetiştirmem lazım anlatacam ne zaman yardım edeceği zamanlarıda :)))

Günaydın kıslaar evet ayşegül bende iş yaptırıyorum büyük halıları gırgırlar bisküvi falan yedikleri zaman küçükte dağıttıklarını tekrar yerine koyar bezini çıkarınca eeeee der ve hadi bunu çöpe at derim doğru mutfağa koşar çöp kutusna atar ama bi seferinde sen git mutfak dolabının içine tencerelerin yanına koy allahtan takip ediyordum yoksa rezil olurduk heralde sonra ben hayır oraya değil çöpe at dedim bu sefer anladı çöpe attı şebelek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…