deryacım ben şu anki evimden nefret ediyorum hangi resmini koyayım zaten annemin evindeyiz onun eşyalarının üzerine bizim eşyalar çok güzel bir uyum içindeler.... ayrıca mobilyalar kırık dökük yeni evime çıkınca mobilyalarımı değiştirmek istiyorum hiç kullanılacak halleri kalmadı eşim yok diyor beni çıldırtıyor... o yüzden beni mazur görün tıkış pıkış evimdeki kırık dökük eşyalarımı da görmeyiverin... :kedi:
ayşegulcum bnmde burda pek kımsem yok tek dostum tek arkadasım tek sırdasım ESIMMM...
Onunla gezıyorum onunla guluyorum onunla aglıyorum onunla alısverıse cıkıyorum
ama boylede sıkıcı bı sure sonra ınsan kı arkadaslarını arıyor yandna ne bıleyım bı kocanla cıkmak vardır bır de kız kıza alısverıse cıkmak vardır dımıı... şöyleee kaynata kaynataa konuşa konuşaa gezmek ayrı oluyor
gercı eşım kızlardan beter cokk zevklıdır meselaa ama yınede arıyorıum ben onları
wayyy çok merak ettim deniz elbiseni eminim sana çok yakışacaktır boy kilo yerinde maşallah iyi günlerde giy canımderya senın ıcın ıyı olmstur dısarı cıkmakk
bıl bakalım ben ne aldımmmmmmmmm
batıkten leopar desenli ayak bılegıme kadar uzunnn bır elbıse aldım gogusun bıraz altından sıyahh bır kumaş kemerı var fıyonk yapıyorsun
uzerımde gormenızı ıstıyorum up uzun bır elbıse
dero batıkte cok cok guzel ındırım varr alıcaksan sımdı all... % 50 ı % 60 ındırım var canım
DENİZCİĞİM BENDE AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUM SENLE BENDE GURBETTEYİM AİLEDEN UZAK O YÜZDEN SADECE EŞİMLE GEZİYORUM GİDECEK KİMSEM YOK 5 YILLIK EVLİYİM AMA BURADA Bİ KAFA DENGİ ARKADAŞ BULAMADIM İYİ İNSANLAR VAR AMA HEPSİ 40 LI YAŞLARDA BENDEN BÜYÜKLER HEŞEYİNİ PAYLAŞAMIYOSUN KENDİ YAŞITIMDA BULAMADIM BURADA SİZLERİ TANIDIM SAĞOLUN opuyorumnanaktan BİDE BEN KASIM AYINDA BABAMI KAYBETTİM KANSERDEN BURADA ANKARADA Bİ HASTANEDE 20 GÜNÜN İÇERİSİNDE HİÇ BİŞEY YAPAMADIK DOKTORLAR BİLE ÇARESİZ KALDI BABAMIN HASTALIĞINA ÇÜNKÜ BİDE BÖBREK YETMEZLİĞİDE VARDI İKİSİNİ VÜCUT KALDIRAMADI ÇOK ÜZGÜNÜM SAĞOLSUN EŞİM BANA ÇOK DESTEK OLDU BENLE AĞLADI BENLE GÜLDÜ ONU SEVİYORUM YAAAA
kızlar keşke birlikte olsakta yesek aşureleri yav çok isterdim gerçekten deniz nermin ben sizdende şanssızım kızlar yakınımda olan eltim bile yok nermincim denizcim sizde aralı kayınvalidene bırakabiliyosunuz bende hiç kimse yok ya soluk alacağımız gerçi bende yazın rahattım annem vardı kadın ne zamana kadar kalabilirki yanımızda gelecek yine ama geçen sene gibi fazla kalmıcam diyo eşim gidiyo işe sabahtan bütün gün doğaçlayız akşam eşim geliyo işten bazen nöbeti oluyo haftasonlarıda alışıyo bi yere gitsek gezsek o da olmuyo ben eşimin ailesinden yakınımız olsada sevinecem anlıcanız o da yok
nermincim allah rahmet eylesin canım ya bu durumu çok bilmesemde babasız büyümenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum denizcim çok zor gerçekten anneler dul oluyo yükünü sende taşıyosun çevre vs. işte arkadaş ortamlarında arkadaşlarının babalarını yanında görmek senin eksik bi yönün gibi kalıyo allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?