2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deroo face den mı msj attın nasıl olduuu adım atman ?
ınsallah yıllarına cısını cıkarırsınızz artıkkkk super oldu senın ıcın uzerınden yuk kalkmıstırrr
eskı dost dusman olmaz ztnn o da senın gıbı senı ozlemıstır hepp

Yok denizcim msj atmadım kardeşi beni eklemiş,o face de yok..onunla direkt bağlantı olmadı yani.. kardeşinin resimlerine yorum yaptım işte çocukların orjinallerini de görmek istiyorum falan dedim öyle yani.. bakalım bi ara gitcem inşallah!

Iyi akşamlar kızlar.......

Denizcim arala kocaman maşallah vede oyuncaklard esk.çok çeşitli bu konuda şanslıyım ama ıkeayı ev eşyası olarak çok iyi esk.yok bende çok istiyorum .....

Deryacım çok şaşırdım arkadaşın bile denilemez kardeşin yerine 5 sene olmuş hiç mi aramadı nasıl yani sebep neydiki bu kladar düşman oldunuz....ama iy yapmışsın adım atarak inş..konuşursunuz....

Bul taklar tahtalı çekiçler felan heryerde vra kızlar nettende sipariş verebilirsiniz ......bizde aldımıştık sayılar hayvanlar sanırım deryacım sendeteo ya almıştın çekiç felan vardı bultaklardan....

Denizcim seninkilerde pek iyi bir arkadaş değilmiş sanırım hepsi seni kıskandıkları için gitmişler ki iyide yapmışlar onlardan ne mfayda daha zararı olur sana.....bu arada iş ne oldu aradın mı aradılar mı.....

slm kızlar nermincim bende yeni oldum tetanoz yazılarımda okuduysan ilk gün felaket bi ağrı oluyo benimki şişti ilk başta sonra morardı ama yavaş yavaş geçiyo benimki her seferinde böyle acır bu aşı malesefki öyle bi aşı dr. agitsende aynı şeyi söyleyecektir sana
eski dostlardan bahsetmişsiniz benimde bi tane var bende faceden buldum ama eklemiyorum hala çok kızgınım küsen benim ama kim olsa aynı şeyi yapardı benim düğünüme gelmedi gelmediği gibi arayıp mutluluk bile dilemedi bi msj bile atmadı ya daha sonraları anneme demişki arabadan çantam çalındı telde gitti ayşegülün tel nosuda gitti tabi demiş bu 2. olmuştu yine kaybettim falan demişti eğer öyle olsa dahi madem anneme bu izahı yapıyosun ondan al yine nomu değilmi ara özrünü bildir utanmadan o da beni davet etmiş düğününe gidermiyim işim olmaz tabi face gördüm yeni doğum yapmış onunda bi kızı olmuş eşiylede tanışmıştım bazen eklesemmi diyorum ama gurur yapıyorum boşver diyorum lisede benim sıra arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi yıllar sürmüştü o burdurda okudu üniv. türkçe öğretmenliği hep kaçıp kaçıp giderdim yanına o da benim yanıma güzel günlerdi en güzel anılarımız lisedeydi tabi neyse işte öyle ya uzaktan bakıp bakıp duruyorum mutlu olur inş. ne diyeyim başka

AyŞegÜlcÜm tesellın ıÇın saĞol valla doktorda dedı yavaŞ yavaŞ geÇer dıye zaten kaŞıntı baŞladı Şımdı ıyı olcak herhal facede ekleyen arkadaŞlara Çok teŞekkÜr ederım ınŞallah ıyı bırer dost oluruz

selam kızlarr

denizcim arala maşallah çok yakışıklı kocaman olmuş
çekiçli oyuncağı çok beğendim bakıniyim bende
batuhana alırım

bende hiç hazır çorba vermedim batuhana düşünmedim bile
daha ek gıdaya başlamadan netten birsürü çorba tarifleri ayarlamıştım
annemler kızım kafayımı yedin bu kadar çorba tarifini napcan demişlerdi
ama hepside okadar işime yaradı ki
derya gibi çorba kültürüm arttı :)))

batuhan 2-3 gündür turşuya takmış halde
çıldırıyo turşu görünce lahana salatalık ve havuç hastası oldu
saklıyorum bende artık midesine zararı olucak diye ama kıtır kıtır yiyo

maşallah canım yaa boş ver yesin bende ecrine zorla eline tutuşturuyorum yer mii diye ama nerde offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım bende kışın başında kurmuştum turşu o gün bugün babaı yiyo diye o da yiyo bayılıyo dün gün vardı komşumda oraya gittik ordada yedi kıtır kıtır hatta orda 4 yaşında bi erkek çocuğu vardı doğaçtan görünce oda başladı kıtır kıtır yemeye engel olmam zor oluyo görünce bi kere cin biberi turşusunuda ben görmeden sade sapını ama babası yemiş sapını koymuş masaya al ye sen bi ağladı ağladı acı olunca susturmak zor oldu onu bida ağzına sokmadı yaramaz sırnaşık şey

Kızlar öncelikle teşekkürler..cevaplarınız için...
H&m den getirticem kıyafet oranın kesimleri büyük oluyo ... ama orada ay olarak değil size lar cm olarak.92 cm lik getirtsem çok büyükmü olur sizce??küçük gelmesinden çekiniyorum...

bence büyük olur canım kışın giyemez o bedeni zaten ay olarakta kış 3ay falan sürüyo benim oğlum şu an 85cm boyunda 90cm giydiriyorum ben ama bebeğin boyuna ve kilo gelişimine göre değişiyor şimdi sen önceden alacağın için bizimde yorum yapmamız zor oluyo ben kendi adıma alıcağımda biraz büyük alıp kollarını falan kıvırıp paçasını falan kıvırıp giydiriyorum sende kalıpları büyük oluyo dediğin için 90cm dedim yoksa türkiyedeki ürünler için ideal bi ölçü olabilir benim gibi kıvırcaksan paça kol falan geçen senede böyle giydirdim bu sene tam geldi aldıklarım 2senedir giydirdiğim kıyafeti olmuş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…