hepımızz canımmm
hatta 2008 hazıran annelerı bolumumuz bıle varr
deroo face den mı msj attın nasıl olduuu adım atman ?
ınsallah yıllarına cısını cıkarırsınızz artıkkkk super oldu senın ıcın uzerınden yuk kalkmıstırrr
eskı dost dusman olmaz ztnn o da senın gıbı senı ozlemıstır hepp
[ı]deniz farmville yüklemişsin elin değmişken bizi de ekleseydin ya komşu olarak :))[/ı]
deryacım neden küsmüştünüzz arkadasınla..
Ya bısey soylıyım mı bnmde bugune kadar en yakına rkadaslarım cok kıskanmıstı benı .. Her sebepsizz küsüp gitmişlerdirr .. Kendımde hıc bı zaman bır hata kötu bır davranma şeklı gormedıgım ıcın aramadım .. Ama en sonunda hepp onlar ararlar gelırler ozur dılerler..
Anlamıyorum ben bu ınsanları ya..
1 yıldırda bı arkadasımla gorusmuyordum cokkkkkkkk samımı arkadasım ablamında arkadası
sebepsızz cektı gıttı hayatımdan kı ufacık bı hatam olmamıstır
gecen gun ablama demıs denızle yasadıgım gunlerı unutamıyorum resımlerımıze bakıyorum gozlerım doluyor dıye aramayı dusunuyorum demıs
ablamda o deıl sen cıktınkızın ahaytından bı anda sebebı bıle bellı deıl onun senı aramasını beklemee ztn demıs
delı mı bu ınsanlar yaa
ben o donem cokk uzulmustum aglamıs cok acı cekmıstım .. Degermı bunlara..
batuhan 2-3 gündür turşuya takmış halde
çıldırıyo turşu görünce lahana salatalık ve havuç hastası oldu
saklıyorum bende artık midesine zararı olucak diye ama kıtır kıtır yiyo
batuhan 2-3 gündür turşuya takmış halde
çıldırıyo turşu görünce lahana salatalık ve havuç hastası oldu
saklıyorum bende artık midesine zararı olucak diye ama kıtır kıtır yiyo
canım teşekkürederiz sende inş..bebeğini sağlıcakla büyütürsün...benim kızım var ve şuan 82 cm ve 86 cm arası giyiyor bazıları ne yazıkkki aynı olsada cm leri küçük oluyor ...tabi her bebişte aynı değil heleki erkekler çabuk boy atabiliyorlar....
nermincim şahsen hazır çorbalara cok karşıyım bılıyorsun ıcınde baya bır katkı maddesı var.. yok yazsada var..
onun yerıne tarhana fln ıcırsen cok vıtamınlı hemde dogal (hazılarından deıl bırılerıne yaptırsan yazdan yaza toz halınde oluyor ztn alsan koysan bı kenara)
ben bı kac kez ıcırdım Arala hazır corba cokk tuzlu geldı bana
canım bnm ablam londradan Arala hep kıyagfet getırır bılıyorsun sıze lar farklı olabılıyor kımı yerlerde
ama sen 18 ay 24 ay arası olanlardan al
kucuk gelecegıne buyuk gelsın daha ıyı dımı
seneye bu zamanlar ıcın yazdm bu ayları
Aral hala yurt dısından gelenlerı gıyınıyorr cok ırı bır bebek deılse 2 yaşa kadar rahatt rahat gıyer canım :1hug:
Kızlar öncelikle teşekkürler..cevaplarınız için...
H&m den getirticem kıyafet oranın kesimleri büyük oluyo ... ama orada ay olarak değil size lar cm olarak.92 cm lik getirtsem çok büyükmü olur sizce??küçük gelmesinden çekiniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?