- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
:roflol::roflol: ayy bi bakma bunların arkasından valla ne haltlar karıştırıyolarGünaydın kıslaar evet ayşegül bende iş yaptırıyorum büyük halıları gırgırlar bisküvi falan yedikleri zaman küçükte dağıttıklarını tekrar yerine koyar bezini çıkarınca eeeee der ve hadi bunu çöpe at derim doğru mutfağa koşar çöp kutusna atar ama bi seferinde sen git mutfak dolabının içine tencerelerin yanına koy allahtan takip ediyordum yoksa rezil olurduk heralde sonra ben hayır oraya değil çöpe at dedim bu sefer anladı çöpe attı şebelek
nermincim eneste yemiyor sarısını bende kayısı kıvamında haşlıyorum o zaman bazen yiyor...
bu arada enesin bir kaç gündür iştahı açıldı çok şükür ya sabah ve akşam az da olsa yiyor....
ayşegülcüm ellerine sağlık... keşke o aşureyi hep beraber yiyebilseydik....
:roflol::roflol: Ayy bi bakma bunların arkasından valla ne haltlar karıştırıyolar
ecenin çaydanlığa tükürüp tükürüp kapağını kapatması geliyo hep mutfakta gözümün önüne delikafadulden
dünde bakıcısı gideren ayakkabılarını çıkarmış dolaptan ece hemen eliyle burnunu kapatıp ufff deyip elini sallıyomuş biz ona ayakların kokuyo ıyy ece kaka kokuyo diyoz yaa eşimde anlamazdan geldim kadın utanırsa diye diyo ben olsaydım ammma gülerdim heee :lepi:
teşekkür ederim ayşegülcümmmm
patates kızartıp yumurta kırsan üstüne yemezmi nermin yada yağda yumurta filan benim kızda haşlanmış yemiyo dün sütlü tarhana yedi geçen sene çok yerdide artık pek sevmiyodu ama verdim yedi sonra süt istedi sonra pilavvv diye tutturdu bende şehriye çrbasını getirdim sulu pilav gel ekmek doğra yiyelim diye o ekmek attı ben yedidrdim karnı davul gibi oldu halaa pilavvv diyodu pişirsem onuda yiiicekti heralde bazen şaşırtıyo beni ama son zamanlarda iştahı iyi maşallah balık yağının faydasımı bilmem
ben bayramda yapmistim herkes bayildi...tabi bende..sonrada tatli krizilerim artti..simdi dizginleme dönemlerim..cok kolay ve güzel oluyo..baklavalık yufka aldım bende onu deniycem bakalım nasıl olcak,deneyen varmı?[/COLOR][/I][/B][/FONT]
umarim korktugunuz gibi birsey degildir..
yasemincim eşimi sormuşsun sanırım (yani izin alabilirse ) yarın gitcez canım daha muayene bile olmadık yaniii..saol ilgin için!
bende bugün bir arkadasa rastladim dogum kilolarini vermis nasil dedim spor dedi zaten kendisi aerobik kursu veriyo bi ara bizim ögrenci yurdundada vermisti..sonra kac kilosun dedim 81 demezmi soookkk oldum ben bile okadar degilim boyu benden uzun tamamda sanirim sporla iyice toplamis kendini..95den inmis 81e ve 75 olunca fit oluyorum dedi..bende isterdim onun dersine katilmak ama artik haftada 3 gün ders veriyorum bide onun icin zeynebi babasina birakamam..Dün bir de koşu bandı gördük boynerde kampanyadaydı tam istediğim gibi ama dedğim gibi bu ay olmassssss ded eşim! (ahhh 1300tl ahhh gitti çöpeeee şimdi olcaktııı kafasını taşlara vuran smiley )
evde de spor olmadan olmuyo aylardır oynamadı kilom yaaaa leslie teyzeyle yürüyorum bazen ama her zaman fırsat olmuyo koşu bandı lazım bana (alttakiyle iyice papaz olmam lazımmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?