2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gelin adayları harcamaz inş. oğlumu ona görede yetiştirmem lazım anlatacam ne zaman yardım edeceği zamanlarıda :)))

ayşegülcüm Allah iyiliğini versin.... kaydirigubbakcemile3

bende enese öğretmeye çalışıyorum ama olmuyor maalesef....
yavaş yavaş çöpü çöpe atmayı öğretiyorum...

Daha kahvaltı yapcaz yumurta haŞladım onlara ınŞallah yerler uĞurcan akını yer sarısını ÇıĞneyemıyor deĞıŞık bu ya asıl sarısı gÜzel gelde anlat bebeye

nermincim eneste yemiyor sarısını bende kayısı kıvamında haşlıyorum o zaman bazen yiyor...

bu arada enesin bir kaç gündür iştahı açıldı çok şükür ya sabah ve akşam az da olsa yiyor....

ayşegülcüm ellerine sağlık... keşke o aşureyi hep beraber yiyebilseydik....

:roflol::roflol: ayy bi bakma bunların arkasından valla ne haltlar karıştırıyolar
ecenin çaydanlığa tükürüp tükürüp kapağını kapatması geliyo hep mutfakta gözümün önüne delikafadulden
dünde bakıcısı gideren ayakkabılarını çıkarmış dolaptan ece hemen eliyle burnunu kapatıp ufff deyip elini sallıyomuş biz ona ayakların kokuyo ıyy ece kaka kokuyo diyoz yaa eşimde anlamazdan geldim kadın utanırsa diye diyo ben olsaydım ammma gülerdim heee :lepi:

ŞİMDİ YİNE AYNI ÖYLE YEDİ AY HALBUKİ SARISI KANYAPAR DEDİ DOKTOR TERS BU ÇOCUK BİRAZDA YOĞURT YEDİ İŞTE KAHVALTIMIZ BU KADAR TEYZESİ CANCAN:IN İŞTAHI AKSİNE GİTTİKÇE KAPANIYO YA Bİ ATEŞLENDİ HASTA OLDU O GÜN BUGÜN İŞTAHTA GİTTİ NAPCAZ BİLMİYORUM VALLA:mymeka:

alem bu çocuklar valla babasıda şaşmış kalmıştır ya ece ye yerim onu

teşekkür ederim ayşegülcümmmm
patates kızartıp yumurta kırsan üstüne yemezmi nermin yada yağda yumurta filan benim kızda haşlanmış yemiyo dün sütlü tarhana yedi geçen sene çok yerdide artık pek sevmiyodu ama verdim yedi sonra süt istedi sonra pilavvv diye tutturdu bende şehriye çrbasını getirdim sulu pilav gel ekmek doğra yiyelim diye o ekmek attı ben yedidrdim karnı davul gibi oldu halaa pilavvv diyodu pişirsem onuda yiiicekti heralde bazen şaşırtıyo beni ama son zamanlarda iştahı iyi maşallah balık yağının faydasımı bilmem

canım aslında hareketli bu avatarda mailde hareket etmedi herhalde sen topiği bul ordan alda koy bence hareketli daha güzel oluyo

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr selammmmm

sevdacım otobuslerın sadece o saatler olması aklıma geldı aslındaa cok kötu o zaman yahuu..
ya bıgun beraber gıdelım dıyıcem de bız cok gıttık esım ne der bılmıyorum kı ztn ınanırmısınız dısarıdan gorundugu gıbı deılll bı kere pahalı..
ıkıncısı ıse ucuzlar dandıkk..

serpilcimm yazına cok guldum yaa ankaea gıderım batik matikk hepsini gezicem yazmıssın yaa o kısma iştee
inşallah dıyorum burdan canım
bızde ankaraya gıtmeyıı cok arzuluyoruzz
ne dersınızz ayşegul nermın ve serpil aynı gunlere denk getırıp yaza dogruu mayıss gıbı fln şu deroya baskın yapalım mıııı
arabalar var nasıl olsa serpillerde de olucakmış ınşallah yaza kadar :)
bızım haylazları bır araya toplamakk yılın olayı olur sanırım :)))
cok ısterdım vallahı

kızlar elbısemı gıyıcrm daha etıketını bıle cıkarmadım ama ıstee sacımı fln yapmam lazım durduk yerede makyaj yapmak ıstemıyorum bı resım ıcın
bekleyın emme koycam soz :))

baklavalık yufka aldım bende onu deniycem bakalım nasıl olcak,deneyen varmı?[/COLOR][/I][/B][/FONT]
ben bayramda yapmistim herkes bayildi...tabi bende..sonrada tatli krizilerim artti..simdi dizginleme dönemlerim..cok kolay ve güzel oluyo..

yasemincim eşimi sormuşsun sanırım (yani izin alabilirse ) yarın gitcez canım daha muayene bile olmadık yaniii..saol ilgin için!
umarim korktugunuz gibi birsey degildir..
bende bugün bir arkadasa rastladim dogum kilolarini vermis nasil dedim spor dedi zaten kendisi aerobik kursu veriyo bi ara bizim ögrenci yurdundada vermisti..sonra kac kilosun dedim 81 demezmi soookkk oldum ben bile okadar degilim boyu benden uzun tamamda sanirim sporla iyice toplamis kendini..95den inmis 81e ve 75 olunca fit oluyorum dedi..bende isterdim onun dersine katilmak ama artik haftada 3 gün ders veriyorum bide onun icin zeynebi babasina birakamam..

serpilcim dolaplarini güle güle kullan
aysegülcüm bende yapmistim asure ilk seferde acemi sansi oldu bende tuttu..bu sefer cumartesiyi bekliyorum ogün asure günü..kizlarla toplanip yiyecez sonra perdede film seyredecez..

ohhh beeeee..!

Sabahtan beri sayfa açık bi okutturmadı sıpa ben pc başına oturunca elimden tutup götürüyor gitmezsem kendini yere atıp ağlıyooo,daha ancak şimdi uyutabildim kaç saat yatakta oyalandık çıldırttı yine emiyo emiyo sütleri sonra ditcemmm diyip iniyo yataktan..yine uyku düzenimiz şaşıyor yaaa sabah 11 gibi kalkıyor gece geç yatıyor falannn....

Sizler yine formunuzdasınız bakıyorum yazmışsınız bir sürü..

Nermincim başın sağolsun canım,Allah sabır versin daha çok yeniymiş..

Serpilcim sen bi haftasonu gel bana birlikte çıkalım alışverişe batik matik gezeriz burda hı?
dün akşam gittik yine batiklendim hihoyyyt bi alana ikinci %50indirim varmış ee tek bişey almak olmazdı bu durumda diminaniknanik kocacım dün çok bonkördü hatta 3 tane alalım dedi ama kıyamadım durum belli zaten bu ay..tayt üzerine giymelik 2 tunik aldım bende..

Yasemin nasıl yaptın peki o yufkayı bi yazsana yılbaşında yapayım bari kalabalık olcaz yensin bitsin yoksa bana kalır..

kilo konusunda ise evet spor şart yaaa..bir de zaman bulabilsek işte süper oluruz ya,o günler de gelcekkk ben inanıyorum en kötü yaza doğru yine yumurta kapıya dayanınca başlarım ben..:))

Doktora da yarın gitcez bakalım gerçi daha muayene ederler sanırım ama kötü düşünmek istemiyorum..

Ne güzel sen gurbettesin falan ama arkadaşlarınla toplanıp arada felekten bi gün çalıyorsunuz..iyi eğlenceler şimdiden!

Deme baharda baskın varrrrr !!!
gelemezsinizkiiiii gelemezsinizki iiilülülülülülü naniknanik
hadi bakalım ben burdayım beklerim hepinizi..bi an düşündüm oğluşların içinde bir çiçek yazık ecoşa diye ama o cimcime hepsiyle başeder valla :))

denizzzz makyaj falan yapma canım biz seni her halinle seviyoruz çek hadiii..(dün baktım dediğin gibi bi elbise göremedim bizim batikte merak ettim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…