- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
aysegul yaa ben davetımde cıddıyım canım bı gun cıkın gelın c tesıden pazar donersınız olmadı .. gezerız fln degısıklık olur arabayla 1 1,5 saat ordan burası sen kullanırsın be kuzu
kızlar ne güzel gidecek yeriniz varki alıyosunuz cicileri benim gidecek yerim olmadığı için almıyorum hep evde hep evdeyim alıp alıp napıyım diyorum zevkimi ankaraya saklıyorum bende oraya gidince azıcam bende burda bişey yoooook ne biçim şehir yaaaaaaaaa sıkıntıdan ölücem bigün dün eşimede dedim dediki aslında bugün yayladaya gidelim dicektim ama hava soğuk diye vazgeçtim dedi bi bu soğuk hava iyice sinir ediyo beni çok üşüyorum ben ya evde battaniyenin altında yaşıyoruz doğaç kuzumda giriyo yanıma tv izliyoruz lego oynuyoruz ne sıkıcı demi
Canım benim yanlız değilsin merak etme bende alıyorum ve dolabıma diziyorum cicileri o kadar ayda yılda bir bi yere gidersem artık..hepsi yepyeni duruyor :))
zaten market alışverişi,asrınla yürüyüş falan olursa da eşortman giyerim..
gel artık ankaraya annen nerde şimdi? eşinin işi yoğunsa sen çık gel,sat onu kötükedihüso
sağolun kızlar yeni bebiş hayırlı olur inş. sağsağlim doğar doğaçada arkadaş olur ama çok görüşemezler görümcemin eşide asker 2sene sonra şarka gidiyolar nerelere gidip nereleri göreceğimiz belli değil yani hep uzak hep uzak kalacağız çok erken oldu sadece görümcem geçtiğimiz ağustos ayında evlendi ve kpssye girmek istiyo karnı burnunda girecekmiş sınava ya erke doğum olursa falan dediği yok biz önce kpssye hazırlan eline mesleğini al dedik ona kocası bebeği çok istiyomuş ondan yapmış evlilik oturmadan hemen yaptılar bebeği neyse hayırlısı olsun dedik bizde onların hayatı sonuçta ne desek tırıs gelir vırıs gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?