2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deroo senın şu abur cuburlarından yemek ıcın gelcemm sırff :))
ama kızlarla anlasalım ıstıyorm ben herkes ankarada bulussun
ohhh en kolay da senın ıcın olcakk bız sehır degıstırıcezz :))
ınsallahh olur yaa ben cok ıstıyorum esıme soledım ok dedı
bızım burdakı batıklerde etıket fıyatının yarısı fln dı ben gıttıgımde ıste bı ıkı gun oluyor
bazılarında % 50 bazılarında % 60 20 fln degısıyordu oylee
bnm aldıgım elbıse 140 dan 69 a duşmuştuu bırde cok muhtesem bır yelek vardı
bu sene yelekler moda ya esım onuda al dedı ama almadım uzerıme gıydıgımde umdgum gıbı olmadı ıcıme sınmedı cokk ısrar ettı al al dıye taksıt etrteleme mı ne oluyormus oylee
aa yok herıf gelme uzerıme dedım elbıseyı aldımc ıktım ordan cunku ıcıme sınmemıstı yelek
ama tunıklerı cokk hoş dımı deroo yaa
resımlerını cek koy mrk ettım hangı renk hangılerıı

elbısemıde eklıcem ıcınde benlenn durun hele

serpilcim hundai dusunuyorsanızz sıze getz onerırım dızel cok cokkk ıyı bır aractır.. guvenlıgı ve yakıt tuletımı harıka
bızım vardı ıste şarampole uctuk dedıgım arac oydu :))
ama hayatımızı guvenlık paketı kurtardı
ve ınanılmaz az yakıt harcıyor .. cokta kolay kullanımı var (bayan ıcın dıyorum)
erkek ztn kullanıo

kızlar ne güzel gidecek yeriniz varki alıyosunuz cicileri benim gidecek yerim olmadığı için almıyorum hep evde hep evdeyim alıp alıp napıyım diyorum zevkimi ankaraya saklıyorum bende oraya gidince azıcam bende burda bişey yoooook ne biçim şehir yaaaaaaaaa sıkıntıdan ölücem bigün dün eşimede dedim dediki aslında bugün yayladaya gidelim dicektim ama hava soğuk diye vazgeçtim dedi bi bu soğuk hava iyice sinir ediyo beni çok üşüyorum ben ya evde battaniyenin altında yaşıyoruz doğaç kuzumda giriyo yanıma tv izliyoruz lego oynuyoruz ne sıkıcı demi

aysegul yaa ben davetımde cıddıyım canım bı gun cıkın gelın c tesıden pazar donersınız olmadı .. gezerız fln degısıklık olur arabayla 1 1,5 saat ordan burası sen kullanırsın be kuzu

aysegul yaa ben davetımde cıddıyım canım bı gun cıkın gelın c tesıden pazar donersınız olmadı .. gezerız fln degısıklık olur arabayla 1 1,5 saat ordan burası sen kullanırsın be kuzu

zaman işte denizcim yok malesef olsa tükkan senin ben kocamın yüzünü akşamdan akşama görüyorum inanki
ayyy şimdi bi haber aldım görümcem hamileymiş 5haftalıkmış dr.a gitmişler bugün kese görünüyomuş doğaça arkadaş olur 2 yaş olur ama olsun anne tarafından kuzumun ilerlemesi olmuyacağı için babadan tek halası var kuzumun bu yüzdende çok üzülülüyorum tek çocuk olmama yaaa

ayşegül ne güzel haber.... Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin....

Bizim Berenimiz de inşallah Ocak başına aramız da çok heyecanlıyım çok merak ediyorum teyze olucam teyzeeeee.... zemuszemus opuyorumnanaktan

Canım benim yanlız değilsin merak etme bende alıyorum ve dolabıma diziyorum cicileri o kadar ayda yılda bir bi yere gidersem artık..hepsi yepyeni duruyor :))
zaten market alışverişi,asrınla yürüyüş falan olursa da eşortman giyerim..
gel artık ankaraya annen nerde şimdi? eşinin işi yoğunsa sen çık gel,sat onu kötükedihüso

satayım satmasınada deryacım doğaçla tek başıma gelmem zor oralara bide batıkentteki eve gitsem doğalgaz falan almam lazım bide evin elektrik sorunu var yapılması gerekiyor yaza yapılcak annemsiz üstesinden gelemem anlıcan annemde mart gibi gelicem diyo martta gelincede malum kursa gidicem para biriktirmeye çalışıyorum kurs için az buz bişey değil o da marta kadar toparlayım diyorum ahhh ahhh soru engel çok bende marta kadar sabredicem artık zaten kursa gidincede havam değişir diyorum

sorunmu vardı ne giremedim bi ara ya
hatta msj yazmıştım oda gitmemiş :uhm:
ayşegül gözünüzaydın Allah sağsağlim kucağına almayıda nasip etsin kardeş gibi olurlar doğaçla hem daha laftan anlar abilik yapar ona

ben geldimmmm.... çok kaynatmışsınız zor okudum hepsini.....

eşim küçük operasyonunu geçirdi kii şükür iyi şimdi ama ağrısı var biraz...ecrindede huysuzluk devam.....

denizcimmm deryacımmm güle gülee giyin cicilerinizi merakla resimlerini bekliyorum....

nermincim başınız sağolsun canım benim allah sabırversin...

serpilcim canım hani dolapların resmini koymamışsın .....

ayşegülcüm hayılrı olsun canım ne güzel bir haber sağsalim kucağınıza almak nasipeylesin inş..çok güel yaa özledim valla küçük bebişleriii

ankarayamı gidiliyor aceppp muheti geçmiş bensizz bu haftilarda k.valdemelr gidecek bende eşime diyorum hızlı trene binelim 1 günlüğüne gidelim diye dryacım misafir alı mısın yaaaaa çok istiyorum ben ankarayı gezmeyi....

Ne güzel sizin mikler iştahlanmış ahh ahh bir benim cadı mı yemez yaa bıktım kızlar inanın kii sıkıldım artık her öğünde kavga dövüş oda ağlıyor bende sinirlerim boulmuş artık dayanamıyorum hep böyle....sözde dinlemiyor iyice şımarık oldu kaneperin üzerinde hep bilgisayar masanında oturuyor laflarda bu arda artık şarkı bile söylüyoruz aştı kendini .....2 kelimeli cümleler süper hep 2 kelimelik sölüyor mesela baba gitti anne gel baba nerde işe gitti böyle kısa ama net 3 kelimelik cümleler kurmaya çalışıyor artık kendi kendine konuşmaya başladı yine....

Bende şanslıyım bütün akrabalarım yanımda her gün gidecek bir yer bulabilirm arkadaşlarımda var ama ben pek çıkmıyorum....

sağolun kızlar yeni bebiş hayırlı olur inş. sağsağlim doğar doğaçada arkadaş olur ama çok görüşemezler görümcemin eşide asker 2sene sonra şarka gidiyolar nerelere gidip nereleri göreceğimiz belli değil yani hep uzak hep uzak kalacağız çok erken oldu sadece görümcem geçtiğimiz ağustos ayında evlendi ve kpssye girmek istiyo karnı burnunda girecekmiş sınava ya erke doğum olursa falan dediği yok biz önce kpssye hazırlan eline mesleğini al dedik ona kocası bebeği çok istiyomuş ondan yapmış evlilik oturmadan hemen yaptılar bebeği neyse hayırlısı olsun dedik bizde onların hayatı sonuçta ne desek tırıs gelir vırıs gider

[/URL][/IMG]off olmadı ecrinin oyuncaklarını yükleyecektim olmuyor resimler....
[/URL]
[/IMG]

Son düzenleme:
tabi canım olsun hayılrısı artık ....onların hayatı....

deryacim onöar cok ince oluyo..genelde kare oluyo..öncelikle onu teo uyurken filan yap sana mani olursa kurur kötü olur paketi acinca kisa sürede yapman lazim..
tereyagini veya sne ne yagi kullanacaksan hazirla yanina,bide cevizmi findikmi fistikmmi onu hazirla ben yarisini findikla yarisini cevizle yaptim..sonra paketi ac..
3 tanesini al üstüste koy yagla ic koy,ici iyice yay..sonra onu hali dürer gibi rulo yap o ruloyu tepsiye uzunlamasina koy ve dilim dilim kes,sonra 2. posta 3lüyü al ayni sekilde yag ic rulo tepsiye koy kes hepsi olunca üzerine yag kizdirip gezdir...
firinda pembelesinceye kadar pisir..bi tepsi 400 gramdan cikmisti yanlis hatirlamiyorsam..pisince sogut..4 bardak seker 4.5 bardak su ile serbet kaynat pismeye yakin limon bi kac damla..serbeti kendine göre sicak veya ilik dök ama soguk olmasin..ben cok sert sevmem oyüzden sicak döktüm..
iste böle..afiyet olsun..aksam disardaydim bisey yemedim acimmmm üzerine baklava tarifide iyi gittiii hehe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…