2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim aşımızda yarın
ayy zeynep çok korkuyo doktorlardan hemşirelerden napıcaz bilmiyorum yarın sağlık ocağını ayağa kaldırıp gelicez
doktora muayne olurken bile zor zaptediyoruz çok ağlıyo

deryacım tuniğini merak ettim foto eklersen sevinirim

bende tunik giymeyi çok seviyorum kot pantolon üzerine kullanıyorum ben
allahtan bu sene tunik modası var benim gibi kapalı bayanlar için çok ideal oluyo
geçen senelerde üzerime almak için bişey bulamıyodum hep kadınsı şeyler oluyo genelde kapalılara
ama ben hem spor hem şık hemde kapalı giyinmek istiyorum :)))

slm kızlr
ecrine geçmiş olsun
bu aşıda şimdiye kadar ağlayan olmadı galiba kızlar sizinkilerde belki uslu durur yakmıyomudur nedir ece iğne girerken bi mıykladı sonra sustu bide bizde aşı olmuştuk ya oda hemen kolunu sıyırmaya çalışmıştı yawrum iyi bişey heralde diye ama bacaktan yaptılar ona
eceye kazak başladım ayyyyyyyyy ergenler gibiym ne yapcaamı şaşırdım ders çalışıyorum eve gidiyorum bi sürü iş her akşam dolap siliyorum daha yerleşcek bide kazak çıkardım başıma hadi hayırlısı bakalım inş güzel olur
yasemin ben akşam 6 da evde oluyorum canım ece müsaade etmiyoki temizleyim düzenliyim her iş yarım kalıyo bi gün evde kalsam halletcemde bakalım bu haftasonuda hep dışardyım cts öğr arkadaşlarla günüm var pazar işyerinden bi arkadaşa gidicez bakalım ece neler yapıcak

kızlarrrr selammm.. cuma gubunu baska bı yerde (yıne ters bı yer) ıs gorusmem varr...

herkesler ıyıdır umarımm

aysegul tek cocuk deılsın kı bak bız varızz gardaşların bacıların...

ya bende eşıme yelek örmek ıstıyorum ama bugune kadar sadece atkı ordum ben hıc ablamam o tur seylerden ama gecen sene ordugum atkı muhtesem olmustu
bu yılda hanı su moda yelekler var ya ondan ormek ıstıyorum
cok kalın olmuyor
tanın son klıbı varya orda dans sahnelerınde sıfır kollu sıyah bır yelek var omuzunda bıtıyor yanı kolu ondan orucemmmm
tarzı cok guzel begenıyorum ben

ayyyyyyyyy bugün çok sıkıldım yaa akşam olmuyo kimselerde yok burda nerdesinizzzz
bende bu akşam bi bakayım ne malzemelerim var neler eksik aşure yapıyım bari cts arkadaşlar bna gelcek yeriz çoluk çocuk güzel olur canımı istettin ayşegülll
gerçi ben regl olcam o yüzden canım herşeyi istiyo baklavada istedi yasemin senin verdiğin tariften bi arada ben deneyim bariii ayy içime fil kaçmış gibiyim yaa dah aevde yemek yok bu saatten sonra yemek yapıcam bakaım ec ne kadar müsaade edecek
deniz aralı babanneye bırakıp yapabilirsin ben işte müsait oluyorum ama vicdan azabı çekiyorum sonra ama şimdi ona başladım yaa bitirmeden rahat etmem akaşm ece uyusun diye gözüne bakarım artıkkaydirigubbakcemile3

zeynebin uyku saatleri çok değişti ya artık benim istediğim saatlerde uyutamıyorum
saat 3 te uyudu ve hala uyuyo gece biri bulur yatması sabahta 10 gibi kalkıyo
bir an önce eski düzenimize döndürmem lazım

zeynebin uyku saatleri çok değişti ya artık benim istediğim saatlerde uyutamıyorum
saat 3 te uyudu ve hala uyuyo gece biri bulur yatması sabahta 10 gibi kalkıyo
bir an önce eski düzenimize döndürmem lazım

ay canım bizimkide 3 gibi uyuyo gündüz sonrada gece uyumuyo ışıkları kapatıyoz evin içinde geziniyo hiç korkmuyo bile sonrada bizim yanımıza geliyo babasının üstünde zıplıyo benim saçımı tutamlayıp çekiyo hiç yüz bulamayınca bana gelip mimmini aç (yani memeyi kastediyo)öyle öyle yatıyo :Saruboceq::Saruboceq:

canlar merhabaa...
sevdacım o ıs yerınden daha yanıt gelmedı bende ınadına aramıyorummm
ama arıcamm baska bı ıkı ıs var oralara gırersem eger
aslında bı yer var cok gırmek ıstıyorum hem esımle beraber gıdıp gelıcez o arabayla gıdıyor ıse
ve onun yolunun ustunde .. orası olursa cokk mutlu olucamm
basvurdum ama dur bakalım beklıyorum
bu arada bızım arabamız bozulduuuuu.......

sevda bızımde uyku saatlerımız şaştı duzeltemıyorumm
gunduz gec yatıyor artık ee kalkması 4 ü 5 i buluyor bu kezde gece 12,30 dan asagı uyumuyorr delı oluyorum
kaldırmaya calısıyorum gunduz ama kıyamıyorum yaa oyle tatlı uyuyorkıı..

bu arada bens ana aldıgınız oyun cadırının fıyatını sormustumm .. cvp beklıyorum halaa

kızlarrr yaza dogru yada yazıun ankarada bulusma fıkrıne ne dıyorsunuzzz
hıc bı yorum yapan olmamıs ayoll...
ıyı bee buluşmazsanız buluşmayın küstüm işteee

bırde bısey sorucamm
bılıyorsunzu ezelden berı ben sarısınımm..
saclarımı boyatıcam bugunlerde
dıplerım cıkmışş bır karış

amaaa dıyorum kı acep karamel bana yakışır mııı
yoksam yıne sarışın mı kalayım

bengeldimm çok sıkıldım kızlar ecrinin hiç keyfi yok yarın dre.götüreceğiz kendi dr.muz rendevuları doluymuş başka dr.rendevu aldım yarın gitcem sıkıldım bumız mız hallerinden çok bunaltıyor beni...

canım sarışın halin çok güzelama yakışırmı karemel bilemiyorum kiiii hiç denedin mi.....

kızlarrr yaza dogru yada yazıun ankarada bulusma fıkrıne ne dıyorsunuzzz
hıc bı yorum yapan olmamıs ayoll...
ıyı bee buluşmazsanız buluşmayın küstüm işteee

denizciğim ne güzel işte ankaraya buyrun gelin neden olmasın diğer arkadaşlarda kabul ederse hep birlikte buluşuruz kaynatırız:vereliniortak

canım resimlerinde gördüğüm kadarıyla gözlerin renkli olduğu için sana sarışın olmak yakışıyo mesela ben buğday tenliyinm kaşlarımda siyah bana açık saç rengi yakışmıyo kızıl tonları düşünüyorum bende sizce yakışırmı kızzzlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…