2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr yaza dogru yada yazıun ankarada bulusma fıkrıne ne dıyorsunuzzz
hıc bı yorum yapan olmamıs ayoll...
ıyı bee buluşmazsanız buluşmayın küstüm işteee
denizcim buluşmayı çok isterim be kendi adıma ama o zaman gelmeden bişey diyemiyorum zaman ayarlamasında sorun yaşamazsak inş. görüşürüz
denizcim bu ara aynı şeyi bende düşünüyorum hatta aynı rengi demekki psikolojimiz bozulmuş diyorum vazgeçtim ama sebebi geri dönüşün olmaması o renk güzel olmazsa diye seviyorum sarışın olmayı ben ama çok yıpratıyo saçı ya boya o kadar yıpratmıyo röfle mahvediyo saçı yakıyo resmen o ton açılana kadar benim rengim şu an küllü sarı beyaza yakın bi röfle karamel yaparsam dönüş resmen imkansız senin içinde geçerli ama sana olmaz gibi geliyo bana nermininde dediği gibi renkli gözlüsün esmerlere gidiyo o renk ama bal köpüğü falan deneyebilirsin karamelin açığı yani hem o renkten dönmek kolay

kızıl tonun bakıra çalanı güzel oluyo ama sana olurmu bilmiyorum nermincim akaju kızılı benim hoşuma gidiyo çok kızıl saçta yaşını büyük gösterir çok kızıldan uzak dur bence

kızlarrr yaza dogru yada yazıun ankarada bulusma fıkrıne ne dıyorsunuzzz
hıc bı yorum yapan olmamıs ayoll...
ıyı bee buluşmazsanız buluşmayın küstüm işteee
keşke ankaraya gidebilsem ama öyle bi fırsatım yok malesef
bende çok görüşmek istiyorum hepinizle

bence sarışın halin çok güzel sana çok yakışıyo

bende kızılın her tonunu kullandım ve sıkıldım
şimdi kahverengine boyattım
bi müddeet boyatmak istemiyorum dinlesiler azcuk saçlarım

18 ay aşısında batuhan çok ağladı
hiç aşı olduğunda bu kadar ağladığını hatırlamam
sağlık ocağını birbirine kattı yıktı valla ortalığı

batuhanın boyu artık lamba düğmelerine yetişiyo
istediği zaman geçiyo bi odaya açıyo ışığı oynuyo artık
bi kapatamıyo o kadar uzamadı parmak ucuyla açıyo anca
bizim düğmelerde hafif aşağıda ona rahat oluyo

ay bende istiyorum aslında boyatmayı pkolojim bozuk ama yazı bekliyorum .....ben sanırım sarı röfle yaptıracağım biraz iddalı olsun istiyorum malum ben siyah kaşlı ve koyu kestane saçlarım var kızılı hiç denemedim çevremöde hep kızıl yap diyor ben ise sevmiyorum yaa...ne dersiniz sizcee ben ne yapsamkiiii

iyi geceler nermincimmm...

ne yaptınız ben geldim kimseler yok bana mıı kızlar bı kaçmalar yaaaaaaaaaaa bak küsücem ona göreeeeeeeee

bende bugday tenlıyım sarısınım ama oylee bembeyeaz tenı olan bırı deılım..
hala yanık tenlıyım mesela bıkını ızlerım fln duruyor
gecen gun bır arkadasım solarıuma mı gırdın dedı kafamçokkarıştı
sadece saclarım sarı benım
karamelı kuafore danıstım cok koyu deıl bnm ıstedıgım renk tam olarak
cagla sıkelın sac rengı
hanı gecen gun bkırmızı bı elbıseyle podyuma cıkmıstı ya
o hali saçlarının mukemmeldı
kuaforum olur sna dedı ama sarısınlıkta cok yakısıyor dedı

bırde aysegul bnm saclarıma rofle atılırken dırekt atılıyor
yanı onceden dıplere fln boya surulmuyor açmak ıcın rengını yada kırmak ıcın
saclarım ztn acık renk oldugu ıcın dırek kendı sacıma yapılıyor
ztn 10 dk da acılıyo rengı

bu arada sarıya boyatırsam rofle ıstemıyorum duz boya yaptırıcam
bırde onu denıyeyım bakalım delikafaduldenü
ztn ucları sapsarı oldu duz boya gıbı

kımsecıkler yok muuuuuuuuuu

bugun bnm mısafırlerım varr hazırlık yapıyorumm
bı yandan da alt katta kayınvalıdem kek fln yapıyor
aralla ıs yapıyorus şuanda benne yaparsam aynısını yapıyor ben koltukların mındelerını çırpıp ellerımle vuruyorum oda hemen gıttı başka bı tane alıp aynısını yaptı

kızlar bu gün ecrini dr.götüreceğim ama kimseler yok yazıyorum hiiççç kimseler umursamadı bileeeee..eşim amelyat oldu yazdım hiç kimse bi geçmiş olsun bile demedii küstüm.....

Son düzenleme:
geçmiş olsun yasemincm gözümden kaçmış olablir canım kusuruma bakma ecrindede inş. bişey yoktur

denizcim benimde aynı benim saçımda açık kumral fazla sürmüyo açılması diplere falan atılmıyo benimde ama ince telli saçım çok yıpranıyo azcık saçım var kel kalacam yakında çok istiyosan yaptır canım güzel olmazsa değiştirirsin dediğin gibi düz sarı yaparsın bende yaparsam sade boya istiyom sarı tonu röfle istemiyorum

kızlar bu gün ecrini dr.götüreceğim ama kimseler yok yazıyorum hiiççç kimseler umursamadı bileeeee..eşim amelyat oldu yazdım hiç kimse bi geçmiş olsun bile demedii küstüm.....

SELAM KIZLAAAR BEN GELDİMM YASEMİNCİĞİM HIRÇINLIĞI YÜZÜNDENMİ DOKTORA GÖTÜRÜCEKSİN BENDE BÜYÜK OĞLANI GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KÜÇÜĞÜ ACAYİP KISKANIYO DÜN SİNİRLENDİM TOKAT ATTIM AĞLADI UYUDU ONDAN AKŞAM BABASI GELİNCE UYANDI BNLE KONUŞMUYO BANA SIRTINI ÇEVİRİYOR :BABASI NEDEN ÖYLE YAPIYOSUN OĞLUM DEYİNCE VERDİĞİ CEVAP AYNEN ŞÖYLE UĞURCAN İĞRENÇ KAKALI O BENİM SİNİRİMİ BOZUYO O BU EVDEN GİTSİN ANNEM ONU SEVİYO AY AĞZIM AÇIK KALFI RESMEN HALBUKİ O BENİM İLK GÖZ AĞRIM ANNELİK DUYGUSUNU BANA İLK O TATTIRDI AMA O NE DÜŞÜNCELER İÇERİSİNDE YA İŞTE KÜÇÜKLEDE İLGİLENMEYİNCEDE OLMUYO ÇOK ZOR DURUNDAYM NE YAPABİLİRİM ARKADAŞLAR YARDIMbenneyaptımki

YasemıncıĞım kusura bakma canım kÜÇÜk operasyon demıŞtın sen ben tam anlamadım hatta sana soracaktım unttum heralde tekrar geÇmıŞ olsun canım allah bÜyÜk dertler gÖstermesın

yasemıncımm ben bugun cokkk yogunum arada yınede bakıyorumm .. mısafırım gelıcek
esıne gecmıssler olsunn canım
ecrınıde gotur bı ama doktorlarda bısey dmeıyor yaa gunumuzdekı doktorlarda bı acayıpp
ılac yazmayı bıle unutanlar var.. bı goster bakalım ne dıyıcekk

nermıncım sen su aralar buyuk oglana agırlık ver bence .. kıskanması kadar doğal bısey yok kardesını
bunlar olucaktır elbette
bırden ılgının azalmasını kaldırıcak yaşta deıller cunku..
bırını severken dıgerınıde övmeyı unutma
bız yegenıme hep oyle yapıyoruz kı o hıc kıskanmadıgı halde
ırmagı severken amaaa aytac ta cok yakısıklı olucak cokta zekı fln dıyoruzz hemen gulumsuyorr

bu tur kucuk seyler hosuna gıdebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…