denizcim buluşmayı çok isterim be kendi adıma ama o zaman gelmeden bişey diyemiyorum zaman ayarlamasında sorun yaşamazsak inş. görüşürüzkızlarrr yaza dogru yada yazıun ankarada bulusma fıkrıne ne dıyorsunuzzz
hıc bı yorum yapan olmamıs ayoll...
ıyı bee buluşmazsanız buluşmayın küstüm işteee
denizcim bu ara aynı şeyi bende düşünüyorum hatta aynı rengi demekki psikolojimiz bozulmuş diyorum vazgeçtim ama sebebi geri dönüşün olmaması o renk güzel olmazsa diye seviyorum sarışın olmayı ben ama çok yıpratıyo saçı ya boya o kadar yıpratmıyo röfle mahvediyo saçı yakıyo resmen o ton açılana kadar benim rengim şu an küllü sarı beyaza yakın bi röfle karamel yaparsam dönüş resmen imkansız senin içinde geçerli ama sana olmaz gibi geliyo bana nermininde dediği gibi renkli gözlüsün esmerlere gidiyo o renk ama bal köpüğü falan deneyebilirsin karamelin açığı yani hem o renkten dönmek kolaybırde bısey sorucamm
bılıyorsunzu ezelden berı ben sarısınımm..
saclarımı boyatıcam bugunlerde
dıplerım cıkmışş bır karış
amaaa dıyorum kı acep karamel bana yakışır mııı
yoksam yıne sarışın mı kalayım
canım resimlerinde gördüğüm kadarıyla gözlerin renkli olduğu için sana sarışın olmak yakışıyo mesela ben buğday tenliyinm kaşlarımda siyah bana açık saç rengi yakışmıyo kızıl tonları düşünüyorum bende sizce yakışırmı kızzzlaar
keşke ankaraya gidebilsem ama öyle bi fırsatım yok malesefkızlarrr yaza dogru yada yazıun ankarada bulusma fıkrıne ne dıyorsunuzzz
hıc bı yorum yapan olmamıs ayoll...
ıyı bee buluşmazsanız buluşmayın küstüm işteee
bence sarışın halin çok güzel sana çok yakışıyobırde bısey sorucamm
bılıyorsunzu ezelden berı ben sarısınımm..
saclarımı boyatıcam bugunlerde
dıplerım cıkmışş bır karış
amaaa dıyorum kı acep karamel bana yakışır mııı
yoksam yıne sarışın mı kalayım
denizcim dore kahve güzel olur sana nermincim akaju kestanede sana olur bence
denizcim buluşmayı çok isterim be kendi adıma ama o zaman gelmeden bişey diyemiyorum zaman ayarlamasında sorun yaşamazsak inş. görüşürüz
inşallah canımm
denizcim bu ara aynı şeyi bende düşünüyorum hatta aynı rengi demekki psikolojimiz bozulmuş diyorum vazgeçtim ama sebebi geri dönüşün olmaması o renk güzel olmazsa diye seviyorum sarışın olmayı ben ama çok yıpratıyo saçı ya boya o kadar yıpratmıyo röfle mahvediyo saçı yakıyo resmen o ton açılana kadar benim rengim şu an küllü sarı beyaza yakın bi röfle karamel yaparsam dönüş resmen imkansız senin içinde geçerli ama sana olmaz gibi geliyo bana nermininde dediği gibi renkli gözlüsün esmerlere gidiyo o renk ama bal köpüğü falan deneyebilirsin karamelin açığı yani hem o renkten dönmek kolay
kızlar bu gün ecrini dr.götüreceğim ama kimseler yok yazıyorum hiiççç kimseler umursamadı bileeeee..eşim amelyat oldu yazdım hiç kimse bi geçmiş olsun bile demedii küstüm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?