Ne güzel sizin mikler iştahlanmış ahh ahh bir benim cadı mı yemez yaa bıktım kızlar inanın kii sıkıldım artık her öğünde kavga dövüş oda ağlıyor bende sinirlerim boulmuş artık dayanamıyorum hep böyle....sözde dinlemiyor iyice şımarık oldu kaneperin üzerinde hep bilgisayar masanında oturuyor laflarda bu arda artık şarkı bile söylüyoruz aştı kendini .....2 kelimeli cümleler süper hep 2 kelimelik sölüyor mesela baba gitti anne gel baba nerde işe gitti böyle kısa ama net 3 kelimelik cümleler kurmaya çalışıyor artık kendi kendine konuşmaya başladı yine....
Ayy valla nasıl canım istedi hemen gidip yapasım geldi okurken hazır teo da uyurken ama yerim diye bekliyorum yılbaşını,arkadaşlarla yiyelim..geçen teyzem böreğini de yapmış diğer yarısıyla çok güzel oldu dene dedi..tarif için saol yasemincim umarım becerebilirim..deryacim onöar cok ince oluyo..genelde kare oluyo..öncelikle onu teo uyurken filan yap sana mani olursa kurur kötü olur paketi acinca kisa sürede yapman lazim..
tereyagini veya sne ne yagi kullanacaksan hazirla yanina,bide cevizmi findikmi fistikmmi onu hazirla ben yarisini findikla yarisini cevizle yaptim..sonra paketi ac..
3 tanesini al üstüste koy yagla ic koy,ici iyice yay..sonra onu hali dürer gibi rulo yap o ruloyu tepsiye uzunlamasina koy ve dilim dilim kes,sonra 2. posta 3lüyü al ayni sekilde yag ic rulo tepsiye koy kes hepsi olunca üzerine yag kizdirip gezdir...
firinda pembelesinceye kadar pisir..bi tepsi 400 gramdan cikmisti yanlis hatirlamiyorsam..pisince sogut..4 bardak seker 4.5 bardak su ile serbet kaynat pismeye yakin limon bi kac damla..serbeti kendine göre sicak veya ilik dök ama soguk olmasin..ben cok sert sevmem oyüzden sicak döktüm..
iste böle..afiyet olsun..aksam disardaydim bisey yemedim acimmmm üzerine baklava tarifide iyi gittiii hehe..
Sevdacım fırsat bulursam giyip çekerim ama bu aralar nasıl yoğunum bi görsen 2 gün sonra yatılı misafirlerim gelcek ev oynuyo falan..bi yandan iş yapıyorum bi yandan size bakıyım dedim..ama en kötü yılbaşı resimlerinden eklerim canım..deryacım tuniğini merak ettim foto eklersen sevinirim
bende tunik giymeyi çok seviyorum kot pantolon üzerine kullanıyorum ben
allahtan bu sene tunik modası var benim gibi kapalı bayanlar için çok ideal oluyo
geçen senelerde üzerime almak için bişey bulamıyodum hep kadınsı şeyler oluyo genelde kapalılara
ama ben hem spor hem şık hemde kapalı giyinmek istiyorum :)))
Aynennnnn! nolcak bunların bu sapıtmaları bilmem bizde de aynı koca adam gibi oturuyo gece yaaa!zeynebin uyku saatleri çok değişti ya artık benim istediğim saatlerde uyutamıyorum
saat 3 te uyudu ve hala uyuyo gece biri bulur yatması sabahta 10 gibi kalkıyo
bir an önce eski düzenimize döndürmem lazım
bakıyorum saçlar boyanmaya hazırlanıyor ne güçel
ben hiççç boyatmadım saçımı düşünmüyorumda kumral saçım ben ve eşim beğeniyoruz o zaman gerek yok demi :)))
eşim esmer olupta saçını sarıya boyayan çakma sarışınlarla çok dalga geçer neden diyorum bütün erkekler doğal kadınları sever diyo
eeee dedim kadınlar sadece erkekler içinmi süsleniyo
sadece erkekler için değil ama kadının doğasında var kendini beğendirme duygusu diyo
soruma soruyla karşılık verip sence peki bi kadın neden süslenir ? neden otururken bacaklarının görünüceğini bildiği halde çekiştire çekiştire mini etek giyer?neden dekolte giyer ?neden makyaj yapar?
bu dikkat çekme isteği değilmidir yani diyo
en çokta saça takmış durumda neden esmer siyah saçlıyken sarışın olmaya çabalarlar anlamıyorum der
gelde yanıtla bu soruları şimdi aslında birazda biz kadınlarda kendini etrafa beğendirme çabalarıda var kabul edelim demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?