2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım öylede bende diyorum yakışıklısın abisin uğurcan büyüyünce elinden tutup parka götürüceksin ona yardım ediceksin büyüğün adı MERT adın gibi mertsin delikanlısın neler neler bildiğini yapıyo bide kayınvalidemler yakın olduğu için onlarda küçükle biraz ilgileniyorlar sonuç bu oluyo canım belki seneye düzelir ana sınıfına başlayacak arkadaşları falan olursa onun için daha iyi lur sabıııırrrrr

sağolun arkadaşlar doğru hherkesin derdi başındna aşkın bazen okuyup çıkıyoruz yazmayı unutuyoruz....

evet nermincim hem hırçınlık hem kusma iştahsızlık hepsi var yani....

denize katılıyorum kıskanması çok normal ilgi tam onun üzerindeyken ikiye bölünmesi hiçte hoşuna gitmiyor herkes için geçerli biz büyük ler için bileee....

Slmmmm millettttt!

yine ne çok yazmışsınızzz oku oku bitmedi..Asrın uyanmadan yazıyım bişeyler..

ilk olarak saç konusunda yorum yazıyım denizcim bence sarı saç sana yakışıyor ama küllü kumral da fena olmaz gözler falan iyice ortaya çıkar..değişiklik güzeldir ben severim ve saçımı sanırım her tona boyadım kızıldan,mavi siyaha...
bende bu aralar serpme balyaj yaptırmak istiyorum hani uçlarda oluyor sadece geçen bi arkadaşımdan öğrendim akdeniz güneşiymiş adı :)) benim diplerden beyaz çok fazla özellikle ön kısımda o yüzden dip boya yapmam gerekiyor 3-4 haftada bir belki uçlarda balyaj olursa dipleri ben boyarım diyorum..durun resim ekleyim

bakıyorum saçlar boyanmaya hazırlanıyor ne güçel
ben hiççç boyatmadım saçımı düşünmüyorumda kumral saçım ben ve eşim beğeniyoruz o zaman gerek yok demi :)))
eşim esmer olupta saçını sarıya boyayan çakma sarışınlarla çok dalga geçer neden diyorum bütün erkekler doğal kadınları sever diyo
eeee dedim kadınlar sadece erkekler içinmi süsleniyo
sadece erkekler için değil ama kadının doğasında var kendini beğendirme duygusu diyo
soruma soruyla karşılık verip sence peki bi kadın neden süslenir ? neden otururken bacaklarının görünüceğini bildiği halde çekiştire çekiştire mini etek giyer?neden dekolte giyer ?neden makyaj yapar?
bu dikkat çekme isteği değilmidir yani diyo
en çokta saça takmış durumda neden esmer siyah saçlıyken sarışın olmaya çabalarlar anlamıyorum der
gelde yanıtla bu soruları şimdi aslında birazda biz kadınlarda kendini etrafa beğendirme çabalarıda var kabul edelim demi ?

slm kızlar geçmişi okuyamadım yaa eve geldim şimdi
dün akşam yemek yerken ön dşim kırıldı dolgusu düştü dişsiz kaldım sabahtan beri diş fakteyim bi bok haedemedim özlellere gittim dünyanın parasını istediler ayyyyyyyyy sinir oldum geldim geri araya arkadaş soktum bakalım o bişey yapabilcekmi yaniii ünv personeli olanları öne almaları lazım onu bile yapmıyo iplemiyolar yaa gıcılar
neysee ece uyandı özlemiş beni şaşırdıda evde görünce sarılıp duruyo yemek ısıtayımda yiyelim bakalım
yarın işvar haftasonu misafirler hiç kimsenin surtına bakamıyo ağzım kapatıp konuşuyorum nasıl"olcaksa bu iş böyle off offfff

denizcim çadırın fiyatını sorduğunu gözden kaçırmışım canım kusura bakma ya
biz onu 20 tl ye aldık efeyede spaydırmen li olanından aldık oda çok sevdi
biz bütün oyuncaklarımızı cumhuriyet caddesinde canda diye bir toptancı var ordan alıyoruz canım çok uygun oluyo fiyatları
mesela f.b. lisanslı masamızıda oradan aldık nette bütün sitelere baktım 60-70 arası diyolar ordan 30 a aldık

bende sabah zeynebi aşıya götürdüm
tahmin ettiğim gibi sağlık ocağını ayağa kaldırdı ağlamaktan zor zaptektik
boyu 83 cm kilosuda 11,5 çok iyi dedi hemşire bıngıldakta kapanmış tamamen aşılar bitmiş artık ama 6 ayda bir boy kilo kontrolüne gelin dedi

Maşallah ecrine yaaa valla çok merak ediyorum son halini ve konuşmalarını yasemincim videoooo,videoooo!
Ayy valla nasıl canım istedi hemen gidip yapasım geldi okurken hazır teo da uyurken ama yerim diye bekliyorum yılbaşını,arkadaşlarla yiyelim..geçen teyzem böreğini de yapmış diğer yarısıyla çok güzel oldu dene dedi..tarif için saol yasemincim umarım becerebilirim..
bu aralar benim iştah coştu resmen herşeyden yapasım ve yiyesim var hergün yılbaşında ne yapsam diye dergi karıştırıyorum sonuç açılan bi iştah oluyor malesef !
Sevdacım fırsat bulursam giyip çekerim ama bu aralar nasıl yoğunum bi görsen 2 gün sonra yatılı misafirlerim gelcek ev oynuyo falan..bi yandan iş yapıyorum bi yandan size bakıyım dedim..ama en kötü yılbaşı resimlerinden eklerim canım..
tunikler son 2 senedir hayat kurtarıyor :)) bu kilolar ancak onlarla saklanıyor bende de!

zeynebin uyku saatleri çok değişti ya artık benim istediğim saatlerde uyutamıyorum
saat 3 te uyudu ve hala uyuyo gece biri bulur yatması sabahta 10 gibi kalkıyo
bir an önce eski düzenimize döndürmem lazım
Aynennnnn! nolcak bunların bu sapıtmaları bilmem bizde de aynı koca adam gibi oturuyo gece yaaa!

EEE doğamızda var kahretsin kaydirigubbakcemile3
valla ben çevremden önce kendim için değişiklik yapıyorum bazen sıkılıyorum aynı halimden çeşitli oynamalar yapıyorum kendimde..aynaya baktığımda hoşuma giden herşeyi uygularım gerek kıyafet gerekse saç,makyaj falan.. eşim arada karışsada yine bildiğimi okurum malesef!

derya resimdeki saçın çok hoş ama bence avatarındaki saç rengi sana daha çok gitmiş

Serpilcim geçmiş olsun kötü olmuş ön diş olması yaaa..napcaklar peki şimdi dişine çekceklermi?porselen falan..

Saol sevdacım ben yıllarca mavi siyah saçla gezdim öğrencilik hayatımda falan ama bi boyanınca dönmesi çookkkkkkkk zor oluyor siyah renk saçtan çıkmıyor zift gibi yapışıyor resmen yaaa..korkuyorum tekrar boyamaktan çünkü sıkılabiliyorum o zamnda dönmesi çok zor saç çok fazla yıpranıyor allahtan saçlarım güçlü,kalın telli falan bu kadar oynamalara iyi dayanıyor garibim :)

işte benden kareler..face deki resimlerden bunları buldum asıl resimler taşınabilir bellekte o da bağlı değil üşendim..

neyse kızlar hangisi sizce ?

Yasemincim eşine geçmiş olsun canım ne operasyonu geçirdi göremedim?

Biz de dün hastanedeydik kan,idrar,gayta tahlili yaptılar bakalım sonuç pzt çıkacak duruma göre kolonoskopi yapılacak,dua edin bişey çıkmasın kızlar çok korkuyorum..

Aaaa kimsecikler kalmadı yine!:hulya:

Biz de dün eşimle güzel bi gün geçirdik tüm gün izinliydi Asrın da babanedeydi sabah bi çıktık akşama kadar kızılaydaydık gezdik,alışveriş yaptık ,noltalji yaptık eski cafelerimize gittik faln...iyi geldi valla! y

yaşasın özgürlükkkk!

Haaa bir de eşime klarnet aldık kaç gündür beynimi yiyordu alalım diye..müziğe merak saldı beyfendi..biliyorum sıkılıp koycak bi köşeye 1 hafta sonra ama çok ısrar edince aldık şu yok zamanımızda..küçük hüsnü diyip duruyorum evde ona :))
dün uğraştık zor ses çıkarabildik aletten acayip bi dayafram lazım,zor iş bakalım kıvırabilcek mi..ders alırsa ayda 150tl o da 4 saat yazık yaaa uğraşsın öğrensin banane! asrında flüt çalıyo teyzeleri hani şu akordiyon sesli tuşlu flütlerden çok hoşuna gidiyor üfleyip duruyor..
çakma hüsnü ve oğlu...:))

Son düzenleme:
serpil benden sana tavsiye ön dişlerdeki dolgular çabuk düşebiliyo benimde ön 2 dolguluydu düşmemişti ama aa pardon düşmüştü bir kez lazerle dolgu yapılmış olmasına rağmen zamanla dolgunun rengi değişti ve kendi dişimle çok ayırt ediliyodu bende en sonunda ön 4 dişimi porselen yaptırdım ohh süper oldu vallahi hiçte belli olmuyo kimse bilmez porselen olduğunuda çaktırmayın :))
bence dolguyla falan uğraşma hiç rahat olmuyo birşey yerken kırılcak diye korkuyo insan
kaplattır gitsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…