maşallah kuzuya annesi bak gelişimi güzel gidiyo sen hiç tasa yapma yemiyo diye demek ki arada da olsa yedikleri yarıyo..Asrın da öyle yazıyorum ya çok az yiyor son 10 gündür neredeyse hiç yemek namına bişey girmedi ağzına (bu akşam yarım kase çorba içti çok mutluyum ) sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş..hastaneden geldik.....ecrinin boğazları acımış kan idrar tahlili yapıldı iyi çıktı hepsii..iştah sorunumuzu anlattım çok asi bir bebiş olduğunu kabul etti ve pkolojik olmuş yani...şurup felan yazdı..
kilosu 11200 boyuda 82cm çıktı dr.gelişimini çok beğendi ama pkolojik olarak bu artarsa kötüye gidebileceğini söyledii...
daha öncelerde size sormuştum bebişlerinizde içe basma var mı diye dr.götğrdüm normal demişti ama şimdi başaka dr.gittim oda ortapatiğe gönderdi ve ayrıca özel ayakkabı almalıymışız yerinede dedi şükür yani... bunlaradan başka sorun yok ama üzülüyordum çooookk ayağı içinde ilerlemeden bakılsın çaresine...2 yaş sendromu başlamış....
Aynennnn serpilcim bizde de var aynı huylar ben çözümü kilotlu çorap giydirerek çözdüm canım çekiyo ve çıkaramıyo bazen gıcık oluyo ama alıştı sanırım son 1 haftadır..kızlar ece son zamanşarda çoraplarını çıkarttırmaya başladı üşüdü gel giyelim filan zor kandırıp giydiriyorum ama o zaman kadar da üşüyo valla deli ediyo benim iki üç gündürde gündüz öksürüyo diyo bakıcımız ıhlamur veriyo eskisi gibi içmiyo ara vermek lazım biraz ; pekmez içir dedim içmiyomuş içmiyo gerçekten ben zor kandırıyorum suyla fırçayla oda ıhlamuruna koyuyomuş ama onuda içmekten çok döküyo sağa sola off şu su oyunundan vazgeçemedi yaaa
neyseee ben akşamları bal pekmez karıştırıp vermeye başladım iki gündür şimdi yine öksürdü aklıma geldi acaba peditus başlasammı evdede ondan başka şurup yok yoksa bekliyimmi bi kaç gün dahabelki pekmez geçirir ne dersiniz
SERPİLCİM KEŞKE ECRİNDE 11 KİLO OLMASA AMA ECE KADAR YESE kilo hiç birşey ama yemek yedirebilmek her şeyyy 1 kaşık bile yedi diye ben sevincimden ağlıyorum AHH AHHH SİZİN MİNKLERİN YEDİKJLERİNİ OKUDUKÇAA OOO OO BENİM CADIII NE KALIR YANINDAA...ŞU PKOLOJİSİ BBİR DÜZELSE BİR BAŞLASA YEMEĞE...BAŞKA NE İSTERİM Kİ
Sanada ufak bir tio ecrinin kilo almasının sebebi vimin c verdim 2 ay o iştahını bir parça açmıştı iştahı açıldığı ozamanlarda yatmadan önce gündüz yarım kase un kavurması diğer bir adıda miyane yediriyordum onların ikisinin çok faydası oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?