2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

derya her rengi denemişsin bu arada saçlarında çok gür maşallah
düğün resmindeki saçın gölgelimi tam anlayamadım ama güzel gitmiş sana bence aralara renk attırabilirsin ordaki gibi

Daha kızıl,siyah üzeri kızıl gölge,kalın balyaj falan da var ama resmi pc de yok :))
diyorum ya çok oynuyorum iyi dayanıyorlar diye! düğün saçımı evet renk olarak aslında orda çok belli değil ama sevmiştim o saçımı ona yakın dediğim gibi uçlara ve aralara serpme balyaj düşünüyorum..bi ara! hangi ara bilmem..

derya ben eklediklerinden en çok ilk rengi beğendim teo var kucağında ecede düğün resminikaydirigubbakcemile3

bende son zamanlarda çok boyattım en son bayramda görümcem çikolata kahve boyadı biraz aksın bi ton koyu istiyorum bakalım

sevda ben dişimi yapan arkadaşla konuştum bi tanesş zaten porselen dedi porselen yaptırma sakın dedi bi zaman sonra hava alr hemde saplam iki dişide traşlııcaklar para almak için porselen yapar dedi benimkine post yapılcakmış implant benzeri bişey pzt randevum var 3 gün kesin dişsizim sonrası Allah kerim

ece kendini seyretcekmiş bilgda ona brakıyorum yine ayyy geldi fanına pantolonunu tıkadı yaaaa manyak bu kız

deryacım bende ilk fotoyu beğendim gitmiş sana ama röflede yakışmış bence ama az olucak balyaj şeklinde
geçmiş olsun serpilcim ne zor diş olayı arkada olsa idare edilirde ön diş göz önünde acele ediyo insan değilmi bende arka azılarımı yaptırdım porselen üst porselenleri kırıldı kronları gözüküyo arka olduğu için önemli değil diyorum kaplattırmıyorum

deryacım istediğin renk çoook hoşuma gitti ayrıca teoyla çekinmiş olduğunuz en güzeli sanad çok yakışmış.....

serpilcim geçmiş olsun canım evet ön dişler olması kötü olmuş ..benim dişlerde çok kötü ağzımda diş kalmadı çektire çektire çok sağlıklı değil diişlerim benim anneminkide öylee 21 yaşında ağzına dfökülmüş düşleri hastalıktan ve hepsini çektirmek zorunda kalmış 21 yaşında takma diş takılmış mecburen....

hastaneden geldik.....ecrinin boğazları acımış kan idrar tahlili yapıldı iyi çıktı hepsii..iştah sorunumuzu anlattım çok asi bir bebiş olduğunu kabul etti ve pkolojik olmuş yani...şurup felan yazdı..

kilosu 11200 boyuda 82cm çıktı dr.gelişimini çok beğendi ama pkolojik olarak bu artarsa kötüye gidebileceğini söyledii...

daha öncelerde size sormuştum bebişlerinizde içe basma var mı diye dr.götğrdüm normal demişti ama şimdi başaka dr.gittim oda ortapatiğe gönderdi ve ayrıca özel ayakkabı almalıymışız yerinede dedi şükür yani... bunlaradan başka sorun yok ama üzülüyordum çooookk ayağı içinde ilerlemeden bakılsın çaresine...2 yaş sendromu başlamış....

deryacım ben koymak istiyorum ama beceremedim birde ecrin video çekerken hiç rahat vermiyor hep ilgisini kameraya veriyor bazen zoraki konuşturuyorum...

ece hanımı uyuttum çok şükür
bugün ne .ok kaynatmışsınızyaa oku oku bitmedi maşallah şimdide kimse yok amaaa
eceninde bi ara çok kötüydü uyku düzeni gece kalkıp oturması filan hiç belli olmuyo bazen gündüz 12 de uyuyobazne 3 te 4te çok değişik geceleri 11 e doğru en geç uyuo sabahlarıda geç kalkmaya başladı çoğu zaman rahatça çıkıyorum evden bazen 11 e kadr uyuyomuş kaydirigubbakcemile3
yasemin eşine geçmiş olsun ecrinede maşallah yemiyo ama kilosu çok iyi ece daha 11 olamadı ama durmadan yemek sayıklıyo ocağın başında gördükçe piyaaaaavvv lakalakalaka (makarna) ekmek filan .... akşam baktım süt sayıklıyo bazlama almıştım fırından getirdim krem peyniri sürdümyedik koca bazlamaya ikimiz elinde bıçak bide kendi sürüp te yiyo peynir sevmezdi artık açlıktanmı yedi bilmiyorum
deniz bal köpüğü güzel durur bence sende açıkkaramel yada soğan kabuğu filan bunlar hep birbirine benziyo zaten arada değişiklik iyi oluyo yaa karameli sevdim ben karamel kahve yaz kış bu renkelre boyatıcam sanırım yaa garnier almak istiyorum ama ondada pek renk seöeneği yok nermin sanada kızıl kahve güzel olur herhalde arkdaşım o rengikullanıy esmerlere yakışıyo

öğlen evde olunca biraz ortalığı topladım cumartesi arkadaşlarım gelecek hadi onları iptal edemem çeksinler dişsiz halimide pazar günü üniversitecek arkadaşa gidicektik ona gitmiicem valla bu halde akannehir neyse biraz toparlayınca bi iki fotoda çektim ekliiiicem şimdi ama oturma odası yok kanepelere polar halı üstü almıştım onları serdikten sonra aklıma geldi o haldede çekmedim biraz babanne evi gibi oldu mafoldumben bide yatak odası herşey üstüste ecenin beşiği dolabı filan gerek yok bide küçük oda orasıda soğuk giremedim:lepi:

salonum ; en iyi yerleşme şekli bu oldu sanırım ece masanın köşesine kafasını çarpıyodu vitrininde çekmecesini çaıp duruyo orayada sandalye koydum napimm ama benimde çok sade evim iki puzzlım var duvarda biri vitrinin arkasında kaldı vitrin kalabalık görünyo elime geçeni koyuyorum da bu aralar

Son düzenleme:
salondan çıktıkkkk anaaammmm eceeeeee

paspası ben ördüm bi ara foto eklemiştim sanırım

stickerın sağı yatak odası solumutfak fotoyu çektiğim yerde oturma odası aslında salonla diper odayı kullanmadığımz için kutu gibi evimiz var küçççüüücük

tezgahın üstündekiler hep ecenin zımbırtıları ya çekmeceden alıp elinden kaçırdıklarım yada balık yağı biberon vs

yeni yapılan kısım burası ocağın sağı solu önceden sadece tek duvardaydı dolap
vee tülüm onuda ben yaptımm

BıTTıııııııı

hmmmm ocakta da yeni pişmiş sakala sarkan çorbamla tas kebabım vardı haftada bir yapabiliyorum böyle iki çeşit yemek buyrun yemeğe kızzzlaaarrrr

Son düzenleme:
kızlar ece son zamanşarda çoraplarını çıkarttırmaya başladı üşüdü gel giyelim filan zor kandırıp giydiriyorum ama o zaman kadar da üşüyo valla deli ediyo benim iki üç gündürde gündüz öksürüyo diyo bakıcımız ıhlamur veriyo eskisi gibi içmiyo ara vermek lazım biraz ; pekmez içir dedim içmiyomuş içmiyo gerçekten ben zor kandırıyorum suyla fırçayla oda ıhlamuruna koyuyomuş ama onuda içmekten çok döküyo sağa sola off şu su oyunundan vazgeçemedi yaaa
neyseee ben akşamları bal pekmez karıştırıp vermeye başladım iki gündür şimdi yine öksürdü aklıma geldi acaba peditus başlasammı evdede ondan başka şurup yok yoksa bekliyimmi bi kaç gün dahabelki pekmez geçirir ne dersiniz

SERPıLCıM KEŞKE ECRıNDE 11 KıLO OLMASA AMA ECE KADAR YESE kilo hiç birşey ama yemek yedirebilmek her şeyyy 1 kaşık bile yedi diye ben sevincimden ağlıyorum AHH AHHH SıZıN MıNKLERıN YEDıKJLERıNı OKUDUKÇAA OOO OO BENıM CADIII NE KALIR YANINDAA...ŞU PKOLOJıSı BBıR DÜZELSE BıR BAŞLASA YEMEĞE...BAŞKA NE ıSTERıM Kı
Sanada ufak bir tio ecrinin kilo almasının sebebi vimin c verdim 2 ay o iştahını bir parça açmıştı iştahı açıldığı ozamanlarda yatmadan önce gündüz yarım kase un kavurması diğer bir adıda miyane yediriyordum onların ikisinin çok faydası oldu..

Son düzenleme:
Ne kadar hamaratsın kızzz serpilll nasıl becerdin oo tülü bende istiyorum ona göree .........paspasta çok güzel olmuş ben görmemeiştim fotosunu nasıl gözümden kaçtıysa artık

Birde serpilcim sevan seası bitirsdin mii kullandınız mı ecrine hiiiç faydası olmadıııı..DR YENı BıR BALIK YAĞI VERDııı

maşallah kuzuya annesi bak gelişimi güzel gidiyo sen hiç tasa yapma yemiyo diye demek ki arada da olsa yedikleri yarıyo..Asrın da öyle yazıyorum ya çok az yiyor son 10 gündür neredeyse hiç yemek namına bişey girmedi ağzına (bu akşam yarım kase çorba içti çok mutluyum ) sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş..

Eğer içe basıyorsa bence de ihmal etmeyin yasemin ortopedik ayakkabı alın ,alışmasın ayacıkları...

O 2 yaş sendromunun etkisine sanırım bizde kapıldık valla çok dediğim dedik oldu bişeye bozulmasın hemen ağlıyo sıpa.. zaten 2 yaş ile ergenlik aynı duygularda yaşanıyormuş yani insan ergenlikte ne yaşıyorsa herşeyi ben bilirim,karışmayın bana vs..şeyleri 2 yaşında yaşıyormuş ilk olarak :)) hadi kolay gelsinnnnn..

Aynennnn serpilcim bizde de var aynı huylar ben çözümü kilotlu çorap giydirerek çözdüm canım çekiyo ve çıkaramıyo bazen gıcık oluyo ama alıştı sanırım son 1 haftadır..
eğer öksürüyorsa bi götür bence doktora ilerlemesin..buhar makinesi varsa onu aç,ayva yağrağı çok iyi gelirmiş öksürüğe bulursan onu ver ve tabi bal ve ıhlamur bildiğim bunlar..

o su dökme ne zaman bitcek bende dört gözle bekliyorum herşeyi sallıyor hadi su neyse de dediğin gibi ayran,meyvesuyu falan eziyet başka bişey değil..

Yasemin o un kavurması ne canım?bir de tam anlamadım gerçi ne olduğunu ama kabız yapmaz mı?

Serpilcim evin dediğin gibi ufak,sade ve huzur veriyo yani bana öyle geldi..dolapların güzel olmuş canım güle güle kullan!
gerçekten sende de ne marifetler var tüller falan hiç bahsetmiyosun da bize..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım,kahkahalarınız hiç bitmesin inşallah..

Sanırım oy birliğiyle saçım ilk resimdeki gibi olcek:))
evet o renk çok güzel ama ben yüzüme çok yakıştıramadım o rengi kızlar yani kaşlarım koyu renk olunca o tarz renkler biraz göze batıyo,o yüzden dipleri biraz koyu renk olsun da kaşımla uyumlu olsun istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…