2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım ilk resimdeki yap bencede tam isabetli karar....

canım kilosunu umrumda değil beni galiba yanlış anladınız beni sinir krizine sokuyoer 1 öğün bile yedirmek hep problem..yesin tmm az yesin ama ağlamadan ağlatmadan yesin...
evet canım ilk yürüdüğü andan beri kafama takılıyordı dr. ama erken yürüdüğü için belli olmaz düzelir demişti ama başka bir dr.bugün götürdüm ve bu dr. ortepediye götürün özel birde ayakkabı alın dedi yerini felan dedi buralarda olur diyee ama içe doğru basması taban düzleşmesindenmiş yani kalıcı olsa sorun olurmuş gideceğiz iştee bazen bu tür durumlara çok canım sıkılıyor yemesinede bakmada canım hiç biz iyi olamıyoruz 2 hft. grip olmasa başka bişey oluyor hep hastayız şimdide ayakları çıktı çok üzülüyorum kuzuma allah çekemeyeceğimiz dertler göstermesin...

un kavurması canım çok basit unu kavuruyorsun üzerinede su ekliyorsun istersen bunu zenginlerştirebilirsin ama kilosu iyi olan bebekelre pek tavsiye etmem helekii hergün bizim buralarad çok meşhurdur ecrine kilo aldırdı acayip tabi yemesi lazım önce kilo alması için o sıralarda da iştahı iyidi biraz gündüz uykusundan önce yedirip yatırıyordum iyi olmuştu zaten bu kilosu geçen aykiyle aynıdır kilo almadı bu ay yani ondan biliyorum ...kabız felan hi olmadı zaten hiç kabızlık sorunu çekmedik hatta kabızo lsun diye duaedenlerdenim ecrin az biraz yein hemen kakasını yapar daha yediriken sinir oluyrum bende....

bu çorap olayı bizde de vardı bende patikle çözdüm bağlamalı patik giydiriyorum çıkaramıyor...hem ayakları sıcak oluyor hemde çıakramadımı iyi oluyor

Son düzenleme:
ayakkabıdan olurmuş kızlar dikkatedin aman ..bu gün dr. dedi bana taban düzleşmesi ....yani sanırım yanlış ayakkabı seçimi yapmışım aslında ilk adım diye aldım ama bilemiyorum kiii tabi araştırmıştım bebekelrin daha kemikleri gelişmediğnden ayaka tabanşarı zamanla oluşurmuş taban düzleşmesini engelleyice hareketler vardı masajlar hatta onları bile ecrine uyguluyordum ama oldu iştee....

aman kızlar ne kaynatmışsınız öyle
oku oku bitiremedim

yasemincim ayaklar çok önemli ihmal etmeyin
boyu kilosuda iyi maşallah
sağlıklı olsun zayıf olsun önemli değil canım
eşinede geçmiş olsun canım

serpilcim evin çok şirin
bende perdene bayıldım
ayrıca duvardaki sticker benim yatak odamdakiyle aynı:)))

deryacım bende düğün fotosundaki saçını çok beğendim
değişik hava vermiş sana

Son düzenleme:
deryacım umarım eşinin bişeyi çıkmaz
aklına kötü şeyler getirme
bu arada klarnetide hayırlı olsun ders alsın bari
bol bol konser verirler artıkın baba oğul :))

benim eşimde keman aldı ders alıcam diyip
1 hafta hevesini aldıktan sonra attı kenara

sağol nurancım ihmal etmek istemiyorum bende ama her dr. işte aynı olmuyor ..

bu erkekelerde müzik çalgı hevesi hep var sanırım eşimde bi ara tutturdu saz dersi alıcam diye halaaada istiyor...

sağolun kızlar tül en kolayı yaa farbasını ördükten sonra ipleri kesip bağlıyosun ben onu yüklğümde kullanmıştım şimdi mutfağa geçirdim bide yıkaması o kadar kolayki koslalı suya bastım duruladım suyu süzülünce taktım tamammmm bembeyaz oldu ne biliyim evde olsam yapardım belki değişik şeyler bazen aşka geliyorum evimi seviyorum ama daha yapılcak çok şeyi var öncelikle alınması değişmesi gereken (sıkıldığım) çok eşyam var ama bu evden sonraya bırakıyoruz eşimde ecenin büyümesi taraftarı döküyo çiziyo bide tabii hayalimiz bika çsene sonra bu evim orcu bitince eskye gitmek ordan ev almak oorayı istediğim gibi döşemek o yüzden eşiin pek koluda kalkmıo bu eve
nuran batuhan a maşallah canım yaa demek ışığı açıyo artık süpermiş gidip istediği odada oynaması ece hala peşinden götürüyo gerçi öğrensede yalnız gidiceeni sanmıyorum korkak acık bizimki kaydirigubbakcemile3
sticlerımıız aynı eet yazmıştım sen eklediğindede bi kaç ay oldu ben yapalı ece kedilere bayılıo aydedeye de hep sevdiği şeyler var yani orda
yasemin ecenin kilosunu bende hiç takmıyorum bu yemeye bu kiloda olması beni sevindiriyoda aslında keşke büyüdüğündede yiyip kilo almasa seven seas az kaldı bakıccısı veriyo haftasonları ben vermiyorum yaa oda bitsin kullanmıcam artık bişey ilerde bide obezito yapıyo fazla vitamin diyolar ya zaten şimdi bile hep bişeyler yemek istiyo gece rüyasında elma görmüş indi yataktan yanımda yatıyodu eyma çıtt eyma çıtt diyo gitim kestim bi dilim yedi artık sabah uyandığındada miyaww miyaw diyodu bu sefefde kedi görüyodu heralde

eşimin hiç öyle hevesleri yok Allah tan gerçi bu yoğunlukta bi de onu çıkarsa hiç görüşemeyiz heralde bide 5 sene boyunca ev arkadaşı elinde sazı zırannn zırannnnn van tatvan geliboluuu deyince iyice soğumuş olabilir:roflol:

doğru canım sen verme zaten vitamin vermenin tek sebebi vitamin eksiklğini gidermek için ecede maşllah çok fazşa yiyor bu konuda dr. hiç danıştın mı canım dün dr. her öğün arası acıksa bile 4 saat de doyurulması lazım ve 5 öğün olmalı dedi fazlası verilirse çok sorun olurmuş ileride....

kızlar kafam çok fena gecem berbat geçti ecrin çook ateşlendi yıkadım şurup fitil verdim ama hala düşmedi çok kötüydü 1 saat b,le uyumadık hep ağladı ateşi popodan 39 dereceydi ayy kafam kazan gibi halada ateşi var ....

yok caınm biz ayyylarrrrrrrrrrrrrdır gitmiyoruz dra ; inş gitmek zorundada kalmayız istemiyorum eceyi hastaneye filan sokmak şu kışı bi atlatsak hayırlısıyla
ece sık sık az yiyo yasemin o yüzden ben şu anda bi problem görmüyorum akşama kadar hiç yememesindense benden saat başı bi şeyler istesin yesin azaz razıyım yani
zaten 5 öğündür belki kahvaltı ıhlamur sonra süt uyku sonra çorba yerse iki üç dilim elma akşam bizle yemek sonra yine meyve yarım elma yarım muz filan aralarda fındık üzüm ıhlamur o kadar yine 5 öğün oluyo normal değilmiii

geçmiş olsun canım niye çıktı ki ateşi diştenmi yoksa aşıdanmı ; siz oldunuz dimi aşınızı

bu kadar yiyorsa canım normal tabii ben hani 2 saat e yada 3 saat de doyuruyorpbir kase bişey yedrip birde aralarda sürejli ağzına tıkıştırılmasından bahsediyorum bence o çok zararlı çünkü hem tıkabasa doyuruyorsun hemde doyurduktan hemen sonrada daha da bir şeyelr veriyorsun zaten ara öğün 1 tane ve o öğünüde sırfmeyveye ayıracakmışsın..yani sabah kahvaltı öğlen yemek ikindin meyve akşam yemek gibi...

canım aşımız olalı 2 gün oldu bilemiyorum ki dişte çıkıyor ama hastada zaten boğazları kızarık yaa belki o da yapmıiştır düşmüyorda eğer geçmezse dr. götürcem bu gün yine....kafamçokkarıştısenağlamasenağlama
geçmiş olsun canım niye çıktı ki ateşi diştenmi yoksa aşıdanmı ; siz oldunuz dimi aşınızı

off kızlar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çok fena kafam yaa biraz kafam dağılsın diye yazıyorumn duaedin lütfende bebeğim iyileşsin .....

serpilcim sanırım ecede az az yiyor çok çeşitli yiyor sende hani şunu bunu yedi deyi sayınca çok yemiş gibi geliyor yani yanlış anlamdıysam

ecenin yemek düzeni bizimki gibi aynı bizdede henüz bi sağlık problemi çıkmadı çok şükür tabiii dediğin gibide dikkat etmek lazım bideo atıştırmalar artık sürekli evde olmasından kaynaklı yazın yine değişir zaten büyüdükçe iyice yemek seçmeye başlıyo bunlar şimdidepolasınlar

devam ederse götür canım andorex sprey biraz ferahlatıyo boğazını ondan kullan istersen hemde antiseptik ben hem eceye hem kendime kullanırım şimdide öksürüğü var aslında biraz kullansamya şimdi geldi aklıma

serpilcim sanırım ecede az az yiyor çok çeşitli yiyor sende hani şunu bunu yedi deyi sayınca çok yemiş gibi geliyor yani yanlış anlamdıysam
yaza göre çok daha fazla yiyo diyebilirim yasemin mesela süt içince üstüne bişey yiyemezdi şimdi yemek istiyo yada yemeğin üstüne süt istiyo yada çorba içtiyse bi kasse bide pilav istiyo makarna istiyo genelde akşamları istiyo bunları çorba süt pilav süt meyve süt akşma ben evdeyken yedikleri oluyo mesela gündüz bu kadar değil süt içmiyomuş aman işte akşam dokuza kadar istediğini yediriyorum 9 dan sonra sütten başka bişey vermiyorum

off kızlar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çok fena kafam yaa biraz kafam dağılsın diye yazıyorumn duaedin lütfende bebeğim iyileşsin .....

inş iyileşir canım
bende sıkıntıdan yazıp duruyorum yaa offffff iş yok gel akşama kadar dükkan bekle sıkılıyorum artık hele bi de bi gün önce evde olunca işte durasım yok nettede bişey yok bak bak aynı şeyler bilgdanda nefret edecem yakında

gereksiz yere götürme zaten canım hastaneye sağlam giden hasta gelir yaa ilaç kullan biraz olmazsa yada yiyoryaa biraz boğazına öksürüğüne iyi gelecek şeyelr ver toparlanır....

çok şanslısın ben hala şu yemek olayını oturtamadım dr.meraketme düzene girecek kendi bir başlasın yemeğe dedi inş.öyle olur sabah hiç bir şey yemedi gecede uyuyncada içmiyor süt hastayken anlıyorumda normalde de böle 1 kaseyi tam olarak her öğünyiyor mu ecrin hiç yemz 1 kase şu sıralar çeyrek bile yeiemiyorum 1 kaşık anca oluyor bazen...her öğün 1 kase yesee ooo çok iyi olur yaa kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…