maşallah kuzuya annesi bak gelişimi güzel gidiyo sen hiç tasa yapma yemiyo diye demek ki arada da olsa yedikleri yarıyo..Asrın da öyle yazıyorum ya çok az yiyor son 10 gündür neredeyse hiç yemek namına bişey girmedi ağzına (bu akşam yarım kase çorba içti çok mutluyum ) sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş..
Eğer içe basıyorsa bence de ihmal etmeyin yasemin ortopedik ayakkabı alın ,alışmasın ayacıkları...
O 2 yaş sendromunun etkisine sanırım bizde kapıldık valla çok dediğim dedik oldu bişeye bozulmasın hemen ağlıyo sıpa.. zaten 2 yaş ile ergenlik aynı duygularda yaşanıyormuş yani insan ergenlikte ne yaşıyorsa herşeyi ben bilirim,karışmayın bana vs..şeyleri 2 yaşında yaşıyormuş ilk olarak :)) hadi kolay gelsinnnnn..
Aynennnn serpilcim bizde de var aynı huylar ben çözümü kilotlu çorap giydirerek çözdüm canım çekiyo ve çıkaramıyo bazen gıcık oluyo ama alıştı sanırım son 1 haftadır..
eğer öksürüyorsa bi götür bence doktora ilerlemesin..buhar makinesi varsa onu aç,ayva yağrağı çok iyi gelirmiş öksürüğe bulursan onu ver ve tabi bal ve ıhlamur bildiğim bunlar..
o su dökme ne zaman bitcek bende dört gözle bekliyorum herşeyi sallıyor hadi su neyse de dediğin gibi ayran,meyvesuyu falan eziyet başka bişey değil..
Yasemin o un kavurması ne canım?bir de tam anlamadım gerçi ne olduğunu ama kabız yapmaz mı?
sağolun kızlar tül en kolayı yaa farbasını ördükten sonra ipleri kesip bağlıyosun ben onu yüklğümde kullanmıştım şimdi mutfağa geçirdim bide yıkaması o kadar kolayki koslalı suya bastım duruladım suyu süzülünce taktım tamammmm bembeyaz oldu ne biliyim evde olsam yapardım belki değişik şeyler bazen aşka geliyorum evimi seviyorum ama daha yapılcak çok şeyi var öncelikle alınması değişmesi gereken (sıkıldığım) çok eşyam var ama bu evden sonraya bırakıyoruz eşimde ecenin büyümesi taraftarı döküyo çiziyo bide tabii hayalimiz bika çsene sonra bu evim orcu bitince eskye gitmek ordan ev almak oorayı istediğim gibi döşemek o yüzden eşiin pek koluda kalkmıo bu eve
nuran batuhan a maşallah canım yaa demek ışığı açıyo artık süpermiş gidip istediği odada oynaması ece hala peşinden götürüyo gerçi öğrensede yalnız gidiceeni sanmıyorum korkak acık bizimki kaydirigubbakcemile3
sticlerımıız aynı eet yazmıştım sen eklediğindede bi kaç ay oldu ben yapalı ece kedilere bayılıo aydedeye de hep sevdiği şeyler var yani orda
yasemin ecenin kilosunu bende hiç takmıyorum bu yemeye bu kiloda olması beni sevindiriyoda aslında keşke büyüdüğündede yiyip kilo almasa seven seas az kaldı bakıccısı veriyo haftasonları ben vermiyorum yaa oda bitsin kullanmıcam artık bişey ilerde bide obezito yapıyo fazla vitamin diyolar ya zaten şimdi bile hep bişeyler yemek istiyo gece rüyasında elma görmüş indi yataktan yanımda yatıyodu eyma çıtt eyma çıtt diyo gitim kestim bi dilim yedi artık sabah uyandığındada miyaww miyaw diyodu bu sefefde kedi görüyodu heralde
eşimin hiç öyle hevesleri yok Allah tan gerçi bu yoğunlukta bi de onu çıkarsa hiç görüşemeyiz heralde bide 5 sene boyunca ev arkadaşı elinde sazı zırannn zırannnnn van tatvan geliboluuu deyince iyice soğumuş olabilir:roflol:
doğru canım sen verme zaten vitamin vermenin tek sebebi vitamin eksiklğini gidermek için ecede maşllah çok fazşa yiyor bu konuda dr. hiç danıştın mı canım dün dr. her öğün arası acıksa bile 4 saat de doyurulması lazım ve 5 öğün olmalı dedi fazlası verilirse çok sorun olurmuş ileride....
kızlar kafam çok fena gecem berbat geçti ecrin çook ateşlendi yıkadım şurup fitil verdim ama hala düşmedi çok kötüydü 1 saat b,le uyumadık hep ağladı ateşi popodan 39 dereceydi ayy kafam kazan gibi halada ateşi var ....
yok caınm biz ayyylarrrrrrrrrrrrrdır gitmiyoruz dra ; inş gitmek zorundada kalmayız istemiyorum eceyi hastaneye filan sokmak şu kışı bi atlatsak hayırlısıyla
ece sık sık az yiyo yasemin o yüzden ben şu anda bi problem görmüyorum akşama kadar hiç yememesindense benden saat başı bi şeyler istesin yesin azaz razıyım yani
zaten 5 öğündür belki kahvaltı ıhlamur sonra süt uyku sonra çorba yerse iki üç dilim elma akşam bizle yemek sonra yine meyve yarım elma yarım muz filan aralarda fındık üzüm ıhlamur o kadar yine 5 öğün oluyo normal değilmiii
geçmiş olsun canım niye çıktı ki ateşi diştenmi yoksa aşıdanmı ; siz oldunuz dimi aşınızı
bu kadar yiyorsa canım normal tabii ben hani 2 saat e yada 3 saat de doyuruyorpbir kase bişey yedrip birde aralarda sürejli ağzına tıkıştırılmasından bahsediyorum bence o çok zararlı çünkü hem tıkabasa doyuruyorsun hemde doyurduktan hemen sonrada daha da bir şeyelr veriyorsun zaten ara öğün 1 tane ve o öğünüde sırfmeyveye ayıracakmışsın..yani sabah kahvaltı öğlen yemek ikindin meyve akşam yemek gibi...
canım aşımız olalı 2 gün oldu bilemiyorum ki dişte çıkıyor ama hastada zaten boğazları kızarık yaa belki o da yapmıiştır düşmüyorda eğer geçmezse dr. götürcem bu gün yine....kafamçokkarıştısenağlamasenağlama
yaza göre çok daha fazla yiyo diyebilirim yasemin mesela süt içince üstüne bişey yiyemezdi şimdi yemek istiyo yada yemeğin üstüne süt istiyo yada çorba içtiyse bi kasse bide pilav istiyo makarna istiyo genelde akşamları istiyo bunları çorba süt pilav süt meyve süt akşma ben evdeyken yedikleri oluyo mesela gündüz bu kadar değil süt içmiyomuş aman işte akşam dokuza kadar istediğini yediriyorum 9 dan sonra sütten başka bişey vermiyorumserpilcim sanırım ecede az az yiyor çok çeşitli yiyor sende hani şunu bunu yedi deyi sayınca çok yemiş gibi geliyor yani yanlış anlamdıysam
off kızlar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çok fena kafam yaa biraz kafam dağılsın diye yazıyorumn duaedin lütfende bebeğim iyileşsin .....
ecenin yemek düzeni bizimki gibi aynı bizdede henüz bi sağlık problemi çıkmadı çok şükür tabiii dediğin gibide dikkat etmek lazım bideo atıştırmalar artık sürekli evde olmasından kaynaklı yazın yine değişir zaten büyüdükçe iyice yemek seçmeye başlıyo bunlar şimdidepolasınlar
devam ederse götür canım andorex sprey biraz ferahlatıyo boğazını ondan kullan istersen hemde antiseptik ben hem eceye hem kendime kullanırım şimdide öksürüğü var aslında biraz kullansamya şimdi geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?