serpilcim çok güzel olmuş evin dolapların canım güle güle oturun ağız tadıyla inş. o çayları ıhlamurları suları dökme adeti bizdede mevcut bıktım artık ıslak kanepelerden sinir oluyorumkızlar ece son zamanşarda çoraplarını çıkarttırmaya başladı üşüdü gel giyelim filan zor kandırıp giydiriyorum ama o zaman kadar da üşüyo valla deli ediyo benim iki üç gündürde gündüz öksürüyo diyo bakıcımız ıhlamur veriyo eskisi gibi içmiyo ara vermek lazım biraz ; pekmez içir dedim içmiyomuş içmiyo gerçekten ben zor kandırıyorum suyla fırçayla oda ıhlamuruna koyuyomuş ama onuda içmekten çok döküyo sağa sola off şu su oyunundan vazgeçemedi yaaa
neyseee ben akşamları bal pekmez karıştırıp vermeye başladım iki gündür şimdi yine öksürdü aklıma geldi acaba peditus başlasammı evdede ondan başka şurup yok yoksa bekliyimmi bi kaç gün dahabelki pekmez geçirir ne dersiniz
kaşınıda bi ton koyusuna boya deryacım uyumlu olur o zaman o rank çok güzel gerçekten böyle iddalı rengi kullandığın zaman sürekli makyaj yapmak gerekiyo o işin en kötü tarafı bence yüzü insanın soluk kalıyo değilmiSanırım oy birliğiyle saçım ilk resimdeki gibi olcek:))
evet o renk çok güzel ama ben yüzüme çok yakıştıramadım o rengi kızlar yani kaşlarım koyu renk olunca o tarz renkler biraz göze batıyo,o yüzden dipleri biraz koyu renk olsun da kaşımla uyumlu olsun istiyorum..
ne güzel bak yasemin eşin düzelmiş maşallah bizde hediye olayının hhhhsi bile olmuyo ama ben alıştım onlara takılmıyorum artık o da bi kabiliyet diye düşünüyorum sadece düşünmek yetmiyo hediye alımındabirede eşimden uzun zmandır yazmıyorum kulağına kurşun çok iyi bu gün hatta hediye almış bana iyide davranıyor....
inş. bişeyi yoktur canım ya olsa iştahı olmazdı zaten ateşi varmı varsa sorun vardır içine sinmiyosa götür bi dr.ayok caınm biz ayyylarrrrrrrrrrrrrdır gitmiyoruz dra ; inş gitmek zorundada kalmayız istemiyorum eceyi hastaneye filan sokmak şu kışı bi atlatsak hayırlısıyla
ece sık sık az yiyo yasemin o yüzden ben şu anda bi problem görmüyorum akşama kadar hiç yememesindense benden saat başı bi şeyler istesin yesin azaz razıyım yani
zaten 5 öğündür belki kahvaltı ıhlamur sonra süt uyku sonra çorba yerse iki üç dilim elma akşam bizle yemek sonra yine meyve yarım elma yarım muz filan aralarda fındık üzüm ıhlamur o kadar yine 5 öğün oluyo normal değilmiii
canım çok yüksek ateşi ya götür bence bi dr.a ihmale gelmez ateş bu arada ecrinin kilosu süpermiş gerçekten doğaç daha 11olamadı yaaa iştahsız hala beni perişan ediyo artık sağlıklı olsun yeter dicem de yaseminde dediği gibi dr. yolundanda bıktım artık aradada olsa öksürüyo dün huysuzdu çok ağrı kesici verdim sakinledi diş diyorum yine her zamanki gibi bi çıkamadı köpek dişleride yaaa çok az yiyo doğaçta bugün dr.a gittim psikiyatra çok sıkılıyorum artık bunaldım bu şehirde diye anlattım depresan verdi çok güzel konuştu bakalım nasıl olacak doğaçın iştahsızlığıda etkiliyo beni her ne kadar takmıyorum desemde oluyo işte yaaa bunaldım bu şehirden insanlarından çevremden offf offffoff kızlar yine ölçtüm hala düşmemiş yaa ateşii iyi ama oyun oynuyor şimdi şurup verdim yıkadım ama hala tık yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?