2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amannn ecrinde yer canım merak etme yada yemesede sağlığı düzene girse braz topalrnacak kadar yese yeter abimin kızı annem akşama kadar hiç yemiyo diyodu 3 yaşında sadece kek yerrmiş bide pat kızartması gelişim hep iyiydi ama öyle çok hastada olmaz maşallah
görümcemin oğlu bayaa kiloluydu hem kilolu doğdu hem sütü yaradı görümcemin teo gibiydi kilosu ama boy yok onda şişko duruyodu bayaaa yemeside çok iyiydi şimdi hiiiçççççççç yemiyo şeker cips 4 yaşında oda ; yanii sürekli değişiyo çocukların düzeni aslında sen kursa başlasanda biraz annen kayınvalden filan baksa düzene girer hem senin psikolojin hem onun yemesi başkasından daha iyi yiyolar çünkü

çok bilmişliği ve her şeyi kendi yapma çabası şımarıklık yememsi vs... işteeeee k.valdem birde seviyordu ısırıverdiydi bana geldi ısırdı manyak dedi gitti birde vurdu ....

off kızlar yine ölçtüm hala düşmemiş yaa ateşii iyi ama oyun oynuyor şimdi şurup verdim yıkadım ama hala tık yok..

serpilcim çok güzel olmuş evin dolapların canım güle güle oturun ağız tadıyla inş. o çayları ıhlamurları suları dökme adeti bizdede mevcut bıktım artık ıslak kanepelerden sinir oluyorum
kaşınıda bi ton koyusuna boya deryacım uyumlu olur o zaman o rank çok güzel gerçekten böyle iddalı rengi kullandığın zaman sürekli makyaj yapmak gerekiyo o işin en kötü tarafı bence yüzü insanın soluk kalıyo değilmi
birede eşimden uzun zmandır yazmıyorum kulağına kurşun çok iyi bu gün hatta hediye almış bana iyide davranıyor....
ne güzel bak yasemin eşin düzelmiş maşallah bizde hediye olayının hhhhsi bile olmuyo ama ben alıştım onlara takılmıyorum artık o da bi kabiliyet diye düşünüyorum sadece düşünmek yetmiyo hediye alımında
inş. bişeyi yoktur canım ya olsa iştahı olmazdı zaten ateşi varmı varsa sorun vardır içine sinmiyosa götür bi dr.a
off kızlar yine ölçtüm hala düşmemiş yaa ateşii iyi ama oyun oynuyor şimdi şurup verdim yıkadım ama hala tık yok..
canım çok yüksek ateşi ya götür bence bi dr.a ihmale gelmez ateş bu arada ecrinin kilosu süpermiş gerçekten doğaç daha 11olamadı yaaa iştahsız hala beni perişan ediyo artık sağlıklı olsun yeter dicem de yaseminde dediği gibi dr. yolundanda bıktım artık aradada olsa öksürüyo dün huysuzdu çok ağrı kesici verdim sakinledi diş diyorum yine her zamanki gibi bi çıkamadı köpek dişleride yaaa çok az yiyo doğaçta bugün dr.a gittim psikiyatra çok sıkılıyorum artık bunaldım bu şehirde diye anlattım depresan verdi çok güzel konuştu bakalım nasıl olacak doğaçın iştahsızlığıda etkiliyo beni her ne kadar takmıyorum desemde oluyo işte yaaa bunaldım bu şehirden insanlarından çevremden offf offff

yasemin geçenlerde zeynep ateşlendiğinde ben suyun içine birazcık elma sirkesi koyup alnına kasık ve koltuk altlarına koymuştum oda zorla ağladı istemedi ağlasanda koyucam dedim ve 5 dakika falan tuttum anında düştü ateşi
ama ne kadar uygun bir yöntem tartışılır çünki doktorlar önermiyor şurup ve fitil düşürmediği için son çare olarak onu yapmıştım istersen dene ama sirkeyi suya çok az kat

serpilcim dolapların çok güzel olmuş tezgahında büyük çok kullanışlı
ördüğün paspasını geçenki resim eklediğinde çok beğenmiştim
bende zeynebin odasın ao renk halı alıcam geçen hafta görümcem gelince kaldı

ayşegül sen bi ara yine daprasan kullanmıştın ama çabuk bırakmıştın galiba çünki tam tedavi için en az 6 ay kullanmak gerekiyo ben 1 yıl kullandım ve bayadır bıraktım çok işe yaradı bendi şimdi bomba gibiyim allahıma şükür
bence bu sefer biraz daha uzun kullan

yasemin ecrinin bünyesine hayret diyorum
kız yemediği halde kilosu çok iyi zeyneple aynı nerdeyse
zeynep ecrin gibi bir kaşık yese varya somalideki çocuklar gibi sadece kemikleri kalır
bi kaçgün az yesin hemen zayıflıyo geçenlerde 12 kiloydu dün 11,5 geldi yarım kilo gitmiş iki üç gün az yiyince

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar ne cok yazmıssınızz
acelem olmasa okurdum hepsını amaa hazırlanıp ıs gorusmeme gıtmem gerekıyor
kayınpederım goturucek benı
Aralı dısarda gezdırdım ancak geldık -yemek yedırdım babaannesı salladı uyuttuu
bayadır sadece gunduz ukularıdna sallanmayı ıstıyor gece ortamıza alıp uyutuyoruz sonra yerıne yatırıyoruzz tabı yıne ortamız egerı gelıyor bı sekılde
ama sallamıyoruz
Aralda bı cok kelımeyı cok ıyı soyluyebılıyor ama baskalarının yanında konusturamıyorum
bugunlerde carrefour a takmıs durumda
anne kafuuu kafffuu dıyorr
oraya gıtmek ıstıyorr

deryacım ben sana sıyahh saçı cokk yakıstırıyorum
resımlerını gordum baya renge boyatmıssın zamanında
ama ben en cok sıyahı begendım kömur karası saclar senı cok açıyor daha genc gosterıyorsun
bırde afedersın ama cok seksııı duruyor sende hatunnnnn
albenısı cok fazla sıyah sacın
ilk resımde guzel ama sıyah dıyorum ben

bende sacımı duz sarıya boyatıcam ama oyle koytu fln deıl
rofle attıra attıra uclar duz sarı gıbı oldu ztn
komple sarı olsun dıyorum bende
bakalım bı denıcemmm

bence bı kadın ıcın degısıklık ve bakım cokk onemlı
baskalarına kendımızı begendırmekten cok kendım ıcın ve kocam ıcın yapıyorum ben
mesela hafta sonları fln dısarı cıkarken muhakkak makyajımı sacımı yaparım
kendıme ozen gorstermek hosuma gıdıyor.. eşımde paspal cıkmamı asla ıstemez..

yanı o bana baksın bu bana baksın benı begensınler fln dıey dusunmekten zıyade
kendımı daha ıyı hıssetıgım ıcın yapıyorums acımı basımı
yada boyamı
ztn 6 ayda bır kuafore gıderım
fön bıle cektırmeyen bı ınsanım herseyımı boyam harıc kendım evde yaparım
6 ayda bırde gıdılmelı yanıı gıtmeyen ayıp eder :))
ztn cocuklardan sonra o kadarda luksumuz olsun dımı
o da olmasa bakımlarımızda olmasa ıyıce bunalırız
sızede guzel gorunmek sacınızda yapatıgınız ufacık bır degısık ıyı gelmıyormu... ??

aa serpilcim evini eklemişssinn
bende en cok kapıları begendımm
sora mutfakkk mutfak tulu bunları cok begendım
port mantoda harıka olmuşş renklerı cok guzel gule gule kullanın aılecek canım
Allah huzurunu bozmasın
hepımızıınde ınşallahhh
yavrularımızla omur boyu mutlu olalımmm inşallahhh

sağol denizcim amin cümlemiz inş Allah herşeyi gönlümüze göre versin
hadi bakalım inş hayırlı haberlerle gelirsin
ayy ewet yaa değişiklik bazen o kadar iyi geliyo ki yeri geliyo bi kaş aldırmak bile büyük bişey oluyo bizim için bende en çok kendim için sonra eşim için yaparım bide tabii hergün işe geliyorum her gün olmasada makyajımı yaparım fön çektiririm saçıma bu sıralar sık sık hatta kuaför ayağımıza kadar geldi gitmesek ayıp olur yani
en başta ben iyi oluyorum bakımlı olduğumda dha sakin oluyorumdelikafadulden

mor rengi bende çok beğeniyorum sevda çok da kullanırım kendime bi kazak alıyorum eve gelince bi bakıyorumo da mor yada tonu kafamçokkarıştı
ayşegül çok iyi anlıyorum seni canım yaa dönem dönem banada oluyodu burda işe gelmeme rağmen ama muhabbet edecek insan yok odaarkadşım problemli filan neyse o günleri aştım haftasonlarıda yapacak bişeyler bulamaya çalışıyorum bazen evde olunca çok sıkılıyorum yaaaaaaaaa kızlar bide aslında böyle depresif olduğum zamanlarda Kuran okurum daha çok dua ederim en rahatlatan şey Allah a sığınmak en iyiside namaz kılmak tabii ama onu yapmıyorum çok kızıyorum kendime bu konuda ilk evlendiğimizde kılardım evdeydimo zaman bi vakit kaçsın rahatsız olurdum ve çok mutlu huzurluydum şimdi ece sabah ezanlarında uyanıyo kalkıyım diyorum sonra uyuyorum hatta oruçlarımı tutmam lazım geçen sene tutmadım ama onuda yapamıyorum yapmıyorum daha doğrusu offf offf şeytan hep kendine uyduruyo beniii kötükedihüso regl olucam bitsin tutcam inş oruç baaklım hayırlsıı

KIZLAR BU BENIM YEGENIM ADI CEYLAN .. ALMANYADA YAŞIYOR ..
RESIMLERINI YOLLAMIŞ PAYLAŞMAK ISTEDIM SIZLERLE

maşallah denizcim siz sülalecek pek bi güzelsiniz valla
yeğenin orda ne iş yapıyo modellik filan mı

Yok serpilcim okuyor vede anaokulu ögretmenlıgı yapıyor
bunlar ıse profosyonelbır fotografcının cektıgı kareler
model olabılır
bırde halk oyunlarına gıdıyor
ayrıca tıyatroyla ılgılenıyor

inş. güzel haberlerle dönersin denizcim yiğenine bayıldım allah nazarlardan saklasın maşallah çok datluuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…