canım çok geçmiş olsun batuhanda aşıdan sonra 2 gün çok ateşlendicanım aşımız olalı 2 gün oldu bilemiyorum ki dişte çıkıyor ama hastada zaten boğazları kızarık yaa belki o da yapmıiştır düşmüyorda eğer geçmezse dr. götürcem bu gün yine....kafamçokkarıştısenağlamasenağlama
canım allah analı babalı büyütsün şimdiye kocaman olmuştur bile benimde 1buçuk yaşında oğlum var..
yasemıncım ecrın prensese cok gecmıs olsu nn yenı okudum
dun yogundum bılıyorsun ..
aysegul depresan kullanıyordun sen ztn onceden de ben oyle bılıyorum..
neden sımdı boyle bır etkı yaptı kı
Yaseminnn naptınız bıcırık nasıl oldu iyidir umarım...kızlar kafam çok fena gecem berbat geçti ecrin çook ateşlendi yıkadım şurup fitil verdim ama hala düşmedi çok kötüydü 1 saat b,le uyumadık hep ağladı ateşi popodan 39 dereceydi ayy kafam kazan gibi halada ateşi var ....
Ayşegül sen yanlış okumuşsun canım ,benim kaşlar zaten simsiyah (daha koyusu yok yaneee :)) yazın saçıma göre biraz açtım kaş rengimi aynı renk oldu ama ne biliyim ben sevmedim hep alışmışım koyu kaşlara..o yüzden ben makyaj yapmasam da yüzüm çok soluk durmaz ama o kaşlarla uğraşması çok zor yaaa her gün al al al..nereye kadar..kaşınıda bi ton koyusuna boya deryacım uyumlu olur o zaman o rank çok güzel gerçekten böyle iddalı rengi kullandığın zaman sürekli makyaj yapmak gerekiyo o işin en kötü tarafı bence yüzü insanın soluk kalıyo değilmi
Sevdacım ateşli bebeklere sirke,kolonya vs..ile silmek çok yanlışmış sanılanın aksine daha çok ateş çıkartıyormuş..bende senin gibi biliyordum ama değilmiş bilginiz olsun!yasemin geçenlerde zeynep ateşlendiğinde ben suyun içine birazcık elma sirkesi koyup alnına kasık ve koltuk altlarına koymuştum oda zorla ağladı istemedi ağlasanda koyucam dedim ve 5 dakika falan tuttum anında düştü ateşi
ama ne kadar uygun bir yöntem tartışılır çünki doktorlar önermiyor şurup ve fitil düşürmediği için son çare olarak onu yapmıştım istersen dene ama sirkeyi suya çok az kat
kızlar ben cıkıyorum ıs gorusmesınee
opuldunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?