2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben sevmiyorum ya düzenli ilaç kullanmayı kendi dr.um kendim olmayı istiyorum onuda ağzıma yüzüme bulaştırıyorum ve sonuç yine dr. bey kurtar beni oluyo neyse can sıkıcı konular bunlar attım sabah bi tene hap beynim uyuştu şimdiden allah hepimize sağlık versin kızlar gerişi boş bence hayatta paraymış pulmuş sağlıkla geliyo hepsi

giremedim perişan oldum ecrin sayık serik oldu zor düşürdük ateşini şimdi daha iyi aslında tam düşmedi ama sabahtan beri ben sadec yetmedim bittim ve anelerde geldiler yıka yıka su içinde bekelt soğuk su tamponu yap şurup fitil sürekli bunlara rağmen düşmemişti şimdi bir parça iyi.....

Meraba arkadaŞlar ben yokken nler olmuŞ bÖyle :Öncelıkle yasemıncıĞım geÇmıŞ olsun ecrıne canım benım bılıyosun ateŞ bı Çıktımı ÜÇ gÜnden az sÜrmÜyo sen sadece dıkkdtlı olucan baŞını beklıcen aĞrı kesıcı fıtıl bıze etkılı oluyo denemedıysen bı yap dıyorum kılosunuda hıÇ sorun etme canı saĞ olsunda gerısını boŞver uĞurcanda yemesıde Çok ıyı ama sadece 12 kılo bÜyÜk bı tabakla Çorba yer ekmeĞınıde doĞrarım ıÇıne bı saat sonra emzırırım ardından bı saat geÇıncede bıberonnan sÜtlÜ bıskÜvı verıyorum ouda hop gÖtÜrÜyo yanı bu yemeye baŞka Çocuk olsa heraaalde 16 kılo olur valla bÜnye meselesı canım bu bencede

DenızcıĞım yeĞenının maŞalllahı var allah sahıbıne baĞıŞlasın su gıbı bır yÜzÜ var nazarım deĞmesın allah bÖyle gÜzel gelınler nasıp etsın bızee

canım allah analı babalı büyütsün şimdiye kocaman olmuştur bile benimde 1buçuk yaşında oğlum var..

canım çok geçmiş olsun batuhanda aşıdan sonra 2 gün çok ateşlendi
calpol vermiştim bende hemen düşürüyo

denizcim maşallah yeğenine bu ne güzellik böyle
Allah özene bezene yaratmış derler ya o misal :))

günaydın kızlar dün gecem kabus gibi geçti resmen depresan beni mahvetti ya bi terleme bi kötü rüyalar bi baş ağrısı of ki offf sersem geziyorum sanki çoook alkol almışımda uyuşmuşum gibiyim ya etkilerinde kimisini kilo aldırırken kimisini zayıflatırmış dün akşam yemeğinde tiksindim yiyemedim yemek bu sabahta canım almadı yemek yemeyi beni zayıflatacak herhalde bu ilaçlar ya dr. çok sersemletirse gece yatmadan önce al dedi bana

sevdacım sendede böyle oldumu ya ilk 1hafta böyle sürüyomuş sonra alışıyomuş bünye diye duydum sendede oldumu bu etkiler bide araba kullanmak yasakmış bu ilacı aldığında dikkat eksikliği yaptığı için düt düt süremicekmiyim şimdi yaaa

haaa unutmadan bugün doğaç bana net bi şekilde anne demeye başladı önceden nenne diyodu şimdi durup durup anne diyo ayyy çok mutluyum ya böyle düzgün söylediği için bide telefon konuşmasında alooooo diyo bide yaşını sorunca biii diyo birmiş yani anneyi ne kadar seviyosun deyince kucağını açıyo bu kadar diye yerim ben ya kuzumu babasıyla atta gitti şimdi gelince eşim yine mesaiye gidicek bıktım artık ya bu haftasonu işlerinden

gunaydınnnnnnnnnnnnn

ay bende kac gundur sersem gıbıyım yaa
daha yenı kalktım
ohaa banaa
hala uyuyorum ama ayakta
Allahtan Aral alt katta babaannesınde
sabah bırakmıstım

aysegulcum cokkkkk sevındım o sekılde anne demesınee
yerım ben onu yerr
agızlarınada ne cok yakısıyor anne kelımesıı
Aralın agzındn hıc dusmuyor gercı :) ama yınede doyulmuyorr

yasemıncım ecrın prensese cok gecmıs olsu nn yenı okudum
dun yogundum bılıyorsun ..

aysegul depresan kullanıyordun sen ztn onceden de ben oyle bılıyorum..
neden sımdı boyle bır etkı yaptı kı

yegenım ıcın soyledıklerınıze cokk tesekkur ederımm
kendı kadar ıçıde cok guzeldır.. onemlı olan o kısmı ztn
cok ıyı bır ınsan cok duygusal merhametlı.. yuzunun guzellıgı kalbınede vurmus

yasemıncım ecrın prensese cok gecmıs olsu nn yenı okudum
dun yogundum bılıyorsun ..

aysegul depresan kullanıyordun sen ztn onceden de ben oyle bılıyorum..
neden sımdı boyle bır etkı yaptı kı

evet canım kullanıyodum ama başka bi ilaçtı şimdi ilaçtan ilaca farkedebilir diyorum öncekinde bu kadar yan etki olmamıştı şimdiki ağır geldi o kadarda en hafifini verin dedim bundan hafifi yok zaten dedi ama yan etki yaparsa dediğim gibi gece yatmadan önce iç dedi dr. bide öyle denicem bugün içmedim düzeliyorum şimdi gece yatarken alıcam dr.un dediği gibi

denizcim bugün seni buket dereoğluna benzettim sabah pulsar köpekli bi dizi var ya onda oyuyodu yüzü seni çok anımsattı bana hani tatlı kaçıklardaki aysu bizimkiler dizisindekide sekreter kızdı boşanmışlar şimdilerde eşiyle eşide özgür özgülgüldü

Yaseminnn naptınız bıcırık nasıl oldu iyidir umarım...
Ayşegül sen yanlış okumuşsun canım ,benim kaşlar zaten simsiyah (daha koyusu yok yaneee :)) yazın saçıma göre biraz açtım kaş rengimi aynı renk oldu ama ne biliyim ben sevmedim hep alışmışım koyu kaşlara..o yüzden ben makyaj yapmasam da yüzüm çok soluk durmaz ama o kaşlarla uğraşması çok zor yaaa her gün al al al..nereye kadar..
Sevdacım ateşli bebeklere sirke,kolonya vs..ile silmek çok yanlışmış sanılanın aksine daha çok ateş çıkartıyormuş..bende senin gibi biliyordum ama değilmiş bilginiz olsun!
kızlar ben cıkıyorum ıs gorusmesınee
opuldunuzzzz

Hadi bakalım denizcim inşallah bu sefer olur hayırlı haberlerle dön emi..
bu arada senin yeğen çok fena gerçekten.. maşallah!
yanlız fotoyu çeken de iyi çekmiş hakkını vermek lazım,makine de profesyonel sanırım (bende istiyorum yaaa öyle makine)

Kaç gündür evle uğraşıyorum malum misafirim gelcek yarın canım çıktı ama ev dip köşe temizlenmiş oldu bu vesileyle..

Teoyu 2 gündür babaneye satıyorum aralarda getiriyo emzirip uyutuyorum uyanınca tekrar gelip alıyorlar sağolsıunlar,bu sefer işime yarıyorlar bir değiştiler sormayın !

bende klarnet sesi eşliğinde temizlik yapıyorum:)) çok komik yaaa bu aleti çalmak cidden çok zor üflüyorum ancak düttt diye sesi zor çıkartıyorum neyse eşim biraz aştı olayı istanbul istanbul olalıdan biraz çalıyo ama kıpkırmızı kesiliyo çok gülüyorum..

Yılbaşında 8-10 kişi olcaz sanırım ne yemek yapsam onu düşünüyorum sanırım bol bol meze yapcam çorba,tavuklu plav ve bol meze,salata nasıl kızlar ? (ezme-tarator-rus salata-patlıcan salata-kuskus salata-mantar salata-brokoli vs..)

bu arada yılbaşında müstakbel elti adayımla da tanışcaz ilk kez..bakalım nasıl bi kız büyük ihtimal evlilikle sonuçlanacak bu ilişki kız görcez yani:))

ışte kızlar en son aldığım cicilerim!
manken biraz büyük beden mankeni ama idare edin artık :)) (ağlancak halime gülüyorum ya manyakmıyım neyimmm!)
yılbaşına hangisini giyiyim dersiniz(benim gönlüm 3 elbiseden yana)siz ne dersiniz?

Bu elbise yeni değil aslında hamile kalmadan önce garize mağazasında görüp vurulmuştum ama çok pahalı gelmişti (150tl dı )ve eğer hamile kalırsam bu elbiseyi alıcam falan diye göstermiştim kayınvalideme,hamile kaldım sonra ertesi gün bi baktım elinde hediye kutusuyla gelmiş bu tuniği ve taytını almış çok sevinmiştim çok güzel bi jestti benim için..her ne kadar beni kızdırsalarda zaman zaman arada yapar böyle güzellikler! :))
resimleri çekerken saç baş çok kötüydü o yüzden yüzüm yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…