2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı pazarlar herkse ay deryacıĞım cıcılerının hepsı bırbırınden Şık fıkrımı sorarsanda ıkncı fotodakı kıyafet daha ıyı olur ÇÜnkÜ mısafırle ılgılenıceksın malum kalabalık olcakmıŞsınız etekle rahat edemezsın benım fıkrım bu sadece yınede kendın daha ıyı bılırsın canım ama hepsıde yakıŞmıŞ bacaklarını kıskandım yane ben Çok zayıfım yaf 50 kıloyum kılo almak ıstıyoooommm

Yasemın ecrın nasıl oldu canım ııdır ınŞallah denız senın ıŞ gÖrÜŞmen vardı heralde naptın canım bıde serpılın perdesıne bayıldım yapılıŞını yazarmısın canım

hepsi güzelmiş canım bence 1.sini giy yada 3.sünün altına tayt giyerek onu giy bu arada bende 2008 haziran annesiyim yeni katılıyorum sohbetinize..

deryacım hepsi birbirinden güzel canım 3. gerçekten güzel ama nermininde dediği gibi misafirle ilgileneceğin için sürekli düzeltmek zorunda kalırsı oranı buranı 2. bencede çok uygun ama 3.dede tayt giyersen rahat edersin

kızlar ıyı pazarlarr

ıst a gıtmek ıstıyorum demıstım ya yılbası ıcın
esım ıstemıyorr
bugun onu tartısıyoruzz
gıdersekte aralı goturmek ıstemıyorrrr bende gelsın ıstıyorum hem bensız duramıyor artık hemde kuzenlerıyle ırmak aytac fln resımlerını cekmek ıstıyorum
bırbırlerınden uzak uzak yetısıyorlarr
cok uzuluyorum bu duruma
suanda sınırden kose bucak temızlık yapıyorum acayımda bakayımn dedım sıze

deryacım ılk kıyafetını cokk begendım ben bluzun harıkaymışş sanada cok yakışmışş hem dıgerlerıne gore cok daha zarıf ve zayıf gostermıs senı
onu gıy derım ben
ama sonuncuda guzel dısarıda olucaksanız onu gıy

slmlarrr herkese
çok yoruldum kızlar yaa iki gündür ; dün arkadaşlarım vardı eceyle yaşıt 4 çocuk ancak müzik sesiyle sakinleştiler bi ara elele tutşmuşlardı aklıma geldi kutu kutu pense oynadık ece ilk defa duymasına rağmen arkasınıdönse diyince döndü elini uzattı yaa sanki oynamış gibi önceden yarın bakıcısına sorcam oynuyolarmı yoksa
bugünde arkadaşa gittim ordan gelince dolaşmaya gittik eşim ece ben şimdi yeme kyaptık yedik eşim çay yapıyo kaçtım biraz salona
derya bende ilkini çok beğendim hepsi birbirinden güzel tabii ama taytla 3.de çok rahat olur biz yılbaşında 3 kişi takılcaz
yarın dişçide randevum var bakalım napacak offfffffff zor günler başlıyo zaten şimdide zor valla konuşmam bile değişti Allahtan üst dişlerim zaten yamuk olduğu için dudağımı çok açmadan konuşurdum şimdi ben söylemesem kimse farketmiyo dişsiz olduğumu ama dudağım düştü sanki oraya yaa diğer diş fazla geliyo kaydirigubbakcemile3

secosel hoşgeldin umarım kalıcı olursun
sanki önceden de gelmiştin bi ara yanlış hatırlamıyorumdur inş
oğlunmu var kızın mı canım kendinden bahsetsene birazzzz
ece geliyo valla kaçayım hemen

secosel hoşgeldin umarım kalıcı olursun
sanki önceden de gelmiştin bi ara yanlış hatırlamıyorumdur inş
oğlunmu var kızın mı canım kendinden bahsetsene birazzzz
ece geliyo valla kaçayım hemen

hoşbulduk canım ben 25 yaşındayım bir tane oğlum var konyadayım.

hoşgeldin secosel umarım kalıcı olursun biz çok mutlu oluyoruz yeni arkadaşlar gelip bize katıldığında bu arada ismin ne canım
kızlarrr avatarım nasıl yeni yıla hazırlık yaptım ho ho hooooooo :)

günaydın kızlar kimseler uğramamış ya nerelerdesiniz bakıyım
yasemin ecrin nasıl oldu canım inş iyileşmiştir
sabah yine dişe gittim bi halt olduğu yok valla araya adam koyduk aynı şeyleri duymak içinmiş bide işimi gördü edasında daha haberi yok naptığımın hıhh
ayşegül avatarın ne güzel olmuş yaa benimkiler ekleyince hareketsizleşiyo kaydirigubbakcemile3

tunaydınnnnnn mıllettt

dun bol bol esımle tartısıp durdukk.. o ara bırde alısverıse cıktık ARAL İÇİN...
ya ıstemıyor Aralı ıstanbula goturmeyı.. yılbasında oglum yanımda olmayacak yanı
ama son ana kadar olması ıcın ugrasıcammm
gercı onunla yolculuk cok cok zor
dun avm ye gıderken bıle canımıza okudu .. hıc durmuyor arabada yaa
dun oglum yıne su avm dekı kocaman trenler oluyor ya
hanı dolastırıyor vagonlarına bındırıp cocukları
ona bındı
once bındırmıyecektık hep bınıyor cunku
sonra gordu bu trenın pesınden koştuu huuhh huhh huff huff dıye dıyee
takı son duraga kadar ............
tabı bende pesınden
herkes ona baktı parmaklarıyla Aralı gosterdıler bırbırlenrıne
azmınede hayran kaldılar
yavrum yaa ne kadar heveslıydıı
bende bındırdım ıkımız vagona gırdık
bı baktım esımde gelmıs yanımızaa sızde bının demısler ona :))
uçumuz gezdık avm de trenle
o sekılde esımın musterısıne denk gelmıyelım mı :)))))
adam ne ısın var senın orda yaa dedı esıme o da napıyım zorla bındırdıler dedı
tabı bu arada tren hereket halınde
aral bey oraya buraya huff huff dıye bagırıyor
cok komıktı anlayacagınız
sonra ındık
Arala ayakkabı almak ıcın bı magazaya gırdık magazadan kactıı
trenın kornasını duydukcaa oraya dogru kactı durduu
annee huhh huffff nerdeeee nerdee dedı durdu
oglum bızı burdan alıcakmış tren dedım o sırada tren geldı .. geldııııı dıye bır sevındıı
kucagımdan zıpladı hooopppp tekrar trenın pesınden
arkasından ordaa ordaa ditttiii dıye dıye koştuuu
zor unutturdukk
Arala 24 numara beyaz bır converse aldım cok tatlı oldu bır numara buyuk aldım normalde suan 22 gıyıyor ama bız 23 numara alıcaktık artık ayagı 23 oldu dıye
satıcı 24 alın yaza dogruda gıysdın dedı
yazın daha cok gıyılıyor beyaz converse ler bıliyorsunuz
yaz dedıgım baharda fln tabı

neysee bırde ordakı oyuncakcıdan cekıclı o oyuncaklardan aldım hem sekıllerı var
o sekıllerı yerlerını bulup takıyor daha sonrada cekıcıyle vurup çakıyor cok sevdı onu
bırde ırmağıma oyuncak aldım bultaklardan
cadır sorduk vardı ama ıstedigım gıbı deıldı ben zeynepınkısı gıbı ıstıyorum
bu ev seklındeydı penceresı flnda yoktu ben fermuarlı fln olsun ıstıyorum
neyse buluruz elbettt

ne cok yazdım kızlarrr sızler nasılsınızz

serpilcim gecmıs olsun diş cok kötu yaaa off offffff cok tırsıyorum benn dışçıdennn
ayşegul avatarın cokk guzel canımmm..

Son düzenleme:
geçmiş olsun serpilcim inş. bia an evvel halledersin dişlerini
selcacım memnun oldum canım tanıştığıma

denizcim bu ne kız oku oku bitmedi yazdıkların nasıl cıvıl cıvılsın ha bu yazılarından belli oluyo heyecanını bile yazılarına aktarabiliyosun güle güle kullansın yaramaz aral oyuncaklarını ne hareketliler değilmi dün bizde yemeğe gittik mama sandalyesinde oturttuk pizza yedik onada yedirdik maşallah güzel yedi bi tane abi buldu ona yaklaşmaya çalıştı abisi doğaçta gelmesi için çağırdı çekindi çocuk gelmedi bizde indirmedik sandalyesinden inerse biz yemek yiyemeyecektik peşinden gezmek zorunda kalacaktık böyle atlattık bizde

kaydirigubbakcemile3 ne güzelmiş ya o tren öyle burda olsa ben de binerim valla :sm_cool:
güle güle giysin aral ayakkabılarını
ecede makroya gidince tırtıla biner mutlaka ama şarkısı bitip durunca bittii der iner hemen bi daha da istemez tekrar binecem yanıdan kaç kere geçeriz ama dönüp bakmaz yalnız kolbastı çalıyosa iki döner dün akşam insanlar çocuklarını bekliyo ecede arkalarında oynuyodu hepsi çocuklarını bıraktı bize bakıyo bizimki çöküyo yere filan çokkomikti yaa
yarın için bi randevu daha aldırdım bakalım bu dişte bişeye benziiicek ama görcezzzzzzzz

ayyyyyyy çok şükür sonunda eşim iki güzel haber verdi
ben uzun zamandır 2012yibekliyodum gelmiyo burdaki sinemaya şimdi yahşi batı gelcekmiş 1inde bilet alayım diye gitti eşim dün daha satmıyolarmış 2012 yi sormuş neden getirmiyosnuz biz öğrencilerle gelicez bilmemne tlf bırakmış bugün kadın aramış hemen getirtiyoruz 2 haftalığına diye şimdi 1 ocakta birine 2 ocakta birine söz verdi bakalım sinemaya gidecez çokkk büyük bişey bizim için burdaki sinemaya dandik dandik filmeler geliyo çünkü hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
buna sevinir olduk ne günlere kaldık yarepppiiimmm

Son düzenleme:
selam kızlar
ilk önce deryayla başlıyayım :)
canım bencede ilk resimdeki tuniğini giymelisin
cumartesi günü batikte gördüm aynısını ama benim tarzım değil biraz daha uzun tunikler giyiyorum ben
söylemeden geçemicem bacakların çok güzel derya
üst kısmına göre baya zayıf duruyo üst bölgeden biraz verebilsen çok süper olcan
ama sadece üst bölgeden nasıl verilir bilmiyorum çünki bende göğüslerimden vermek istiyorum :)))
ben zayıflayınca onlarda küçülür diye düşünüyodum ama malesef 90 takıyorum hala (

nermincim tülün yapılışını sormuşsun canım yeni gördüm farbası için makrome ipi aldım 6 sıra kutu ördüm6 ya 6 sonra 3 sıra sakallı ipten ördüm bu şekilde kornişe göre ayarladım genişliğini snra boyunu ölçüp kestip püskül yapar gibi aynı deliklerden geçirip bağladım resimli anlatışı vardı sanırım burda kendi el emeklerimiz topiğinde bulabilirsin canım

aral ayakkabılarını güle güle kullansın canım büyük almakla iyi yapmışsın bir kaç giyincede kıyamıyo insan verdiği paraya yaaa
bende zeynebin nıke lerini 24 almıştım 4 aydır giyiyo yaza kadar giyer inşallah yazında sandalet alırım bi tane yeter tabi bunlar eskimeden gelecek kardeşe saklanıyo :)))
şimdilik ben zeynebin küçüklerini kimseye vermiyorum kızlar alaah kısmet ederde bi çocuğum daha olursa oda erkek olursa ona göre vericem cicilerimizi

serpilcim sinema olayına çok sevindim
gidin canım hazır bakıcınız eceyede bakarım diyo oh gözün arkada kalmaz
ben en son hamileyken gitmiştim sinemaya
artık zeynep büyüyene kadar zannetmiyorum gidebileceğimi ama eşim bazen gider izler yeni filmleri bende artık onun anlattıklarıyla idare ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…