2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa tül demişken bende yatak odamı yavas yavas bıtıryorummalımm para az olunca az az alıoz bızdee
ip tul almıştı eşım fabrıkasından tanıyor perdecı oladugu ıcın kendısı bazı yerlerı

çokk kalıtelı bır ıp tul ıcınde ara ara simleri var grıye bakan beyaz tdıktırıp taktık guzel oldu derınlık vberdı odaya
ztn kapalı balkon var camın ardında kımse ıcerıyı goremezzz
kırmızı gece lambası arıyorum kızlar yatak odama komıdınlerın uzerıne guzel model bulursanız haber edın yaa nolur ben bulamadım guzel seylerr
aslında bu ısler deryanın ıslerıı hemen bulur o

yatagın ardına kırmızı duvar kagıdı arıyorum ..
ıp tulun arasındada onumuzdekı ay kırmızı gri boncuk sarkıtlardan alıcam
her ay bırını alıozz :)))

serpilim cok sevındım ya sınema olayına ınsallah gule oynaya gıder gelırsınız

bnm yılbası gunu ıcın hıc hevesım kalmadı ztn kutlama fln yapmıycaktım oyle seylerı cok sevmıyorum ama ablamlarla olmamı bıle sımdıden burnumdan getırdı bnm herıf (

aaa sevdacımmmmm lutfen bak her zaman soyluyorum sınemaya gıdecegınız zaman
carre fourda fln bılıyorsun hem guzel oluyor salonları hemde halk gunu fln var
enışteyle bana bırakın zeynoyu donuşte alın carrefour a cok yakınım ben
bakarım 2 saat 3 saat ne var bunda
aralla oynarlar
yemek yerler.. kesınlıkle bırakabılırsın canım
ztn kız cocuk dleısıyımm yerım onu bı guzellll
sız gıdın fılmınızeee :hıhhh

teklıfımde cok cıddıyım canım

bized cumartesi günü carrefora gittik o kadar gezindim bi tek kotton da bi elbise beğendim onada eşim çok seksi dedi aldırmadı seksi olsa bari carse kumaştan açık gezenler için mini elbise ama ben onu pantolonla tunik olarak giyicektim çok güzeldi gıcık ya bi daha alışverişe gitmicem eşimle çok karışıyo herşeyime
ben kapanmadan önce açık gezerken bile kot pantolonumun üzerine asla kısa badi giydirmezdi neymiş popom çok güzel görünüyomuş ha haaa millette sanki bana bakıyoo illa yine popomu örtecek bi şey giyerdim biz çok tartıştık bu konu yüzünden
her dışarı çıkışımız olay olurdu

Slmmmmm
nasılsınız kıslarrrr!!!

beni sorarsanız misafirlerim geldi nihayet o yüzden çok mutluyum arkadaşımla hasret gideriyoruz 5 dakika ayrılmazken 2-3 yıldır görüşemiyoruz ayrı şehirlerden dolayı neyse artık esk de oturuyor arada kaçamak yapıcam..hem şehrimi özledim yaaa..

dün esk resimlerimize baktık akşam o günlere gittim bi an,nasıl küçükmüşüz yaşlanmışız resmen yaaa farketmeden bir de kendimi kıskandım yaaaa elimden resimlerim düşmedi :)) o zaman 63 kiloydum (benim ideal kilom ) ve bana göre süpermişş! ama hırs geldi tekrar o kiloya incemm..
resimlere yorumlarınıza göre ya ilk resim yada 3.sü taytla dimi? oysaki ben 2 resmialmıştım kırmızı yaaa yılbaşında giyerim diye:)) duruma göre bakalım hangüsü uygun olursa onu giycem..ayrıca bacak yorumlarınıza tsk ederim,zaten bu kiloyla tayt tercih etmemin sebebionlar :)) yani üste göre daha ince oyüzden benim kurtarıcım oluyor.ama şu göbiş bi gidemedi yaaaa

sevdacım oyun cadırını ve o masayı cumhurıyer caddesınden aldıgını soylemstın
hangı cumhurıyet caddesı acepp
bızım burdakı çarsının ordakımı yoksa mudanyadamı bu cadde

deniz güle güle kullanın bende çok beğeniyorum ip tülleri
sevda bi arkadaşım (haftasonu bizdelerdi diye yazdım yaa eceden 5 gün küçük) buz devrine götürmüş kızını :1shok: off dedim ece hayatta durmazz tabii burdaki sinema bomboş oluyo o yüzdn gelmiyo zaten film 3 küşü için oynatıyolar mesela salonları filan harika ama giden yok işte neysee oda bırakcak kimse olmayınca öle bi çözüm bulmuşlar ama durmuş onun kızı bizimkiler en zaman kurtlarını döker popolarının üstüne oturmaya başlarlar acabaakannehir
ama annenlere filan bırakabilirsin yaa takıl sende eşine benimki yalnız gitmez bi şekilde bulur filmi evde birlikte izleriz o tadı vermiyo ama ayrı gayrıda sevmiyoruz bazı şeylerde

ayy ılahı sevdaa cok guldurdun benı yaaa :))
batıkede baksaydın yaa guzel seyler vardır bırde journey magazası var orda ordan da bulabılırdın bıseyler
her yer ındırımde ztn

Aralı sınemaya goturdugumu hayal dahı edemıyorum serpil :))))))))
bızımkıler kurtlu anam durmazlar orda rezıl rusva oluruzz amann dıyemm :)))

teklifin için sağol canım arkadaşım ama inan zeynep hiççç kimseyle durmuyo bana çok bağlı geçen akşam karanlık odaya gidip uzandım bakalım babasıyla durucakmı diye test yaptım
oda oda anneeee diye beni aradı uzandığım odayada geldi karanlıkta kapının yanından baktı beni göremedi sonrada çığlık çığlıya ağlamaya başladı eşim sakinleştiremedi
mecburen hemen çıktım odadan sanki beni aylardır görmemiş gibi bir sarılışı vardı dayanamadım gözlerim doldu
zeynep böyle işte allah bana sağlık versin hasta falan olsam yatsam naparız bilmiyorum

Aralı sınemaya goturdugumu hayal dahı edemıyorum serpil :))))))))
bızımkıler kurtlu anam durmazlar orda rezıl rusva oluruzz amann dıyemm :)))

bencede bi yemek bile yedirtmiyolar dışarda peşinden koşmaktan helak oluyoruz eşimle e zaman büyür okula başlar kendi ister gitmeyi o zaman götürürüz
ama kukla tiyatrosu filan gelse az kişinin olduğu bunlarında karışabileceği ne güzel olurdu ona gitmesini isterdim büyük şehirlerde vardır böyle şeyler yaa ablam eskişehirde haftasonu alıyo kızlarını tiyatro sinema heryere gidiyolar şimdi çalıştığı hastane (orasıda üniversite hastanesi) hayal kahvesinde (derya sen bilirsin) yılbaşı partisi vermiş bende diyoruz bizim burda sohbet olur yaaaaaaaaaaaa parti marti nerdeeeeeeeeeeeesositososito

sevda emin ol ecede öyle çıldırıyo beni göremeyince az az bırakarak alıştırabilirsin canım
ben işteyken aramıyo ama evde başka odaya gitsem çıldırıyo anne anne diye eşim mecburen getiriyo yanıma bi dönem acayip anneci oluyolar ama güzel bi şey yaa gelip sarılıp öpmesi çok yılışık bizimki öpmeye doyamıyo bende bayılıyorum tabii o haline

deniz carrefoufra gittik dedim ya eşime deniz buranın çaprazında oturuyo dedim baya ünlü bi siteymiş dedim aa ozaman durak isminin bile verildiği bi site var dedi kesin orasıdır dedi
doğrumudur ?

Selcancım hoşgeldin canım aramıza bizhepimiz buranın delisiolduk boş vakit bulduğumuz an burdayız bekleriz senide..
yaaa teo klavyayi yere attı tuşlar tam basmıyo spacetuşu falanidare edin emi..

Denizcim aynı şehirde olsaydık eminim bebeleri arada satar ev dekorasyonu çalışmaları yapardık az parayla güzel iş adına :)) ama burdan yardımcı olamam ki... yine de perdelerinizi güle güle kullanın bende salonun tüllerinin boncuklarını çıkartıp çokgüzelbitüy gördüm ondan alcam ama metresi 25tl mış bi daha ki sefere ölçü alıp gitcem ona göre alcam..

oyle deme sevdacım yanında bır arkadasıoluncaa bırde ben oluncaaa ıkı saat durur dıye dusunuyorum
senınde hava almaya ıhtıyacın var arkadasım..
ben cocuk psıkolojısınden cok ıyı anlıyorum
ınan guvenle bırakabılırsın ztnyakın olmadı ararım cıkar gelırsınzı
denemekten kacınma bu tur seylerı..
ben ztn araldan daha cok cocugum.. evde bızı bır gorsen
zeynep te hıc sıkılmaz
bız aksama kadar oyun oynuyoruz ztn
her zaman fıkrını degıstırebılırsın cnm arkadasım unutma

]deryacım arkadaşına benden selamlar hoş gelmiş sefalar getirmiş
artık sen burayada uğramazsın arkadaşınla ilgilenirsin ınga ıngaaaa :)
arkadaşın evlimi bebeği varmı ??

Ahhh serpil deme hayal kahvesi falan bizim ev hayalkahvesine en yakın sokaktı bi zamanlar gerçişimdi o ıssız karanlık sokak espark avm olmuş :))
bende istiyorum tiyatro,bale falan ama daha küçükler durmazlar seneye götürcem ablam 2,5 yaşındaki yeğenimi götürüyor ayda bir,geçen pamuk prenses oyununa bize de bilet almış ama gözüm yemediaçıkcası teoyla..

sevdacım bızım sıte cok unlu bır sıte carrefourun karsı caprazında medıa markt a cok yakın yanında mıgros burger kıng var
fınal okulları var hemen yanında
ayy olmadı adını verem
yılvar 1 sıtesı cnm herkes bılıyor bu sıteyı..
beklerım cnm

derya yatak odam bıtınce resımlerını eklıcem
bakalım begenıcekmısınzı canım
fıkırlerınızı alıcam ztn
renkler kırmızı sıyah beyaz oluyor

Yok canım geçen sene evlendi seneye planlıyorlar bebeği..şu an zaten benibırakıp gittiler toplantısı vardı ankarada ne yemek yapcam onu düşünüyorum offf!

sevda bak deniz ne güzel bi teklifte bulunuyo kullan bu fırsatı canım belki hiçsandığın gibiolmaz ve zeynep hanım seni unutup oyunlara dalar..ne demişler biçocuğuna bi kocana güvenme diye :)))

şimdi arkadaşın nasıl anlatıyodur sana esk yi nasıl özendiriyodur kaydirigubbakcemile3 en kısa zamanda sizde gidin canım bende gidebilsem keşke ama arabasız gözüm yemiyo kısa tatilleri ece rahat vermiyo bide kışın gezilmiyo yaa baharda gitmek en iyisi
sen çalışmıyosunda gitsen kalsan biraz teoyuda gezdirirsin ne güzel olur gerçi zaten ankarada herşey elinin altında ama ne bilem sanki orası daha düzenli gibi gelyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…