2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet serpilcim yaaa anlatmazmı zaten o da nereye baksam eskigünlerimiz geliyor gözlerimdoluyor bazen diyoranılarla yanlız kalmak zor olmalı..ben baharda gitmeyidüşünüyorum zaten ama haftasonu gitsek ve teoyu almasak dururmu onu merak ediyorum akşam biyerlere gitmeye kalksak falan engel olcak..yada ne biliyim onu da götürürüz 1 gece 2gündüz kalırız belki.. eskiden ben bu arkadaşıma bursaya kaçardım bigiderdim enb az 1 hafta kalırdım süper gezerdik..

ayşegül hapın yan etki yapmış ya acaba kullanım şeklinimi yalnış kullandın diye düşündüm
doktorun mutlaka anlatmıştır ama biliyosun antidepresanlara vücudun yavaş yavaş uyum sağlaması için ilk bir hafta hapın yarısınını kırarak içiyosun sonra tam doza geçiyosun
hapı kullanmayı bırakırkende yine vücudun dengesinin bozulmaması için
ilk önce 1 hafta yine yarısını kırarak
sonrada 1 hafta o yarımı gün aşırı kullanarak yavaş yavay bırakıyosun
benim hapımda 10 mg dı çok düşüktü kırıp 5 mg la başlamıştım

eğer sende bu şekilde başladığın halde yan etki yaptıysa doktorunla görüşüp hapını değiştirebilirsin

benimkini adı cipralex di

Son düzenleme:
Sizin sinema işinizde ne iyiolmuş bi değişiklik iyigeliyor hepimize ben de o filmin vcd sini aldım geçen alt yazılı falan ama seyretcem hatta bu akşam izleriz hep beraber belki teoşu posta yapıp tabi :)) (kötü anne)

sevda sende vcd olarak alsın eşin öyle seyredin canım olmaz öyle anlatmayla..

kışın özellikle daha çok sıkılıyorum ben evde arabamız olsa hiç durmayız eşimde sever gezmeyi ama böyle çıkamıyoruz yol bide yoğun çalışıyo tabii bende ondan hayır olmayınca doldurdum haftasonlarımı konuşcak dertleşcek biri oluca yanında çok güzel hayat yaa derya hele bide senelerdir görmediğin dostunu bulmuşken satın teoyu bişey olmaz bi geceden

sevdaaa sana arka sayfalarda bı soru sordumm bacımm cvp versenee gayrii :))
hangı cumhurıyet cad. si diyeee sızın ordamı bu cadde
burda da vardaa

aral bey uyandılar rahat vermıyorrr :))

serpilcimn sanada hundaı getz den bahsetmıstım cokk arka sayfalardaa
dızel cokcok tasarruflu bır arac

deryacım ben kayınvalidenin sana yakın olduğunu bilmiyodum
geçen yazmışsın temizlik yapardken aldılar sonra emzirmeyi getirip tekrar aldılar falan diye
anlaşılan teo da seviyo orda olmayı arada bırakıp keyfine bak sende

neyse teoş uyanmadan ben bi mutfağa gireyim misafirler gelcek evde yemek yok..kafaya taktım yarın aşure yapcammmmmm isteyen varmıııııı???

Sevdacım evet çok yakınlar yürüyerek 5 dakika falan karşı sitedeler yani.. ve teo onlara bayılıyo işi gücü dedesi evlerine bidalışı var görmelisiniz dedeeeeee diye koşuyor odaya:))

benim de işime geliyor bu durum ama tek sorun orda hiç yemek yemiyor yani babanesi yemezse yemesin tarzında ve zorlamıyor bizimkide dünden razı yemiyor ıvır zıvır işte..

bende göndermeden evde yedirip gönderiyorum onlarada aç diyorum ::))

pardon bacım buraya yazarken başka şeylerde bakıyorum netten atlamışım sorunu
bursa merkezdeki cumhuriyet caddesi canım eşin bilir orayı ama cadde üstü değil ara sokakta
dediğim gibi fiyatlar çok çok uygun aradığın herşeyi bulabiliyosun toptancı olduğu için
ama caddenin hangi aralığında olduğunu tam olarak anlatamıcam bilmiyorum çünki
bidakka google earth dan bakayım aralığın girişinde ünlü bi mağaza falan varsa ordan tarif ederim

deniz caddenin girişinden biraz ileride yani ortalara doğru royal halı mağazası var sonra yeterler tekstil diye iç çamaşırı mağazası var oralardan birine sorsan mutlaka biliyolardır
canda isminde toptancı

dero banada yolla aşuree...

kız serpil nıye dusunmuyor esın gtz tasarrufklu dıyomm bacımm
bız kullandıkk esım keske dızel otomatıgı olsa dusunmeden yıne ondan alırım dıyor..hala..
cok memnunduk
25 tl ye ıstanbula gıdıoduk kız daa ne olsun

kızlar ne çok kaynatmışsınız ya deryacım gözün aydın canım ne güzel arkadaşınla yad edersin eski günleri bende çok isterim arkadaşlarım yanımda olsun ama malesef gurbet çok zor ya

sevdacım yarım demedi bana dr. tam dedi lustral verdi bana önceki seinkindendi yarım dese hatırlardım hatta eczacıda dedi günde bir defa diye sadece dediki sabahları tok alıcaksın dedi eğer ağır gelirse akşam yatmadan önce al dedi amaaan neyse ben bıraktım içmicem zaten aslında sorunumu burda söyleyemiyorum kızlar size dr. ilaca gerek olmadığını söyledi istersem yazacağını söyledi ondan yazdırdım şimdide kendim aşmaya çalışıyorum ilaçsız sorunum ilaçlarla çözülcek bişey değil yani neyse geçeyim bu konuyu

kızlar banada yollayın aşure az yapmıştım bitti bide pek beğenmemiştim ben anacım apt.da benden başka yapanda yokki yesek getirselerde aşure ayı bitcek nerdeyse yaaa

teşekkür ederim serpil canım anladım en kısa zamanda yapmaya çslışıcam :hulya::hulya::hulya::hulya:

selcandı galiba aramıza hoşgeldin canım gerçi bende daha yeni tanıştım kızlarla ama çok güzel bi ortam inan sadece kendimiz hakkında konuşuyoruz burada oh oh ne güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…