2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

derya yatak odam bıtınce resımlerını eklıcem
bakalım begenıcekmısınzı canım
fıkırlerınızı alıcam ztn
renkler kırmızı sıyah beyaz oluyor

ay denizciğim çok merak ettim canım bi an önce bitiri verde görelim şu yatak odanı bende kafaya koydum srpilin perdesinden yapacağım seninki nasl acep anlatsana nasıl ipten yaıyosun bende severim böyle evde değişik şeyler görmeyi dekorasyon falan :1hug:

slm kizlar nasilsiniz..
bende asure yaptim kime verem hepsi bize kaldi ...
bugün asidaydik
zeynebim 11kilo 700 gr
81-82 cm

slm kizlar nasilsiniz..
bugün asidaydik
zeynebim 11kilo 700 gr
81-82 cm

ayy bende eşure hiç sevmem canım sadece bi kaşık tadına bakar bırakırım yılın son aşısını yaptıran galiba biz olucaz ay unutmayalım ya aşımızı lmaz:

hu huuuuuuuuuuu kimseler yok mu yine yaa
yasemin ve esra nerelerdesiniz
sabah dişe gittim işe geldim öğleden sonra tekrar gidecem eve gitsem ece ağlardı yine çıkarken diye düzenin bozmak istemedim gerizekalı oda arkadaşım da evine gidip kızını sevsene özlemiyonmu diyoo ayyyyyyy sinir oluyorum böyle yapınca sabah zaten zor çıkıyorum şimdi git bidaha çık o da hemen alışıyo 2 3 gün sürüyo huysuzluğu sonra neysee hemde bugün öğlen arkadaşlarla yılbaşı çekilişi yapmıştık hediyelerimizi vericez yemekte gerçi herkes birbirine kazak almış heralde ama olsun yaa kızlar keşke bizde yapsaydık çekiliş ne güzel olurdu seneye yapalım bariii :Saruboceq: yada sahir zamandaad yapabiliriz kaydirigubbakcemile5

deniz eşime dedim sen niye getz istemiyon diye sevmiyomsun onu niye sevmiyosun dedim seviyorum da o bizi aşar accuuukkk pahalı dedi yoksa tükkan senin alırım getz kurban olsun sana dedi yani biz o yüzden alamıyomuşuz bu ada mbi araba alcak bana ama bakalım ne alcak laelaelaelaelae

yasemin maşallah zeynep e ne güzelmiş kilosu boyu
aşureni de Allah kabul etsin 1 ocakta bende yapıcam bekliyorum herkesi akşama kalmaz ama bitiririm ben hemen erken gelin Şeniz

sllmmmm herkese haklısın sen serpilcim sırf ece için onu düşündüğün için gidip düzenini bozmuyosun ama arkadaşının o tarz konuşması yanlış ya insan kendini kötü hisseder sen istemezmisin kuzunu koklayıp gitmeyi araba konusundada sıfır alıcaksanız pahalı olur tabi ama 2. elleri çok pahalı değil bende getz istiyorum çok beğeniyorum dizel yakıyo eşimde dediki dışı teneke gibi onun dedi vurdumu bi yere fena yamuluyo dedi en sağlam araba aklınızda bulunsun toyotalar dışı çelik gibi zor yamuluyo japon arabası nede olsa aslında alıcaktım bende biraz pahalı diye almamıştım keşke alsaymışım azcık fazla verip düzgün bi araba almış olurdum diyorum ama getz tipi araba istiyorum şimdi citroen c3 gibi falan aynı tipleri çok büyük istemiyorum azcık küçük olsun istiyorum parktada rahat oluyo küçük büyük biz kadınlar için zor oluyo geçen gördüm kadının biri park ederken arkadakine azcık dokundurdu malesef biz kadınlar parkta sorunluyuz geçen tvde psikolog söyledi araç sürerken kadınların park konusundaki yeteneksizliği yapısalmış erkeklere göre hep gerideymişiz bu konuda sebebi bizlerin hayat kaygısı kendimizden çok ailemizi çocuklarımızı sevdiklerimizi düşünmemiz araç sürerken etken oluyomuş bişey olursa korkusundan çok temkinli olmaya gayret ederken hata yapıyomuşuz ben hala parkta sorunluyum düzelmiyo bi türlü geçen hastaneye gittim çok güzel tek araçlık yere girdim oraya kadar güzel ilk defa küçük bi yere girdim işim bitti geldim ne göreyim burnuma sıfır şekilde bi raba park etmiş arkamdada çöp tenekesi kocaman nasıl çıkıcam burdan dedim kaldım öylece arabasının içinde oturan bi adam gördüm rica ettim çıkarırmısınız diye tabi dedi adam ama o da zor çıkardı çöpü falan iteledik biraz kendim yapsam kesin geçirmiştim ya arabaya ya çöpe kaydirigubbakcemile3

ewet yaa bende o yüzden küçük araba istiyorum ; seninki yine iyi cesaretti ayşegül gerçi sende anlıyosun amcanla filanda baktınız aldınız benimm hiçççç bi bilgim yok bu iyi desler inanırım zaten ehliyetimde yok bakalım arabayı alalımda öğrenirim nasılsa diyorum extra masraflar çıkmazsa biraz kredi çekip alıcaz biz zaten ev kredisi ödediğimiz için çok çekemeyiz ihtiyaç kredisi çekeriz büyük ihtimal ama lazım artık aa zor oluyo arabasız hayırlısı daha yaza kadar bakalım neler olacak

insan içine girince anlıyo ilk bi acemilik çekiyosun hem alırken hemde sürerken şimdi yeni araba lasam sesinden anlarmışım gibi gelyo motorun araç sürünce aracın sesine sürücü konsantre oluyo ama bilinçli değil ellerin ve ayakların o sese göre yöneliyo otomatik olarak eskiden pek anlamıyodum şimdi kurdu gibi hissediyorum kendimi market alışverişlerine falan arabayla gidiyorum apt. bi komşumuda alıyorum geze geze alışveriş yapıyoruz sağlık ocağımız falan uzak hastane uzak merkez dışı bizim lojman arabayla gidiyorum ihtiyaç için gerçekten önemli bence durumunuza uygun alın canım eliniz iyi olunca daha güzelini alırsınız yaza bizde daha iyisini almayı düşünüyoruz sorunlu olunca korkuyo insan yoldamı kalıcam diye o tereddütle sürüyoruz arabayı kötü oluyo tabi zevk alamıyosun sürerken gazlı olduğu için bomboş yolda sürat yapmıyo yokuşta tam bi kaplumbağaya dönüyo eski skodalar bile bizi geçiyo :)) bu yüzden dizel istiyorum hem az yakıyo hemde arabayı yormuyo

ayyy bu arada kayınvalideler geliyo bugün bize görümcem eşi falan ne pişircem yaaa eşimle karar verdik bi çorba bi lazanya bi salata yeter ya padişah ağırlamıcaz ya görümce sorar artık bana hamilelikte ne yaptın ne yedin ne içtin diye :) heyecanlıdır şimdi bizde geçtik dimi kızlar o dönemlerden o şimdi çok sevinmiyo 1.5 aylık ya riskli dönem nolucağı belli olmaz diye insan öylede düşünüyo ama hayalde kurmadan edemiyo değilmi yaaa

nermincim facede gördüm kısilofon oynuyo senin çocuklar ne kadara aldın onu nerden aldınız canım bende çok seviyorum çok güzel bi müzik aleti o yaaa

nermincim facede gördüm kısilofon oynuyo senin çocuklar ne kadara aldın onu nerden aldınız canım bende çok seviyorum çok güzel bi müzik aleti o yaaa

ÖNCELİKLE MERABA CANIM O MÜZİK ALETİNİ BABASI BENİM BÜYÜK OĞLANA ALMIŞTI İKİ SENE OLUYO HERALDE :MİGROSTA ALMIŞTI GALİBA gamyoncuiremsu

selam kızalr ne çok kaynatmışızsınız yine
okuyamadım çoğunu

bende kaç gündür giremiyorum temizlikle uğraşıyorum
bende yapmam yapmam ilham gelincede çıkana kadar temizlik yaparım

yılbaşında napcaksınız kızlar
biz evdeyiz yılbaşı mönümü hazırladım
çok güzel geçsin istiyorum
bu sene hayatımda ilk defa yılbaşı ağacı aldım
çok sevinçliyim ya çocuk gibiyim resmenkaydirigubbakcemile2
görmemiş misali
ama napıyım hiç olmadı ağacım
süsledik falan çok güzel olduhihoyyyt

slm kizlar nasilsiniz..
bugün asidaydik
zeynebim 11kilo 700 gr
81-82 cm

maşallah zeynebe
boyu kilosu iyi
bende aşureyi hiç sevmem
yiyemiyorum hiç
bize gelen aşureleride eşim yiyo

denzicim yatak odasının resimleri bekliyoruz

canım 3. elbiseyi çok beğendim ayrıca bacaklarda çok hoş:jeyyar:
arkadaşlarında gelmiş ee senden mutlusu yoktur şimdi

annem bendeydi az önce gitti
öf ya kendimi çok garip hissediyorum annem gelip gidince
insanın annesi gibi yok kızlar kadın yemeğimi bile yapıp gitti zeyneple zor yaparım diye hala beni çocuk sanıyo :)
ooo anne aştım ben bunları artık dedim zeynep kucağımdayken tek elle bile yapıyorum yemeğimi işimi gücümü diyom gülüyo o yüzden yapıyorum ya kızım diyo
canım annem benim gelince hiçç boş oturmak istemez hemen yapılcak bbişeyin varmı yapalım der yemek yeriz masayı benden önce toplamaya başlar
biz nasıl kuzularımıza kıyamıyorsak yaşımız ne olursa olsun onlarda bize kıyamıyo hep çocuk olarak görüyolar
ama kayınvalideler öylemi benimki yemeğe geliyo mesela benden önce masadan kalkıp eline el işini alıyo
haa haaaaa ona bulaşık yıkatıcağımdan korkuyo heralde :))
işin şakası kayınvalidem çok iyidir ama nede olsa el kızıyız işte acımıyolar anacım

yasemincim fazla takılmıyosun bu aralar bize hayırdır arkadaşım
zeynebimizn boyu ve kilosu çok güzel maşallah

sorma sevdacim okadar yogunumki bu ara..haftada 3 gün ders vermeye basladim,dislerimiz asimiz hepsi bi araya geldi iyice naz cekiyom o uyumadan laptoba oturamiyom.bide diet grubuna katildim 2 grubu takipte zorlaniyom..

nurancım baya derin bi temizlik yaptın heralde
güle güle kirletsin batuhan :))
yılbaşı ağacın eminim çok güzel olmuştur ve yine eminim batuhanda karşısından ayrılmıyodur demi

ben eve yılbaşı ağacı alsam eşim ağaçla birlikte benide balkondan aşağı atar :))
hiç hoşlanmaz yılbaşı için yapılan hazırlıklardan ve kutlamalarından

evet canım biraz derin oldu ama yavaş yavaş yapabildim malum batuhanla iş yapmak pek kolay değil
batuhanında çok hoşuna gitti ağaç ışığını açtırıyo bakıyo alkışlıyo
süsleriyle çok uğraşıyo koparıyo sonra takmaya çalışıyo :))
bizde ilk defa bu sene evde kutlucaz yılbaşını hep kayınvalidemelre gidiyoduk
bu senede beklicekler ama evdeyim hiç kimse beklemesin bizi:sm_cool:

hayırlı olsun canım eminim oglun da çok sevmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…