annem bendeydi az önce gitti
öf ya kendimi çok garip hissediyorum annem gelip gidince
insanın annesi gibi yok kızlar kadın yemeğimi bile yapıp gitti zeyneple zor yaparım diye hala beni çocuk sanıyo :)
ooo anne aştım ben bunları artık dedim zeynep kucağımdayken tek elle bile yapıyorum yemeğimi işimi gücümü diyom gülüyo o yüzden yapıyorum ya kızım diyo
canım annem benim gelince hiçç boş oturmak istemez hemen yapılcak bbişeyin varmı yapalım der yemek yeriz masayı benden önce toplamaya başlar
biz nasıl kuzularımıza kıyamıyorsak yaşımız ne olursa olsun onlarda bize kıyamıyo hep çocuk olarak görüyolar
ama kayınvalideler öylemi benimki yemeğe geliyo mesela benden önce masadan kalkıp eline el işini alıyo
haa haaaaa ona bulaşık yıkatıcağımdan korkuyo heralde :))
işin şakası kayınvalidem çok iyidir ama nede olsa el kızıyız işte acımıyolar anacım
evet canım biraz derin oldu ama yavaş yavaş yapabildim malum batuhanla iş yapmak pek kolay değil
batuhanında çok hoşuna gitti ağaç ışığını açtırıyo bakıyo alkışlıyo
süsleriyle çok uğraşıyo koparıyo sonra takmaya çalışıyo :))
bizde ilk defa bu sene evde kutlucaz yılbaşını hep kayınvalidemelre gidiyoduk
bu senede beklicekler ama evdeyim hiç kimse beklemesin bizi:sm_cool:
selam arkadaşlar bugün uğurcan ın son aşısını yaptırdım şimdilik iyi ateş falanda yok hiç ağlamadı oğluşum sadece bi iğneyi hemşire sokunca bi viyakladı ondan sonra bişi yok ağlamadı yane yeni yıl için konuşmuşsunuz bizde eltimlerde kutlucaz bakalım eşim üç gündür izmrde yarın yetişmeye çalışıcam demişti inşallah yetişir ya babamızı özledik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?