2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel valla sevda çok şanslısın annen yanında biz oraya gidince yada onlar gelince bende bi rahat ediyorum benim için farketmez annemde gelebilir kayınvalidemde hatta kayınvalidemler bizdeyken evde hiç bi iş yapmıyodum yaa ahh aaaahhh süperdi o günler ekmek elden su gölden sen kızını özledin kızım git oynayın akşam siz biraz dinlenin ece bzle oynasın derlerdi gerçi ona kızardım o zamanlar ama şimdi arıyorum

biz evdeyiz yaa hiç bişeyde yapmayız ama sonraki günler için arkadaşlarla plan yaptık 3 gün tatil iyi geçecek inş eşim çok yoğun olmasaydı belki eskişehire giderdik haftasonuda çalışıyo adam yaa aynı evde özler olduk birbirimizi ece birbirimize bakıp konuşmamızı da isteiyo ona bakıp anlatıyoruz ne anlatcaksak -tatlicadiarzu-

bizdede hiç bir renk yok yılbaşında hatta geçen seneki gibi yalnız olabilirim yılbaşında eşimin mesaisi olabilir sinir oluyorum ya işine çok yoğun yasal iznimiz var ama onu bile kullandırmıyolar iş yoğunluğundan off offf yılbaşı ağacı bende süslemek istedim ama doğaç imkanı yok sağlam bırakmaz durduramam diye almadım benimde içimdedir hep bu yaşıma kadar ağaç süsleyip geçirmedim yılbaşını seneye inş. doğaç rahat verir olurda alıp süsleriz birlikte

ayşegulcum getz konusunda cok haklısın
bende o yuzden serpillere getz onerdım
bı kere bızımkı en ful paketıydı ve dedıgım gıbı hayatımı kurtardı şarampole uçtugumuzda...
sanroof lu flndı bızım kı
eşımle denıze fln gıderdıkc ınarcıga yanımda kız arkadasımla ıkı kızı kafayı cıkarırdık sanroof tan gezdırırdı eşım bızı dımtıss dım tısss cok guzel gunlerdı yaa
ıkıncı ellerını uygun fıyata bulabılırsınız
bız suan otomatık dızel aradıgımız ıcın onuu dusunemıyoruz tekrardan
cunku getzlerde dızel otomatık yok
o kadar gezıyorduk fln ıst a gıt gel dolan 50 tl harcıyordu bırde cok rahat bır aractır .. hemde her zaman bır alıcısını bulabılırsınız satmak ıstedıgınızde..

esıne ılet canım

kızlar tel geldı .. en son gıttıgım yerden olumsuzmuşş.. ztn o adamı hıc gozum tutmamıştı hıc konuşturmuyordu .. soru sorup cvbını almadan kendısı konuşmaya başlıyordu

hayırlıs aramaya devam ben yıne ışlerı ...

deniz bu zamanda iş bulmak gerçekten zor heralde
derlerdide inanmazdım hayırlısı olsun ne diyelim
bi şey sorucam sen bi önceki iş yerine tel ettinmi onlar aramayınca ?
belkide senin aramanı beklediler ne dersin ?

az önce parka gittik bizde üstteki arkadaşımla hava çok güzel burda değerlendirelim dedik
onunda 2,5 yaşında oğlu var oda çokkk yaramaz annesini hep peşinde dolandırdı kaçıp kaçıp durdu hiç korkmuyo
allahtan zeynebin öyle kaçma huyu falan yok biraz tırsak o konularda
zeynepte sürekli kaymak istedi alçak bi tane kaydırak var ordan yalnız çıkıyo merdivenlerini bende kaydırağın yanında bekleyip
onu kaydırıyorum çokkk hoşuna gidiyo
bu aralar sallanmak istemiyo kaymanın tadına vardı tabii

kızlar ya bide zeynep hiç kimseye gitmiyo
kendini sevdirmiyo yabancı biri kucağına almak istesin hemen çığlık atıyo
neden acaba ?
bu olumlumu yoksa olumsuz bir davranışmı tam olarak karar veremedim
bazen bu huyu hoşuma gidiyo öyle herkese gidip kucaklarına oturup kendini sevdirmesini istemiyorum
bazende çok yakın tanıdıklarıma böyle davrandığı zaman kızyorum
hatta az özce eve gelirken bi kadın gördü yolda ay ne kadar güzel bu çocuklar hangisi kız bunların ilk önce onu öpeyim dedi ben bi sinir oldum
kadın tam sevmeye yaklaşıyodu zeynep yine meşhur çığlığını attı
aferimmm kızım sana dedim :))

Son düzenleme:
kızlar getz falan diyosunuz ya ben arabadan hiççç anlamam amma
palionun görüntüsü her zaman hoşuma gider
bayanlara çok yakıştırıyorum o arabayı
yada onun tarzındaki küçük arabaları

denizcim hayırlısı olsun canım yaa aramaya başladın ya bi kere Allah bi kapı açar merak etme içine sinen bi iş olsun
arkadaşım atandı bugün edirne uzunköprüye çok sevindim kendim atanmış gibi Allah ım bende bi gün mesleğimi yaparım inş nasıl özeniyorum bizden birileri biyerlere atandıkça bugünüme de çok şükür ama öğr olmak da istiyorum:Saruboceq:
ayşegül ne yemek yaptın bakıyım kayınvalidene bende evde olup misafir ağırlamak istiyorum yarın öğle arasında burdan bi arkadaşım eceyi görmek isiyo gidelim bize dedim ama yol gzümde büyüyo evde de çok kalamııcaz yemek hazırla ye zaman geçecek napcam bilmiyorum şimdi ben davet ettim satsam olmaz akşam hazır mantı alıp geçicem sanırım eve öğlene doğruda bakıcımıza derim pişiriver diye 5 dkda yeriz artık
sevda ece de bazı insanlara özellikle sokakta gördüklerine karşı soğuk duruyo çığlık atmıyo ama kendinide sevdirmiyo ama ev ortamında alışıyo kadınların kucağına gider erkeklere de uzaktan kaş göz yapar müzik duydummu oynar kaydirigubbakcemile3

nerdesınız hu huuuuuuuuuuuu

iş konusunda hayıurlısı dıyorum valla bendee
aral yanımdaa yazmak zorrrrrrrrrrrr

denizcim kayınvalidemgil yarın gidiyolar yılbaşında kendi evlerinde olacaklar görümcemler izne çıkmışlar eşide bandırmalı ailesi orda o yüzden orda olacaklar yalnızız dostlarım yalnızız yalnız ((((

serpilcim valla benim kayınvalideye rica ettim o yaptı yemekleri sebze çorbası kışlık hazır bamya pilavı ben yaptım tek bide ciğer yaptı pilav üstü yanına salata o kadar ben diyom oğlun özlüyo anne yemeğini diye hemen koşuyo mutfağa işe başlıyo demin doğaçı gezdirdik dışarda görümcemle bi geldi her yeri düzenlemiş kafasına göre ayarlamış hemen aslında çok haz etmem düzenime karışılmasında ama mutlu olsun rahat etsin diye bişey demiyorum zaten ne kötü zamanlar geçirdi kadın ölümden döndü hazır keyfi iyiyken yerindeyken hiç bişey bozsun istemem oa bırakıyorum herşeyi nasıl mutlu olursa diye eski insanlar yerinde duramıyo ya ne enerji oluyo ne pratik oluyolar şaşıyorum
görümcem dediğim gibi sorulara başladı karnım ağrıyo arada önemlimi sende yaşadınmı falan diye oluyo dedim takma dedim kanaman olursa kork dedim şunu ye bunu yeme falan diye anlatıyorum şimdi çok hevesli bi görseniz çin takvimine baktık erkek çıkıyo evdede bıçağa oturmuş içimede erkek doğuyo diyo bakalım hayırlısı olsun

selam arkadaşlar bugün uğurcan ın son aşısını yaptırdım şimdilik iyi ateş falanda yok hiç ağlamadı oğluşum sadece bi iğneyi hemşire sokunca bi viyakladı ondan sonra bişi yok ağlamadı yane yeni yıl için konuşmuşsunuz bizde eltimlerde kutlucaz bakalım eşim üç gündür izmrde yarın yetişmeye çalışıcam demişti inşallah yetişir ya babamızı özledik valla

yaaa ınanabılıyormusunuzzzz aral bu saatte uyuduu

gunduz 2,30 da maleseff habersız gelen mısafırlerın zıle basması sonucu uyanmıstıı
ztnn o satten berıdır cok keyıfsızdııı
aaa 15 -20 dk once alt katta tv ızlerken uzerıme cıktı yattı gogsume bı baktım uyumuşşşş
yer yaptık yatırdık yukarı kactım hemen.. ama gece yandımm ben yandımmmm

aysegulcum bnm aslında ıcımden sıze gelmek gectı yılbvası ıcın ama plan yapmıssınızdır dıyee soyleyemedım
kayınvalıdenlerıde yazınca orda olcaklarını dusundum dogrsuu
ztn ıst konusunda tartıstık barı baska yer olsun dıye dusunurken sen gelmstın aklıma
ama bugun kesınlestı ztn ıst a gıdıcez..

arkadasımm ankaraya gelın gıttıı
yaza dogru Allahın ıznıyle oralardayızzzzz
kızlar sızınlede gorusucem ınsallah
cunku aılecek gelıcezz kayınvalıdemlerde gelıcek yanı akrabalar da davet ettı cunku
sozumuz va ronlarada..
orda kalıcaz ama esımle ben aralıda alıp dderyaya fln gdıcez bırde evlenen arkadasıma

iyi geceler güzel annişler sizi herzaman takip ediyorum 2009 haziran annesiyim yan topikten :)

denizcim balıkesire giderken kemalpaşada at harası varya atlar falan orda oturuyoruz herzaman beklerim at binmeye falan seni ve aralı öptüm kızım zeyneple.sadece denizi değil hepinizi beklerim haziran annişleri.

sara en son dediyin hangi aşıdı.

kızlar bu arada hepinizi selamlıyorum.

2010 - cu yıl hepınıze hayırlı olsun.:a.s.

slm kızlar kimseler uğramamış yine yawwwwww nerdesiniz bakıyım
derya akşam için hazırlanıyo heralde denizde istanbul yolcusu
herkesin yeni yılını kutluyorum inş bu sene her yönden daha güzel hayırlı bi sene olur
2 sene önce bu akşam dra gitmiştik eceyi görmüştük ultrasondakaydirigubbakcemile3 akşam arkadaşlar gelicekti bize alelacele eve dönmüştük bide o gece elektrikler kesilcek söylentisi vardı mum aramıtşık büyüklerden delikafadulden ne çabuk geçti iki sene valla geçen sene eceyle ilk yılbaşımız derken ikincisi geldi çattı Allah sağlık versin yaramazlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…