2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende katılıyorum serpile yeni yıl hepimize mutluluk ve sağlık ve bol kazanç getirir inş.
hepinize happy new year diyorum kızlar
denizcim çok sevinirdim inanki gelseydiniz ama baskın yapsanız üzülürdüm çünkü yılbaşında yalnız olacağımız için hazırlık falan yapmayı düşünmüyoduk eşim çalışabilir doğaçta gece uyur bende yalnız kalıp ne için hazırlık yapıyım diye düşündüm ama önceden planlanmış olsaydı güzel hazırlık yapıp eğlenirdik valla

kızlarrrrrrrr
eşım 4 e kadar calısıyorr o saate kadar evdeyızzz..
daha bı ton hazırlık yapmam gerekk
oyle kirliyim ki bıcı bıcı yamma lazım once utulerımıde bırakmak ıstemıyorum evıde supurmem lazım
sora aralın kıyafetlerını hazırlıcam
bırde bulasık makınesını dızmem gerekıoo yerlerıne

ınsallah yetıstırebılırımmm
Aralı babaannesı ve dedesıyle yalovada bırakıp ordan gemı varda gemıyle gecıcez ıst a yoksa yıne arabamızla gıdıcezz ertesı gun gerı donucezz

aysegulcum tabıkı gelseydık onceden haber verıcektım
ztn ben sana geldıgımde bızler ıcın ayrıca bı hazırlık yapmanı asla ıstemıyorum canım arkadasım kıyamam kız bızım cocuklarla ne zor hazırlık yapmak cok ıyı bılıyorum cunkuu
beraber yaparukk bıseyler:))

arkadasım davetın benı cok mutlu ettı cok tesekkur ederım
bende ara ara gırıp sızlerı takıp edıyorum ama yazamıyorum
bız her zaman her konuda yanınızdayız bıldıklerımızle
sızınde bızım yanımızda oldugunuzu bılmek cokk guzell

ayrıca kemalpaşayı bılıyorum bı ıkı kere gectım ordan ve at bınmeyıde cok severımm muhakkak gelmek ısterım bırgun
hem tanışmışş oluruz vereliniortak

Kızlar yeni gelen yılnızı kutluyorumm

inşallah bu yıll hepımız ıcın hayırlara vesıle olur...
iş bulmak isteyenimiz iş ev almak isteyenimiz ev
araba ısteyenler araba alır inşallahhhhhhhhhhh

yıne o muhteşem duyguyu tatmak ısteyenler hamıle kalır
cocuk sahıbı olurlar ısteyenler ınşallahhhhhhhh

tum sevdıklerımın cok guzel, bereketlı, saglıklı, huzurlu vede bol paralı bır yıla
merhaba demesını dılıyorum

sızlerı cok sevıyorumm ve sızlerle bır yılı daha gerıde bırakmanın gururunu yaşıyorummm..
hıc ayrılmamak umuduyla...

kızlar selam malum yılsonu çok yoğunuz...

sağlıklı, sıhhatli, neşeli sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu yıllar.... a.s.

küçük yumurcakları gıdılarından öpüyoum....

Ülker Kellogg's K-Flakes
kızlar bugünden itibaren 2 haftalık bir diete başlıyorum
reklamlarda izlemiştim k-flakesi
nette başarı öykülerinide okuyunca deneyiyem dedim
hedefim çok değil zaten sadece 2 kilo

bende herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum
benim yeni gelen yıldan çok beklentim yok sadece klasik ama
sağlık
huzur
mutluluk
ve birazcıkta para :)

sen yap bakalım sevda önce işe yararsa bende yapayım ben şu anki kilomda nmemnunum ama böyle yemeye deva medersem yandım ki ne yandım
bende sabah akşam karanfil zencefil tarçın kaynatıp içicem sözde başlayamadım

deneyimlerinizden yararlanıyorum hergün okuyorum sizi :)
herzaman bekelrim canım.

herkesin yeniyılını kutluyorum umarım bu yıl herkese sağlık sıhhat mutluluk para ve gönlünüzden ne geçiriyrsanız olur inşallah.....

kızlar nerelerdesiniz yavvvvv sıkıldım ben valla geliyom gidiyom yok kimsecik yasmiiinnn nerdesin sen olurdun kız arada :)

hu huuuuuuu bız geldıkkkk
ıstanbull ruya gıbı geldıı gectıkısacıkkkk

oglumla evde oyun oynuyoruzzz

hadıu dökulun bakalımmm kızlarrrrrrrrrrrrrr

denizcim hoşgeldiniz canım kendi adıma dökülcek bişeyim yok valla eşim 11e doğru geldi işten doğaçı uyutmuştum alt komşumla alışverişe gittik kırmızı şarap bira çerez falan almıştım eşim geldi onları yedik içtik tv izledik ha bide kırmızı don giydim :))))))) şans derler ya ondan sonra babamı aradım oda yalnızmış kimse yokmuş yanında şaşırdım doğrusu çok çapkın bi adam olduğu için neyse yeni yıla babamla telefonda sohbet ederek girdik dışarda havai fişekler patladı onları izledik azcık eşimle sonra ben çok içmişim sızmışım resmen sabahta kütük gibi uyandım:)

:)))) amann be ayşegul daha ne olsunn
bızde yollara duştuk once yalovaya ugradıkk oğlumu hıççççç ıstemeyerekk orda bıraktımm babannesı dedesıylee
kalabalıklardı onlarda bırde cok guzel bır agac almışlar eşımın teyzelerı suslemışler ışıklar takmışlarr aral onu gorunce hemen yanına koştu ağaççç ağaçç dıye dıye sevındı

eşımle 18:00 gıbı cıktık ordan ıstanbul yolu trafıktı hepp kuralları ıhlal ederekk ulaşabıldık eve :)))
ancak akşam 21,30 gıbı ordaydıkk
neyse masamız hazırdı kalabalıktık yegenım onun oglu ablam enıstem aytac ırmakk ben eşım enıştem
en onemlısı ANNEMMMMM
tey teyy
bızde ıçtık baya hemde
eşım bızden once yattı son gunlerde cok yorgundu cok calısıyordu
hem sofra başındaydık tv ızlendı yemekler yendı fln ışte herkes pert oldu uyuduk sonra
ablam muthış bır baş agrısyla uyandı
utkunun kulagı gece boyunca agrıdı
ırmagınsa 2,3 dışı bırden patlamış azılar fln cok mızmızdı yavrum
ertesı gun bı surukışı geldı benı gormeye cok guzeldı ama hıc bısey konuşamadımm yanımda aral olmadıgı halde
cunku vakıt sorunumuz vardı
ablamı sınemaya goturmek ıstıyordum ben erken cıkmamız gerekıyordu evden o yuzden
hep bunalımda oldugu ıcın (bılıyorsunuz durumlarını enıştemı fln)
herkesı bıraktık orda enıştem cocuklara baktı evde kaldı :))))
abımlerı fln gordum yegenlerımı
annemıde aldık taksıme gıttık tıklım tıklımdı
yahşı batıya zar zor bılet aldık azcık vaktımız vardı yemek yedık bı yerde
fılme gırdık cokk guldukk cok guzel bır fılm herkese tavsıye ederımmm
ablam cok mutlu oldu annemde
onları leventte otobus duragında bıraktık ordan dırekt köpruye gırış var cunku
saatte 7,30 olmuştu ...
eve donmemız gerekıyordu
ıçım nasıl acıyarak onlara el salladım bılemezsınızz....
agladım yolda.. oyle mahsun geldıler kı bana..
hala bunları yazarken bıle aglyıorum
cok ozluyorum tek gunde yetmıyor bana
onların zor zamanlarında hep yanlarında olmak
onları mutlu etmek ıstıyorum
ama ıste elımden ancak bu kadarı gelebılıyor
sonra buraya dönmek zorundayım yıne

neyse yalovaya gıderkende ozdılekte durduk esımın teyzesının ve dayısının dogumg unuydu hedıye fln aldık
kayınvalıdeme cok guzel cıcek aldım
oglum bızı gorunce delıye dönduuu
acayıp ozlemış anne baba dıye susmadan soylendı durdu
ıkımızın ellerını alıp bırleştırdı habıre
bıraz oturduk eve geldık hep beraber
yolda paşam babaannesının kucagında uyudu
evet bugunde evımdeyım..
yuregımın yarısını ıstanbulda bıraktım... yıne....!

Son düzenleme:
denizcim okurken inan çok duygulandım kız gurbeti çeken bilir çok zor allahım nasıl bişi bu yaa

sorma yaa bu kez cok zor oldu ayrılmam ama hıc bellı etmedım kendılerıne..
her gıdışımde o yol bıraz daha uzuyor.. nefret edıyorum
hele gıderken hemen yol bıtsın ıstıyorum ama olmuyor malesef..

dilerim ki istanbula taşınırız bu yııll... inşallah ordan iş bulur eşım
ne dıyımm

ya kızlar nerdesınızzzz

Slmmm millettttt!
bende döndüm nihayettttt :)):lepi:

Canım arkadaşımı az önce uğurladım bir daha arayı uzatmayalımdiyerek gittiler bakalım onlargelmezse baharda ben gitcem eskişehire..

Yılbaşı süperdi! 8,5 kişiydik.. teoyu sabahtan hediye paketi yapıp babaneye yolladım :)) ve hazırlıklar birbaşladı akşama kadar mutfaktan çıkamadık 15 çeşit yiyecek vardı soframızda ama canım çıktı resmen ,misafirler geldikten sonra kendimi banyoya attım düşünün yaniii :)) apar topar hazırlandım..

bende küçük bir çam ağacım vardı onu pencereye koyup süsledim ,bir de kalpli ışık falan yaptık cama..salon ise resmen bar gibiydi avizenin mor ışıklarını açtık sadece,bir de renk değiştiren lamba falan heryer renk cümbüşüoldu bar gibi..süperdi bir de süper şarkılar hazırladım o gece için dj lik yaptım..teo da olmayınca rahat rahat ilgilenebilidm herkesle..ve tabi içtik bizde..( bu arada ev arkadaşım ve elti adayım şort giymişti ee bende bu durumda 3nolu elbiseyi giydim ama rahatsız olmadım lastikleri esnemiş zaten yukarı çıkmadı habire aşağı indi eteğim :)) ama beniçok kilolu göstermiş tüm resimlerde kocamannn çıkmışım ,zaten kilo da ldım yarın başlıyorum yineeeeeee!pufff

sevgili elti adayım da geldi nihayet tanıştık:) pek elektriğim tutmadı gerçi çok tarzım bi, tip değil fazla rahat geldi ve çokkkk kokoş gerçi tekin acarda çalışıyor ondan sanırım ama acayip makyaj yapmıştı uzaylı gibiydi ya ben yaşlanıyorum yadamoda değişti ayak uyduramıyorum..gelirken bana ve eşime armanin parfümünü getirmişler teoşa da çok güzel çocuk yemek takımı almış (bu yönden gözümüze girdi :))) ne kötüyüm dimi..)resmini koyarım face de..

bende benim dükkandan kalma hediyeliklerden hazırladım herkese minik minik paketledim çamsakızı çoban armağanı oldu biraz ama napıyım durumlar belli..

saat 12 ye yaklaşırken dayanamdım oğlumu da istedim yanımda amcası gitti getirdi 2010 hep beraber girdik yani..ve herkes gidince teoşda yatınca misafirlerimiz türkmax da 1kadın 1erkek var ya dizi onun dvd siini almışlar onu izledik süperdi..kısaca güzel bir yılbaşıydı..

umarım hepinizin yeni yıla güzel geçmiştir daha önemlisi bütün bir yıl hepimiziçin güzelanılar bıraksın inşallahhhhhh!

Denizcimmmm nihayet kavuşmuşsun istanbuluna..gerçi tadımlık da olsa amaç sevdiklerinle beraber olmak ne güzel ailenin yanındaymışsın..ne derler yeni yıla kimlerle girersen o sene onlarla beraber olursun,belki taşınırsınız kıs! bende orticimle geçirdim bakalım belki bu sene açarız partievi falan kimbilir..

Ayşegülcüm sizin dediğin gibi oldu sanırım ptt yani..seneye keşke ayarlama yapabilsek aynı şehirde hep beraber kutlayabilsek falannnn..offf ne ütopik oldu yaaa yazarken bile imkansız geldi ama bizler dişiyizzzz ve olay bizde biterrrrr!kötükedihüso anladınız siz onuuuu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…