Slmmm millettttt!
bende döndüm nihayettttt :)):lepi:
Canım arkadaşımı az önce uğurladım bir daha arayı uzatmayalımdiyerek gittiler bakalım onlargelmezse baharda ben gitcem eskişehire..
Yılbaşı süperdi! 8,5 kişiydik.. teoyu sabahtan hediye paketi yapıp babaneye yolladım :)) ve hazırlıklar birbaşladı akşama kadar mutfaktan çıkamadık 15 çeşit yiyecek vardı soframızda ama canım çıktı resmen ,misafirler geldikten sonra kendimi banyoya attım düşünün yaniii :)) apar topar hazırlandım..
bende küçük bir çam ağacım vardı onu pencereye koyup süsledim ,bir de kalpli ışık falan yaptık cama..salon ise resmen bar gibiydi avizenin mor ışıklarını açtık sadece,bir de renk değiştiren lamba falan heryer renk cümbüşüoldu bar gibi..süperdi bir de süper şarkılar hazırladım o gece için dj lik yaptım..teo da olmayınca rahat rahat ilgilenebilidm herkesle..ve tabi içtik bizde..( bu arada ev arkadaşım ve elti adayım şort giymişti ee bende bu durumda 3nolu elbiseyi giydim ama rahatsız olmadım lastikleri esnemiş zaten yukarı çıkmadı habire aşağı indi eteğim :)) ama beniçok kilolu göstermiş tüm resimlerde kocamannn çıkmışım ,zaten kilo da ldım yarın başlıyorum yineeeeeee!pufff
sevgili elti adayım da geldi nihayet tanıştık:) pek elektriğim tutmadı gerçi çok tarzım bi, tip değil fazla rahat geldi ve çokkkk kokoş gerçi tekin acarda çalışıyor ondan sanırım ama acayip makyaj yapmıştı uzaylı gibiydi ya ben yaşlanıyorum yadamoda değişti ayak uyduramıyorum..gelirken bana ve eşime armanin parfümünü getirmişler teoşa da çok güzel çocuk yemek takımı almış (bu yönden gözümüze girdi :))) ne kötüyüm dimi..)resmini koyarım face de..
bende benim dükkandan kalma hediyeliklerden hazırladım herkese minik minik paketledim çamsakızı çoban armağanı oldu biraz ama napıyım durumlar belli..
saat 12 ye yaklaşırken dayanamdım oğlumu da istedim yanımda amcası gitti getirdi 2010 hep beraber girdik yani..ve herkes gidince teoşda yatınca misafirlerimiz türkmax da 1kadın 1erkek var ya dizi onun dvd siini almışlar onu izledik süperdi..kısaca güzel bir yılbaşıydı..
umarım hepinizin yeni yıla güzel geçmiştir daha önemlisi bütün bir yıl hepimiziçin güzelanılar bıraksın inşallahhhhhh!