- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
uzun zmandır sadec okuyup çıkabiliyordum ..en son ecrin hasta olmuştu ve bir çıktım 1 haft.evime bile girmedim çok kötü günler geçirdim hastaneydeydik hep eşim ecrin ve ben kızım çok hasta oldu havale geçirecekti neredeyse 4 gün 4 gece ateşi düşmedi hastanedeydik hep ateş düşürücü iğnelrr yaptılar ama onların bile faydası olmadı sonrada kusma ishal ayy kabus dolu 1 hafta geçirdim diş çıkardı 3 tane kçpke dişlerini kızım eridi bitti dr.iar yapacak bişey yok dmesi beni delietti sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar hep buz gibi soğuk sirkeli suda bekleyordu buzlarla tomponlar yapıldı sürekli düşmedi ateşi 40 derecellere ulaştı ateşi deliye döndüm hayalet gibiydim uykusuzluk nederede otursam kafamı koyacak yer arıyordum kızım hasta ama istemeden ben uyakaılıyordu yemeden içmeden kesildim eridik eşimle sürekli arabayla acil hastaneye gidiyorduk 32 saat bir lokma ağzına lokma sokmadı ayakta yürüyecek takati kalmadı su bile içmek istemedi sonrasonra ondan bile vazgeçtii ...yılbaaşı günü yenice iyi olmuştu ve o geceden itibaren evimize geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?