2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cok guzelmış senınde yılbaşı akşamın canım.. ya ne olcak senın bu kılo olayın hergun karar verıp vazmı gecıyon anlamadımm yaa

bak mayokını dıyom sana ona goree :))))
oğluşunla gırmışşsın ne guzell
bızde dışarı bahceye cıktık hep bırlıkte
herkesın yanında cocugu vardı bende ırmağımı kaptımm kucagıma onu operek koklayarak gırdık o sırada havaı fışeklerı ızledık oyle yanı sut kızımla gırmek benı cok mutlu ettı

Son düzenleme:
ya bız bır arada olursak acayıp keyıflı gecıcegıne emınım o yılbaşının.. keşkee ahh ahhh

:sıgara ıcen smıley

Ayyy kızlar arkadaşımın gelmesi inanılmaz iyi geldi bana çok çok özlemişim demiştim ya 5 dakika ayrı kalmazdık ün. zamanında bir dostla muhabbet etmeyeli çokkk uzun zaman olmuştu seni senden iyi bilen ,anlayan biriyle yani.. beraber göksu göleti var eryamanda oraya gittik tam da teonun uyuma saatiydi göl kenarında süper cafeler var oraya oturduk salıncaklı oturakları var orada sallanırken teo uyudu bizde göle karşıçay,kahve ,muhabbet vs..zaman süper geçtikız kıza takıldık o gün!

dün de kocişleri alıp gittik asrınsız...dağkızağına falan bindik çok eğlenceliydi..aynı şehirde kafa dengi dostların olması ne güzel olurdu yaaa..herkes bi yerlerde sizler bile offf yaaa...hayat,gençlik geçiyor yaaa ,hayata geç kalıyoruz gibi geliyor bazen..

Son düzenleme:
ya yetmedı bnana bı pok anlamadım kııııı :S
eve gırdıgımde kımı opecegımı şaşırdımm aptal gıbı oluyorum oraya gıdınce hee höö ne nerde fln oluyorum
annem cekıp opuyor hoşgeldınnnn dıye
bı yandan ablam cekıyor
ben once cocuklara saldırıyorum
resımler var eklıcem bende ama esımın telde

aynennnnn yazdıklarına katılıyorum canım... hayat akıp gecıyorr.. her anın kıymetını bılmelıyız..
ne mutlu sana derom yaa cok sevındım valla okurkenn arkadasında cok ıyıymışş bravo ona..
bnmde keşkee arkadaşllarım gelse yaaa

ayyy deniz yaaaa evet nolcek benim bu kilolar..artık stopppppp deme zamanı çoktannn geldi bişeyler yapmam lazım ama evden çıkmadan olmuyo işte sporsuzzaten ilk hedfim koşu bandı...

serpil yazdığın karışım ne canım yapıyım mı?

valla resim falan çekmeye bayılırım ama artık çektiresim bile gelmiyor hepsinde tombiştombiş çıkıyorum,zaten ekliycem son halimi görürsünüz..

Benim arkadaşım da tam 3,5sene sonra geldi canım (artık baktı benden dayak yiycek geliyim dedi :)) şimdi tüm kızlar v eşler esk de buluşcaz inşallah (şehrimizde)

Bende kızlarımı özledim teoş uyansın ablama gitcez bikız çocuk mıncırayımmmm...

iyi akşamlar kızlar; nasılsınınzzzzzzzzzzzzzzzz
2010 yılı herkez için hayırlara vesile olur inşallah.......

ne çok şeyler yazmışsınız oku oku bitmedi okurken kocama yakalandım görürsün bak dedi
bende 2008 haziran annelerine kayıt olmazsam ben değilim hepinizi aynı yerde ve aynı anda randevu verip size oyun oynamazsam dedi ve gitti......
benim burda sizlerle konuşmamı kıskanıyor
o da 2008 haziran babalar forumunu kuracakmış....
Adam hasta ateşi var 38-39 o aralarda ne dediğini bilmiyor.
Çocuk gibi ilgi istiyor.
yahu

slm kızlar ben doğaçın saçını kestim yine ama bu sefer kuyruksuz kestim kuyruğu sade yaptım resmini ekliyorum yüzü çıktı oğlumun tombiş tombiş:)

slm kızlar doğaç ne yakışıklı olmuş yaa maşallah büyüdüler artık bunlar hiç bebek gibi bakmıyolar
deniz derya ne güzel girmişsiniz yeniyıla bizde evimizde 3 ümüz birlikteydik ece uyudu 11 de bkm mutfağı izleyerek girdik çok komikti yaaa yedik içtik işte değiik bişey yoktu akşam önce bi süslendik foto çekmeye çalıştık ece pek müsade etmedi sonrada ptt ye bağladık zaten

derya tarçın karanfil zencefil burda bi topikte gördüm bi ara ekleyim linkini deniicem inş bi gün

deniz yahşi batıya güldünüzmü yaa dün bizde gittik ama cem yılmazın en kötü filmiydi bizce ikini yarıını başında iki güldüm o kadar ama demet evgarı çok beğendim saç rengini oyunculuğu süper zaten ozan güvende öyle çok gereksiz küfürler espiriler vardı valla recep ivedik 3ün fragmanına bile daha çok güldük yaaa galiba burda yaşaya yaşaya espiri anlayışımız değişiyo offfffffffffffffffffff bizde recep ivedikleştik dedik hatttalmaz:lmaz:

slm kızlar..herkes yılbaşını çok güzel geçmiş çok eğlenilmiş...

deryacım fotolara bayıldım valla kilolu halin bile çok güzel..

doğaçta çok tatlı olmuş saçlar yakışmış abiyaa ynaaklarda hakkatten tombik birde boy uzun....

denizcim çok üzülüyorum sanada keşke ailenle yakın oturabilsen benbu konuda çok şanslıyım....

yasemincim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ecrine meleğim inş. toparlanır biran önce sizde çok üzülmüşsünüzdür allahım korusun kuzuyu

deryacım elti adayın facedeki esmer olan sanırım güzel hatunmuş kız inş. iyi anlaşırsınız bu arada sende süper olmuşsun fıstık gibisin valla bacaklar konuşuyo bayıldım bacaklarına ayy erkek gibi konuştum ya :))

bu arada denizzzzzzzzzzzz süprize hazırlannnnn bursaya sana gelicez inş. bi aksilik çıkmazsa tabiii 15inden sonra eşim yarı kalan iznine çıkıyor eskişehir kütahya ve bursaya gitmeyi planlıyoruz kısmetse denizcim siz nilüferde oturuyosunuz değilmi eğer öyleyse daha kolay olacak gelmemiz size eşimin halasıda orda çünkü kuzeni bulur sizin evi götürür size bizi hem alıştırma olacak banada arabayla bursaya gitmek öğrenince sık sık geliriz eşim olmasada doğaçla belki neden olmasın

tekraradan grçmişler olsun canım allah bi daha göstermesin:çocuklar hastalanınca onlaradan daha çoksen hasta oluyosun ya mahvolmuşsun sende yaseminciğim üzüldümmafoldumben

deryacım hakkatten benimde dikkatime çekti elti adayı çok güzel hatunmuş...

kızzzzzzzzzz ayşegüll banada gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

doğaç kaç kilo canım hem boyda var tomtiş yanaklarda ......yerim ben seniiiiii

koyun böyle şekerlerin fotolarını adaşım sende koy kıznın resmeini nerdlerdesin bilmem yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…