canım siz merkezde değilsiniz sanırım eskişehir ve kütahyaya trenle gitmeyi planlıyoruz arabayla gidip yol bulamam gibi geliyo bana zor geliyo açıkcası bursada çok yakın diye alıştıralım kendimizi diyoruz bursayla bi başlayalım kendimi bi ölçeyim nasıım büyük şehirlerde geliriz inş sizede beni korkutan büyük şehirlerde otobüs ve dolmuşlar çok fenalar ya birden önüne kırıveriyolar direksiyonu bide sinyal falan vermeden pat duruyolar önünde sanki yolları onlar yarattı :)deryacım hakkatten benimde dikkatime çekti elti adayı çok güzel hatunmuş...
kızzzzzzzzzz ayşegüll banada gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım doğaç 10.5 kilo değişiklik yok yanakları sadece tombiş o kadar bide boyu uzundoğaç kaç kilo canım hem boyda var tomtiş yanaklarda ......yerim ben seniiiiii
koyun böyle şekerlerin fotolarını adaşım sende koy kıznın resmeini nerdlerdesin bilmem yaaaa
slm kızlar doğaç ne yakışıklı olmuş yaa maşallah büyüdüler artık bunlar hiç bebek gibi bakmıyolar
deniz derya ne güzel girmişsiniz yeniyıla bizde evimizde 3 ümüz birlikteydik ece uyudu 11 de bkm mutfağı izleyerek girdik çok komikti yaaa yedik içtik işte değiik bişey yoktu akşam önce bi süslendik foto çekmeye çalıştık ece pek müsade etmedi sonrada ptt ye bağladık zaten
derya tarçın karanfil zencefil burda bi topikte gördüm bi ara ekleyim linkini deniicem inş bi gün
deniz yahşi batıya güldünüzmü yaa dün bizde gittik ama cem yılmazın en kötü filmiydi bizce ikini yarıını başında iki güldüm o kadar ama demet evgarı çok beğendim saç rengini oyunculuğu süper zaten ozan güvende öyle çok gereksiz küfürler espiriler vardı valla recep ivedik 3ün fragmanına bile daha çok güldük yaaa galiba burda yaşaya yaşaya espiri anlayışımız değişiyo offfffffffffffffffffff bizde recep ivedikleştik dedik hatttalmaz: lmaz:
deryacım elti adayın facedeki esmer olan sanırım güzel hatunmuş kız inş. iyi anlaşırsınız bu arada sende süper olmuşsun fıstık gibisin valla bacaklar konuşuyo bayıldım bacaklarına ayy erkek gibi konuştum ya :))
bu arada denizzzzzzzzzzzz süprize hazırlannnnn bursaya sana gelicez inş. bi aksilik çıkmazsa tabiii 15inden sonra eşim yarı kalan iznine çıkıyor eskişehir kütahya ve bursaya gitmeyi planlıyoruz kısmetse denizcim siz nilüferde oturuyosunuz değilmi eğer öyleyse daha kolay olacak gelmemiz size eşimin halasıda orda çünkü kuzeni bulur sizin evi götürür size bizi hem alıştırma olacak banada arabayla bursaya gitmek öğrenince sık sık geliriz eşim olmasada doğaçla belki neden olmasın
canım 15inden sonra alcak izni kısmetse önce eskişehir kütahya sonra tekrar gelip dütdütü alıp bursa diyoruz kayınvalide sinir olcak ya benide sıkı sıkı tembihledi bizede gelin izinde diye 10 gün neye yetecekse artık sıkıldık bizde insanız ya farklı yerler farklı insanlarla olmak istiyoruz haksızmıyız benden önce eşim dedi annesine başka yer gezcez diye iyi oldu kötü gelin olmadım kulaklarıyla duydu oğlu istiyo gezmeyi yerimsenibenyasemıncım ecrıne cokkk uzuldum ya gecmısler olsun bı daha yasamayın bu tur bısey ınsallahh
nermıncım ya yazdıklarına cok guldum enıstede gelsın aramıza dıyıcem emme olmazz kadınsal konularada gırebılıyozz o gıtsıne rkek sıtelerıne orda kursun topıgını mopıgını :)))
gecmıs olsun ayrıcada..
aysegulcum ben nıluferdeyım cok merkezı bı yer orhanelı kavsagı var akrabalarınıza sorun carrefourun karsı caprazındayızz beklıom ne zmana gelceksınızzz ??
ınsallah o zamana kadar esım perdelerı dokur.. ıplık yenı gelmıs fabrıkaya ancak baslıcaklar sanırım
ah be serpilimm ne yaptın sen bee en kötu fılmı olurmu hıc bence cem yılmnaz kendını her ılmınde bıraz daha gelıstırıyor..
ztn onun fılmlerınde ılk seferde bısey anlayamayan cok ama ızledıkce o ınce espırılerı farkedebılıyor kımısı.. bnm bazı kacırdıgımım anlayatamdıgım espırılerı varmıs esım cıkısta soyledı hadıı yaa orda onu mu demek ıstıyordu fln dedım bende..
ama genel ıtıbarıyle hoş bır fılm olmuş arog ta cok az kufur vardı bu kadar guldurmedı ınsanları ama sınemada bu fılmın her kufurlu sahnesınde insanlar acayıp kahkahalarla gulduler.. he bırde şu var bız taximde istiklal caddesındekı sınemaya gırdık herkes genctı bı annem en buyuklerıydı ıclerınde :)))
:asigim:
günaydın kızlar neler kaçırdım bilmiyorum ama baya uzak kaldım geçen haftada doğru dürüst okuyamadım yazdıklarınızı ama ilk fırsatta okuyacağım şimdilik yine ben gidiyorum işlerim var....
ben pek iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?