2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım siz merkezde değilsiniz sanırım eskişehir ve kütahyaya trenle gitmeyi planlıyoruz arabayla gidip yol bulamam gibi geliyo bana zor geliyo açıkcası bursada çok yakın diye alıştıralım kendimizi diyoruz bursayla bi başlayalım kendimi bi ölçeyim nasıım büyük şehirlerde geliriz inş sizede beni korkutan büyük şehirlerde otobüs ve dolmuşlar çok fenalar ya birden önüne kırıveriyolar direksiyonu bide sinyal falan vermeden pat duruyolar önünde sanki yolları onlar yarattı :)
doğaç kaç kilo canım hem boyda var tomtiş yanaklarda ......yerim ben seniiiiii

koyun böyle şekerlerin fotolarını adaşım sende koy kıznın resmeini nerdlerdesin bilmem yaaaa
canım doğaç 10.5 kilo değişiklik yok yanakları sadece tombiş o kadar bide boyu uzun

ah be serpilimm ne yaptın sen bee en kötu fılmı olurmu hıc bence cem yılmnaz kendını her ılmınde bıraz daha gelıstırıyor..
ztn onun fılmlerınde ılk seferde bısey anlayamayan cok ama ızledıkce o ınce espırılerı farkedebılıyor kımısı.. bnm bazı kacırdıgımım anlayatamdıgım espırılerı varmıs esım cıkısta soyledı hadıı yaa orda onu mu demek ıstıyordu fln dedım bende..

bence harıkaa bır fılm
bırde bır fılme cokk sey bekleyerek abartarak gıtmeyeceksın
sadece gıdeceksın hoş vakıt gecırmek guzel bıseyler ızlemek stres atmak ıcın gıdıceksın
ztn cem yılmaz dıye cok sey umarak gıdersen gulemezsın
mesela bende cok az guldum ama hep tebessumle ızledım
esım cok fena gulerken benım gulmedıgım yerler vardı..

ama genel ıtıbarıyle hoş bır fılm olmuş arog ta cok az kufur vardı bu kadar guldurmedı ınsanları ama sınemada bu fılmın her kufurlu sahnesınde insanlar acayıp kahkahalarla gulduler.. he bırde şu var bız taximde istiklal caddesındekı sınemaya gırdık herkes genctı bı annem en buyuklerıydı ıclerınde :)))
şu avatarıda cok begenmışlar ama bende onu begenmeyecegımı duşunuyorum yınede eşıme surprız yapıp hafta ıcı bılet alıp aşam o gelıncede goturmek ıstıyorum onu.. bakalım nasılmışş alkisalkisalkis

mesela recep ıvedık fılmıne asla gıtmem tv de verılenlerıde ızlemedım
ztn tv ızleyen bırı deılım sadece bı kac dızım var onlara takılıyorum :asigim:

heyyoooo yufffiiiiii cANIM YA COKK COK SEVINIRIM
ay valla nasıl yazıcagımı sasırdımm :)) tey teyy tıssss aralla dogac cok sevınıcekk tabıkı bendee
ınanırmısın daha dun gece dedım bı ara balıkesıre kcalım dıye esıme :sm_cool::1hug:

yasemıncım ecrıne cokkk uzuldum ya gecmısler olsun bı daha yasamayın bu tur bısey ınsallahh

nermıncım ya yazdıklarına cok guldum enıstede gelsın aramıza dıyıcem emme olmazz kadınsal konularada gırebılıyozz o gıtsıne rkek sıtelerıne orda kursun topıgını mopıgını :)))
gecmıs olsun ayrıcada..

aysegulcum ben nıluferdeyım cok merkezı bı yer orhanelı kavsagı var akrabalarınıza sorun carrefourun karsı caprazındayızz beklıom ne zmana gelceksınızzz ??
ınsallah o zamana kadar esım perdelerı dokur.. ıplık yenı gelmıs fabrıkaya ancak baslıcaklar sanırım

canım 15inden sonra alcak izni kısmetse önce eskişehir kütahya sonra tekrar gelip dütdütü alıp bursa diyoruz kayınvalide sinir olcak ya benide sıkı sıkı tembihledi bizede gelin izinde diye 10 gün neye yetecekse artık sıkıldık bizde insanız ya farklı yerler farklı insanlarla olmak istiyoruz haksızmıyız benden önce eşim dedi annesine başka yer gezcez diye iyi oldu kötü gelin olmadım kulaklarıyla duydu oğlu istiyo gezmeyi yerimseniben

eşimde çok hevesli denizcim size gelmeye öncede demiştim ya tanışmayı çok istiyo hepinizi tanıyo gibi artık anlatıyorum ben hep sizi özellikle bebişleri aileden biri gibi artık burda herkes benim için keşke çok zaman olsada herkese gitsek serpil sende olsaydın keşke eskişehirde canım ya yasemincim sende merkeze gelebilirmisin canım öyle olursa görüşebilriz belki tabi bide keşke ankaraya gidebilsem deryayı özledim teoyu özledim eşim bugün ank. yolcusu işten dolayı evrak götürcek hemen geri döncek akşama onun yerinde olmak isterdim ya havasını solumak bile yeter canım ankaranın

bnm eşimde almanya konsolosluguna gıdıcek ıstanbula çarşamba gunu
onun yerınde olmak ısterdımm
aslınds cok ısrar etsem benıde goturur akşamına donecek aralı burda bırakabılırım ama cok masraf oluyor oylede gemı kısı bası 20 lıraydı en son
100 , 150 den asagı gıdıp gelemeyız oraya yemek ıcmek
bıre bu yılbası cok acıldık hedıyeler yol masrafları sınema yemek ıcmek derken göçtukk :))
benzıne cok zam gelmıs yaa azına tukurduklerımm

merhaba kızlar
hepinizin yeni yılını kutluyorum

yılbaşı günü evdeydik eşimle çok güzel geçti
2 gündürde annemlere ve kayınvalidemlere gittik
anca girebildim buraya

geçmişi okuyamadım umarım hepinizin güzel geçmiştir :))

yasemin geçmiş olsun canım inşallah b son olur hastalıkların bitsinler artıkkkk
derya bende çok beğendim eltini anlaşırsınız yaa nolcekkk sana da bayıldım tabiii maşallah canım ne güzel süper bi gece geçirmişsiniz valla
deniz ben aylardır sinemaya gitmediğim için hangi filmolursa olsun pişman olmazdım olmadım bu filme kötü deselerde yinede giderdim; kalabalık bi grupla gitmemize rağmen hiç birbirimize pas atmadan izledik yaa ben bide eşime diyodum başlamadan sen serhatın yanına otur şimdi siz çok gülersiniz filan diye o çak espirisi filan ne kötüydü yaa aman her neyse
recep ivediği bende hiç izlemedim kız ama burda yaşaya yaşaya krolaştık heralde sfragmanı iyiydi men taciistandan gelmişam buraya konmuşam filan diyo yaa komikti bence yok yokkkkkk insanın espiri anlayışıdadeğişiyo valla doğuya gittikçe bizim bi an önce eskişehire dönmemiz gerekiyo:
ayşegüllllll ya keşke bizde orda olsaydıkda tekrar görüşebilseydik kimde kalcaksınız eskişehirde bizimkilerdede kalabilirsiniz bak aklında olsun
ece müsade etmedi sabah beri giremedim yada hemen çıktım babasıyla oynuyo şimd kaçtım valla 3 gün ne çabuk geçti yaaaa ayrılmak zor olucak yarın sabah artık o kadar tatlı olduki valla gün geçtikçe sevdirmesini öğreniyo kendini cadıı

serpilcim biz eskişehirde arkadaşımın kayınvalidesinde kalıcaz gerçi arkadaşımızında annesi yani kısacası karıkoca arkadaşımız ikisini biz tanıştırdık evlendiler bi kızları oldu 9 aylık şu an öyle söyleyim kadın aradı geçen ısrar etti baya gelin diye çok sevindim dua ediyolar ailecek vesile olup tanıştırdık ikisini diye öyle bi manevi bi bağ var anlıcan bide arkadaşımgil şimdi yüksekovadalar gelmeleri imkansız bizde hasret gidericekler artık trende var direk nasılsa sırf bizimki gezmek kütahyaya yakın ya eşimin teyzesi dayısı falan kütahyada oraya gitmişken uğrayıp gezelim dedik son noktada görümcemgil olur herhalde evlendiler evleneli gitmedik geliboluda onlarda bursadanda oraya geçeriz artık doğaçtan korkuyorum aslında huysuzlanırmıki hasta olurmuki yollarda diye uzun zamandır bi yere gidemez olduk küçük diye şimdi büyüdü diye cesaretlendik bu arada teklifin için teşekkür ederiz canım hep aklımdasın zaten o kredi benim içinde hep geçerli unutma antalyaya falan yolunuz düşerse tatile manavgatta evimiz var kızlar yazları genelde boş duruyo aklınızda bulunsun

Slmmmm gece kuşunuz geldiiiii...(tabi doğal olarak kimsecikler yok! )

bugün eşimle dışardaydık (teoşu yine bıraktık,ben bu işi pek sevdim o da mutlu bizde..)
gezdik,alışveriş yaptık vs.. sinemaya gidecektik saattten dolayı haftaiçine erteledik..ama yahşi batıyı merak ediyoruz bende bi gideyim bakalım beğenecekmiyim..

ayşegüllll bursaya gidiyormuşsun ,sonra da eskişehire valla kıskanırımmmmmm mafoldumben..ay ne güzel yaaaa git valla benim yerime de gez,aralı mıncıkla ,denizle geyik yap vs..resim çekin bol bol emi biz de gitmiş kadar olalım..

Yasemincim okuyunca çok üzüldüm ecrinime..çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyidir bu ateş falan çok zor gerçekten yazın çektim biliyorsun insanın ömründen ömür gidiyoronlar iyiolsun,sağlıklı olsun gerisi hikaye..

güzel yorumlarınıza tsk ederim:kedi:
elti adayına gelince evet güzel,hoş bi kız ama dediğim gibi çok rahattı..belkide ben karşımda utanan sıkılan bi tip beklediğim için tuhafsadım lafını falan esirgemeyen dik bi tip.. amannn ne biliyim zaman göstercek zaten net bişey yok ortada kısmetse olur..

veeee ben şimdi yatarrrrr!

öğlen görüşürüz şekerlerrrr...

şimdiden günaydınnnnn!!

günaydınnn
derya o saatte hala ayaktasın ben hiç dayanamıyorum 12 ye ayarlanmış benim saatim geçtimi saçmalıyorum ee teo sabah kaçta uyanıyo sen kaç saat uyuyosun canım nasıl dayanıyosun maşallah valla
ece hanım dün gece güzellik yaptı bize bi mızırdandı yattıpım yerden burdayım kızım yat pış pış filan dedim uyudu sabah yine aynısı yat dedim yattı filan salıncağına koydum sora süt verdim ben çıkarken uyuyodu daha böyle rahat çıkıyorum evden ama o geceleri bi kaç kere yokluyo beni anne annee diye arkadaşımda odasını ayırsan artık dedi baharda ayırırım belki
2 gündür 6 7 diyo babasının parmaklarını uzattırıyo kapata kapata saydırıyo bize 4 e kadar sonra kendi besss atıııı dediiiii diyo kaydirigubbakcemile3 bide duvara çok güzel bi yuvarlak çizmiş silesim gelmiyo dün yeni boya kalemi almış babası sasınnnn sasınnnnn (yaşasın oluyo) diye diye resim yapmaya koyuldu hemen ama ağlamayı abarttı artık o turup bağırıyo koridorda istediği olmasın bırakıyoruz siniri geçince geliyo sürtünüyo bu sefer

günaydın kızlar neler kaçırdım bilmiyorum ama baya uzak kaldım geçen haftada doğru dürüst okuyamadım yazdıklarınızı ama ilk fırsatta okuyacağım şimdilik yine ben gidiyorum işlerim var....
ben pek iyi değilim

2012 ye gittinizmi peki kızlar haftaya gelicekmiş buraya fragmanı çok iyiydi ya ben öyle filmler içok seviyorum bide merak ettiğim iki film var buraya gelmez onlar biri eskişegirde çekilen biride iki dil bir bavul onu indirdi eşimde fırsatımız olmadı izlemeye

filmin konusu filan güzeldi yani biraz daha uğraşılsa iyi bi macera filmi olurdu bence ama ben dediğin gibi komedi filmi diye gittiğim için belkide eğlenmedim ama kostümler oyuncular herşeyi çok beğendim kesinlikle gidilesi bi film abimmm kolpaçino ..... gibi filmlerin yanında.......... bakalım deryanın yorumunuda bekleyelim

kış geldi yaa burda yapılcak hiç bişey yok bi makro var gittiğimiz oraya da iğne atsan yere düşmez o yüzden çok sevmiyorum seneye carfur filan açılcakmış bi avm yapıyolar yeni bide yeni yol yapıyolar ankaraya yarım saate incekmiş zaten 50 dk filan arabaylada arabamız olursa bide ankaraya gideriz belki haftasonları ama hep kızımla yalnız takılcak gibiyim eşim buraya yerleşmeyi baya koydu kafasına bu evi satalım şu evi alcam bırcu bitince demeye başladı bide seneye etüt merkezi açcaklar arkadaşıyla öğrencileri biraz fazlalaşsın burda 3 senede isim yaptı eskişehire gitsek senelerce uğraşması lazım ben en iyisi buraya alışmaya çalışıyım çevre yapıyım artık yaa hep gidecez gözüyle bakıyodum-tatlicadiarzu-

hoşgeldin esra
hayırdır neyin var gel işlerini halledince yerimseniben

günaydıııınnn serpilcim bence kırıkkale güzel bizim buralara bakınca ben çok beğendim açıkcası orayı hem ankaraya dediğin gibi çok yakın ben yerinde olmak isterdim şahsen buraya her gelen nefret ediyo nasıl yer ya diyolar ne sıkıcı bişey yok diyolar bi tane avm var başka bişeyi yok o da küçücük bişey zaten 3katlı en alt sırf çocuk giyim ve oyun alanı jetonlu oluyo ya üstü kuyumcu ve giyim en üst sinema ve yemek fast foot o kadar başka bşicik yok balıkesirde ben makronuzu gördüm bizim burdakinden büyük valla ve daha enerjisi falan bol bi yerdi biz burda ordu evine bile gitmiyoruz daha doğrusu giden kimse yok emekli amcalardan başka onlarda birahaneye çevirmiş orayı gelen kaçıyo orduevinden görümcemler falan nasıl bi yer diyolar biz günlerimizi bile ordu evinde yemek yiyerek yapıyoruz diyo bandırmadakini gördüm çoluk çocuk tıklım tıklım burda kimse yok yaaa offf offfffffffff

ya ewet kötünün kötüsü var dimi ayşegül ama sizde bi kaç sene sonra gideceksiniz ordan bide aslında arkadaş çevren kafa oluncca dışara nerde oturcam yiiicem onuda pek aramıyo her zaman; keşke buraya tayini çıksa eşinin süper olurdu ya yada ankaraya filan sürekli görüşürdük

evet canım orası öyle bu seneyi saymazsak 4senemiz kaldı bu şehirde ama burdan sonra burdan kötü bi yerede gitmek var bide 8seneye çıkabilirmiş burası o zaman geçmez ömür valla keşke kendi evimiz olsa ben onada razıyım evimle uğraşırdım en azından ama lojman evinin neresini düzeltceksin her yer her yerden dökülüyo allahtan tek şansımız bu sene kaloriferler iyi yanıyo nolduysa bilmiyorum bide doğaç büyüse iyice rahat ederim heryere rahat giderim atlar arabaya o ilçe senin bu ilçe benim annemde olur yazın gezerz buranın ilçeleri güzel akçay edremit altınoluk falan yazlık yerler iyi o şans bizde

ha bide komşuluk tamam varda seçme şansın yok burdada ya alt komşumla iyiyiz genç olan hep bahsederim zaten burdada ama oda ben çağırırsam gelir kendi çağırmaz bi tuhaf o da ya hadi derim alışverişe gidelim karfura sıkılıyodum bende iyi olur der madem sıkılıyosun niye çağırmıyosun beni değilmi bi genç daha var o da aynı sade ben çağırırım o gelir kendi çağırmaz evimiz batmasınmı diyolar acep bilemedim doğaçında bi yeri batırdığı falan yok kendileride diyo çok uslu dağıtmıyo diyolar anlam veremiyorum bende çağırmıcam diyorum her seferinde yine dayanamıyorum sıkılıyorum napıyım çağırıyorum ya bide illa bişey yapıp ikram etmenede gerek yok bi kahve ve bisküvi koyuyorum önlerine bazen rastgelirse tatlı börek kekte oluyo ama her zaman değil masraflı tarafıda yok yani ben çayada rağzıyım maksat muhabbet yaaa

bizde kastamonuda otururken öyleydi seninkinin tersiydi ama ben çağırırdım hadi gelin çay yaptım bilmemne onlar iki arkadaş hep otururlardı birlikte sen gel derlerdi keki breği alıp birlikte otururduk benimkiler üşengeçti evden çıkmaya üşeniyolar hep pijamayla oturuyolardı çünkü ;
ama dediğin gibi maksat muhabbet olsun çay may da aramam ben evde olsam patlardım bizim apartmanda yaşları büyük çünkü gelip gitmeye can atıyolarda eşim gitmiyo çağırmıyoda zaten şimdi hiç boş vaktimiz kalmadı ya koşturmayla geçiyo günler sende işte annende olursa yannıda çıkar gezersiniz ilçelere bursaya denize gidersiniz yaaa küçük de olsa sen avrupaya daha yakınsın ayşegül içlere sokuldukça değişiyo insanların bakış açıları düşünceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…