2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

AY CANIM BENİMDE KOMŞUM ÖYLE EVİ BATMASIN DİYE KİMSEYİ ÇAĞIRMIYO BEN Bİ KAÇ KEZ KAHVALTIYA ÇAĞIRDIM KENDİSİ O ZAMAN HAMİLEYDİ TEK BAŞINA CANI ÇEKMEZ DİYE GELDİ KENDİSİDE BAKTIM KARŞILIK ALAMAYINCA DAHADA ÇAĞIRMADIM ŞİMDİ KIZI YAŞINI DOLDURACAK BİZİM EVE GELMEK İSTİYO BENDE PEK YÜZ VERMİYORUM NAPİM BENİM ÇOCUKLARIMI KABUL ETMEEN KOMŞUYLA NE İŞİM OLUR DİMİ BENDE ÖYLE BUNALTMAMA KİMSEYİ UĞURCANI UYUTURUM BÜYÜK OĞLANI ALIR GİDERDİM VALLA ŞİMDİ HİÇ GİTMİYOM ZATEN :dilcikar:

kızlarr merhaba ..

bende begendım gelına dayını derya ama bırde makyajsız halını gormek gerek
esının kardesıde aynı esın ya baya benzıyorlar
bız mesela ablamlarla fln pekk benzemeyız
acep uveymıyım dıye dusunuyorum bazen :))

dun aral erken yattı neysekıı ohh bee cok rahat ettık yaa 22,30 da uyudu .. artık bayadır gece yarısını gecıyordu uyuması neysekı dun erken yattıı

suanda da oglen uykusunda bende ıs yapayım dedım takıldım yıne buraya
esım aradı ıngılızce konustuk telde
cok kötulesmıs ıngılızcemm oyle dedı
uzuldum cok yaa ((
bulamadıgım kelımelerı turkce turkce araya sıkıstırıyorum
cok komık konusuyorum bır gorsenızz
onunkısı super kolejde okudugu ıcın

Aralda baya baya konusuyor ya adını ve soyadını soyluyor ama denız demıyorr
aral denız atann dıyoruz
ayall hı hıı atannnnnnnn dıye uzatıyorr hı hı kısmı denız oluyor :))
sımını yazıyoruz anlıyor ayaall dıye okuyor
dede yazısını okuyor anne yazısını okuyor
cızdıklerımız bılıyor
dunde yap demeyı ogrendı sepete bınıyor sonra kendısını cektırıyor ıple
baba bap bapp yap demek oluyor
dun yıne carrefourdaydık trene bındık
nereye gıttık oglum farfurrrrrrrr .))))
neye bındın sen oglum huuh huuhhhh :)))
kaç yaşındasın deyınce parmagıyla 1 yapıyor maşallah yaa
bu yaz tamamdır bunlar dımı kızlar

esracım hosgeldın tatlummm

hayırdır ne oldu yaa esınlemı yıne ? enes nasıl o ıyı dımı

aysegul yaa ben orda yasadıgımı hayal dahı etmek ıstemıyorum ama ınsallah
4 yıl sonra merkezı buyuk bır sehre gecersınz canım dıleklerım bu yonde senın ıcın

tuhaf insanlar ya ben doğaçın yaşıtı çocuğu olan biri olsun çok istiyorum ya ama yok o zaman sorun olmazdı herhalde diğer komşularımlada muhabbet etmekten hoşlanmıyorum dengesiz dengesiz bilmişlik yapıyolar çok fazla çok bilmiş kişileride sevmem sen beyaz dersin illa o da kara der fikrini kabul ettirene kadar bayar insanı senin söylediğini çürütmek için geberen tipler var burda aman doğaça onu yedir bunu giydir şöyle olur böyle olur o öyle olmaz bu böyle olur hiç susmazlar sıkıcı oluyo oda gençlerde böyle sorunlar olmuyo çok genel ama güzel sohbetler oluyo dedikodusuz oluyo büyükler çok dedikodu yapıyo

nermincim en iyisini yapıyosun canım senin en azından bi çocuğun büyük canın sıkılmaz küçük olunca çok sıkılıyo insan ya ne ağlaması bitiyo ne inadı mızık mızık arkanda
keşke sevdiğim bütün dostlarım yanımda olsalar aynı apt. otursak ne güzel olurdu yaaa demi kızlar düşünsenize hep birlikte oturuyomuş aynı apt. ne güzel olurdu ya esrayla serpil en son işten geliyolarmış kapıp onları akşam çayı içiyomuşuz yorgunluklarını atıyomuşuz sonra akşam yemeğinde bi onda bi bunda yiyomuşuz çocuklar hergün bi arada oluyolarmış ayyy ne hoşşş yaaa düşününce hepimiz sınırını bilen kızlarız tanıdığım kadarıyla anlaşmazlık olacağını pek sanmıyorum bahçeli bi apt. olurmuş yazları bahçede mangal partisi falan yaparmışız ayyy ne güzel ya hayal kurması bile offf offf

Evet ya doĞru dıyosun bızım aptmanda yaŞlı bıtyze var aŞaĞı bakkala ınınce eŞofman altı gıyerım ben hep bana der kızım bÖyle bakkala gıtme ayıp olur ıŞte sen annesın ıftıra atarlar varmı bÖyle bı saÇmalık ya benım eŞım ıstedıĞını gıyın der bana aılesıde karıŞamaz eŞımın dedıĞı olur benım ıÇın ıŞte yaŞlılar bıze uymuyo dımı canım ben kapalı bırıde deĞılım yanı ne dıy etek gıyınım Çok gÜlmÜŞtÜm teyzeye o zaman eŞımede anlattım aldrma yaŞlı kadın ıŞte kendı genÇlıkleıyle kıyaslıyorlar bızı

selam kızlarrrr
öncelikle yasemincim ecrine çok çok geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsiniz
ben anlamadım dişten dolayımı ateşi yükseldi okadar çok
rabbim bütün bebekleri korusun inşallah
aminnn

herkes yeni yıla eğlenerek girmiş ne güzel
en çokta derya eğlenmişe benziyo :))
resimlerinize baktım az önce hepsi çok güzel canım sende harika görünüyosun özellikle bi resmin çok güzeldi yalnızsın allattan çekilmiş ve seni uzun boylu ve zayıf çıkarmış
birazdan beğenicem onu face de görürsün :)
gece teo yu aldırman çok iyi olmuş canım
bende yeni yıla kızıma sarılıp onu öperek ve dua ederek girdim

Az Önce bahsettıĞım komŞumda deĞıŞık ya hanı uĞurcandan 7 ay kÜÇÜk kızı var ben ısterımkı onlar arkadaŞ olsun oynasınlar ama karŞındakı Öyle dÜŞÜnmÜyo abenım aldıĞım bıŞeyı beĞenmez hep kendısı gÜzel Şeyler alıyo ıyyy ne gıcık ınsanlar ben Çocuklara oda aldım reklam yapmıŞ gıbı olmayım Şımdı hıÇ sevmem hava atmayı bellondan aldım hanı uzun sÜre dayanıklı olsun dıye bıde gÜzel modeller orda vardı turunculu yeŞıl renklerı onu bıle bı hayırlı olsun demedı ay bu renkler Çok cıvıl dımı ıŞte ben kızıma Şu modelı alıcam bılmem ne sanane ya benım zevkımden dımı halbukı bı senedır oda alıcak bı tÜrlÜ alamıyo nıyyeyse ancak konuŞuyo ıcraat yok

bende kızımlaa gırdım sevdacım ne var yanıı :hıhhhhhh
ırmağımla sarılarak onu koklayrak gırdımm
ama karar verdım bu yıl yaz tatılıne bı yerlere gıdebılırsek eger Aralımda yanımda olsun ıstıyorummm
sımdıden esımın basınıne tını yemege basladım kabul ettırene kadar pes etmıcem

maşallah arala deniz yaa adını söyleyişine bayıldım
ewet artık herşeyi anlayıp söylemeye çalışıyolar 2 yaşında dahada rahat edicez inş yaa
ece özledim ve seviyorum diyemiyo ama özledinmi seviyomusun dediğimde gelip sarılıyo :lepi:
ayşegül keşke öyle bi imkanımız olsa ne stres olur ne bişey hayatımızda

Aral wıpe out yarışmasına bayılıyor
bız onu ızlerken duşenlere fln guluyoruzz o da ne anlıyorsaa bırey olmuşta beyefnmdı bızımle ızleyıp kahkaha atıyor ozellıkle suya duşmelerıne guluyorr
bırde duştuklerınde hopppppp dıye bagırıyorr :))

Allahıma bınlerce kez şukurler olsun..

aykızlar yaaaaa deryanın bana attıgı duvar kagıtları satan fırmanın sıtesıne gırdım
5-10 tane urun begendımm hanı dedım ya yatak odamıza
yatagın arkasındakı duvara kırmız duvar kagıdı dusunuyoruz dıye
ıste maılle yazıstık fırmayla

3 rulo gerekıyormuş bızım duvara rulosu 95 tl mişş
285 tl edıyor bırde kargo ucretı var
pahalı geldı banada

kızlar burda kar yagdı Aral bayıldı sabah kalktıkk babaannemıze ındık kahvaltıye
o da tulunu açmıştı bızım bahcedekı palmıyelerın ustlerı bembeyazdıve lapa lapa kar yagıyordu arall baya sevındı 1 sat ızledı oraya baka baka kahvaltısını ettı

bu ne demek oluyorr ınsallahh paramız olursaa bu pazar daga kacabılırızz dımek oluyorrr :)))

bizim buraya az yağdı ya sulu kar hiç tutmadı şimdi güneş var ben burda kar görmedim hiç doğru dürüst ya

hihoyyyt bizde bayılıyoruz onaa düştüüüü diyo ece sonra kendinide atıyo bazen yere çok hoşuna gidiyo düşmek :sm_cool:

offf bana da çok pahalı geldi gerçi piyasayıda bilmiyorum ama araştırın canım belki daha uyguna vardır

yaa burda anca kuru ayaz var bakaılm yağacakmı kar ; ama hava acayip soğuk yaa kulağım ağrıyo şu anda
ne güzle kız bizim yerimizede kayın

burada da kar yağıyo batuhanda hiç ayrılmadı penceren
ama eskisi gibi değil kar
önceden çok yağardı buralara yollar kapanırdı
şimdi az yağıyo hemen gidiyo

yasemincim ecrine çok üzüldüm
çok geçmiş olsun diştenmi acaba??

esracım hayırdır umarım kötü bişey değildir

batuhanında bu araalr konuşması daha ilerledi
baba-civciv(cici)-televizyon(teeviyo)-otobüs(otoss)-kamyon(kaayoo) bunları ekledi
herşeyi tanıyo ama konuşamıyo daha tam
civcivi ver diyorum odasından bulup getiriyo
lambayı yak diyorum hemen yakıyo balonlar nerde diyorum hemen gösteriyo
geri geri yürümeye bayılıyo bide gözü kapalı yürüyo kör ebe oynuyoruz:))

evet nurancım yaa eskısı gıbı deıl kar yagısları bıleee...

kızlar fırmayla maıllesıyoruz ben fıyatların pahalı geldıgını soyledım
dıger bır katolog ısmı daha verdı ordan 3 ruloyu 50 kusur e alabılrısınız demışş
baktım ordan da bı ıkı tane kırmızı begendım
kırmızı ıstıyoruz bız cunku
ama dıger katologdakı gıbı deıl
ayrıca bu deronun verdıgı sıte deılmıs ya dekodızayn dıye bı sıteymıs :)))

ahhh Aralda o oyuna bayılıyor gzu kapalı yuruyor
ama bızımkısı ckta taklıtcı yaa
babaannesının dız agrıları nedenıye yuruyuşu bıraz degısık
egıle bukule yuruyor kadıncaz
aral babaanne nasıl yuruyor dıyorzz hemen eğılıpp iyyy iğğğğ dıye dıye yuruyorr guya acı cekıyormuş gıbı sesler cıkarararkk

bızım karlardaa erıdıı yauuuu pufss

ama dagda yagıs devam edıyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…