ha bide komşuluk tamam varda seçme şansın yok burdada ya alt komşumla iyiyiz genç olan hep bahsederim zaten burdada ama oda ben çağırırsam gelir kendi çağırmaz bi tuhaf o da ya hadi derim alışverişe gidelim karfura sıkılıyodum bende iyi olur der madem sıkılıyosun niye çağırmıyosun beni değilmi bi genç daha var o da aynı sade ben çağırırım o gelir kendi çağırmaz evimiz batmasınmı diyolar acep bilemedim doğaçında bi yeri batırdığı falan yok kendileride diyo çok uslu dağıtmıyo diyolar anlam veremiyorum bende çağırmıcam diyorum her seferinde yine dayanamıyorum sıkılıyorum napıyım çağırıyorum ya bide illa bişey yapıp ikram etmenede gerek yok bi kahve ve bisküvi koyuyorum önlerine bazen rastgelirse tatlı börek kekte oluyo ama her zaman değil masraflı tarafıda yok yani ben çayada rağzıyım maksat muhabbet yaaa
Aral wıpe out yarışmasına bayılıyor
bız onu ızlerken duşenlere fln guluyoruzz o da ne anlıyorsaa bırey olmuşta beyefnmdı bızımle ızleyıp kahkaha atıyor ozellıkle suya duşmelerıne guluyorr
bırde duştuklerınde hopppppp dıye bagırıyorr :))
Allahıma bınlerce kez şukurler olsun..
aykızlar yaaaaa deryanın bana attıgı duvar kagıtları satan fırmanın sıtesıne gırdım
5-10 tane urun begendımm hanı dedım ya yatak odamıza
yatagın arkasındakı duvara kırmız duvar kagıdı dusunuyoruz dıye
ıste maılle yazıstık fırmayla
3 rulo gerekıyormuş bızım duvara rulosu 95 tl mişş
285 tl edıyor bırde kargo ucretı var
pahalı geldı banada
kızlar burda kar yagdı Aral bayıldı sabah kalktıkk babaannemıze ındık kahvaltıye
o da tulunu açmıştı bızım bahcedekı palmıyelerın ustlerı bembeyazdıve lapa lapa kar yagıyordu arall baya sevındı 1 sat ızledı oraya baka baka kahvaltısını ettı
bu ne demek oluyorr ınsallahh paramız olursaa bu pazar daga kacabılırızz dımek oluyorrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?