benim oğlan tembel ya konuşmada yaşını soruyorum bii diyor telefona aloooo diyo babannesine baban diyo bide topu atınca goooo diyo en yeni bunlar başka yok ama nuranında dediği gibi herşeyi biliyo gösteriyo anlıyo ben kalın bi masal kitabı aldım resimli o yüzden aldım zaten sürekli getiriyo resimlerine bakıyoruz ağaç nerde diyorum gösteriyo kuşu evi herşeyi gösteriyo ama konuşamıyo masal okuyomusunuz siz kızlar ben okuyorum doğaç çok seviyo çok anlamasada anlıcağı dilde anlatıyorum hav hav gelmiş evine gitmiş falan diye bide konuşma seslerini seslendirerek anlatıyorum bayılıyor getirip getirip oku diyo bana :))
ben önce market broşürleri olurya gıda resimleri falan olur gidiyo geliyo açıyo mama falan diye gösteriyo ama hiç yırtmıyo çok seviyo resimlere bakmayı dedim buna en iyisi resimli bişey alayım doya doya baksın aklıma masal kitabı geldi resimli hem ben okurum hem resimleriyle eğleniriz dedim iyide oldu zaten doğaça aldığım oyuncak olsun ne türden olursa olsun pişman olmuyorum hep ilgili hepsine karşı sıkılmadan oynuyo hep
dün salona girmiş orda yapmış kakasını oraya girmesi yasak yaa nasıl diken üstünde beni bekliyosa kapıdan uzandım napıyosun sen burda dedim önce bi zıpladı koşa koşa çıktı odadan tataa tataa diye gitti oturma odasına beee (bez) mee (mendil) getirdi temizledik artık walla bazen gaz çıkarttığındad geliyo üffff burnunu tuta tuta yatıyo bakıyoruz yok bişey kokusunu duyuyo ama götündekinden haberi yok kaka yapmışmı yapmamışmı artık çok eğlendiriyo ece beni yaaadoğaçta her zaman olmasada bezini alıp geliyo eee diye ama yapmadan önce söylemiyo yaptıktan sonra bide sade bezini değl alt açma örtüsü ıslak mendil ve kremide getiriyo sonundada uzanıyo bi güzel başla diye
off yaa canım nasıl çikolata istiyo şu anda çok soğuk olmasa kantine gidecem
cumartesi günü aşure yaptım bu arada kızlar öğlen arkadaşa da götürdüm orda hep birlikte yeriz diye ama o sadece kendisine getirdim anladı ve dolaba koydu bende beraber yiyelim diye getirdim diyemedim ama diğer iki arkadaşa ayıp oldu onlar tadamadı
bitti zaten 3 5 kişiye verdim bu sefer az yapmıştım kıvamıda çok iyi oldu son tabağı akşam kızımla yiiicem o da sevdi gerçi fındıkları bütün atıyorum içine onları ayıklamayı seviyo ama yedi yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?