2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlan tembel ya konuşmada yaşını soruyorum bii diyor telefona aloooo diyo babannesine baban diyo bide topu atınca goooo diyo en yeni bunlar başka yok ama nuranında dediği gibi herşeyi biliyo gösteriyo anlıyo ben kalın bi masal kitabı aldım resimli o yüzden aldım zaten sürekli getiriyo resimlerine bakıyoruz ağaç nerde diyorum gösteriyo kuşu evi herşeyi gösteriyo ama konuşamıyo masal okuyomusunuz siz kızlar ben okuyorum doğaç çok seviyo çok anlamasada anlıcağı dilde anlatıyorum hav hav gelmiş evine gitmiş falan diye bide konuşma seslerini seslendirerek anlatıyorum bayılıyor getirip getirip oku diyo bana :))

off yaa ben bu akşamda yalnızım kızımla bakalım neler yapacak yine o da sıkılıyo yalnızlıktan
foto albümüne bakmaya bayılıyo kurban bayramında çektiğim fotoyu gördü ablamın kızlarıyla o gün ok eğlenmişlerid yataklara çıkıp zıplamışlarıd sonra otururlarken foto çektim geçen gün o fotoyo baktı hopp hopppp dedi kalktı zıplamaya başladı hatırlaması çok şaşırttı beni sırnaşık şey herkese söyledim valla bunu belki öncedende yazmışımdır :roflol::roflol:
masal okumuyorum ama resim çizip üzerinde anlatıyorum onu seviyo bide tahta puzzle almıştım onları tam yerleştiriyo yerlerine çevire çevire
dün akşam yerde gazete vardı orda bonusun reklamı var çöp adam çizmişler baba diyo babayı öyle çiziyorum defterine üztüne bastım anne çekkk diyo bana

Son düzenleme:
ben kafamdan uyduruyorum hıkayelerımızı
ve bende kopek deılde hav hav gelmıs kedı gelmıs aralla oynamışlar ay dede gelmıs fln fıstık baya uzata uzata uyduruyorumm
en cok aydedelı masal anlatmamı ıstıyor
bnmde hayal gucum ne kadar genışmışş yahuu :)))

aral ben esım yataga gırıyoruz salamayı bıraktık bılıyorsunz
aral ortamızda oluyor ben masal uydurdukca esım kıs kıs guluyor

eşimde benim ninnilerime gülüyo yaa bi tane var zaten bebekliğinden beri söylediğim onu günlüğüne yazdım unutmayalım büyüyünce okusun hanfendi ona eklemeler yapıyorum "benim küçük kızım var onun çok çok uykusu var babası eceyi sallasana tvnin sesinide kıssana mesela yada benim küçük kızım var onun bi sürü arkadaşı var haydar celal ilayda gelir gülceyle kayraa bunuda yeni uydurdum :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben önce market broşürleri olurya gıda resimleri falan olur gidiyo geliyo açıyo mama falan diye gösteriyo ama hiç yırtmıyo çok seviyo resimlere bakmayı dedim buna en iyisi resimli bişey alayım doya doya baksın aklıma masal kitabı geldi resimli hem ben okurum hem resimleriyle eğleniriz dedim iyide oldu zaten doğaça aldığım oyuncak olsun ne türden olursa olsun pişman olmuyorum hep ilgili hepsine karşı sıkılmadan oynuyo hep

batuhanda çok konuşmuyo oda tembel
bunlar eklendi zaten az kelime biliyo ama herşeyi anlıyo
ben kitap okuyamıyorum çok denedim sıkılıyo bağırıyo kitabı hemen elimden alıp atıyo

ne güzel ayşegül inş hep böyle oynar kitap artık en iyi oyuncak onlar için bende iki tane kitap almıştım eskden fotolarını çekip koyayım bi ara onlarda çok güzel balık demeyi ondan öğrendi mesela eşek le arıyı da
haftasonu arkadaşlarlaydık bi tanesinin kreşi var çocuk gelişimi mezunu ece ordadahemen resim yaptı kalem tutuşunu çizdiği yuvarlakları görünce normal yazı tahtası alın siz eceye dedi bide kakasını yapıp bezini alıp geliyo bazen yaparken söylüyo çok katı olduüunda sanırım acıyo poposu bağırıyo anneeeee yaaaa tataaaaa diye alkisalkisalkis onu sordu başlayabilirsin artık o zaman yawaş yawa şdedi ama onun için evde olmak lazım 20 dk de bir wcye tutmak lazımmış filan baharda belki başlarım dedim biraz ısınsın hava donsuz gezsin sırnaşık şey

doğaçta her zaman olmasada bezini alıp geliyo eee diye ama yapmadan önce söylemiyo yaptıktan sonra bide sade bezini değl alt açma örtüsü ıslak mendil ve kremide getiriyo sonundada uzanıyo bi güzel başla diye

dün salona girmiş orda yapmış kakasını oraya girmesi yasak yaa nasıl diken üstünde beni bekliyosa kapıdan uzandım napıyosun sen burda dedim önce bi zıpladı koşa koşa çıktı odadan tataa tataa diye gitti oturma odasına beee (bez) mee (mendil) getirdi temizledik artık walla bazen gaz çıkarttığındad geliyo üffff burnunu tuta tuta yatıyo bakıyoruz yok bişey kokusunu duyuyo ama götündekinden haberi yok kaka yapmışmı yapmamışmı artık çok eğlendiriyo ece beni yaaa

eşime zeynep yokken hayat ne kadar boşmuz diyorum
oda iyki yapmışız diyo :)
yaşam kaynağımız onlar bizim

ayy çok güldürdü beni ece yaaa evet sevdacım öyle yaşam kaynağımız onlarla hayat daha güzel şu memlekette napardım o olmasa diyorum ben hep iyice sıkılırdım valla bize arkadaşta oluyolar evimizin sesi soluğu onlar

kızlar zeynep resim çekinmeye bayılıyo
elime fotoğraf makinasını alayım hemen poz vermeye başlıyo herseferinde kendini şekilden şekile sokuyo
mankenmi olcak acep
babası bacaklarını kırar hah hahhhh haaa
2010 KATALOG ÇEKıMıMıZ :))

Son düzenleme:
wayy beee ne güzel de pozlar vermiş çeker durursun sevda ne güzel bende çok istiyorum ama ece müsaade etmiyo gelip alıyo karambole getirp çekebiliyorum

off yaa canım nasıl çikolata istiyo şu anda çok soğuk olmasa kantine gidecem
cumartesi günü aşure yaptım bu arada kızlar öğlen arkadaşa da götürdüm orda hep birlikte yeriz diye ama o sadece kendisine getirdim anladı ve dolaba koydu bende beraber yiyelim diye getirdim diyemedim ama diğer iki arkadaşa ayıp oldu onlar tadamadı
bitti zaten 3 5 kişiye verdim bu sefer az yapmıştım kıvamıda çok iyi oldu son tabağı akşam kızımla yiiicem o da sevdi gerçi fındıkları bütün atıyorum içine onları ayıklamayı seviyo ama yedi yinede

afiyet olsun canım bende az yapmıştım kötü olursa bide diye iykide öyle yapmışım pek beğenmemiştim zaten bidada dağıtan bi kişi oldu beklemekteyim biri dağıtsada yesek diye valla seviyorum ben aşureyi annem gelsin yine yapıcam iila aşure ayındamı olcak dimi ama doğaç sevmedi zaten doğaçın tatlıyla fazla arası yok yerse bi çikolata ve jelibon yiyo o da azcık çok olursa tükürür varsa yoksa çubuk krakerci kilo alsın diye veriyom bende napıyım krakerden bişi olmaz diyom

bu arada çok tatlı zeynep sevdacım ne güzel pozlar vermiş ya bayıldım maşallah doğaç hiç durmuyo yerinde koyduğum resimdede sandalyede tek sabit yakaladığım için çektim yoksa mümkün değil ne güler resme ne bişey ya

zeynep genelde seviyo resim çekinmeyi ama bazen inadıda tutarsa mümkün değil sabitleyemezssin

kızlar yine aynı hatayı yaptım
zeynebin biberonları kaynamsı için çaydanlığa koydum ve buraya oturdum
bi koku geliyo burnuma ama nerden diyorum sonra birden aklıma gelidi mutfağa koştum ve ne göreyim çaydanlığın suyu bitmiş ve biberon ve ucu erimiş yanmış
offffoffff içerisi leş gibi duman kokuyo
eşim gelene kadar çıkar koku inşallah
yoksa interneti yasaklıcak bana :)))

1268. sayfada kaldım anacım oku oku bitmiyoooo okumadan da rahat edemiyom :)))
şimdi işlerime döneyim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…