Slmmm kıslarrrrr...
ben yine gündüz yazamayıp gece oturabildim.. teoş oturtmuyor pc başına yaaa cd açıyorum falan yine de kar etmiyor kandıramıyorum..
geçen sene onun bi videosu vardı nihal bize geldiğinde çekmiştim sallanırken uyuyakalıyordu sonra tekrar sallanıyordu falan bahsetmiştim size onu nihayet bilg.atabildim program buldum kestim biçtim falan nihayet face attım,ordan bakarsınız teyzeleri komik oğluma...
ay gerçekten ne çok yazmışsınız bugün oku oku bitmedi..
Canım saat 10 gibi teoyla uyanıyorum ..az uyumaya alıştı bünyem sanırım ama bazen gündüzonu uyturken uyuyakalıyorum:))günaydınnn
derya o saatte hala ayaktasın ben hiç dayanamıyorum 12 ye ayarlanmış benim saatim geçtimi saçmalıyorum ee teo sabah kaçta uyanıyo sen kaç saat uyuyosun canım nasıl dayanıyosun maşallah valla
Ayyy ayşegülll ne güzel bi hayal kurmuşsun canım yaaaa okurken kafamda canlandı hemen veeee çay yapasım geldi size :))nermincim en iyisini yapıyosun canım senin en azından bi çocuğun büyük canın sıkılmaz küçük olunca çok sıkılıyo insan ya ne ağlaması bitiyo ne inadı mızık mızık arkanda
keşke sevdiğim bütün dostlarım yanımda olsalar aynı apt. otursak ne güzel olurdu yaaa demi kızlar düşünsenize hep birlikte oturuyomuş aynı apt. ne güzel olurdu ya esrayla serpil en son işten geliyolarmış kapıp onları akşam çayı içiyomuşuz yorgunluklarını atıyomuşuz sonra akşam yemeğinde bi onda bi bunda yiyomuşuz çocuklar hergün bi arada oluyolarmış ayyy ne hoşşş yaaa düşününce hepimiz sınırını bilen kızlarız tanıdığım kadarıyla anlaşmazlık olacağını pek sanmıyorum bahçeli bi apt. olurmuş yazları bahçede mangal partisi falan yaparmışız ayyy ne güzel ya hayal kurması bile offf offf
aykızlar yaaaaa deryanın bana attıgı duvar kagıtları satan fırmanın sıtesıne gırdım
5-10 tane urun begendımm hanı dedım ya yatak odamıza
yatagın arkasındakı duvara kırmız duvar kagıdı dusunuyoruz dıye
ıste maılle yazıstık fırmayla
3 rulo gerekıyormuş bızım duvara rulosu 95 tl mişş
285 tl edıyor bırde kargo ucretı var
pahalı geldı banada
deryaa öldüm gülmeken teo ya ya nasıl sert sallıyo bide kendini ayy süper valla
o kitaplardanda görmüştüm ben ama almamıştım o zaman hem de kampanya vardıyaa 5 liraydı iki tane aldım birinde her harften iki hayvan var birindede eşleştirme eller ----- elleimizle yemek yeriz gibi
yasemin insancılda güzel kampanyalar oluyo böyle kitaplarda canım bi sürüde çeşit biliyosundur belki ama ben carfurdakinden almıştım eceye
eceninde pek keyfi yok dün iştahlı yememiş yemeklerini az az yrmiş hep bide kafasını koycak yer arıyomuş akşamda herşeye ağladı çok yordu beni hep diğer odalara gitek istedi sıkılmış evde yemekde pek yemedi bende sürekli bişeyler getirdim onun yemediklerini bitirdim tatlı tuzlu karıştı sonra benim bile midem rahatsız oldu ecede kusacak gibi oldu çooocuuummmmm yatarkende peditus verdim o şurubuda vermek istemiyrum ama evde bişey kalmadı yaa eceyi götürmeden gitsem yazmazmıki dr yada devam ederim ona (1 seneyi geçmiştir onu alalı) hasta olmasında bide tabi zencefil meyan kökü tarçın karanfil ıhlamur kaynatttım limonlu ballı yarım bardak kadar içirdim sabahda içer kahvaltıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?