2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben yine gecikmelide olsa girebildim geçmişi okudum çok yazmışsınız kızlar zarzor bitirdim...iyi dilekleriniz için sağolun ecrin şu aralar şükür ateşi yok ama dün gece 4 kadar ağladı susmuyor var bir rahatsızlığı ama anlamıyorum bu cimcimeyi...

ayşegülcüm doğru diyorsun biz merkezzde değiliz ama gelirsen çok sevinirdim yada durunlar uygun olursa bir yerde de buluşabiliriz ayrıca manavgatta akrabalarımız var bu geçtiğimiz yazda onlara gitmiştik ziyarete..

esracım hoşgeldin canım nasılsın....

nurancım hoşgeldin canım sende yoktun bu sıralar nasılsın ...

Sevdaaaa bu kız nasıl bu pozları veriyor yerim ben onu yaaa çok tatlı ayy bayıldım bizim cadıya ders vermeli uyuz kızım asla poz vermez daha elimden kapar ....

Slmmm kıslarrrrr...

ben yine gündüz yazamayıp gece oturabildim.. teoş oturtmuyor pc başına yaaa cd açıyorum falan yine de kar etmiyor kandıramıyorum..

geçen sene onun bi videosu vardı nihal bize geldiğinde çekmiştim sallanırken uyuyakalıyordu sonra tekrar sallanıyordu falan bahsetmiştim size onu nihayet bilg.atabildim program buldum kestim biçtim falan nihayet face attım,ordan bakarsınız teyzeleri komik oğluma...

ay gerçekten ne çok yazmışsınız bugün oku oku bitmedi..

Komşuluğada değinilmiş benim komşum zaten anneler hep akrabalarım yanımda şükürkii ....

Son düzenleme:
BİRAZÖNCE BAKTIM DERYACIM ŞEKER OĞLUŞUMUZA GÖZLER GİDİYOR HEMEN KALKIYOR UYMAKLA UYUMAMAK ARASINDA GİDİP GELİYOR .....:icecream:

oooo yasemin hanımlarda burdaymış cıstak çıstakkk...bu gece yanlız değilim :))

zeynonun resimlerine bayıldım zilli nasılda güzel fotomodellik yapmış annesine bu fırsatı iyi değerlendir sevda o sıkılmadan çek çekebildiğini birsüre sonra bende çekcem bakıyım bi falan der ve poz vermez olur.( bizim kızlar öyleydi)

Doğaçın saçlar da çok güzel olmuş ayşegülcüm yüzü ortaya çıkmış iyice zeytin gözler falan maşallah..ya bu arada nasılkesiyorsun yaaaa..ya da doğaç nasıl duruyor teo kesinlikle durmuyo saç keserken geçen kestik enseyi falan ama durmadı yarım yamalak oldu..

Denizcim bende elticiğimin natural halini merak ettim valla çünkü gerçekten yüzünü spatulayla kazısan sanki fondötenler gelecekmiş gibiydi..bi hamama götürmek lazım :)) eşimle kardeşi evet çok benzerler eşimin minyatürü gibidir kardeşi :))

Muhabbet kuşlarından bahsetmişsiniz nasıl şakıdıklarından hepiciğine maşallahhhhhh hemde 41kere!

bizde de iki kelime var ama üçüncüye geçemedik henüz..ama adını halaaaa söylemiyo teo (tabi öyle 2 tane koyarsakçocukta şaşırır adını:))

akşam hava kararınca kapının önünde dolanıyo baba diye bugün baktım sokak kapısını asılmış açmış Allahtan zinciri takıyorum ama iyice tehlikeli olmaya başladı baba sonra gelcek diyince basıyor çığlığı..artık gidenin arkasından çok ağlıyor sizdede öyle mi?

Bende teoya 2kitap aldım sözcükler ve karşıtlar diye ama içeriğini çok beğendim bulursanız alın tavsiye ederim hem de tanesi 10 tl..resim eklerim zaman olursa..

teo da kitaplara bayılıyor hep açıp bakıyor bana gösteriyor ismini bildiklerini söylüyor ama çoğu zaman kitabı ters tutuyor niye acaba bu aralar taktım kafayı..masal kitabı henüz almadım çünkü yırtıyor ve dinlemiyor hemen sıkılıyor daha zamanı var..

Son düzenleme:
Canım saat 10 gibi teoyla uyanıyorum ..az uyumaya alıştı bünyem sanırım ama bazen gündüzonu uyturken uyuyakalıyorum:))
Ayyy ayşegülll ne güzel bi hayal kurmuşsun canım yaaaa okurken kafamda canlandı hemen veeee çay yapasım geldi size :))

Evet denizyaaa çok pahalıymış bence de... ama çok güzel desenler vardı ucuza verseler şaşırırdım..diğeri hangi site dekodizayn mı?

bu arada bende girişe sticker aldım welcome yazan durun ekleyim size nasıl olmuş yoksa bunuda mı çıkarayım..

Kızlar işte bu girişteki sticker.. nasıl sizce? çiçek,kelebek vs vardı daha ama onları yapıştırmadım sade olsun diye

bunlarda kitaplarımız ve bazı sayfaları..
pratikolsun diye toplu resim koydum ama belliolmamış sanırım yazılar falan..neyse işte ön-arka,iç-dış-alt-üst gibi karşıt sözcükler var..

deryaa öldüm gülmeken teo ya ya nasıl sert sallıyo bide kendini ayy süper valla
o kitaplardanda görmüştüm ben ama almamıştım o zaman hem de kampanya vardıyaa 5 liraydı iki tane aldım birinde her harften iki hayvan var birindede eşleştirme eller ----- elleimizle yemek yeriz gibi
yasemin insancılda güzel kampanyalar oluyo böyle kitaplarda canım bi sürüde çeşit biliyosundur belki ama ben carfurdakinden almıştım eceye
eceninde pek keyfi yok dün iştahlı yememiş yemeklerini az az yrmiş hep bide kafasını koycak yer arıyomuş akşamda herşeye ağladı çok yordu beni hep diğer odalara gitek istedi sıkılmış evde yemekde pek yemedi bende sürekli bişeyler getirdim onun yemediklerini bitirdim tatlı tuzlu karıştı sonra benim bile midem rahatsız oldu ecede kusacak gibi oldu çooocuuummmmm yatarkende peditus verdim o şurubuda vermek istemiyrum ama evde bişey kalmadı yaa eceyi götürmeden gitsem yazmazmıki dr yada devam ederim ona (1 seneyi geçmiştir onu alalı) hasta olmasında bide tabi zencefil meyan kökü tarçın karanfil ıhlamur kaynatttım limonlu ballı yarım bardak kadar içirdim sabahda içer kahvaltıda

ya kızlar ben hiç yalnız kalamazdım kırıkkaleye gelince eşim askerdeyid ev bul yerleş biraz kaldım şimdide eceyle kalıyoruz haftada bir iki kere ama kendi kendimi korkutuyorum valla
bi gece uyumadan saatler önce bizim yatağın üstündeki koca battaniyeyi toplayıp ecenin beşiğinin yanına sandalyenin üstüne koymuştum sonra ece uyudu onu yatırdım beşiğine gece bi ara ses igeldi kalktım bizim koca battaniye ecenin beşiğindeydi ben onu ilk oraya koymuş olsam o kadar yer kaplıyoki eceyi yatırırken farkederdim çocuğa yer kalmamıştı çünkü beşikte o oraya nasıl gitti anlamadım neyse tekrar uykuya dalabilmişim iyiki

dün geede bi sürü rüya gördüm yatak odasındayız eceyle eşimin silüetini görüyorum oturma odasında elinde kalem aşağı yukarı dolaşıyo oda gerçke gibiydi kalamam artık ylanız özlemleri çağırayım bize filan diyorum annemle teyzemle dışarda dolaşıyoruz neresiyse çok ev yok inşaat hep kocaman bi arı gibi bi böcek konuyo kafama yapışıyomuş oda zehirliymiş filan kurtulamıyorum ayyyyyyyyyy hiç güzel şeyler görmedim yaa hayır olsun
ama şu evhamımı atmam lazım üstümden

canım kormuşsun sanırım ondanda etkilenim kötü kötü rüyalar görmüşsün yanlız kalmak korkusu seslede birleşince çok fena oluyor bende de oluyor bazen heleki kortuysam artık ses yoksada duyyuyorum sanırım....:uhm:

slm kızlar oku oku bitmedi yine deryacım stickerin çok güzel olmuş orjinal duruyo kitaplarda güzele benziyor bende araştırayım bakıyım

dün çok kötü bi gündü ya eşim ank. dönüyodu beni akşam terminalden al dedi msj attı biraz geçikcem diye tamam dedim neyse hazırlandık doğaçla tam kapıdan çıkıcaz eşim msj atmış gelmeyin kaza olmuş bekliyoruz yolda diye dedim mümkün değil doğaç hazırlanmış soyacam otur diyecem dünyayı başıma yıkar iyi o zaman avm ye gidin ben oraya geleyim dedi ok dedim aldım doğaçı avmye gittim arabayla park ettim girdik doğaç başladı nereye saldırcağını şaşırmış bi vaziyette zapdedemedim bi türlü yürüyen merdivenlere falan neyse alt kattaki jetonlu oyuncaklara götürdüm arabaya bindirdim ağlıyo huysuzlandı falan indirdim gitmek istemiyo bu kez zar zor çığlıklarla üst kata migrosa çıkardım arabalı alışveriş sepetine koydum onda sustu şükür sonra eşim geldi aldıklarımızı arabaya götürdü bide orda çığlık dedik yemek yiyelim burda gelmişken tam oturcaz inmem diyo alışveriş arabasından bize yedirmedi sonuç olarak yemek falan paket yaptırdık eve döndük kabus gibiydi ne hayallerle gitmiştim eşim gelene kadar mağaza gezerim demiştim uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi kaldım resmen bu izinde doğaçla gezme işin düşünmeye aldık eşimle tekrar burnumuzdan geldi o ağladıkça eşimle ses tonlarımızda değişti tabi sinir olduk baya araba sürüyorum ama nasıl sinir küpü şeklindeydim burnumdan soluyodum resmen nolucak bu çocuğun hali ya evde uslu ya dışarda deliriyo resmen kalabalık ortamlarda başkalaşıyo geziceğimiz yerleri azaltmayı düşündük eskkişehir ve kütahyadan vazgeçicez gibi gözüküyor kayınvalidelere bıraksak güvenemiyoruz başedemezler diye

kızlarr merhabaaa..
hemen yazıp cıkmam lazım
bankada ufacık bı ışım var

deryacım teonun vıdeosunu geldınce muhakkak ızlıcemm mrk e ttım

bu arada stıcker bence hoş durmamış .. senın evın gayet modern şık bır evın var bu ıse bıraz asortık geldı bana uyumsuz geldı
bırde yamuk mu yapıştırdın sen onu

ay bende sımetrı var bacımm gorunce hemen rahatsız ettı benı
yoksa cekımden mı ?

bu arada bence evın senın yaptıklarınla gayet baska seye ıhtıyac duymadan cok guzel gozukuyor..

ohhhh beee nihayet bitirdim sayfaları...

benim derdim tabiki enes.... hepimizin sorunları birbirine benziyor kızlar ne yapacağımı şaşırdım... Enes evdeki eşyalra takmış durumda ne bulursa televizyona fırlatıyor. Televizyonun arkasına atıyor kablaoları çekmeye çalışıyor. sandalye tepelerine çıkıyor ordan masaya.... sonra konsolun camlarını kırdı 4 lü camın ilk önce en sağının aradan baya zaman geçti geçende soldaki iki camı birden kırmış ya mobilya falan kalmadı zaten umrumda değil kendine zarar vericek diye ödüm kopuyor deli oluyorum.... yüzümüz gözümüz çizik içinde kanı kaynıyor birden saldırıveriyor ısırıyor, cırmalıyor çok mızmızlanıyor oyuncaklara hiç bakmıyor anca kırsın döksün pswikolojim bozuk evde 3 gün kabus gibiydi.... Annem siz işteyken bu kadar yapmıyor size yapıyor diyor bizi özlediğinden hırçınlaşıyor sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…