2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegulcum bence doğaç ı daha sık dışarıya çıkarmalısın
en azından sıtenın bahcesıne ındırmelısın

bence bu sıze ders vermek ıcın yapılan bışey..
dışarıda da bır hayatın var oldugunu bılmek ve onlardan mahrum kalmak onlara kavuşuncada
sınırlenıp sızde kendısınede o anı zehır etmek

evet ımkanların cokksıtlı ama artık oldugu kadar yararlanmaya calısıcaksın
cocuklara bır bahce bıle yetıyor ztn cogu zaman

bu arada ecrine geçmiş olsun....

yılbaşı gecesi enes erken uyudu bizde eşimle film izledik....
çok yorgundum sonra uyudum ben..... yani yılbaşına uyuyarak girdim.... :)

ayşegülcüm o hayal nasıl bir hayal öyle valla gözlerim parladı ne güzel olurdu hep beraber olsak... çocuklarda sıkılmazlardı hem

esracım ısırma huyu bızde de muthıs derecede
ozellıkle benı ısırıyor bacaklarımı boynumu artık neresı gelırse
ve cok zevk alıyor
cocuklar kışın cokmu sıkılıyorlar evde ne
eşınle aranız nasıl oldu ıyımısınızz

aral çok tatlı olmuş maaşallah... (doğaç yazıcaktım aral yazmışım ikisi de çok datlu doğaç abi olmuş mucks)
ece zillisine bak sen o nasıl pozlar öyle hepsine maaşallah....

deryacım faceye girer girmez fotolarına bakacağım çok merak ettim eltini :)

deniz enesi ben sana bırakıp biraz kafa dinlesem nasıl olur
çok değil 3 saatçik (sana bırakırım enesle aralı oynatırsın bende alt kata iner uyurum :)

denizcim eşimle aramız iyi değil biz anlaşamıyoruz...
çocuk için birbirimize katlanıyoruz işte....
çok zıt karakterleriz ya nasıl sevdim ben bu adamı kendime hayret ediyorum nasip kısmet işte....

evet evde çok sıkılıyorlar bize sarıyorlar ay havalar bir ısınsa hayrılısıyla....
parka falan götürüm enerjisini boşaltır hiç değilse.

Hani geçen sene size soruyordum ya sizinkilerde sallanıyormu diye işte böyle sırtını başını vura vura yemek yiyordu teoş pimpirik babası da hücreler ölüyor diye kıyameti kopartıyordu :)) neyse ki artık yapmıyor..

sabah sabah sizi gülümsetebildiysek ne mutlu bize,geçen seneden beri ekliyemedim bilgisayardan dolayı şimdi yeni bilgisayarı taktık ancak ekledim..devamı gelecek..

ececik inşallah hasta değildir serpilcim mızmızlık,iştahsızlık..ben bunlara çok alıştım teo sürekli böyle bi çocuk oldu çıktı hep diştendir diyorum,umarım öyledir.

bende senin gibi yanlız kalamam yani kalsam da kendi kendimi korkutuyorum senin gibi olmadık şeyleri aklıma getiriyorum üç harflileri falan..sonrada uyu uyuyabilirsen...

Çekimden yamuk gibi durmuş denizcim tam karşıdan çekemedim parladı bende yandan çekince yamuk yapışmış gibi durdu.. kötü mü olmuş yani? diğer kızlar sizlerde yorumunuzu yazın ona göre sökecem veya duracak..
Ayşegülcüm bizde ne zaman teoyla alışverişe çıksak bunları yaşıyoruz canım önce uslu uslu pusetinde etrafı seyrediyor ama ayağı yere bir değsin bir daha ne oturur ne söz dinler,sadece oraya buraya koşar.. artık alışveriş yapacaksam,mağaza bakacaksam onunla gitmiyorum..gittiğimizde ise sırf onun için gidiyoruz stres atsın,enerji boşaltsın diye..

sizin de kötü olmuş insan kırkyılda bi özeniyor dışarda yiycez,biraz mağaza bakcaz diye ama yanında çocuk olunca her an herşeye hazır olman gerekiyor malesef..

Yasemin yazdıkların bana hiç uzak değil bizdede aynıları emin ol..sabah bende çıldırdım peynirli yumurta yaptım tadına bile bakmadı yere döktü,ardından patatesli yumurta denedim onu da yemedi 2 lokma zorla tıktım onunla da yattı..offf ne zaman düzelcek bu iştah yaaa elimde kaşık görünce kaçıyor çocuk,yemek yemekten soğumasını istemiyorum..gerçi çikolata falan görse hemen geliyo sıpa maraz yiycek illa..

Son düzenleme:
ben stickerlarını beğendim canım hiç yamukluk ta gözüme batmadı hemen tekrar bakayım :)

denizcim eşimle aramız iyi değil biz anlaşamıyoruz...
çocuk için birbirimize katlanıyoruz işte....
çok zıt karakterleriz ya nasıl sevdim ben bu adamı kendime hayret ediyorum nasip kısmet işte....

Esracım biraz yanlız zaman geçirseniz eşinle ne biliyim sinema yada dışarda bi cafede falan oturun birlikte bişeyler yapın ama sadece ikiniz..
enesin yaptıklarını bizimkilerde yapıyor merak etme ama gündüz sizi göremediği için akşam hırçınlaşıyordur muhtemelen..
pekimerak ettim eşinle tartışırken falan annen de duyuyormu sonuçta aynı evdesiniz..üzülüyordur kadıncağız..
valla şu karakter çatışması bizde de var 17 sene olcak eşimi tanıyalı ama halaaaaa bazen birbirimizi tanımıyormuşuz gibi geliyor bazen hiçççuyuşamıyoruz,çok sinirlenincebende senin dediğin gibinasıl sevdim bu adamı diyorum ama aramız düzelince unutuluyor herşey tabi..bi sarılınca geçippp gidiyorrr..

serpilcim rüyan hayır olsun inşallah....
bu arda senin evinde fotolarına baktım ama yorum yazmayı unutum Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. dolaplarında hayırlı olsun çok güzelller.... Ece de holde koşturuyor minik yaramaz.... yerimseniben

deryacım annem akşamları evde yalnız kalalım diye evde durmaz akrabalarımıza veya komşularımıza gider bu yüzden tartışmalarımızı duymaz son zamanlarda ben memnuniyetsizliğimi belli etmeye başladım... annem sen beğendin sen aldın otur oturduğun yerde diyor
benimkinde pintilikte var bu huyu beni dellendiriyor... sinamaya falan kesinlikle gitmek istemiyor ne var cd den izleriz işte masrafa ne gerek var der ne var sanki ayda yılda bi filme gitsek... yada dediğin gibi bi cafe ye gitsek otursak konuşsak buna da yanaşmıyor ne gerek var... ne gerek var... ay yine sinirlendim...

pazar sabahı ailecek görüştüğümüz bir arkadaşı geldi eşi ve çocuğuyla bana iki saat önceden haber veriyor... neyse az çok bilirsiniz evi pok götürüyor annemle iki koldan giriştik ben evi toparladım sildim süpürdüm toz aldım annem çayın yanına ikramlık bişeyleer yapmak için girişti.. bizimkide sözde enese bakıcak enes mızmızlandı... eşimde mızmızlanmaya başladı ne yapıyorsunuz onlar size yemek yemeğemi geliyorlar... niye bu kadar ayaklanıyorsunuz ne gerek var falan fıstık(hep aynı olay ay misafir gelince hazırlık yapmıcakmışız evi pok bilegötürse temizlemicekmişiz kim olursa olsun hep aynı karışma sen işine bak diyorum bu sefer sen beniml enasıl konuşuyorsun oluyor) ben tabi susmadım sinirlendirdi beni mutfağı süpürüyorum yeter artık bitir artık diye bağrınıyor ya git başımdan dedim görmüyormusun mutfağı süpürüyorum dedim bu ben çıkıyorum dedi vurdu kapıyı çıktı (annem bu arada markete kadar gitti evde yok)
neyse misafirleri ağırladık akşam dedim niye böyle yapıyorsun misafir ağırlamak nedrn zoruna gidiyor büyük konuşmayım bidaha misafir çağırmıcam diyor... annemde hal ve harekelerine sinirlendi o bana dua etsin ben onun misafirleri için hazırlık yapıyorum o bir Allah razı olsun diyeceğine burun kıvırıyor tavır yapıyor dedi.... işte böyle şeylker olunca nefret ediyorum bu adamdan... eskiden bende bir sarılmayla unuturdum tüm dertlerimi artık sevgide kalmadı maalesef...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…