- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
deryaa öldüm gülmeken teo ya ya nasıl sert sallıyo bide kendini ayy süper valla
o kitaplardanda görmüştüm ben ama almamıştım o zaman hem de kampanya vardıyaa 5 liraydı iki tane aldım birinde her harften iki hayvan var birindede eşleştirme eller ----- elleimizle yemek yeriz gibi
yasemin insancılda güzel kampanyalar oluyo böyle kitaplarda canım bi sürüde çeşit biliyosundur belki ama ben carfurdakinden almıştım eceye
eceninde pek keyfi yok dün iştahlı yememiş yemeklerini az az yrmiş hep bide kafasını koycak yer arıyomuş akşamda herşeye ağladı çok yordu beni hep diğer odalara gitek istedi sıkılmış evde yemekde pek yemedi bende sürekli bişeyler getirdim onun yemediklerini bitirdim tatlı tuzlu karıştı sonra benim bile midem rahatsız oldu ecede kusacak gibi oldu çooocuuummmmm yatarkende peditus verdim o şurubuda vermek istemiyrum ama evde bişey kalmadı yaa eceyi götürmeden gitsem yazmazmıki dr yada devam ederim ona (1 seneyi geçmiştir onu alalı) hasta olmasında bide tabi zencefil meyan kökü tarçın karanfil ıhlamur kaynatttım limonlu ballı yarım bardak kadar içirdim sabahda içer kahvaltıda
Çekimden yamuk gibi durmuş denizcim tam karşıdan çekemedim parladı bende yandan çekince yamuk yapışmış gibi durdu.. kötü mü olmuş yani? diğer kızlar sizlerde yorumunuzu yazın ona göre sökecem veya duracak..kızlarr merhabaaa..
hemen yazıp cıkmam lazım
bankada ufacık bı ışım var
deryacım teonun vıdeosunu geldınce muhakkak ızlıcemm mrk e ttım
bu arada stıcker bence hoş durmamış .. senın evın gayet modern şık bır evın var bu ıse bıraz asortık geldı bana uyumsuz geldı
bırde yamuk mu yapıştırdın sen onu
ay bende sımetrı var bacımm gorunce hemen rahatsız ettı benı
yoksa cekımden mı ?
bu arada bence evın senın yaptıklarınla gayet baska seye ıhtıyac duymadan cok guzel gozukuyor..
Ayşegülcüm bizde ne zaman teoyla alışverişe çıksak bunları yaşıyoruz canım önce uslu uslu pusetinde etrafı seyrediyor ama ayağı yere bir değsin bir daha ne oturur ne söz dinler,sadece oraya buraya koşar.. artık alışveriş yapacaksam,mağaza bakacaksam onunla gitmiyorum..gittiğimizde ise sırf onun için gidiyoruz stres atsın,enerji boşaltsın diye..slm kızlar oku oku bitmedi yine deryacım stickerin çok güzel olmuş orjinal duruyo kitaplarda güzele benziyor bende araştırayım bakıyım
dün çok kötü bi gündü ya eşim ank. dönüyodu beni akşam terminalden al dedi msj attı biraz geçikcem diye tamam dedim neyse hazırlandık doğaçla tam kapıdan çıkıcaz eşim msj atmış gelmeyin kaza olmuş bekliyoruz yolda diye dedim mümkün değil doğaç hazırlanmış soyacam otur diyecem dünyayı başıma yıkar iyi o zaman avm ye gidin ben oraya geleyim dedi ok dedim aldım doğaçı avmye gittim arabayla park ettim girdik doğaç başladı nereye saldırcağını şaşırmış bi vaziyette zapdedemedim bi türlü yürüyen merdivenlere falan neyse alt kattaki jetonlu oyuncaklara götürdüm arabaya bindirdim ağlıyo huysuzlandı falan indirdim gitmek istemiyo bu kez zar zor çığlıklarla üst kata migrosa çıkardım arabalı alışveriş sepetine koydum onda sustu şükür sonra eşim geldi aldıklarımızı arabaya götürdü bide orda çığlık dedik yemek yiyelim burda gelmişken tam oturcaz inmem diyo alışveriş arabasından bize yedirmedi sonuç olarak yemek falan paket yaptırdık eve döndük kabus gibiydi ne hayallerle gitmiştim eşim gelene kadar mağaza gezerim demiştim uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi kaldım resmen bu izinde doğaçla gezme işin düşünmeye aldık eşimle tekrar burnumuzdan geldi o ağladıkça eşimle ses tonlarımızda değişti tabi sinir olduk baya araba sürüyorum ama nasıl sinir küpü şeklindeydim burnumdan soluyodum resmen nolucak bu çocuğun hali ya evde uslu ya dışarda deliriyo resmen kalabalık ortamlarda başkalaşıyo geziceğimiz yerleri azaltmayı düşündük eskkişehir ve kütahyadan vazgeçicez gibi gözüküyor kayınvalidelere bıraksak güvenemiyoruz başedemezler diye
bugün sabah yine kriz geçirdim ecrine bağırıdm ama beni tınlayan yok bir ara bi küsüyor sonra hooop suraty değişiyor anlam veremiyorum artık bağırmalarımı bile umursamıyor dinliyor asla gözümün içine bakmıyor ...sabah sabah bağıra bağıra kızdım hem anlattım kızlar yaa yemeğin faydalarını benim babasının yediğini vs işte ağzını aç diye ama beni dinlemşiyor yemiyor bu çocuk hiç yaaa ..
şuan nasıl yediriyorum biliyormusunu ıKı ELıNıDE ÖNLÜĞÜYLE ARKADAN BAĞLIYORUM YANı ELLERıNı ARKADAN BAĞLAMIYORUM ELLERı YANLARDA SARIVERıYORUM ÖNLÜĞÜNÜ ARKADAN ÖNLÜĞÜNÜ BAĞLIYORUM ELLERıNı HARETETTıRMEMESı ıÇıN BU ŞEKıLDE 3 6 KAŞIK YEDıREBıYORUM YOKSA ıKı ELıYLE Bı TABAĞI DEVıRıYOR KAŞIĞA VURUYOR HEM YANı KAÇMAYA ÇALIŞIYOR ASLA DURMUYOR AYAKTA VERMEYE ÇALIŞIYORUM KAÇIYOR TUTSAMDA KENDıNı ATIYOR HEMEN KAFASINI GERıYE ATIYOR ıKı ELıNı ZAPTETMEK HEMDE KAFASINI TUTUP SABıTLEMEK ZOR YANı ...AHHH AHH DELıRCEM ARTIK NASIL BıR ÇOCUK BU YAAAA ÇOK FAZLA PRATıK OLDU HERŞEYı ANINDA HOOP DAHA BEN BAŞINDAYKEN O SONUNA YETıYOR ÇOK AŞIRI PRATıK OLDU BU YÜZDEN...
denizcim eşimle aramız iyi değil biz anlaşamıyoruz...
çocuk için birbirimize katlanıyoruz işte....
çok zıt karakterleriz ya nasıl sevdim ben bu adamı kendime hayret ediyorum nasip kısmet işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?