2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin bu resimlerde 15 aylık felandı kızlar..şimdiki hallerini daha çekmedim foto bozuktu yenice hallettik olanları attım ve koyabildim..

eceye benzetiyorum ya ecrini tabii ece peynir gibi çokkk beyaz
pasta da süpermiş Allah ım bana noluyosa bu aralar canım herşeyi istiyo sürekli tatlı yiyorum gerçi ne olsa yiyorum da
adetim de yeni bitti laelaelaelaelae

aslında bende benzetiyorum eceye eşime diyorum yaptıkları yaramazlıklar felan .....:dance:
eceye benzetiyorum ya ecrini tabii ece peynir gibi çokkk beyaz
pasta da süpermiş Allah ım bana noluyosa bu aralar canım herşeyi istiyo sürekli tatlı yiyorum gerçi ne olsa yiyorum da
adetim de yeni bitti laelaelaelaelae

Ayyy maşallah yasemincim cimcime çok tatlı olmuş,epeydir görmüyoduk iyiolmuş koyduğun..yenilerini bekliyoruz..

sende çok hoşsun bu arada şuh kadın! :))

Pastada çok güzelmiş gerçekten insan kesmeye kıyamaz..benim de canım çekti ama recimdeyimmmm..yemiycem zorlamyın kıslarrr :))

Esracım her evde buna benzer modeller var canım benim eşimde çok sevmez misafiri,gelecekleri zaman ben telaş yapıyorum ona da iş söylüyorum ve o da buna sinir oluyor..erkekler sevmiyo bü tip şeyleri..

ecrin maşşallah çok tatlı olmuş... Sende çok güzelsin canım.... Pasta da çok güzelmiş (mm olsada yesek dimi kızlar)

http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-...en-bizzat-denedi287im-mucize-form252l-10.html
derya işte bahsettiğim çayın topiği ben hala yapamadım ama ıhlamur kaynatırken koyuyorum bu bitkileri zaten sadece sabah akşam aç karnına içmek kalıyo
ben aha uzun süre yapamam sanırım ya kızlar bi yorgunluk bıkkınlık vr bede bi ara çok güzle ders çalışıyodum şimdi eşime çalışıyorum diyorum açıp açıp okuyorum not çıkarıyorum ama hiç bişey kalmıyo aklımda veremiyorum kendimi eeeeeeeeee canım sürekli bi şeyler istiyo hep iyiyesim var sıkılıyorum otur otur off yaa çeki düzen vermem lazım kendime ama nasıl her sabah bu sefer dünkü gibi yapmııcam diye başlıyorum nafile
esra bide öyleyiz canım eşim davet eder bana da sorup çağırır ama ben şu işi yapayım şunu hazırlayım diye telaş yaparım oda neden bu kadar stres yapıyosun diye bana kızar erkekler rahat o konuda hiç bişey ikram etmesede umursamaz aslında bizde öyle olsak ne güzel olurdu
yaseimncim sende çok hoşsun saçların ne güzel gür valla bende saç da kalmadı bu fotoda sen de ablama benziyosun ayyyyyyy özlemişim herkesi birilerine benzetiyorum
ecrinle ecede hemşeri tabii olcak o kadar benzerlik
ayyyyyyyy pardon bizim kız kırıkkaleli fenalığı yırtıklığı ordan hehehehhehehe

Son düzenleme:
sağolun kızlarr keşke burda olsanız rejimm felan dinlemem neler neler ellerimle yapar yedirirdim size.....

bu arada serpilcim sana bahsetmiştim kpss ye hazırlanıyorum... akşamları ders çalışmaya çalışıyorum dün akşam yorgundum uyudum...

Yasemincim ilaçlar pek işe yaramadı bende gitmedim tekraradan doktora kötü ettim aslında ama ağır ilaç verirse ben nasıl altından kalkarım ilaçlar uyuşturacak ben burda durmadan rapor hazırlıyorum, gece enes var göze alamadım yani

kızlar saçımı boyattım baya bi yazmışsınız okuyamadım tam yemekten sonra yazıcam şimdi saçımın resmini koyuyorum umarım beğenirsinniz bal köpüğü rengi

oooooooo çok güzel olmuş ayşegül güle güle kullan çok yakışmış canım
ayyy özlemişim seni yaa yine gelin bizeee :lepi: bu aralar çok mu sıkıldım ne herkesi zledim herkesi yanımda istiyorum :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…