2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa valla bayıldım ayşegülcüm çok hoş olmuş hatta eski renginden bile güzel olmuş güle güle kullan canım...

ayyy saç rengin pekte yakışmış ayşegül kendinmi boyadın yoksa kuaföremi boyattın harika olmuş tenine yakışmış bu renk bide ecrinde süper ya cadaloz seni

deryacım süper video olmuş gülemkten çatladım yani :)))

ecrinle zeynebe de kocaman maşallah çok tatlılar yaa

ayşegülcüm saç rengin çok güzel olmuş sanada çok yakışmış

deryacım batuhanda aynı şekilde vuruyodu sırtını bende çok korktum
eşimde hep öyle yaparmış kayınvalidem dedi
neyseki bizde atlattık şimdi
stickeri ben beğendim bence çok hoş duruyo

sağolun kızlar sıfır makyaj var yüzümde göz alerjimden dolayı yapamıyorum makyaj saçımı kuaföre yaptırdım oturduk kuaförle karar verdik onun ellerine bıraktım saçları ben stediğim rengi söyledim katalogdan karar verdik bu renk bal köpüğü ve karamelin karışımı bi renk ikisi bir arada yani denizzzzzzz duyrulur bacım sende yaptır bende çok beğendim valla makyaj olmamasına rağmen kötü durmuyo doğal duruyo benim bide zaten farkettyseniz doğuştan göz kapaklarım kahverengi far var gibi çokta gerekmiyo far sürmem bi rimel bi ruj yetiyo

canım ya çok üzülüyorum ben sana ya mutsuz olman benide üzüyor keşke elden gelen bişey olsada yapsak ahhh ahhh
canım çıkarsamda fazla tutamıyorum alerjisi var biliyosun hemen öksürüyo bugün kuaförden geldim bi ağlama bi huysuzluk uyumamış hiç bugün bence diş yapıyo ya bunları ondan çok huysuz yoksa doğaç yabani bi çocuk değil alışık hem avm ye gitmeyede serpilde bilir jetonlu arabalara falan bindi çok cesurdu hatırlar bu ara huysuz ve iştahsız gerçi çoğumuzunki aynı dönemde sanırım hepimiz aynı şikayetteyiz çünkü
bende seni çooooooookkk özledim hep resimlerine bakarak hasret gideriyorum opuyorumnanaktan
sağolun kızlarr keşke burda olsanız rejimm felan dinlemem neler neler ellerimle yapar yedirirdim size.....

ahhh keşke yasemincim ben razıyım kaloriye falan seni görmekte yeterdi canım ecrin çooook tatlı maşallah kilosu yerinde bence yemeyen çocuk bumu dedittiriyo valla cüssesiyle göbüşü falan yerinde yasmin pompaylamı şişiriyon bu kızı benim oğlandan tombik valla en zayıf çocuk içinizde doğaç en cılızı benim oğlum bizde boydan kurtarıyoruz sanırım yediği boya gidiyo diyorum ben artık az yiyo ama yinede alması gerek olmuyo ece gibi yaramıyo doğaçada boyunun uzun olmasıyla alakası varmı bilmem ama doğaç aşırı su içiyo sulak yerdemi yetiştin derler ya uzunlara alakası varmı bilmiyorum gecede çok su içer gündüzde iyi çiş yapıyo günde kaç kere altını alıyom çiş yüzünden sırnaşık şey

bende bayıldım aysegulcum ztn yuz hatların super.. ama makyajla acayıpp kendını gosterır bu sac rengı

bende bayıldım aysegulcum ztn yuz hatların super.. ama makyajla acayıpp kendını gosterır bu sac rengı

ahhh ahhhh denizcim nasıl istiyorum makyaj yapmayı ama acıyo gözlerim yanıyo ya inanırmısın nemlendirici krem bile yakıyo gözlerimi çok hassas benim tenim gözlerim hemen kızarır şişer dünyamı başıma yıkar anlıcan gözlük kullanıyorum o biraz koruyo alerjenlerden normal dinlendirici damla kullanmamda bitti iyi geliyodu o ama sürekli kullanma dedi dr. süresi bitti aslında çok güzel yaparım makyajıda ama dediğim gibi hele bi kalem çeksem gözüme bittiğim andır resmen hamile kalmadan önce bu kadar değildi alerjim doğumdan sonra ne olduysa oldu normal olduğu gün yok burun alerjimde öyle başladı yine hapşurmam tıkanmam spreye başladım yine o açıyo burnumun tıkanığını :sinifsinif:

günaydın...

ayşegülcüm saçın çok güzrel olmuş... bayıldım...

boshayallersmile bu da yeniymiş heh

dero bende izledim teoşun videosunu bayıldım ya tam maymun bunlar 3-4 dakika boyunca uyucam diye canı çıkmış tombikimin :lepi:

canım bahsetmiştim ama gözünden kaçmış olmalı özel günlerde düğün dernek gibi yaparım makyajı ve o gün eğlenemem hiç göz ağrısı yanmasından idare ederim ama diğer günler yapamıyorum dediğim gibi hayatım felce uğruyo malesef doğaçın alerjiside var evet eşimdede var dr.da dedi zaten genetik olduğunu eşimi ailesinde babası kardeşi falan astımlı doğaçta tehlikede işte onuda sık sık dışarı çıkarmaya korkuyorum burda kömürlü evler genelde çok duman ve sis oluyo evi havalandırmak için açtığımda bütün gün is pis kokuyo ev gelde sık sık çıkar çocuğu dışarı hadi benim spreyim var ama doğaçın korumak için hiç bişeyi yok 5 yaşını beklicek 5 yaşında test yapılıyomuş neye alerjisi olduğu tespit edilip ona göre davranılcakmış durum bundan ibaret işte ama dediğim gibi doğumdan önce bu kadar şikayetim yoktu nedense doğumdan sonra arttı çarelerde çaresizleşti malesef bırak makyaj yapmayı dr. gündüz bile dışarı güneş gözlüğüyle çıkmam gerektiğini söylüyo

enesle bir haftadır kutu kutu pense oynuyoruz çok hoşuna gitti benimse dönmekten başım dönüyor... ama dün akşam sıkıldı bıraktı elimi kaçtı

canım tekrar geçmiş olsun umarım doğaçı bu kadar etkilemez geçicidir inş....

doğaçta saklambaçla yakalamaçı seviyo en çok saklambaçı seviyo beni bulamayınca anne anne diye ağlıyo buluncada çığlıklarla gülüyo yaramaz

evet saklambacı eneste çok seviyo enes beni bulamaz ki diyince düşüyo peşime...
bir de enes nerde hani göremiyorum diyince saklanıyo çok heyecanlanıyo... onu bulduğum da çığlık çığlığa kaçmaya çalışıyo...

tunaydınnnn aral kucagımda pek yazamıcamm

umarım herkes ıyıdır

ya kızlar bnmde sureklı dılım yara oluyor mınık sıvılce cıkıyor ucuna yakın fln
sınır oluyorum yaa oyle canım yanıyor kı
alsanaalsanasmile
bunun bır ılacı vardır elbet gıdıp alıcam ya bırgun olmasa ertesı gun kesın cıkıyor ve fecı acıyor ya bilmiyorumkismile

aralla oyun oynamaktan canım cıktı
bugun babamız ıstanbulda alman konmsoloslugunda ınsallah vızesını alır.. 14,30 da randevusu :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…