Slmmm kıslarrrrr...
ben yine gündüz yazamayıp gece oturabildim.. teoş oturtmuyor pc başına yaaa cd açıyorum falan yine de kar etmiyor kandıramıyorum..
geçen sene onun bi videosu vardı nihal bize geldiğinde çekmiştim sallanırken uyuyakalıyordu sonra tekrar sallanıyordu falan bahsetmiştim size onu nihayet bilg.atabildim program buldum kestim biçtim falan nihayet face attım,ordan bakarsınız teyzeleri komik oğluma...
ay gerçekten ne çok yazmışsınız bugün oku oku bitmedi..
canım ya çok üzülüyorum ben sana ya mutsuz olman benide üzüyor keşke elden gelen bişey olsada yapsak ahhh ahhhpazar sabahı ailecek görüştüğümüz bir arkadaşı geldi eşi ve çocuğuyla bana iki saat önceden haber veriyor... neyse az çok bilirsiniz evi pok götürüyor annemle iki koldan giriştik ben evi toparladım sildim süpürdüm toz aldım annem çayın yanına ikramlık bişeyleer yapmak için girişti.. bizimkide sözde enese bakıcak enes mızmızlandı... eşimde mızmızlanmaya başladı ne yapıyorsunuz onlar size yemek yemeğemi geliyorlar... niye bu kadar ayaklanıyorsunuz ne gerek var falan fıstık(hep aynı olay ay misafir gelince hazırlık yapmıcakmışız evi pok bilegötürse temizlemicekmişiz kim olursa olsun hep aynı karışma sen işine bak diyorum bu sefer sen beniml enasıl konuşuyorsun oluyor) ben tabi susmadım sinirlendirdi beni mutfağı süpürüyorum yeter artık bitir artık diye bağrınıyor ya git başımdan dedim görmüyormusun mutfağı süpürüyorum dedim bu ben çıkıyorum dedi vurdu kapıyı çıktı (annem bu arada markete kadar gitti evde yok)
neyse misafirleri ağırladık akşam dedim niye böyle yapıyorsun misafir ağırlamak nedrn zoruna gidiyor büyük konuşmayım bidaha misafir çağırmıcam diyor... annemde hal ve harekelerine sinirlendi o bana dua etsin ben onun misafirleri için hazırlık yapıyorum o bir Allah razı olsun diyeceğine burun kıvırıyor tavır yapıyor dedi.... işte böyle şeylker olunca nefret ediyorum bu adamdan... eskiden bende bir sarılmayla unuturdum tüm dertlerimi artık sevgide kalmadı maalesef...
canım çıkarsamda fazla tutamıyorum alerjisi var biliyosun hemen öksürüyo bugün kuaförden geldim bi ağlama bi huysuzluk uyumamış hiç bugün bence diş yapıyo ya bunları ondan çok huysuz yoksa doğaç yabani bi çocuk değil alışık hem avm ye gitmeyede serpilde bilir jetonlu arabalara falan bindi çok cesurdu hatırlar bu ara huysuz ve iştahsız gerçi çoğumuzunki aynı dönemde sanırım hepimiz aynı şikayetteyiz çünküayşegulcum bence doğaç ı daha sık dışarıya çıkarmalısın
en azından sıtenın bahcesıne ındırmelısın
bence bu sıze ders vermek ıcın yapılan bışey..
dışarıda da bır hayatın var oldugunu bılmek ve onlardan mahrum kalmak onlara kavuşuncada
sınırlenıp sızde kendısınede o anı zehır etmek
evet ımkanların cokksıtlı ama artık oldugu kadar yararlanmaya calısıcaksın
cocuklara bır bahce bıle yetıyor ztn cogu zaman
bende seni çooooooookkk özledim hep resimlerine bakarak hasret gideriyorum opuyorumnanaktanoooooooo çok güzel olmuş ayşegül güle güle kullan çok yakışmış canım
ayyy özlemişim seni yaa yine gelin bizeee :lepi: bu aralar çok mu sıkıldım ne herkesi zledim herkesi yanımda istiyorum :teselli:
sağolun kızlarr keşke burda olsanız rejimm felan dinlemem neler neler ellerimle yapar yedirirdim size.....
bende bayıldım aysegulcum ztn yuz hatların super.. ama makyajla acayıpp kendını gosterır bu sac rengı
ayşegülcüm hiç bahsetmemiştib alerjin olduğundan çok kötü bir şey aslında biir bayan için makyaj yapamamk ben pek yapmam eskiden beri evlendim yapmaya başladım eşimde hiç sevmez makyajı kıskançlıkmı artık b,lmiyorum onuda...doğaçta da sanırım vartdı alerjik bir şey yanlış hatırlmıyorsam,,,,
canım bahsetmiştim ama gözünden kaçmış olmalı özel günlerde düğün dernek gibi yaparım makyajı ve o gün eğlenemem hiç göz ağrısı yanmasından idare ederim ama diğer günler yapamıyorum dediğim gibi hayatım felce uğruyo malesef doğaçın alerjiside var evet eşimdede var dr.da dedi zaten genetik olduğunu eşimi ailesinde babası kardeşi falan astımlı doğaçta tehlikede işte onuda sık sık dışarı çıkarmaya korkuyorum burda kömürlü evler genelde çok duman ve sis oluyo evi havalandırmak için açtığımda bütün gün is pis kokuyo ev gelde sık sık çıkar çocuğu dışarı hadi benim spreyim var ama doğaçın korumak için hiç bişeyi yok 5 yaşını beklicek 5 yaşında test yapılıyomuş neye alerjisi olduğu tespit edilip ona göre davranılcakmış durum bundan ibaret işte ama dediğim gibi doğumdan önce bu kadar şikayetim yoktu nedense doğumdan sonra arttı çarelerde çaresizleşti malesef bırak makyaj yapmayı dr. gündüz bile dışarı güneş gözlüğüyle çıkmam gerektiğini söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?