2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yapma yı daha az kullanmaya çalışıyorum derya ben olmaz onu alma cıssss yapma dediğimde teo gibi ecede saldırıyo daha çok yapıyo çayımı karıştırmak istiyo sıcak kızız diyorum kabul etmiyo iyi al o zaman sok elini içine diyorum yapmıyo mesela o da biliyo sıcak olduğunu
duvarı çiziyo yapma kızım diyorum gözümün içine baka baka karalıyo iyi çiz dedim geçende sonra silgi bez filan getirdim onun elinede verdim silcez şimdide dedim bi iki sildi herşeyi değil ama bazı şeyleri yapmasına izin veriyorum napıyım yoksa önüne geçemiiicez baksana tv dolabı yüksek Allahtan ona ulaşamıyo birazda geriye ittirdim düğmelerinede basamıyo şimdilik ama uyduyu kapatıyo bazen

aa nıee öle dıon deroo sanada tayt aldılar ya bıseyler daha almıslardı sanırsam
ayrıca ne guzel zevklılermıs ben oyle buyuklerın aldıgı herseyı begenemıyorum ya abuk subuk bıseyler alıyorlar bazen
sızınkıler dedıgım gıbı gayet modernler

denizcim ben arabalardan hiç anlama eşim çok iyi anlar yeni k.pedrime aldık ama onlar aile aranası yol arabası geniş istiyorlardı memnunlara.s

Son düzenleme:
Dün akşam teoyu uyutup eşimle 2012 filmini izledik..iyiki de sinemaya gidip izlememişiz dedik..konu biraz klasik dünya yok oluyor..efektler çok güzeldi ama çok komikti yani saçma türk filmleri gibiydi bazı sahneleri..hep kılpayı kurtuluyolar falan..neyse siz de bi syredin bakalım ne yorum yapcaksınız..

oo derya güle güle kullanın sen yaza ayırırsın odasını teonun artık herşeyi bitti ne güzel memden kesince ytar inş odasında bende istiyorum bakalım seneye oda yaparsak ayırırız inş
deniz ben arabalardan hiç anlamadığım için bişey diyemiiiicem valla hayırlı olsun şimdiden bizede gelin arabanızla

benımkıde hayırdan ve aral yapma lafından nefret eder.. ben uzun uzun anlatıyorum bırde dıkkatını baska seylere yonlendırıyorum sagolsun dınlıyor yavruşş

sen iyi olda canım boşver gerisini ama böyle iyi davranmalarıda iyi bir adım teo içinde sizin içinde tabiki....

ben ılk cıktıgı hafta gıtmıstım canım
bencede konu cok klasık ve kılpayı kurtulmalar sıktı benı baya :hulya:

hımmmmmmm evet yaa derin darbe kurtuluş günü yarından sonra hep benzer filmler ama fragmanıdan çok etkilendim gitmek istiyoruz bakalım bu hafta derya aslında buraya avatar gelse onuda merak ettim ben şimdii eşime diyorum bi handanı ara bakalım onuda getirsin diye 2012 yi eşim gitti müdürle konuştu da getirdiler yaa aralarında bi bağ oluştu artık ne diyosa kadına :roflol::roflol:

Tamam arada beni de görüyorlar hak yemiyorum ama dediğim gibi aramız halaaaa yazın ki olaylardan dolayı mesafeli doğal gelmiyor artık bana..yoksa evet ne alırsa marka alır ,değiştirme kartıyla birlikte alır bazen beraber çıkınca ben beğenirsem bişey alır falan..o kunuda iyidir kendileri ya aslında çoğu konuda iyidir de işte yazın çok canımı sıktılar geçmiyooooo...

araba konularından bende çok anlamam denizcim bize gelen arkadaşımda dizel polo vardı çok memnunlardı..

Ben gidip korsan alıyorum valla (çok fenayım dimi) bi çıktığımda avatar yahşi batı falan hepsini toplayım bari:))

tsk ederis odamızın tek eksiği perdesi onu da uygun zamanda halletcem ve tabibiçocuk eksik yatağında yatan.))) ne zaman yatcak yaaaaa benimde işime geliyor bu durum aslında ama diyorum ya sabaha kadar çıplak yatıyorum memeler dışarda..iyi hasta olmuyorum valla!

denizcim ben arkasını beğenmedim koyduklarının pek hoşuma gitmiyor o tür arkası olanlar sanırım hep bu modelleri kullandığımızdanda olabilir ......

bugun bı kose yazarını okudum yahsı batı hk yazmıs mıllet cem yılmazı oyle bı yere koymus kı fılmı ızledıkten sonra cok begenmedık fln dıye yorumlar yapılıyor yazmıs
oysakı neselı ıkı saat gecırten bır fılm ve ızlerken salondan kahkaha sesı eksılmedı hıc yazmıs

evet biraz pahalı denizcim ama madem kredi çekceksiniz içinize sinen arabayı alın ve çok araştırın şöyle uygun denk gelir belki,ihtiyaçtan falan..
sen nasılsın direksiyonda kullanıyormusun normalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…