Slmmmm milletttt!
Ay evetttt ya dişfalan değilbu 2 yaş sendromu sanırsamm beni de çıldırtıyor teo kendini yerlere atıp..ama ilgilenmezsem daha beter çıldırıyor kumandaları falan alıptv fırlatıyor
gören 18 yaşında delikanlı zanneder ,tavırlar çok komik oluyo bazen tutamıyorum çok gülüyorum bazen daha çok kızıyo kızgın boğam..
yani ne yapmak lazım kızlar sallamıycaz sakin kalcaz öyle mi?
offf çok zor ama yaaa..
yapma dediğim herşey onun için yap anlamına gelliyor tv düğmelerine basıpgörüntüyüyok ediyor her defasında yada tv sallıyor,ayaklarını yere vuruyor hep yapmaaaa dediğim şeyler bunlar ama bana sinirlenince mahsus yapıyor bu aralar bilg. başında oturmama kızıyor gelip açma-kapama düğmesine basıveriyor böcükkk cıldırıyorum tabi...
Ay Allah hepimize bol bol sabır versin..
ay ne sogukk yaaa burdan dag gozukuyor bızıkmm kar hep..
kayak yapmayı cok sevdıgım halde ınanın gozum yemıoo ev sogukken daga cıkmayı :S
kızlar yaa bız arabayı yenılemeyı dusunuyoruzz bayadır hemde
otomatık yada tıtronık vıtez dızel alıcaz..
benzın canımıza okuyor bırde sureklı gezentı oldugumuz ıcın bızı dızel paklar
bırde ben vıytesle ugrasmak ıstemedıgımden otomatık dusunuyoruzzyada
dedıgım gıbı tptıronık
ne onerırsınız 20 bın cıvarı olabılır kredı cekıcez tabıkı bu parayı
bırde bnm ıse gırıcek olmama guvenıyoruz
Yok yasemincim götürmedim önemli bişeyi olduğunu sanmıyorum ya dişlerden ya da 2 yaş depresyonudur :)
balıkyağı almıştım 1 kez verdim vermeye korkuyorum midesi bulancak diye nedense hep erteliyorum veriyim bari belki iştahı açılır..
ama verdiğimiz o yarım kiloyu hala alamadık çok iştahsız çokkk sabahtan beri 2 biberon (200ml civarı)ayran içti bir de krep yapmıştım 2 lokma ondan yedi o kadar şimdi babanesine gel al götür torununu dedim dedesiyle gelip götürdüler artık nereye gittiler bilmem ama uyku saatinin şaşcağı kesin ,napıyım uğraşsınlar..
Bu arada babanesi geçen bi baktım elinde halıyla gelmiş teonun odasına halı almamıştık onu almışlar hem de tam istediğimiz renklerde üzerinde odasındaki arabadan var,çok iyioldu bu..dedim ya bi değişme var karşı tarafta ama bize karşı değil sadece toruna biz artık neredeyse görüşmüyoruz teoyu bırakıyoruz,alıyoruz vs..ne yedi ne yaptı onlar konumuz..belkide böylesi en iyisi çok muhabbbet tez ayrılık getirir gerçekten mesafe şart!
Dün akşam teoyu uyutup eşimle 2012 filmini izledik..iyiki de sinemaya gidip izlememişiz dedik..konu biraz klasik dünya yok oluyor..efektler çok güzeldi ama çok komikti yani saçma türk filmleri gibiydi bazı sahneleri..hep kılpayı kurtuluyolar falan..neyse siz de bi syredin bakalım ne yorum yapcaksınız..
Dün akşam teoyu uyutup eşimle 2012 filmini izledik..iyiki de sinemaya gidip izlememişiz dedik..konu biraz klasik dünya yok oluyor..efektler çok güzeldi ama çok komikti yani saçma türk filmleri gibiydi bazı sahneleri..hep kılpayı kurtuluyolar falan..neyse siz de bi syredin bakalım ne yorum yapcaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?