2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk faceboka üye olduğunda eşimin arkadaşlarından birinin eski sevgilisi olduğunu görğnce iptal ettirmişti ben surat yaptım diye tabii kızla bieyde geçmemiş aralarındad aişte kıskançlıkkkkkkkötükedihüso
derya eve gider gitmz hemen girdim girdim yoksa benimkide kalıyo geçen gün eceye sen kapıdan bana bak ben yıkanıyım dedim yawrum bi kii girmeye yeltendi düşersin şöyle böylw köpüklere bak filan derken 5 dkda yıkandım çıktım çok zorda kalırsam öyle yapıcam artık ece ne kadar izler beni kapıda bilmem

kızlar ne çok yazmışsınız yaoku oku bitiremedim bi türlü doğaçtada 2yaş sendromu var herhalde ya delirmişe dönüyo birden inatlaşıyo falan çok kötü her istediği olsun istiyo bide ne istediğini bilmeden bişey istiyo gibi sızlanıyo omu hayır bumu hayır göstercek bşey kalmıyo iyice ağlıyo ne istiyon oğlum diyom yere atıyo kendini valla krizdeyiz resmen evde dışarı çıktık bugün parka falan götürdüm burnumdan getirdi insanda yoktu bizden başka eve getirene kadar neler çektim hasta değil eminim ne ateş ne ishal hiç bişeyi yok iştahıda idare eder çok kötü değil derdi nedir bunların ya ne zaman bitiyomuş kızlar bu sendrom yaaaaaa kafayı yiyecem yoksa

denizcim ben citroenleride beğeniyorum bence fiyat olarakta uygun size göre bu arada cahilliğimi bağışla tripronik ne hem manuel hem otomatikmi oluyo ikisi bir arada başka bi anlam çıkaramadım dün bende bakıyodum nette gördüm sende bahsedince sorayım dedim :))
derya kayınvalidenler ne iyiymiş kız düşünmeleri bile çok güzel sen yazı atlatamıyosunda ondan batıyo sana değilmi herşey :))modern bi aile anladığım kadarıyla benim eşimin ailesi kapalı ama kayınvalidemin parası olsa yazık alırdı kız tayt falan gençsin derdi ayıplamazdı öyle takıntıları yoktur geçen geldiklerinde kendine almış önceden hiç giyilmemiş yeni kilo alınca giyemeyeceği için s beden pijama getirmiş bana ben onunlada mutlu oldum valla yeni kullanmadığı 2tane teflon tencere getirmiş börekler falan ben onlarada mutlu oluyorum biliyorum parası olsa yapar herşeyin iyisini esirgemez

kızlar size küçük bir süprizim var facebook a bakın....

ayyy yasemin yerim ben bu kızı ya ne kadar bilmiş ya herşeyi söylüyo yaaaaa doğaç demesine hele zor söylemesi bu ismi ya nasıl söylüyo fıstık maşallah diyeyimde nazarım değmesin ama bi yönden çok şanslısın böyle bi çocuğun olduğu için bi yöndende yandın doğrusu işin iş yorar seni enerjisiyle valla

sorma deryacım deniz gelecek güya hala bekliyorum
dışarıda özdilekte falan buluşalım dedim bana çok ters dedi
deniz koruparkta buluşalım ozaman
oralar ikimizin tam ortası bak hafta arası ayarlayalım mutlaka bende çok istiyorum seni ve aralı görmeyi

ayşegüle darıldım zaten
bursa planları yapıyor ve benim ismim hiçççç geçmiyor:umursamaz:

yasemin ecrin süper bayıldım konuşmasına çok net tekrarlıyo söylediklerini
saçlarıda çok güzel kıvır kıvır
senin düz sanırımn kime çekmiş acep merak ettim :))

günaydın herkeslereee
sevdacım naber erkencisin uyuyomu yoksa zeynep
yasemin maşallah ecrine çok güzel konuşuyo insan ne kadar kızsa bağırsada bu konuşmaları yaptıkları gelince aklına gözünün önüne herşeyi unutuyo annelik böyle bişey demekki başkasının çocuğu yapsa bu kadar sabırlı olamazdık kolay unutamazdık belkide
çalışmak çok güzel evde olsam daha zor olurdu herşey benim için ama anne demesi göz kırpması gülemsi geliyo akşama kadar gözümün önüne keşke çalışmasydım diyorum o zaman; o yüzden şu anlarının kıymetini bil zaten 3 5 sene sonra iyice okul çocuğu oldumu şimdiki gibide sevimlilikleri kalmıyo
offfffff şu ağlama krizlerini atlatsak akşamları bizde çok rahatlııcaz ne güzel oynarken bişey geliyo aklına başlıyo ağlamaya iyide oluyo burnu açılıyo aslında gündüz uyurken tıkanıyo akşam bide sümükleri aktıkça ayy ayyy diyo çok komik
bi kaç gündür ytka odasında onun plastik dolabını kenara ittirip bizim çamaşır dolabımıza tırmanmaya başladı bide inmeye çalıyo ama yüksek bayaa ayakları yere değmeyince geri tırmanıyo mutfaktaydım acı acı bağırıyo anne anneeee diye bi gittim orda köşesine filan vuracak kafasını diye korkuyorum Allah korusun

canım neden denize gidicem dedim hemen açıklayım yazın eşimin halasının kızının düğüne gitmiştik hatırlarsan nilüferde oturuyo diye bahsetmiştik denizlerde orda oturuyomuş hatta ilk sen dedin ordalar diye yakın diye gidicem dedim kız sizin orası uzak kaçıyo gidemeyebiliriz hem yabancısıyız bilmiyoruz oraları söz vermek istemedim denizede söyleme sebebim dediğim gibi halaya yakın olmasından uzak olsa yine onada gidemezdik yakın olsa neden gelmek istemeyimki böyle bişeyi neden yapayımki kırılma nolur sen tel nonu yada adresini özelden at fırsat olursa geliriz canım olmazmı hatta denize bile eşimin kuzeni götürürse gidicez rica edicez öğrensem bi bursayı herzaman gelir giderim sizlere

faceyi açar açmaz ecrine bakmam lazım çok merak ettim....

deryacım ben kaçırmış olabilirim eşinin tahlil onuçları ne oldu aklmımda sormayı unutuyorum...

bende enesin fotolarını eklicem birazdan...

azzzz sonra..... delikafadulden

enesi de özledik esracım ekle bakalım bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
haftasonu gezmeye alıştı ya hafta içi evde olmaya dayanamıyo ece heralde birazda ondan yapıyo sürekli evden gitme modunda cumartesi programmımız var bakalım arkadaşlarıyla neler yapıcaklar yine zaten her cumartesi oyun gurubu oldu ecenin ; annelerinde yeme grubu laelaelaelaelae
ya ben biel akşamları evde sıkılıyorum seviyoruz bi yere gideyim birileri gelsin şu kışı bi atlatalım
daha doğalgaz faturamız gelmedi yaa sinir oldum 4 ünde gelirdi hep 100 ü geçmiiicez diyoduk ama geçtik sanırım bakalım bugün yazarlar inş

fotoğraf makinası son anda aklımıza geldi... :)

buda tokatta dayımın kızının düğününden

kilolu olunca fotolardada böle arkalara gizlenirsin :)

Son düzenleme:
way way way enesede bak sen bide elinden tutmuş maşallah kaydirigubbakcemile3
esra kilolu değilsin ki sen çok fazla neden saklanıyosun arkalara

http://www.tuik.gov.tr/TuikCocuk/BilgiGetir.do

kızlar türkiye istatistik kurumunun sitesi
bu verilere göre zeynep türkiye ortalamasında 5 cm.uzun 1 kiloda fazlaymış inanamadım
BURSA ilinde
18 325, Türkiye'de 525 654zeynep var.
BURSA ilinde senin yaşındaki kişiler arasında en çok kullanılan 5 isim;
652 tane ZEYNEP
472 tane ELıF
449 tane ARDA
377 tane EMıRHAN
354 tane YUSUF

buna benzer bi çok bilgiler var
tıklayın

ne güzel bi siteymiş sevda
Senin yaş ve cinsiyetine göre boyun Türkiye ortanca değerinin 4cm üstünde.
Senin yaş ve cinsiyetine göre kilon Türkiye ortanca değerine eşit
Senin isminde; KIRIKKALE ilinde
41, Türkiye'de 35 194 kişi var.
KIRIKKALE ilinde seninle aynı tarihte doğan
13, Türkiye'de 4 346 kişi var.
bizimki de böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…