Aaaa kızlar size yazmayı unuttum geçenlerde yılbaşından önce eşimin farmvillene bakıyım dedim o ilgilenmiyo face le falan işi yok..neyse bi baktım msj gelmiş adını bilmediğim bikızdan meğer eşimin iskenderunda yaşarken (bizim ayrı olduğumuz bi dönem vardı ) o arada çıktığı kızın arkadaşı yollamış kızın ağzından..ama ne msj bi görseniz destan gibi..
özetle beni affet diyip durmuş,bir de hakkını helal et illa:) ama ne laflar ne edebiyat parçalamış bi görseniz yani kaçırdığına pek üzülmüş sen benim hayatımın ilkbaharıydın şimdi son baharı yaşıyorum ,eşin çok şanslı falan yazmış ve mutluluk dilemiş ama niye yazmış bunca yıl sonra anlam veremedim eşimin üzerine de gitmedim (ama dalgamı geçtim senoşlarda vardı msj geldiğinde iyi kafa yaptık,o da kızdı bana haliyle )
ne tuhaf insanlar var yaaa buncayıl sonra evlenmiş barklanmış adama ne diye affet beni diye msj atarlar ki? cvp yazmadık tabi ama merak ettim ne yaşadı bunlar diye (baksana hatun unutamamış) neyse düşünmeyim yoksa düşündükçe sinirlerim tırmanıyor..