2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esracım değişmiş enes boyu uzamış birde o mink şeker kız kim o da çok tatlı maşallahy..ayrıca sende fıstık gibis,in kendin çekinde koy benim çok hoşuma gidiyorsun yani.....

way way way enesede bak sen bide elinden tutmuş maşallah kaydirigubbakcemile3
esra kilolu değilsin ki sen çok fazla neden saklanıyosun arkalara

sağol canım mevlüt vardı o gün kızlar tutuşturmuşlar sırnaşık şey
canım kalça göbek basenden kaybediyorum maalesef....

enes tam yemelik olmuş esda öp benim için canım

sağol sevdacım teşekkür ederim...

esracım değişmiş enes boyu uzamış birde o mink şeker kız kim o da çok tatlı maşallahy..ayrıca sende fıstık gibis,in kendin çekinde koy benim çok hoşuma gidiyorsun yani.....

arkadaşımın yiğeni 4 ay var aralarında adı cemre cadıyı görseniz enesin elinde ne görse veeeee (ver) diyo -tatlicadiarzu-
yasemincim kendimi iyi hissettiğim bir gün söz çekip koyarım ayrıca iltifatların için tşk ederim o senin kendi hoşluğun... :asigim:

Senin yaş ve cinsiyetine göre boyun Türkiye ortanca değerinin 1cm üstünde.
Senin yaş ve cinsiyetine göre kilon Türkiye ortanca değerine eşit.

Merhaba Enes, bugün itibariyle 1 yıl, 7 ay, 5 günlüksün.
Senin isminde; ıSTANBUL ilinde
25 291, Türkiye'de 116 135 kişi var.
ıSTANBUL ilinde seninle aynı tarihte doğan
694, Türkiye'de 3 860 kişi var.

bir hayal kurayım hemen :) (ayşegülden esinlendim )

hava güzelmiş çoluk çocuk büyük ağaçlıklı bir parka gidiyoruz bizim yaramazlar parkta oynuyorlar bizde sohbet edip çaylarımızı yudumluyoruz düşünmesi bile çok güzel....

benimde bişeye ihtiyacım var ama neyyyyyy bilmiyorum:çok üzgünüm:
iş yok ders çalışabilirim ço rahat ama giti tüm motivasyon kafam almıyo yaa oturuyorum akşama kadar değişik ortammı lazım banada bilmiyorum eşimle yalnızda çıkıyoruz eceyi bakıcısına bırakıp evde eşim ilgilenirken ben işlerimide yapıyorum eceylede gidiyorum hep bi yerlere ama kış depresyonumu var acaba bizdede offffffffffofffffffffffffffffffffff

çocuklar 2 yaş sendromunda bizde kış depresyonun da of yanmışız ki n eyanmışız...

ben çok kötüyüm iki gündür başım ağrıyo, midem bulanıyo nezleyim...

bu akşam kızımla yalnızız yine inş korkmam -tatlicadiarzu-
yufkalı bi börek tarifi aldım burdan onu deniyim bari ya ayarın sabah kahvaltıyı burada yaparım çünkü bide elmalı turta yapıcam ama oda sıcaklığında margarin gerekliymiş inş yumuşar bi iki saatte
karnımda bi acıktıki eve gitsemde yapsam şunları oyyyyyyyyyyyyyyyyyboshayallersmile

karşı daireme yeni komşu geldi apartmanca hoşgeldine gittik zeynep sağolsun 2 dakika oturtmadı beni çayımı bile ayakta içtim
oyuncak aldım yanıma giderken arkadaşımda oğluna getirmiş oyuncak ama yinede birbirlerini yediler ya
yeni komşuma gelince hiççç tarzım biri değil malesef (
pek görüşüceğimi zannetmiyorum
ahhh eski komşum ahhhhhh

serpilcim sabaha kadarmı gelmiyo eşin yoksa geç saattemi geliyo
ayyy ben yalnız kalamam heralde çok tırsağım
eşimin hafta sonları halı saha maçı var gece 12 de geliyo o zaman bile diken üstünde oturuyorum

yok sevda taa yarın akşama gelir
haftada bir yad aiki kere yurt nöbetleri oluyo
bende kalamazdım ama alıştım tabiii bazen korkuyorum off neyse aklıma getirmeyim

başa gelince herşeye alışılıyo tabi canım
kapını kilitle güzelcene başka yapılacak bişey yok zaten geç saatlere kadar ece uyanık olur oyalanırsın onunla en yakın arkadaşımız onlar bizim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…