2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar porselen dişim çıktı şimdi benimde karşı komşu dediki doğaçın iştahını açmak için mesir macunu yedir dedi aldım kantinden bide ben deneyim dedin nasıl bişey dişim çıktı ısırınca macunda kaldı :)) ayyy bide onu taktırmam gerekli cmteside eşim nöbetci napıcam ya pztesiye kaldı rahatsız oluyoruz azı diş ama bi boşluk var dilim gidip duruyo şu istatistiği bende yapayım bi doğaçın ismi azdır kesin

Senin yaş ve cinsiyetine göre boyun Türkiye ortanca değerinin 7cm üstünde.Merhaba Doğaç, bugün itibariyle 1 yıl, 6 ay, 25 günlüksün.
Senin isminde; BALIKESıR ilinde
5, Türkiye'de 439 kişi var.
BALIKESıR ilinde seninle aynı tarihte doğan
51, Türkiye'de 3 806 kişi var.

Senin yaş ve cinsiyetine göre kilon Türkiye ortanca değerinin 5kg üstünde.
Senin yaş ve cinsiyetine göre boyun Türkiye ortanca değerinin 11cm üstünde.

Merhaba Batuhan, bugün itibariyle 1 yıl, 7 ay, 5 günlüksün.
Senin isminde; İSTANBUL ilinde
14 455, Türkiye'de 61 058 kişi var.
İSTANBUL ilinde seninle aynı tarihte doğan
694, Türkiye'de 3 860 kişi var

ayy ayşegülcüm çok geçmiş olsun nasıl oldu birden öyle yaa
pazartesi hallet bari çok rahatsız eder seni

Merhaba Teoman Asrın, bugün itibariyle 1 yıl, 6 ay, 26 günlüksün.
Senin isminde; ANKARA ilinde
1, Türkiye'de 1 kişi var.
ANKARA ilinde seninle aynı tarihte doğan
229, Türkiye'de 3 637 kişi var.
kilomuz 4 kg,boyumuz da 14cm fazlaymış..

yapmasam çatlardım..:)) türkiyede normal olarak teoman asrın 1 tane :))

yasemincim ecrini videosunu izledim cimcime ne güzel konuşuyo öyle bıcır bıcır
çok tatlı ya maşallah

Slm kızlar ancak şimdi oturabildim bilg.başına..

ay yasemin o bıcırığın ağzını yerim ben yaaa nasıl güzel konuşuyo 41 kere maşallaaahhhh..

ayşegülcüm geçmiş olsun nasıl ısırdın öyle ..gerçi çıkası varmış:))

Enesi göremedim bennnnn...hani?

deryacım teoman türkiyede 1 tane :))

teonunda kilosu batuhan gibi fazla
bende batuhanı hafif bi diyete soktum
yediklerini yine veriyorum ama porsiyonları azalttım biraz
bu aralr iyice yemeğe düştü çok yiyo sanki kıtlıktan çıkmış çocuk

Bugün anane ,teyze ve ablaları geldi oğluşumun ev curcunaydı yine..her yer talan oldu :))

Asrın da onları görünce uyumadı ve şimdi de cozuttu..beni çıldırtıyooooo

imdatttttt...

sağolu kızlar doğaçta az uyudu öğlen çorba yemeyi sevmemeye başladı deli ediyo adamı ya makarna yiyecekmiş sürekli paşam sabah 1 haşlanmış yumurta yiyo süt makarna bütün gün böyle yaşanırmı ya akşamda yoğurta başladı bide gerçi kiloya ihtiyacı var dr.da dedi makarna pilav yesin diye ama ana yüreği çorba içmeyince sağlıksız olurmuş gibi geliyo

Aslında ben kilosuna takık değilim teonun kilosu ayına göre fazla ama boyuna göre normal hatta gözüme çoğu zaman zayıf bile geliyor,batuhan da boylu çok kilolu durmuyordur sanırım..ama anlattığın kadarıyla iştahlıymış.

bizim iştah hep yazdığım gibi çok kötü çoğu zaman 2 öğün bile yemiyor muz,yoğurt,süt vs.. derken gün geçiyor gece de memelere yapışıyor tabi..ama sanırım vücudu kilo almaya çok müsait çünkü biraz yese hemen kilosunda artış oluyor ,o yüzden ben doğduğundan beri dikkat ediyorum kilo yapacak gereksiz hiçbirşey vermemeye gayret ediyorum,ekmek yedirmiyorum çok nadir canı çekerse eline veriyorum yiyor yani bende bi takıklık var besin değeri az olan şeylerle boş yere doyurmuyorum ama babaneye falan gidince orada makarna ,pilav vs..yiyormuş..napalım bende artık sallamıyorum kadın yediriyor ya ne yedirirse kar kardır aç kalmasın da!

geçen sene ne güzel yiyormuş meğer yani en azından tüm sebze yemeklerini yoğurtla karıştırıp yedirirdim az yerdi ama yerdi şimdi elimde kaşık görünce kaçıyor son 1 aydır sebze,çorba tarzı hiç bişey yemedi öyle olunca da çok üzülüyorum neyse bugün ananesi köfte yapıp yedirdi de içim rahat uyudu (ben versem onuda yemiyo )

ay ne dertliymişim meğer ne çok yazmışım..sen batuhanı bana yolla öyle yiyen çocuk görünce bayılıyorum ben,pişirip pişirip yediresim geliyor:)) bugün yeğenleri bi güzel besledim zatenboshayallersmile

selam deryacığım bunu nasıl yapıyorsunuz anlatsana bi bende bakiiiimm

yattınmı yoksa derya bi sen açıktın sende kayboldun ben bugün gece kuşuyum cancan da yanımda oturuyoz valla

Her Şeyi Olan Hiçbir Şeysiz Kadınlar!

Ne kadar sorunlu bir toplum haline geldik, mutsuzluğa bahane bulmak mutluluğa bulmaktan daha kolay oldu. Sizce de garip değil mi?

Kadınların beklentisi çok yüksektir, bu da doğaldır çünkü hayata çok değişik pencerelerden bakabilme yeteneğine sahibiz. Peki, bu yeteneğin farkında mıyız? Kendi hayatına başka açılardan bakamayan biri, yaşamın genelini nasıl farklı değerlendirebilir?

ınsan sahip olduklarının biraz kıymetini bilmeli, elindekilerin gerçekten ayrımına varmalı! Afrika’da açlar var diyerek konuya girebilirim ancak çok klişe olacaktır. Bunun yerine, şu anda, tam da bu yazıyı okurken, sizin sahip olduğunuz şeylerin yarısına bile hasret kalan insanlar olduğunun farkına varmanız gerektiğini hatırlatıyorum.

Herkes kendi avucundakilere bakıp, özenilecek hiçbir şeyi olmadığını düşünebilir. ınsan egosu, hep daha fazlasında gözü vardır ama bu hırs ve körlük, bizi ancak mutsuzluğa taşır. Zaten mutlu olmak isteyen kim, değil mi?

Bir hastalık gibi, etrafımızı saran ve vücudumuza yayılan virüsün adı, mutsuzluk! Nasıl seviyoruz bu durumu? Para yok, aşk yok, sosyal çevre yok, her şey yok diye sayılıyor. Peki, ne var? Var olanın listesini yapın desem, çoğundan iki madde zor çıkıyor.

Bir ilişki içine girdiğimizde mutsuzuz çünkü pek çok sorun var. ıyi de kardeşim, ilişkin yokken de mutsuzdun, bunu nasıl çözeceğiz? ıstediğin ilişki aslında istediğin ilişki değil. O zaman niye devam ettiriyorsun? Biraz daha mutsuz olmak için!

Para yok! Olduğu zamanlarda neler yaptın? Mutsuzluklarını alış veriş yaparak geçirmeye çalışmadın mı? Aç dolabını bak bakalım, kaç çift gereksiz ayakkabın, giymediğin elbisen, sadece ucuz diye alınmış ama kullanılmayan ıvır zıvırın var? Eline geçen üç kuruş parayı harcadın, yetmedi kredi kartlarını ödenemez hale getirdin, bütün bunları mutlu olmak için yaptın, değil mi? Oldun mu?

Yalnızken mutsuzdun, kendine öyle ya da böyle bir sevgili buldun. Şimdi o ilişki içinde daha çok sıkıntı yaşıyorsun. Yalnızdın, bunu gidermek için birkaç arkadaş edindin, şimdi onların saçma sorunları içinde boğuluyorsun. Sen kendine ne yapıyorsun?

Bazı insanların her şeyi vardır, yeterince, çok değil ama vardır. Bazılarının çok az şeyi vardır, bazılarının ise, çok fazla, yine de herkes bir şekilde mutsuzdur. Elbette yaşam dediğimiz her gün kendini geliştirmek ve ilerlemek üzerine kuruludur ancak sahip olduklarının farkına varmazsan, ilerde sahip oldukların da aynı şimdikiler gibi değersizleşecektir.

Bazı kadınların her şeyi vardır ama farkında olamadıkları için, hiçbir şeysizdirler. Siz onlardan olmayın! Dönüp hayatınıza bakın, neler için şükretmeniz gerektiğini düşünün ve bulun! Kendi boşluğunuzu yaratıp, içinde kaybolmayın. Zenginlik, elindekilere sahip çıkabilmektir ve buna aşk dahildir

Hoşuma gitti yazı sizde okuyun istedim..

Sitede geziyordum nermincim..arkadaşlar önceki sayfalarda link vermişler ordan bakabilirsin canım.

o uykusuz prensi de öp benim yerime,kıvrak dansçı..:))

yok sevda taa yarın akşama gelir
haftada bir yad aiki kere yurt nöbetleri oluyo
bende kalamazdım ama alıştım tabiii bazen korkuyorum off neyse aklıma getirmeyim

yalnızlığa deyinmişsiniz ay benim yerimde olsanız arkadaşlar napardınız bilmem benim eşim yurt dışına gider işi gereği bide 40 günlüğüne ben yalnız bi başıma kalırım valla rada bi görümcem kalmaya gelir ama onunda okulu var her zaman kalamıyo mecburen ama hiçte korkmam ben o konuda çok cesaretliyimdir bide alışkanlık heralde evimizde dördüncü kat giriş kat olsa belki korkardım duamı okuyorum kapımıda sıkıca kilitlerim allaha emanet yatarım valla:şimdilerde gitmiyo artık çocuklarını çok özlüyo ya patronuna demiş ben dayanamıyorum benim yerime başka arkadaş yollayın demiş napsın oda haklı dimi ha işini soracak olursanız ihale uzmanı bu kadar konuşmaya merak etmişsinizdir diye yazdım

geçmiş olsun ayşegülcüm ...doğaçın boyu uzun ama maşallah.....

enesede kocaman maşallah nasıl yiyor nurancım banada bir taktik ver yaa beni,m cadı niye yemezki....

deryacım önceden teo yerdi ne oldu anlamdım bu yavruyu.....

nermincim senin işinde zormuştu canım baya bii görüşmüyorsun şinle ihtiyaçlarını nasıl karşılıyordun mesela hani acil bir durum olur eşin yok kendin nasıl oluyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…