Bende hareketleri alt tarafta hissediyorum.Normaldir heralde.Bir de erkek bebekler daha aşağıda olurmuşfisfisfisKızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz sürekli.Ben bazı günler hiç hissetmiyorum.Bide benimki karnımın alt kısmında hareket ediyor.Bu beni endişelendiriyor.Benim gibi olan var mı acaba?
Bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsunnnnn........
Ben 5-6.haftadan beri giyiyorum hamşile pantolonu,çünkü çok sıkmaya başlamıştı diğerleri.İşe gelirken haliyle kumaş pantolon giyiyorum,inanılmaz rahat şu beli penye ve lastikli olanlar.Geçen hafta sonu da 2 tane kot aldım.Sen hala normal pantolon mu giyiyorsun:1shok:bir kez giysen çok rahat edecek alışacaksın,eminim çok da yakışıryerimseniben üzerine tunikle çok hoş oluyorsırnaşık şeyKIZLAR YA HAMİLE PANTOLONU BANA ÇOK TUHAF GELİYO KOTMU GİYİYORDUNUZ KUMAŞMI benim üstümde hiç güzel durmuyo içime hiç sinmiyo
Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz sürekli.Ben bazı günler hiç hissetmiyorum.Bide benimki karnımın alt kısmında hareket ediyor.Bu beni endişelendiriyor.Benim gibi olan var mı acaba?
Bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsunnnnn........
KIZLAR YA HAMİLE PANTOLONU BANA ÇOK TUHAF GELİYO KOTMU GİYİYORDUNUZ KUMAŞMI benim üstümde hiç güzel durmuyo içime hiç sinmiyo
DİLEK O HARFLERİ NASIL YAPIYORSUN:çok üzgünüm:
selam arkadaşlar...
hepimizin sevgililer günü kutlu olsun...
ben 6.ayın içerisindeyim, sizlerdede oluyomu bilmiyorum ama bana ilk defa dün oldu göğsümün birinde hafif ağrı sızı gibi bişey hissettim o bölgeyi ellediğimde sertlik vardı... süt bezesidir diye düşünüyorum ama genede yarın dr sorucam... sizlerden bu durumu yaşayan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?