2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz sürekli.Ben bazı günler hiç hissetmiyorum.Bide benimki karnımın alt kısmında hareket ediyor.Bu beni endişelendiriyor.Benim gibi olan var mı acaba?
Bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsunnnnn........

KIZLAR YA HAMİLE PANTOLONU BANA ÇOK TUHAF GELİYO KOTMU GİYİYORDUNUZ KUMAŞMI benim üstümde hiç güzel durmuyo içime hiç sinmiyo

Bende hareketleri alt tarafta hissediyorum.Normaldir heralde.Bir de erkek bebekler daha aşağıda olurmuşfisfisfis

KIZLAR YA HAMİLE PANTOLONU BANA ÇOK TUHAF GELİYO KOTMU GİYİYORDUNUZ KUMAŞMI benim üstümde hiç güzel durmuyo içime hiç sinmiyo
Ben 5-6.haftadan beri giyiyorum hamşile pantolonu,çünkü çok sıkmaya başlamıştı diğerleri.İşe gelirken haliyle kumaş pantolon giyiyorum,inanılmaz rahat şu beli penye ve lastikli olanlar.Geçen hafta sonu da 2 tane kot aldım.Sen hala normal pantolon mu giyiyorsun:1shok:bir kez giysen çok rahat edecek alışacaksın,eminim çok da yakışıryerimseniben üzerine tunikle çok hoş oluyorsırnaşık şey

Canım bende karnımın alt taraflarında hissediyorum bebişimin hareketlerini.altta hissetmemiz normal çünkü bebişler şuanda dönmedi.Yani ayakları aşarıda,demekki ayak haeketlerini hissediyoruz.Sürekli hissdiyorum diyemem,daha çok ,dikkat edip dinlersem duyuyorum.Çok nadirde olsa hareket halinde ikende duyabiliyorum.Ama doktorumda şuanda az ama ileriki haftalarda daha çok duyarsın dedi.Ben ilk hamileliğimden de hatırlıyorum.Son aylarda karnımda ara ara taş gibi sertleştirirdi.Dışarıdan belli olur, kime göstersem anlardı.Herşey normal canım

Canım benim ilk hamileliğimde kumaş pantalonum vardı onu bir haftadır giyiyorum.Biraz bol ama üzerine tunikle güzel oluyor. Dünde etek aldım oda lastikli daha güzel oturdu.Ama yinede etekde olsa, pantolonda olsa tunikle güzel oluyor. İlk hamileliğimde sanki tadını çıkaramamışım.Sizlerede tavsiyem doya doya çıkarın,birdaha bu kıyafetleri istesekde giyemiyeceğiz.:1hug:

ya bende hamile eteği aldım pantolonuda ablam ablam almış ama bu göbek bölümü çok pot duruyo gibi geliyo bu hafta göbeğim bayağı büyüdü büyük beden pantolonlarımı giyiyodum artık fazla giyemem gibi geliyo

kızlar bende alt tarafta hissediyorum hareketleri benim kızım olcak dedi doktor ama göbeğim yukarda demekki öyle oluyo hissedelimde nerde olursa olsun bide benim çok kıpır kıpır sürekli hareket ediyo

bende bu aralar az hissediyorum endişede ediyorum bunun için ama tekmelediğinde de göbeğimde hissediyorum. tekmelemekten çok kayıyo ve dönüyo gibi geliyo bana bu da normaldir inşallah tekmelerinin az ve sert olmaması yanii
Bu arada takvimleri nasıl ekliyorsunuz :sm_confused:

öncelikle herkesin sevgililer günü kutlu olsun...bebişler büyüdükçe insan kendini anneliğe daha yakın hissediyor dimi,ben onun küçük tekmelerini hissettikçe dünyanın en mutlu insanı oluyorum,gözlerim doluyor...en küçük ama en büyük aşkımla birlikte kutluyoruz sevgililer gününü ne mutlu hepimize...Aşkların en güzeli bu olmalı seni çokkk seviyorum bebişimmmm...

selam arkadaşlar...
hepimizin sevgililer günü kutlu olsun...
ben 6.ayın içerisindeyim, sizlerdede oluyomu bilmiyorum ama bana ilk defa dün oldu göğsümün birinde hafif ağrı sızı gibi bişey hissettim o bölgeyi ellediğimde sertlik vardı... süt bezesidir diye düşünüyorum ama genede yarın dr sorucam... sizlerden bu durumu yaşayan varmı???

Bazen bendede oluyo ama öyle sertlik hiç hissetmedim hormonlarımız değişiyo süt bezlerimiz doluyo ondandır herhalde ama ihmal etme sen yinede sor doktora :sm_confused:

Tanyeri 104. sayfada "Sevce" bana anlatmıştı takvim ekleme olayını.Bende öyle yapmıştım canım.

benimde haziranda doğum yaptım. geçen ay benim kızımda az kilo almıştı. aynı senin bebişin gibi 2 diş çıkardı. bunun etkisi var galiba. bu aralar yine iştahsız sürekli eli ağzında tekrar diş çıkaracak galiba..bu arada kilosu.9kg. boyu ölçmem lazım:)şuan bilmiyorum.

herkesin bebişi sağlıkla büyüsün inş.

1.eylul-su....................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.gökçen...................5 haziran...ERKEK
5.karamsar................6 haziran...KIZ
6.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
7.bebişim................8 haziran............ERKEK
8.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
9-ceydacey................10 haziran...ERKEK
10.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
11.handerya.................12 haziran...ERKEK
12.zeynep mina.............12 haziran........ERKEK
13.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
14.haşhaş güzeli.............14 haziranKIZ........HATİCENUR SİMA
15.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
16.ilayda...................15 haziran
17.bennys..................15 haziran......ERKEK
18.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ
19.narin.......................16 haziran...KIZ
20.fasülyeninannesi........16 haziran...KIZ
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.çorumlu cadı..............19 haziran
23.sarı zambak.............20 haziran
24.aytii........................20 haziran...ERKEK
25.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
26.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ
27.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE:nazar
29.serpil.......................25 haziran
30.gülden.....................25 haziran
31.berrinyy...................25 haziran
32.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA
33.senace....................27 haziran ....KIZ...........ELİF SENA
34.sadengk....................27 haziran...ERKEK
35.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
36.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA[/QUOTE]

cinsiyeti henüz belli olmayan arkadaşlar,formda aktif olmadığınıziçin ve yeni gelen arkadaşlar eklenmek istediğinden dolayı sizi silmek zorunda kalıcam.sığmıyor artık çünkü,yazmakta zorlanıyorum.birkaç gün daha bekleyecem... bilginize arkadaşlar sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…