2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bazı günler hissetmiyorum nedense.Bu beni üzüyor telaşlanıyorum.Bide ben hareketleri karnımın alt kısmında hissediyorum hep.Benim gibi olan var mı acaba?
İNAN BEN DAHA ANLAYAMADIM.BİRŞEYLER BAZEN HİSSEDİYORUM AMA BEBİŞİMİNMİ YOKSA BAŞKA BİRŞEYMİ BİLMİYORUM.BAZEN HİÇBİRŞEY HİSSETMİYORUM.SANIRIM BENİM HAFTAMA GÖRE ERKEN.22.HAFTADAN SONRA DAHA RAHAT HİSSEDİLİYORMUŞ..CANINI SIKMA RAHAT OL..YALNIZ DİYENE BAKARMISIN:)..

slm.kızlar ben geldim yokluğumu farkeden oldu mu bilmem...2 hafatadır hastanede yatıyordum çıktım annemlerde kaldım daha yeni eve geldim yine annemlere gideceğim.bebeiş iyi bende ama kasık ağrıları ve kanamadan dolayı yattım şimdi ayakta kalmamam gerekiyor yoksa kasılma ve ağrı oluyor.

sana zahmet düzeltir misin.......

geçmiş olsun canım umarım iyisindir şimdi
neden olmuş kanama

bebeğimin plasantadan ayrılma tehlikesi varmıştı çok kötü yani beslendiği şey varya onu bırakma o da kanama yapmış eğer bırakırsa o da ben da ölebilirmişiz senağlamaçok üzülmüştüm ama neyseki şimdilik iyi bakalım o ihtimalde kalmadı
geçmiş olsun canım umarım iyisindir şimdi
neden olmuş kanama

karamsarcım çok geçmiş olsun bence hepimiz biraz rahat olmalıyız tek çare bu sıkıntı yada stres herşeyi daha kötü yapıyo allah bizleride onlarıda korusun yerimseniben

günaydın arkadaşlar bende yeni keşfettim bu siteyi ve hemen üye oldum. 24 haftalık hamileyim haziran başında olucak inşallah doğum. İlk başlarda bayaa sert tekmeler atan kızım bu aralar sadece dolaşmakla karnıma sürtünüp geçmekle yetiniyor buna da üzülüyorum. Bu normalmi sizce:sm_confused:

karamsarcım çok geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim inşallah sonuna kadar böyle iyi devam eder hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeği kucağına
bide doğum tarihin neden bu kadar fark etti yanlışlıktan dolayımı yoksa sezaryan olacak filan diyemi?

hoşgeldin canım aramıza benimde ara sıra oluyo tekmeler ama gezinme sürekli oluyo büyüdükçe bayağı hissediyom hiç durmuyo maşallah benim kızım rahat
doğunca bayağı uğraştıracak galiba annesini

Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğarlar inşallah...Allah yardımcımız olsun

bebeğin doğum zamanıu yaklaştıkça geriye doğru gidiyor birde benim yumurtlama tarihim geçti bu yüzden doğumumda geç olacaktı ama bebiş iyi olunca gelişimi normal tarihine geldi ...inşallah canım bi sorun çıukmazdır da hepimiz sağlıcakla doğururuz.

evet canım dediğine katılıyorum ama ne yapayım içimden işte oluyor korkmaya başladım biraz...ilk bebeğimide kaybedince ne yapacağımı şaşırdım ikinci bebeğim benim...
karamsarcım çok geçmiş olsun bence hepimiz biraz rahat olmalıyız tek çare bu sıkıntı yada stres herşeyi daha kötü yapıyo allah bizleride onlarıda korusun yerimseniben

evet canım dediğine katılıyorum ama ne yapayım içimden işte oluyor korkmaya başladım biraz...ilk bebeğimide kaybedince ne yapacağımı şaşırdım ikinci bebeğim benim...

Geçmiş olsun canım. Gerçekten zor seni iyi anlıyorum, ama ne kadar zor olsada bebeğin için olumlu düşünüp, moralini yüksek tutman lazım.Biliyorsun buda çok önemli. Allahın izniyle inşaallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın.:teselli:

desteğin için çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi.Şeniz

çok geçmiş olsun canım ya.kendine bundan sonra çok dikkat etmelisin.bende amniyosentez için çok zor günler geçirdim.hamilelik ne kadar zor,bol riskli birşeymiş..gerçekten doğum tarihin 22 gün farkediyor nerdeyse 1 ay...ultrasonda 23 haftalıkmıymış....hemen değiştiriyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…