2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm hamişler bende haziran annesiyim hayırlı dogumlar
ben 2 tane dogum yaptım 2 side normal
kızım kacaman oldu darısı başınıza inşalahhh
annelik cok güzel bi duygu alah olmayanada nasip etsin

evet canım hamilelik çok zor bişey ama ne yapalım hayırlısıyla bekliyoruz başka alternatif yok ki mecburuz keşke herşey hep yolunda gitse keşkesenağlama:a015:

1.eylul-su....................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.gökçen...................5 haziran...ERKEK
5.karamsar................6 haziran...KIZ
6.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
7.bebişim................8 haziran............ERKEK
8.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
9-ceydacey................10 haziran...ERKEK
10.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
11.handerya.................12 haziran...ERKEK
12.zeynep mina.............12 haziran........ERKEK
13.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
14.haşhaş güzeli.............14 haziranKIZ........HATİCENUR SİMA
15.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
16.ilayda...................15 haziran
17.bennys..................15 haziran......ERKEK
18.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ
19.narin.......................16 haziran...ERKEK
20.fasülyeninannesi........16 haziran...KIZ
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.çorumlu cadı..............19 haziran
23.sarı zambak.............20 haziran
24.aytii........................20 haziran...ERKEK
25.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
26.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ
27.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE:nazar
29.serpil.......................25 haziran
30.gülden.....................25 haziran
31.berrinyy...................25 haziran
32.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA
33.senace....................27 haziran ....KIZ...........ELİF SENA
34.sadengk....................27 haziran...ERKEK
35.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
36.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA

evet canım hamilelik çok zor bişey ama ne yapalım hayırlısıyla bekliyoruz başka alternatif yok ki mecburuz keşke herşey hep yolunda gitse keşkesenağlama:a015:
5 hormon analizi yapılıyormuş canım.4 ü çok şükür normal çıktı.son hormon haftaya belli olacak..allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

karamsar çok geçmiş olsun canım inşallah sapa sağlam hepimmiz bebişlerimizi alırız kucağımıza ayça canım sende hiç bir şey yok bak sen bebişini sağlıklı olarak kucağına alacaksın emin ol kendini strese sokup bebeği etkileme rahat ol biraz benim de ikinci hamileliğim diğerini kaybetmiştim sizleri çok iyi anlıyorumbende çok kaygılanıyorum ama dua etmekten başka çaremiz yok birbirimize dua edelim

bu ara hamiş kıyafetlerinizi giymeye başladınızmı ben sadece hamile eteği ve pantolonu aldım ve giyiyorum normal kıyafetlerim olmuyo karnınız baya bellimi bebişler tekme atmaya başladımı 2 gündür bebeğim hiç oynamadı çok korktum bugun babası baya sevdi şimdi kıpır kıpır eşime sen devamlı sev diyorum oda gülüyo hepinize mutlu gece diliyorum

karamsar gerekirse hiç yerinden kalkma yat bebişlerimiz için herşey yapmalıyız sakın kendini zorlama ne kadarlık hamilesin benimde 7 haftalık ve 5 haftalıkken kanamam olmuştu

karamsarcım geçmiş olsun canım kendine dikkat et
ayçacım seninde 4 testin sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim inşallah diğer sonuçta normal çıkar
allah hepizin bebeklerini korusun inşallah
aminnnnnn

benim karnım baya çıktı canım ben zaten nerdeyse 1,5 aydır giyiyorum hamiş kıyafeti
ama sadece pantolanunu giyiyorum üzerime normal tunik giyebiliyorum
üstte aldım ama bana çok tuhaf geliyo üstü bide onu giyince karnım daha çok belli oluyo utanıyorum galiba onu giymeye

arkadaşlar benim bebişimin cinsiyetine doktor önce erkek demişti ama şimdi kız diyor adınıda bulmuştuk ama kısmet artık kız isimlerine bakıyorum cinsiyet yazılan yerde değişiklik yapabilirmisiniz rica etsem

bende yatıyorum canım sadece eve yatmaya geliyorum yemeğe annemlere gidiyorum hiç bir iş yapmıyorum düşünceliğinden dolayı çok teşk.
karamsar gerekirse hiç yerinden kalkma yat bebişlerimiz için herşey yapmalıyız sakın kendini zorlama ne kadarlık hamilesin benimde 7 haftalık ve 5 haftalıkken kanamam olmuştu

sağol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
karamsarcım geçmiş olsun canım kendine dikkat et
ayçacım seninde 4 testin sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim inşallah diğer sonuçta normal çıkar
allah hepizin bebeklerini korusun inşallah
aminnnnnn

baya i çoktı karnıom hamile pantolunu giyiyordum üzerine tunik giyiyorum uzun badi giyiyorum güzzel oluyor ilk hamileliğimdende kıyafetim vardı onuda arada giyiyorum biraz daha büyüsün karnım artık onu giyerim hep ...

inşallah canım canım hayırlısıyla alırız kucağımıza sağlıklı olarak...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…