çok geçmiş olsun canım ya.kendine bundan sonra çok dikkat etmelisin.bende amniyosentez için çok zor günler geçirdim.hamilelik ne kadar zor,bol riskli birşeymiş..gerçekten doğum tarihin 22 gün farkediyor nerdeyse 1 ay...ultrasonda 23 haftalıkmıymış....hemen değiştiriyorum....
5 hormon analizi yapılıyormuş canım.4 ü çok şükür normal çıktı.son hormon haftaya belli olacak..allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinevet canım hamilelik çok zor bişey ama ne yapalım hayırlısıyla bekliyoruz başka alternatif yok ki mecburuz keşke herşey hep yolunda gitse keşkesenağlama:a015:
bu ara hamiş kıyafetlerinizi giymeye başladınızmı ben sadece hamile eteği ve pantolonu aldım ve giyiyorum normal kıyafetlerim olmuyo karnınız baya bellimi bebişler tekme atmaya başladımı 2 gündür bebeğim hiç oynamadı çok korktum bugun babası baya sevdi şimdi kıpır kıpır eşime sen devamlı sev diyorum oda gülüyo hepinize mutlu gece diliyorum
karamsar gerekirse hiç yerinden kalkma yat bebişlerimiz için herşey yapmalıyız sakın kendini zorlama ne kadarlık hamilesin benimde 7 haftalık ve 5 haftalıkken kanamam olmuştu
karamsarcım geçmiş olsun canım kendine dikkat et
ayçacım seninde 4 testin sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim inşallah diğer sonuçta normal çıkar
allah hepizin bebeklerini korusun inşallah
aminnnnnn
5 hormon analizi yapılıyormuş canım.4 ü çok şükür normal çıktı.son hormon haftaya belli olacak..allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
bu ara hamiş kıyafetlerinizi giymeye başladınızmı ben sadece hamile eteği ve pantolonu aldım ve giyiyorum normal kıyafetlerim olmuyo karnınız baya bellimi bebişler tekme atmaya başladımı 2 gündür bebeğim hiç oynamadı çok korktum bugun babası baya sevdi şimdi kıpır kıpır eşime sen devamlı sev diyorum oda gülüyo hepinize mutlu gece diliyorum
karamsar çok geçmiş olsun canım inşallah sapa sağlam hepimmiz bebişlerimizi alırız kucağımıza ayça canım sende hiç bir şey yok bak sen bebişini sağlıklı olarak kucağına alacaksın emin ol kendini strese sokup bebeği etkileme rahat ol biraz benim de ikinci hamileliğim diğerini kaybetmiştim sizleri çok iyi anlıyorumbende çok kaygılanıyorum ama dua etmekten başka çaremiz yok birbirimize dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?