2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım annemde bayılıyo batuhanın iştahlı yemek yemesine. 4 çocuğum var hiç biri böyle iştahlı yemedi diye hayıflanıyo ondan hep batuhanı yedirmek isitiyo
son halinin resimlerini eklemiştim faceye
bende ekmek yedirmiyorum sadece sabah kahvaltılarında veriyorum diğer öğünler hep ekmeksiz yiyo

yasemincim valla bi taktiği yok batuhanda kilo almaya çok müsait hemde iştahlı
aslında zayıf doğmuştu 2890 gr ama ilk ay sadece anne sütü verdiğim halde 1400 gr almıştı 6 ay hep anne sütü verdim ilk 6 ay boyuncada her ay en az 1200 gr alıyodu halada emiyo zaten

kızlar saçımı boyatmak istiyorum ne zamandır ama karasızım acaba bunlar nasıl güzel olurmuki bana.....

kaydirigubbakcemile3 seni en iyi ben anlarım canım inş çabuk halledersin ; orda diş olmamamsı çok kötü bişey yaa ben şimdi geçiciyle idare ediyorum az kaldı ama takılcak

dün akşam evde kalmadık kızımla eve gittim bakıcıyı geçirirken nasıl dudak büktü onunla gidecekmiş çok sıkılmış evde yawrum dayanamadım hemen börekle elmalı turta pişirdim hazırlandık arkadaşıma gittik orda kaldık sabah da bakıcısına bıraktım bugün çok mutlu olur

teo yla batuhan a maşallah bizim bikaç katımızlar ece de ekmek yemiyo ben ilk aldığımda yada fırının yanından geçerken aldırıyo o zaman yiyo o kadar ama makarna pilav delisi doğaç gibi aynı
yasein renklere bakamadım henüz ama bakınca yorum yaparım bende önümüzdeki ay boyatıcam inş karamel kızıl arası bişey bende ekleyim foto

ben ikincisini beğendim diğer daha sarı sen bayaa esmersin yakışırmı çok anlamam bu işlerden ama koyu karamel üstüne açık karamel röfle güzel duruyo balyaj da olabilir

tünaydın bu arada kızlar 11de kalktık biz doğaçla gecede 10.30 yattık maşallah kalkmak bilmedi makarnasını yedi şimdi yine yediremiyorum ben kahvaltı falan bayılıyorum batuhanın iştahını bende yesin çok istiyorum bunada şükür hiç yemediği zamanda oluyo çünkü ya serpilin kız da benim oğlanda pilavcı makarnacı niye kilo almıyolar yaaaaaaaaa deli oluyorum nasıl bi bünyeleri var sizin yedirdiğiniz porsiyonlar ne kadar kızlar benim büyük yemek tabağının yarısı makarna yiyo mesela yarısı yerse bu ara yemiyo ekmekli çorba yiyo yani yarım tabak sonra küçük biberon portakal suyu veriyorum akşam biz ne yersek ondan yiyo mesela salata suyuna ekmek bandırıp veriyorum yiyo yada yoğurta bandırıyorum yiyo limona bayılıyo nedense bi komşuda kabuğuyla yedi gülmüştük baya bide sarımsaklı cacık yanında pilavı seviyo ikisi bir arada çok yiyo bakıp kalıyoz eşimle nasıl yiyo doğaç ya sarımsaklı falan limon dersen ona keza :)

slmmm ayşegülcüm ben burdayım
kafam şişti yaa sabah beri desperate housewifes ı izledim bu sezon pek takip edemiyorum tvden bende netten izledim 4 5 bölüm gözlerim ağrıdı valla

Ahanda bende geldım ayy kızlar bugÜn ben uĞurcan a memeyı bıraktırmaya baŞladım bakalım ne olacak Şımdılık ıyıyız bakalım az Önce uyumadan Önce Çok ıstedı bende memenın ucuna pul bıberı sulandırıp sÜrdÜm dedım uĞurcan meme eeeeeh olmuŞ yavrum oda kandı valla tÜkÜrdÜ ayy Çok kÖtÜyÜm dımı ama ardından hemen bıberonnan Şekerlı sÜt yaptım acıdan sonra onu ıÇı verdı tatlı tatlı bakalım gecemız nasıl geÇıcek allah yardımcım olsun

sen gittin bu seferdeeeee öp doğaç ımı ; eceyle resimlerine bakıyorum bilgı açınca nasıl sarılıp çekiştiriyodu doğaç ı öpecem diye ya çok komiktidelikafadulden
nermincim Allah kolaylık versin ne zor bi iş o yaa ben burdan gönderipde bıraktırmıştım yoksa birlikteyken dayanamaz verirdim heralde çok güzel bi duyguydu emzirmek ahhhhahhhhhhhhhhhhh
evde yemek yok ben çıkayım bakalım ne yiicez bu akşam sonra gesmeye gidecez sıkıldık iyice valla yarında ecenin arkadaşlarıyla buluşcaz tam sinirli zamanları yine iyi bi kavga bizi bekliy ya hayırlısı bakalım
herkese iyi haftasonları kızlarrrrrrrrrrr

sağol serpilcim sana da iyi hafta sonları...
hava güzel olursa bende enesi çıkarıcam.... inşallah.....

Ayy evet serpılcıĞım Çok zormuŞ ayırmak valla ama mecburen ben soĞuk bıŞı ıÇsem onun karnı aĞrırdı benım nerem aĞrısa oda huysuzlanırdı onun ıÇın daha ıyı olur ınŞallah zaten faydası vasa yeter bu kadar

sağolun kızlar daha önceden röfle yaptırmıştım yakışmıştı şimdilerde yeniden bişeyler düşünüyorum bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…