2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meşhur örneği çok merak ettim serpil resmini eklede bide sanal aleme yayılsın bakalım örneği:))
haklısın aynı şeyi başkalarının üstünde görünce insanın giyesi gelmiyo
başka modelmi bulamıyolarda senden istiyolar ya sinir oldum bak şimdi

deryacım sanada kolay gelsin canım
iyiki kayınvaliden var yoksa zor olurdu teoyla hazırlanman
benim kızım neden durmuyoki babannesiyli ((

sevdacım işte güzel bişey gördümü dayanamıyolar
ben olsam çok güzel güle gül kullan derim ne o öyle ver örneğini bende çıakrıyım
hatta biri seri üretime geçmiş 25 liraya örüyomuş ayyyyyyyyyyy ayıp yaa bu kadarda yapılırmı yanii
neyse bi tane daha örcek kayınvalidem iyileşiyim bi şal gördüm onu örcem sana dedi onu veririm çok beklerler ; tabiii bu seri üretimdeki onu bekliyomuşşş delikafadulden olduuuuuu canımmm kötükedihüso

ayyy çok güldüm kızlar ya teoya eceye çok bilmiş bunlar ya serpilcim bizim millet sever seri üretimi takmasan kullanmasan nerde giyeceksin değilmi vermem desen küserler oda ayrı dert napıcan kullanma istersen onların yanında başka çaresi yok gibi
deryacım kolay gelsin canım sanada zor misafir ağırlamak gerçekten
sevdacım zeynebin kilo sorunu yok sanırım bence gerekli değil yiyosa yetiyosa benim oğlan en zayıfı burdaklerin onun için ne varsa çare deniyorum yoksa hiç uğraşmam tam sınırda olsa yine yetecek 11 kilo olsa onada gelemiyoz bi türlü

evet ayşegülcüm zeynep maşallah şu an 12 kilo
ama hep zorlamamla yiyo yoksa gerçekten iştahlı bi çocuk değil ve pekte fazla sağlıklı beslenliyo malesef
sabah bazen cicibebeli karışm bazende tereyağlı ballı reçelli ekmek
öğlen çorba
aralardada danone
akşam malesef hala muhallebi
bizim yemeklerimizden yemiyo
beslenme şekli bu işte
ne kadar sağlıklı bir beslenme şekli tartışılır

kilosu çok iyi zeynebin maşallah canım kimi yemesee iyi kimide yesede zayıf
bende istemiyorum abur cubu yesin ama ben cipsi çok seviyorum alıyorum haftada iki üç o da yiyo yad çikolata şeker bende ona kızıyorum ama çocuk da haklı bizde görünce istiyo keşke bizde yemesek

ayy deryacım ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMMM

Evet canım hiç işe yaramıyor bizde de eceye göre tabi bizimki çok daha az ama dönem dçnem bi az yiyor bi hiç yemiyor oluyor yani....ecrin abur cubutr bile yemiyor yaa bu çocukta bir sorun mu var nee şeker felan hiiiççç yemiyor.

BAK SENNN YAA MAŞALLAH...ŞİKAYETE BİLE BAŞLADILARRR:Saruboceq:

Canım ecrin güldümü yatırken felan hanimşş deyip parmakla sayıyoru ben ama ecrin hiç sevmez dişlerine bakıtmayı elletmeyi zaten büyüdüler dişleride görünüyor yani...

Canım bu menünü aznıda ecrin yiyor dediğin gibi ne yazık kii asla ayrı bişey yemyiro hep karışım hala 6 aylık bebek gibi besleniyor yaa pütürlü bile değil yiyemediğinden değil iştahsızlıktan pütürlü felan oldumu hoop çıkarı veriyor...ekmek bile yok yani ..ne bir doğru düzgün et balık hiç yani satın hazır mamalardn yapıyorum birazcık onu yiyor ev yapımını bile yemiyor hiç...zaten çok çok azz yiyor 3 kaşık ondan 2 kaşık ondan toplam 124 saatte 1 tabak anca yapar yani..az bide okadar ...

Ecrinde inadına bugün pek bir mız mız yedireceğim diye göbeğim çatladı 5 saat oldu yiyeli 3 kaşık anca yedirebildim yaa HER ZAMNAKı GıBı tükürüveriyor çıkarıveriyor ağzından sinir oldum....

Son düzenleme:
kızlar bu gün annem gedli ziyaretimize tv de çocuk dr. Dinlemiş aynı ecrin ib bir bebekten dolayı anne aramış ve doğduğundan 3 yaşındaymış bu yana hep aşırı iştahsızmıştı her şeyine bakılmış bir sorun çıkmamış ama kadın bitmiş pskolojisi aşırı bozulmuş ilaç tedavisi görüyormuş çocuğuda yarım yumurta ve akşama kadarda yarım bardak meyve suyu anca içiyormuş 2 gün onunla çok rahat bekliyormuş ama kilosu boyu buna rağmen normalmiş dr.da kilo boy sorunu yoksa asla üstelemeyin ve 5 yaşına kadar normal olduğunu söylemiş ..

Son düzenleme:
zuzi saikalın kilosu çok iyiydi hatırladığım kadarıyla zayıfladımı yoksa

Saikalın kilosu hala iyi, maalesef son 1-1.5 aydır yemiyor ve böyle giderse zayıflayabilirmafoldumben Önceleri hiç yememe gibi sorun yaşamadık, geçici bir durumdur, tekrar eskisine döner diye bekliyorum.:Saruboceq: Hala emziriyorum, sütüm fazla değil ama kaliteli, yarıyor bebeğime, .

biri sizi gözetliyoropuyorumnanaktan

maşallah canım ozman geçicidir ...ne güzel hala emziriyor olman ahh ahh keşke benim minkte emseydi...bu duyguyu tatmak bile çok güzel...keşke arkası gelseydi..ne kadar şanslısın

kızlar çok üzüldüm ya bebeklerinizin iştahsızlığına.ama handerya gibi yapmak lazım belki de.acıkana kadar bişey vermemiş acıkınca yemiş mecburen.ben hala emziriyorum.size çok yardımcı olmak istiyorum ama benim oğlum kağanın iştahı çok iyi.herşeyi yer.bunda benim tutumumun etkisi var mı bilmiyorum.benim gibi herşeyi yesin istiyorum 6 aylıktan beri çiğ sebzeleri veriyorum eline yiyor.ilk başlarda yiyemiyordu halının üstüne saçıyordu zamanla öğrendi yemeyi..şimdi de çekmecelere kuru incir kuru kayısı üzüm falan koyuyorum kendi gidip atıştırıyor.eger verdiğim şeyi yemezse ısrar etmiyorum geçip karşısına kendim yiyorum.bakıyor ben ilgilenmiyorum geliyor yanıma mama diyor yiyor.

önceden yerken birden yememeye başlaması geçici bi durum bencede zuzi saikal ın iştahı inş en yakın zamandadüzelir insanınsinirlerini bozuyo ya yemeyen çocuk bizdede yazın bi olmuştu çorba filan istemiyodu sıkılmıştı sonra düzeldi şimdi yine öyle zaten yediği şeyler belli öyle ne verirsem yemiyo sebze yemeği gibi (onu bende sevmem zaten) ama yediklerinden de sıkıldı fındık üzüm gün içinde çok atıştırırdı onda bıraktı süt istiyo getiriyorum onuda içmiyo hele gece mahvetti beni yanımızı istiyo ama hiç durmuyo üstümüze çıkyıo uyurken ben başka odaya geçtim hemen uyandı illa saçlarımla oynıııcak çekeliyo bide canım acıyo sabah babası aldı ben uyuym biraz diye çamaşırları kurutmaya at demiştim o sırada mutfakta laptopu görmüş ver allah ver sabretmiyo hi. diyo sinirlenmiş zaten geceden sinirli bağırmış eceye içini çeke çeke bi aplıyo kalktım geldim ya dedim iyi bi dövdü babası yada düştü bibağırmaya o kadar ağlanırmı yaa şimdi uyuyo ikiside ben kalktımofff halbuki tam tersi olcaktı ne zaman tek başlarıa uyucaklar hiç uyanmııckalar acabagece en dayanamadığım şey uykusuzluk benim bilmiyorumkismile

serpilcim bizde de aynı yaa bizm cadı benimle yatıyor sbaha kadar allhım ne tekmeler üzerime çıkmalar çoktan eşimle yatakları ayırdık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…