2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep nezle oldu burnu acayip akıyor hapşırıyor
inşallah gribe çevirmez
evde sudafed vardı ondan veriyorum
öff ya geçen arkadaşımın bebeğini görmeye gitmiştim ya o gün üşüttü sanırım çok ayaz vardı çıkmamalıydım

serpilcim kıyamam sana ya
bir hafta sonun var ondada uyuyumıyosun
tamam zeynepte gece 4-5 kere kalkar beni uykusuz bırakır ama
en azından gündüz onu uyutunca bende arada işim yoksa yatıp uyuyorum biraz
sen bide o uykusuzlukla kalkıp işe gidiyosun

merhaba kızlar
maalesef bir kaç gün giremedim
batuhan gripti onunla ilgilendim gecede zaten düzgün uyumuyodu
bende uyurgezer bi haldeyim yani
geceleri uykusunda nedense çok ağlıyo bina ayağa kalkıyo resmen
şükür bugün daha iyi

baya kaynatmışsınız yine :))
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz
geçmişe pek bakamadım batuhan yanımda uyutiyim bakıcam
şimdi çıkmam lazım bırakmıyo valla batuhan

merhabalar kızlar..
arda da çok hastalandı..bende uzun süre giremedim..
yeni yeni toparlanıyor.üç gün ateşlendi.bir türlü düşüremedk..çok korkuttu bizi hınzır..
batuhanada geçmiş olsun canım..
diğer bebişler iyidir umarım..
bende geçmişe bakamadım

al benden de o kadar yasemin..
elimde kaşıkla gezmekten yoruldum artık..bugün yine kahvaltı yapmadı 150cc süt içti uyudu..eminim akşamda yemiyecek...neler yapıyorum yesin diye..sürekli farklı şeyler yapmaya çalışıyorum ama nafile..
5 yaşın akadar sürerse yandık o zaman desene

valla nasıl uyuyorsun sevdacım ben asla uyuyamıyorum ya çok iyisiniz siz ben ecrnini gündüz bile uyutamıyorum ...

evet canım yandık sen nasıl süte alıştırdın ecrin onu bile içmiyor yaa....

ayy kızlar çıldırcam artık inanki çok yoruluyorum hepp hepp aynı şeyler..

Son düzenleme:
off canımya çok üzüldüm.senin işin çok zor yasemin..
biz octamar diye bir itamine başladık..biraz iyi geldi.en azından iki üç lokm a yiyor..
huzursuzluğuna gelince büyük ihtimalle diş dönemindedir yasemin. o nedenle huzursuzdur.benim bir arkadaşımda senin gibiydi..kafayı yiyecekti..sonra kızı 6 diş birden çıkardı..belki de ondandır..
kilosu kaç oldu.biraz alabildimi bari

geçmiş olsun canım
batuhan bugün daha iyi

yasemincim ecrin belki diştende yapabilir
gerçi hep dediğin gibi böyle
umarım düzelir

yasemincim tek seindiğim süt içmesi..
onu ayakta tutan o zaten..
8 dişimiz var bizim..diş sıkıntıları bizi bekliyor..en az diş bizim sanırım..

nurancım çook geçmiş olsun canım allah şifalar versin kuzuma mmeraetmiştim seni girerdin sen arad da olsa...

atikecim sizede çok geçmiş olsun sen canım bakıcıyamı bırakıyorsun aynımı bakıcın sıkıntıların vardı ne oldu

canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin üzme kendini olmuş olan artık ...:1hug:a.s.

canım sana bişey diyecem.isimlerin insanlar üzerinde çok etkisi var bunu biliyormusun.ben ermenekliyim ve bizim orda bir laf vardır.bana ecir etme denir.yani beni üzme bana eziyet etme beni yorma gibi anlamlarda kullanırız.sende kızına ecrin adını vermişsin.burda bir astsubay arkadaşın kızının adı da ecrin 15 aylık ve en fazla yarım saat aglamadan duruyor sürekli aglıyor hep sinirli hiçbirşey yemiyor.hep babası kucagında gezdirsin istiyor.bir akrabamızın kızının adı da ecrindi 2 yaşındayken emel le değiştirdiler.böyle şeylere inanır mısın bilmem ama söylemek istedim.muhakkak ki ecrin isminde olup uslu olanlarda vardır tabi ki.sana bir alıntı yazıyorum

((Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
Ecrin’in Kuran’da geçtigi ayet: قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُتَكَلِّفِينَ (Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim.))

canım .bu aralar mı böyle yoksa hep mi böyleydi.çok üzülüyorsun ya yardımcı olmaya çalışıyorum belki de gerçekten dişleri çıkıyordur o yüzden huzursuzdur.ben oğluma papatya çayı filan içiriyorum iyi uyuyor eger içerse sen de dene balla tatlandır..

Ben geldimmmmmmmmmm..

ohhhh misafirlerimi bitirdim çok şükür,herşey süperdi çok memnun kaldılar..
anane atkılar,lifler falan örmüş (cidden güzeldi beğendim),teyze de american servis yapmış bana mutfağıma uygun yeşil renkte çok güzeller bayıldım hatta resmini çekip eklerim belki sizde yapmak istersiniz..

neyse 2 gündür yoruldum ama bitti ve artık burdayım:))

kızlar yaaa sizleri okudum da rahatladım demek ki bu sıpalar bu aylarda sapıtıyor hemen hemen hepsinde aynı sorunlar var demekk ki normal ve ben artık sallamıycam yada kendimi çok üzmemeye çalışcam valla ömür törpüsü bunlar yıprattı beni bu böcükkkk..ayyyy yerim ama onu ben!

bugün misafir gelcek ya her zaman uyuyan çocuk öğlen uyumadı bana da iş güç yaptırtmadı çıldırdım neyseki babası geldi ona sattım herşeyi acele acele hallettim..biz de bugün yemedik yine bişey amannnn napıyım 2köfte yedi süt içti yattı neyseki finalde..(onları da herkes alkışlayacak diye yedi :))

Batuhan,arda ve zeynoya çok geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum..

yasemincim inan bende aynı durumdayım seninle teo da çok mızmız sürekli yanında olayım istiyor ,durduk yere kendini yere atıp ağlıyor vs... ya dişten yada 2 yaş sendromu bunlar ve geçecek azıcık daha sabır canım benim...

sizin dişlerde çıkmış zaten bundan sonra düzelir inşallah yani ben kendiadıma öyle ümit ediyorum..

süte gelince biliyorsun bide pek sevmiyoruz sütü ama teo artık her gün küçük sütlerden içiyor ama muzlu olması şart :)) bende napıyım içsin de nasıl içerse içsin diye ses çıkarmıyorum bir de ayrana bayılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…