kızlar bu gün annem gedli ziyaretimize tv de çocuk dr. Dinlemiş aynı ecrin ib bir bebekten dolayı anne aramış ve doğduğundan 3 yaşındaymış bu yana hep aşırı iştahsızmıştı her şeyine bakılmış bir sorun çıkmamış ama kadın bitmiş pskolojisi aşırı bozulmuş ilaç tedavisi görüyormuş çocuğuda yarım yumurta ve akşama kadarda yarım bardak meyve suyu anca içiyormuş 2 gün onunla çok rahat bekliyormuş ama kilosu boyu buna rağmen normalmiş dr.da kilo boy sorunu yoksa asla üstelemeyin ve 5 yaşına kadar normal olduğunu söylemiş ..
Ama yazık kdınada bende bu konuda çok çektim 2 ay anca emmiş zorla vede sonra benim hesap çay kaşığıyla içirmeye çalışmış ama nafile onuda bırakmış mama içmemiş vs işte aynı ecrin gibi yani.. Sanırım ayşegülcüm bizim pskoloji hiç düzelmeyecek canım bu gidişle
serpilcim kıyamam sana ya
bir hafta sonun var ondada uyuyumıyosun
tamam zeynepte gece 4-5 kere kalkar beni uykusuz bırakır ama
en azından gündüz onu uyutunca bende arada işim yoksa yatıp uyuyorum biraz
sen bide o uykusuzlukla kalkıp işe gidiyosun
al benden de o kadar yasemin..
elimde kaşıkla gezmekten yoruldum artık..bugün yine kahvaltı yapmadı 150cc süt içti uyudu..eminim akşamda yemiyecek...neler yapıyorum yesin diye..sürekli farklı şeyler yapmaya çalışıyorum ama nafile..
5 yaşın akadar sürerse yandık o zaman desene
merhabalar kızlar..
arda da çok hastalandı..bende uzun süre giremedim..
yeni yeni toparlanıyor.üç gün ateşlendi.bir türlü düşüremedk..çok korkuttu bizi hınzır..
batuhanada geçmiş olsun canım..
diğer bebişler iyidir umarım..
bende geçmişe bakamadım
zeynep nezle oldu burnu acayip akıyor hapşırıyor
inşallah gribe çevirmez
evde sudafed vardı ondan veriyorum
öff ya geçen arkadaşımın bebeğini görmeye gitmiştim ya o gün üşüttü sanırım çok ayaz vardı çıkmamalıydım
ayy kızlar çıldırcam artık inanki çok yoruluyorum hepp hepp aynı şeyler..
sabaha kadar ecrin ağlar uyumaz uyutmaz benide sabah yemiycem kavgası öğlene kadar onun gönlünce olcam diye kucağımda hep geziyor hep m mız mız ağlıyor öğlen yemiycem kavgası hadi uyutayım diye uğraşıyorum 15 dk anca ayaklarımda sallaya sallaya anca uytuyorum hadi yine yemek kavgası yemez akşam yemeğini yapıcam beni çekiştirir yaptırmaz bende aç aç gezdirir akşam alor yine saat gece 1 kadar uğraşırım kendim eşim hemen yemeği yer gider oyun oynamıyor oyuncak oynamıyor hep mız mız yaa deli oluyorum çok kötüyüm ...hep böyle uyumuyorum uyutmuyor beni yemiyor yedirmiyorda bana ..işime gücümede bakıtmıyor hep kucağımda belim ve sırtım çok ağrıyor ....NİYE BÖYLE YAPIYOR DAYANAMÖIYORUM ÇOK HUYSUZ OLDU YİNE HASTADA DEĞİL...HER ŞEY VAR YANİ BİZDE YEMEK PROBLEMİ UYKUSUZLUK OYUN OYNAMAMA HEP MIZM IZ HER ŞEYE AĞLAMA HEP 1 SN YE BİLE YANİ DURMUYOR....bir tek buraya biraz girip bakınıp yazıyorum onuda da valla rahat vermiyor ağlıyor tepiniyor kenidini yerlere atıyor kucağıma alıyorum pc ye vuruyor off offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?