Batuhan,arda ve zeynoya çok geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum..
yasemincim inan bende aynı durumdayım seninle teo da çok mızmız sürekli yanında olayım istiyor ,durduk yere kendini yere atıp ağlıyor vs... ya dişten yada 2 yaş sendromu bunlar ve geçecek azıcık daha sabır canım benim...
sizin dişlerde çıkmış zaten bundan sonra düzelir inşallah yani ben kendiadıma öyle ümit ediyorum..
süte gelince biliyorsun bide pek sevmiyoruz sütü ama teo artık her gün küçük sütlerden içiyor ama muzlu olması şart :)) bende napıyım içsin de nasıl içerse içsin diye ses çıkarmıyorum bir de ayrana bayılıyor..
Ben geldimmmmmmmmmm..
ohhhh misafirlerimi bitirdim çok şükür,herşey süperdi çok memnun kaldılar..
anane atkılar,lifler falan örmüş (cidden güzeldi beğendim),teyze de american servis yapmış bana mutfağıma uygun yeşil renkte çok güzeller bayıldım hatta resmini çekip eklerim belki sizde yapmak istersiniz..
neyse 2 gündür yoruldum ama bitti ve artık burdayım:))
kızlar yaaa sizleri okudum da rahatladım demek ki bu sıpalar bu aylarda sapıtıyor hemen hemen hepsinde aynı sorunlar var demekk ki normal ve ben artık sallamıycam yada kendimi çok üzmemeye çalışcam valla ömür törpüsü bunlar yıprattı beni bu böcükkkk..ayyyy yerim ama onu ben!
bugün misafir gelcek ya her zaman uyuyan çocuk öğlen uyumadı bana da iş güç yaptırtmadı çıldırdım neyseki babası geldi ona sattım herşeyi acele acele hallettim..biz de bugün yemedik yine bişey amannnn napıyım 2köfte yedi süt içti yattı neyseki finalde..(onları da herkes alkışlayacak diye yedi :))
slm kızlar eşim bugüde nöbetci yine bi hafta sonu yalnızım yani bakıyorum herkeste aynı şikayet huysuzluk ve iştahsızlık bizde huysuzluk geçti çok şükür ama bitmek bilmeyen bi iştah sorunumuz devam ediyo bugünde çok az yedi cicibebe yetişmese aç yani sütüne katıp biberonla veriyorum öyle içiyo bide bu vitamin şurupları doğaçın idrarında ve kakasında çok kokuyo sizdede varmı aynı durum sanki pastırma gibi kokuyo kızlar rahatsız edici baya bende sürekli banyo yaptırıyorum koku gitsin diye özellikle kakasında daha çok kokuyo şurupta normalde yetişkinlerin kullandığı vitaminlerin kokusunu taşıyo zaten hani iğrenç bi kokusu vardır ya vitaminde tam ilaç kokusu minadeks veriyorum ben eczacı en iyisi bu dedi verdi iştah açar diye ama işe yaradığı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?